Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

То майна, туй чудо се пие като лекарство, по една чашка. Не като чешмяна вода :)

Действахме на принципа "опит-грешка", но който е казал, че от опит глава не боли, определено не е пил три чаши греяно вино една след друга. :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Цвети, признай си, че вечерта ти беше топло и весело... laughing1.gif

Е, беше топло, потно и весело, доколкото може да е весело, когато си болен. И определено по-приятно отколкото след аспирин - поне преди следващия ден. :)

За да не ви е гадно, мерлото ще си го пия сам. Не мога да позволя други да се мъчат с такова вино...laughing1.gif

Хайде да не разводняваме темата. Имай си своите критерии за бар, аз си имам своите. Остави ме да си принадлежа към бохемското общество, както аз те оставям да си принадлежиш към плебса. beer.gif

Ох, бохеминоооооо. Точно с "Найлона" ли реши да се охарактеризирваш..

И да. Не е бар. Това не е до разбирания. Те понятията са си дефинирани.

В найлона отдааавна не ходят художници, писатели и т.н. Там си ходят тийновете да се донапият след като са киснали на градинката на Джумаята или са затворили No Sense-а.

Почти съм убеден, че познавам повече от сегашните посетители на това заведение от теб и много добре знам, колко от тях влизат в определението "бохем" или "човек на изкуството".

Тук всяка реплика рано или още по-рано прераства в спор. :blink: Не спирам да се учудвам как го правите. :)

Два начина:

1. Присъствието на обида в тази реплика

2. Незачитане мнението на другия

В случая е първото.

Това е житейски урок, който ми се струва, че Ангел никога няма да научи...

За какво му е? Нали трябва да се пренебрегне характера си.

добро утро.

Това е житейски урок, който ми се струва, че Ангел никога няма да научи...

Аз научените житейски уроци по форумите пред шайка бохеми не ги показвам.

Нали трябва да се чувстват изтъкнати сред "плебса".

Видене, зарежда се новата реколта сланина. А на 17-18 и другите мезелъци :D

leopard-drool.png

Аз съм заредил пастърма от телешки сърца.

Аз правих една люта от телешки шол, ма нещо явно и имаше, щото даже не разбрах къде изчезна...Успях само да опитам...Май е избягала laughing1.gif

Аз направих от свински. Не мога да я опитам още, ама мирише добре, и който я пробва, каза, че е добре.

Я ми кажете някоя хубава рецепта за сланина?

Тоя уикенд мисля да сложа една рибица да се суши, ама и сланина ми се иска...

Аз направих от свински. Не мога да я опитам още, ама мирише добре, и който я пробва, каза, че е добре.

Я ми кажете някоя хубава рецепта за сланина?

Тоя уикенд мисля да сложа една рибица да се суши, ама и сланина ми се иска...

от къде мислиш да вземеш месцето за рибичката щото и аз съм на мислил нещо такова

Хъ, когато живееш зад Полярния кръг, в този начин на придвижване няма нищо смешно. Точно обратното - понякога може да ти зависи живота ;)
Аз не знам как дядото все още издържа да живее в толкова северна и мразовита страна като България.

Ааа, той цяло лято маа боб с праз и яйца. И как температурата падне под 25 градуса, пали пръдното и отлита на юг.

Тук всяка реплика рано или още по-рано прераства в спор. :blink: Не спирам да се учудвам как го правите. :)

Никак не ни е лесно, но се стараем... emoticon-0104-sunglasses.gif

Аз не знам как дядото все още издържа да живее в толкова северна и мразовита страна като България.

Ааа, той цяло лято маа боб с праз и яйца. И как температурата падне под 25 градуса, пали пръдното и отлита на юг.

...А да го видите лятото, когато дзифтът тече по улиците, той с какви фанелки ходи навлечен... emoticon-0145-shake.gifemoticon-0141-whew.gif

Неопрен, по-скоро...

В тоя ред на мисли, кво мислите за най-новата случка(ще гръмне навсякъде, сигурен съм), дето двама строителни работници са пречукали шефа си заради дължими суми?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...