zweti_lettera Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 То майна, туй чудо се пие като лекарство, по една чашка. Не като чешмяна вода Действахме на принципа "опит-грешка", но който е казал, че от опит глава не боли, определено не е пил три чаши греяно вино една след друга. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Цвети, признай си, че вечерта ти беше топло и весело... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Цвети, признай си, че вечерта ти беше топло и весело... Е, беше топло, потно и весело, доколкото може да е весело, когато си болен. И определено по-приятно отколкото след аспирин - поне преди следващия ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 За да не ви е гадно, мерлото ще си го пия сам. Не мога да позволя други да се мъчат с такова вино... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Хайде да не разводняваме темата. Имай си своите критерии за бар, аз си имам своите. Остави ме да си принадлежа към бохемското общество, както аз те оставям да си принадлежиш към плебса. Ох, бохеминоооооо. Точно с "Найлона" ли реши да се охарактеризирваш.. И да. Не е бар. Това не е до разбирания. Те понятията са си дефинирани. В найлона отдааавна не ходят художници, писатели и т.н. Там си ходят тийновете да се донапият след като са киснали на градинката на Джумаята или са затворили No Sense-а. Почти съм убеден, че познавам повече от сегашните посетители на това заведение от теб и много добре знам, колко от тях влизат в определението "бохем" или "човек на изкуството". Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Тук всяка реплика рано или още по-рано прераства в спор. Не спирам да се учудвам как го правите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Тук всяка реплика рано или още по-рано прераства в спор. Не спирам да се учудвам как го правите. Два начина: 1. Присъствието на обида в тази реплика 2. Незачитане мнението на другия В случая е първото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Да не отговориш, също е отговор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Да не отговориш, също е отговор. Това е житейски урок, който ми се струва, че Ангел никога няма да научи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Това е житейски урок, който ми се струва, че Ангел никога няма да научи... За какво му е? Нали трябва да се пренебрегне характера си. добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Това е житейски урок, който ми се струва, че Ангел никога няма да научи... Аз научените житейски уроци по форумите пред шайка бохеми не ги показвам. Нали трябва да се чувстват изтъкнати сред "плебса". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Така е, доста умело ги прикриваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Видене, зарежда се новата реколта сланина. А на 17-18 и другите мезелъци Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Така е, доста умело ги прикриваш Мерси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Видене, зарежда се новата реколта сланина. А на 17-18 и другите мезелъци Аз съм заредил пастърма от телешки сърца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Аз правих една люта от телешки шол, ма нещо явно и имаше, щото даже не разбрах къде изчезна...Успях само да опитам...Май е избягала Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Аз направих от свински. Не мога да я опитам още, ама мирише добре, и който я пробва, каза, че е добре. Я ми кажете някоя хубава рецепта за сланина? Тоя уикенд мисля да сложа една рибица да се суши, ама и сланина ми се иска... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Аз направих от свински. Не мога да я опитам още, ама мирише добре, и който я пробва, каза, че е добре. Я ми кажете някоя хубава рецепта за сланина? Тоя уикенд мисля да сложа една рибица да се суши, ама и сланина ми се иска... от къде мислиш да вземеш месцето за рибичката щото и аз съм на мислил нещо такова Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 От магазина на Попов на Коматевско... Сланина обаче не видях там хубава. Много им е тънка сякаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Синчо, виж в темата за мезетата, пускал съм рецепти. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Хъ, когато живееш зад Полярния кръг, в този начин на придвижване няма нищо смешно. Точно обратното - понякога може да ти зависи живота Аз не знам как дядото все още издържа да живее в толкова северна и мразовита страна като България. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Ааа, той цяло лято маа боб с праз и яйца. И как температурата падне под 25 градуса, пали пръдното и отлита на юг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Тук всяка реплика рано или още по-рано прераства в спор. Не спирам да се учудвам как го правите. Никак не ни е лесно, но се стараем... Аз не знам как дядото все още издържа да живее в толкова северна и мразовита страна като България. Ааа, той цяло лято маа боб с праз и яйца. И как температурата падне под 25 градуса, пали пръдното и отлита на юг. ...А да го видите лятото, когато дзифтът тече по улиците, той с какви фанелки ходи навлечен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 А да го видите лятото, когато дзифтът тече по улиците, той с какви фанелки ходи навлечен... Вълнено поло? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 5, 2012 Share Posted December 5, 2012 Неопрен, по-скоро... В тоя ред на мисли, кво мислите за най-новата случка(ще гръмне навсякъде, сигурен съм), дето двама строителни работници са пречукали шефа си заради дължими суми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.