RaptoR Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Че тия потни кретени трябва да бъдат кастрирани! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Едно добро начало? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Вълнено поло? Не... Фланелка с дълъг ръкав и фланелка с къс ръкав... Като тази с късия я сваля когато го напече... много Направо кат един мини пинчер или чихуахуа ми е... Кат мине през сянка - почва да зънзъника, като излезе на слънце, плези езика Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Че тия потни кретени трябва да бъдат кастрирани! Кои тия, дето не плащат по 3-4 месеца заплати ли ? С теб съм , бро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Аз не знам как дядото все още издържа да живее в толкова северна и мразовита страна като България. Че лесно де: в стая 5х5 (там някъде) има 1 климатик и 2 печки. Ето печките: И гледам да не си подавам носа навън много много Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Ти работиш, за да си плащаш сметката за ток. Баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 E остават и за хляб... Стаята е преградена с една стъклена стена. Климатик на фасадата не може защото хазяина имаше нещо напреки и избора е или да бутнем стената или да прекараме 5-7 метра тръби за климатик до другата или печките. Някак с печките беше най-лесно. Пък и обикновено пускаме само 1та, 2те само ако е много студено ПС: Като ги гледам тези грозни кабели напира в мен желание да ги скрия някак... само че не се сещам как да стане без да затворя компютъра като в кутия... И не метална мрежа не става - била към 100тина лв линейния метър.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Бойко Борисов ЗАЩО ГЕРБ СИ ЗАСЛУЖИ ВТОРИ МАНДАТ... Родоотстъпничество е Бойко Борисов да не бъде подкрепен на изборите догодина България отново е изправена пред съдбоносен избор. Така както е било през 681-а, 1878-а, 1944-а, 1989-а, през мразовития януари на 1997-а....Само след 6-7 месеца народът трябва да каже иска ли страната да продължи напред или трябва да се върне в блатото. Там, където всички са равни в мизерията си и се опитват да натиснат надолу другия. И където бяхме доведени и накиснати от всички правителства, управлявали страната ни след 1990 година. Бойко Борисов, Йорданка Фандъкова и Симеон Пешов откриват кръстовището до Телевизионната кула Йорданин Цветанов/LIVENEWS Преди 4 години един човек и една политическа партия се нагърбиха с тежкия кръст и поведоха България в правилната посока. Нова, модерна инфраструктура, детски градини и училища, спортни зали и площадки, десетки хиляди спечелени и успешно реализирани европейски проекти за милиарди. Финансова стабилност и икономически показатели сред най-добрите в Европейския съюз, изключително благоприятна данъчна среда за чуждите инвеститори, огромен удар по престъпността...Това са само част от постиженията, с които Бойко и ГЕРБ могат с основание да се гордеят. И постижения, които се виждат реално из цяла България. Бойко удари по масата и с множество закони и нормативни актове спря далавери за милиарди, които съсипваха и без това нестабилната ни икономика. Той "затвори" кранчето за източване на хазната чрез ДДС, изхвърли тарикатите по митниците, накара голяма част от бизнесмените да излязат "на светло" и да плащат данъци. Далеч в миналото останаха гнусните престъпления с отвличания за пари, защото виновниците за това постепенно си намират заслуженото. Въобще Бойко се доказа през годините като принципен и прагматичен политик, който се съобразява САМО и ЕДИНСТВЕНО с интересите на държавата и народа. А не на шепата политически мафиоти, които бяха свикнали да манипулират всяко правителство, което дойде на власт. Бойко и екипът му успяха да изведат бюджета "на плюс", въпреки жестоката криза, обхванала Европейския съюз и най-вече съседна Гърция. Та това да има излишък през 2012-а е несравнимо постижение с това да има излишък през 2007-а или 2008 година, с което толкова се гордееше предишното правителство. Всички помним, че тогава парите буквално "валяха отвсякъде", а цените на имотите растяха с всяка изминала минута... И логично, типично по нашенски, Бойко Борисов е принуден да търпи всекидневни критики, гнусни интриги или просто инсинуации. Той е упрекван от пропаднали политици и пишман специалисти за всичко - за лошото време, слабата реколта, земетресенията, наводненията, кризата в спорта и т.н. и т.н. бул. "Драган Цанков" Асен Рашков/ LiveNews А в същото време БЪЛГАРСКИЯТ премиер е приет радушно от всички световни политически лидери. Като че ли бързо забравихме как митичният Силвио Берлускони му дойде на крак, за да засвидетелства своето приятелство и подкрепа. Нима не е факт огромната радост, която демонстрира "желязната лейди" на Европа Ангела Меркел при всяка тяхна среща? А какво ще кажете за мъжествената, държавническа политика на Бойко, който отстоя докрай интересите на РОДИНАТА в преговорите с Русия за условията по "Южен поток". И дори всемогъщият Путин и неговото отроче "Газпром" наведоха глави и стиснаха ръката му, за да приключат сделката. Последният пример не се нуждае от коментар. Лично Барак Обама го каза: България е лидер на Балканите! Няма Сърбия, няма Гърция, няма Румъния....Е, как виждате американският президент да излезе и да каже същото, ако до него вместо Бойко седи някой от сорта на Станишев, Доган, Костов...Или Кунева (снаха на знатния комунистически род Пръмови), например. Бойко Борисов и Барак Обама МС Най-ценното в политиката на ГЕРБ като че ли е това, че всеки обикновен човек от отделните градове може да се възползва лично от новите придобивки. Искате примери? Ами ето: През лятото на 2009 година пътят от София до морето беше истински ад. Шофьорите попадаха в огромни тапи някъде след Стара Загора и в най-добрия случай стигаха до заветния плаж след десетина часа. Четири години по-късно, през лятото на 2013-а, всичко това ще бъде само един лош спомен от миналото. Защото редовият софиянец ще се качва на колата си, ще минава караулката на "Църна Маца" и след 3 часа вече ще вижда морето. За пловдивчани този срок става под 2 часа, а за хората от Стара Загора и Сливен пътуването до морето ще е почти като това да отидат на вилата си. А с какви очи ще гласуват против Бойко в Благоевград? Та съвсем скоро, благодарение на магистрала "Струма", те ще стигат до София за 40-50 минути, колкото някои столичани пътуват до работните си места ежедневно. Всъщност последните са все по-малко, защото метрото буквално промени живота на много хора. Та кой си е мислил, че е възможно да излезеш от вкъщи и след десетина минути да си на работното място? При това пътувайки в луксозни условия и на топло през зимата. Бойко Борисов и Жозе Барозу на спирка НДК от новия лъч на метрото Борислав Радославов/Livenews.bg Разбира се, това са малка част от успехите, които постигна ГЕРБ за своя първи мандат. Никой не отрича, че в обществото има още много нерешени проблеми, а реалната икономика е изправена пред доста трудности. Но именно енергията, уменията и принципността, показани от Бойко Борисов са гаранция, че пътят напред ще продължи. И това трябва да бъде осъзнато от максимален брой наши сънародници. Които не се подвеждат по истеричните крясъци и инсинуациите на политиците, а виждат трезво с очите си напредъка на България. И затова трябва да гласуват "вот на доверие" на Бойко и неговите хора. За да може след още 4 години родината да намери мястото, което заслужава - в челните редици на обединена Европа. Айде да го линчуваме тоя журналист? Писна ми на к*ра от малоумници..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Дедо, сириъсли, комфортно ли ти е в тая кочина? Честно, като гледам стърчащите от всякъде кабели и ми иде да крещя... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1005754 Що не пускат това по всички новини,а? Дедо...Подкрепям Пешо. Мноо зле с тия кабеляци.. Злобиле...това пак се ядва. Някъде, не помня по коя "медия" имаше такава минетаджийска статия, че ум да ти зайде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Кои тия, дето не плащат по 3-4 месеца заплати ли ? С теб съм , бро. аз па съм за тия дет си барат топките по цял ден и накрая те курдисват с просрочен или съвсем неизпълнен обект, но съвсем предсрочно почват да мрънкат "ма нали щяхме да вземем нинамсиколко" или "па комшиите казаха че филанкишията зимал ЕБАААСИзаплатата, значи ни дължиш поне две ЕБАААААСИзаплати", а после решават че не може току-така да берат пасиви от собствената си некадърност и си вадят ръцете от задника и решават да са праат на бабаити. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 аз па съм за тия дет си барат топките по цял ден и накрая те курдисват с просрочен или съвсем неизпълнен обект, но съвсем предсрочно почват да мрънкат "ма нали щяхме да вземем нинамсиколко" или "па комшиите казаха че филанкишията зимал ЕБАААСИзаплатата, значи ни дължиш поне две ЕБАААААСИзаплати", а после решават че не може току-така да берат пасиви от собствената си некадърност и си вадят ръцете от задника и решават да са праат на бабаити. Все си мисля, че работници дето не си вършат работата, не ги държиш на работа ами ги гониш. Или греша ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Все си мисля, че работници дето не си вършат работата, не ги държиш на работа ами ги гониш. Или греша ? Особено в строителния бизнес, дето не е като да си клатиш чреслата зад някое бюро... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Все си мисля, че работници дето не си вършат работата, не ги държиш на работа ами ги гониш. Или греша ? а това дали им спира претенциите и мерака за преквалификация в бабаити? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 ИЗОБЩО не ги спира!!! Има още нещо - в конкретния случай говорим за КРИМИНАЛНО проявен сливенски гражданин (според мен 100% циганин) и негов авер. Подробности ще разберем впоследствие, но съм сигурен, че е така. Нито знаем какви пари са ЗАДЪРЖАНИ (не отказани изобщо), нито за колко време. Отзивите за предприемача от хората са добри. Аз не знам колко от вас колко често и с колко и какви строителни работници се разправят, но едва ли има някой с моя стаж. Има една единствена тенденция през последните години - все по-нагли и нахални стават. Сторителният бум създаде такива лайненца, че не само да не им платиш, но и един бой да им теглиш е малко. Практиката показва, че повече от 2 часа без надзор и нещо по обекта е осрано. Изключенията са рядкост. Още по-голяма рядкост са свестните работници. Но това е много дълга тема. А аз сега съм изморен... И си сипвам една ракия със салата, тъй като нямам наскова сланина за виното... Ако искате да видите истински келеш за бой до откат - елате да видите собственика на МотоБойс как раздава по 20 лева на хората, на които дължи заплати за летните месеци още... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Видене...Тва е така - да има. А в бутилката от "Каменица" има от тазгодишната реколта пукница, за лична употреба, на 51 градуса. Мога да ти снимам и тая за гости + тая за кума. Ма най-много да ме издирват после P.S. Бутилките са по10л. П.С. 2. Свинския джолан се пече във фурната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Тва стрък праз ли е бе, тиквеник! Ако е така, ще те плесна с тая оранжевата джапанка зад врата! Иначе аз и вино имам (КМ ланска реколта) и по една случайност и джолан имам, варен, после пекан с кратофки и зеленчуци, ама пусто на - СЛАНИНА искам ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Праз е, ами! Нали трябва да овкусявам сланина, па и не само. А и кисело зеле с праз си е мезе един път. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Филия с лютеница и праз! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Или празена супичка с доматки...Като лучена супичка с гъби Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Ако искате да видите истински келеш за бой до откат - елате да видите собственика на МотоБойс как раздава по 20 лева на хората, на които дължи заплати за летните месеци още... И как сме сигурни, че случая тук е различен ? Ок, за едно си прав, трябва повече инфо Преди да разберем какво всъщност се е случило, няма смисъл да хабим времето а това дали им спира претенциите и мерака за преквалификация в бабаити? В крайна сметка не знаем какво точно се е случило за да говорим за конкретния случай. Това което знам е, че има много хора, които си чакат заплатите от разни педерасти, които ги лъжат и разиграват в продължение на месеци. И ако случаят се окаже такъв, аз съм изцяло на страната на тия хора. Ако пък работата не е такава каквато я описват, тия да заминават на топло и точка. Те и в двата варианта отиват на топло, но в първия случай мога да ги разбера. Не да ги оправдая, но поне ще ги разбера защо са го направили. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=1663231 Ми...Ако е вярно това - съд и затвор. Та затова е хубава пак да върнат смъртното наказание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Дедо, сириъсли, комфортно ли ти е в тая кочина? Честно, като гледам стърчащите от всякъде кабели и ми иде да крещя... Te бяха до преди няколко дена по-прибрани ами се наложи да отварям машината че един вентилатор сдаде багажа... пък и не ги гледам нон-стоп така че слабо ме дразнят Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Та затова е хубава пак да върнат смъртното наказание. Ти сериозно ли го мислиш това за смъртното наказиние Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Ми...Ако е вярно това - съд и затвор. Та затова е хубава пак да върнат смъртното наказание. Какво казах аз одеве? Един праз зад врата да си удариш сам! Ти сериозно ли го мислиш това за смъртното наказиние Много ясно! Няма доживот разни отпадъци да струват по 600-800 лева на месец (а може би и повече) на държавата! Смърт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.