avelina Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Какво е общото между щорите и вятъра? Assassin явно има външни щори, които определено спират вятъра... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Бях решил, че ако боко гумената глава удържи закона за пушенето на обществени места в сегашния му вид да гласувам за него на изборите. Ами явно няма да стане и искрено се надявам в близко бъдеще да имам възможността да се махна от тая пародия на държава source: http://dnes.dir.bg/news/merki-srestu-pusheneto-12545900?nt=4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Бях решил, че ако боко гумената глава удържи закона за пушенето на обществени места в сегашния му вид да гласувам за него на изборите. Ами явно няма да стане и искрено се надявам в близко бъдеще да имам възможността да се махна от тая пародия на държава source: http://dnes.dir.bg/news/merki-srestu-pusheneto-12545900?nt=4 преди няколко дни пак изрази такова желание...ама да знаеш, че приказката: "внимавай какво си пожелаваш" е адски вярна Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 В Пловдив пак се разминахме май... Всъщност валя ли въобще снощи сняг, че бях пуснал щорите заради бруталния вятър? Пръскаха някви ледчета. Не бих го нарекъл сняг. Бях решил, че ако боко гумената глава удържи закона за пушенето на обществени места в сегашния му вид да гласувам за него на изборите. Ами явно няма да стане и искрено се надявам в близко бъдеще да имам възможността да се махна от тая пародия на държава source: http://dnes.dir.bg/n...o-12545900?nt=4 Егати пародията. 22 часа... Фани тия цигари по баровете ся. И фани тия осмардяни дрехи и пресипнало гърло, което не мога да отхрача цяла Неделя. Клекнали. Баровете пълни, не можеш да си намериш места без резервация. Кръчмите и те. Обаче тия мрънкат. Малоумници. Който забрани пушенето на следващите избори - за него ще гласувам. Ако ще и геноцид да наложи редом със забраната. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 преди няколко дни пак изрази такова желание...ама да знаеш, че приказката: "внимавай какво си пожелаваш" е адски вярна За съжаление доста приятели вече не живеят в България, а тези които са останали мислят като мен. Преди няколко дни се видях с един приятел, с който се познаваме от деца (3 клас може би), и той каза, че след нова година отива в Германия. Братовчед ми също след нова година се мести в Швейцария. Всичко това е много жалко, но наистина нещата тук зазляват с всеки изминал ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Баси пародията Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 В Пловдив пак се разминахме май... Всъщност валя ли въобще снощи сняг, че бях пуснал щорите заради бруталния вятър? Валя, ама беше ситен и мокър сняг. А аз като ви разправях, че ще вкарат тоя закон след 22 часа да се пуши, вие не ми вярвахте . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Емигрирайте в Холандия - http://news.ibox.bg/news/id_930135924 Ако си мислиш, че законът за пушенето е основна причина да искаме да се махнем от тук си доста далеч от истината Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Емигрирайте в Холандия - http://news.ibox.bg/news/id_930135924 Идейно. Това ако се направи тук, моментално кафенетата с площ под 70кв.м ще останат официално без сервитьори. По-големите заведения ще станат със 70% от площта - склад. Сервитьорите ще минат на половин работен ден или на граждански договори. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Емигрирайте в Холандия - http://news.ibox.bg/news/id_930135924 "Само две години след като забраната влезе в сила за всички, тя ще бъде премахната за барчета, кафенета и кръчми с площ до 70 кв.м. Другото изискване е барманът да е самият собственик и да няма друг персонал." Пушачите от 129043948903859 реки вода ще домъкнат, само да докажат, че имат право да се самоубият. Имате бе, разбира се, че имате! Ама се хвърляйте от скали или блокове, блъскайте се с коли в дървета, пръскайте си главите с пистолети(законно притежавани)! Ама не да тровите всички покрай вас! Това НЕ! И ако под натиска на 100 некадърни ресторантьори правителството пак включи задна, аз ще съм един от хилядите, които ще излязат да протестират за връщане на Закона!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Аз едно нещо не мога да си обясня - защо собствениците на заведения така настървено се борят за премахване на забраната за пушене? Паднал бил оборота. В Петък в Даяната на Тримонциум, в 9 вечерта, едва си намерих места. Събота без резервация не можеш да влезеш почти никъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 За съжаление доста приятели вече не живеят в България, а тези които са останали мислят като мен. Преди няколко дни се видях с един приятел, с който се познаваме от деца (3 клас може би), и той каза, че след нова година отива в Германия. Братовчед ми също след нова година се мести в Швейцария. Всичко това е много жалко, но наистина нещата тук зазляват с всеки изминал ден аз те разбирам. в 3-те блока, които виждам от моята тераса 10 момчета, с които съм израснал, ги няма, двете ми брачедки също ги няма...това е то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 "Само две години след като забраната влезе в сила за всички, тя ще бъде премахната за барчета, кафенета и кръчми с площ до 70 кв.м. Другото изискване е барманът да е самият собственик и да няма друг персонал." Пушачите от 129043948903859 реки вода ще домъкнат, само да докажат, че имат право да се самоубият. Имате бе, разбира се, че имате! Ама се хвърляйте от скали или блокове, блъскайте се с коли в дървета, пръскайте си главите с пистолети(законно притежавани)! Ама не да тровите всички покрай вас! Това НЕ! И ако под натиска на 100 некадърни ресторантьори правителството пак включи задна, аз ще съм един от хилядите, които ще излязат да протестират за връщане на Закона!!! +1 аз те разбирам. в 3-те блока, които виждам от моята тераса 10 момчета, с които съм израснал, ги няма, двете ми брачедки също ги няма...това е то. Както е тръгнало няма никой да остане в Бг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 "Само две години след като забраната влезе в сила за всички, тя ще бъде премахната за барчета, кафенета и кръчми с площ до 70 кв.м. Другото изискване е барманът да е самият собственик и да няма друг персонал." Пушачите от 129043948903859 реки вода ще домъкнат, само да докажат, че имат право да се самоубият. Имате бе, разбира се, че имате! Ама се хвърляйте от скали или блокове, блъскайте се с коли в дървета, пръскайте си главите с пистолети(законно притежавани)! Ама не да тровите всички покрай вас! Това НЕ! И ако под натиска на 100 некадърни ресторантьори правителството пак включи задна, аз ще съм един от хилядите, които ще излязат да протестират за връщане на Закона!!! Той Rumbata е непушач, ама не разбирам защо тролва така злобно Както е тръгнало няма никой да остане в Бг. Ще останат циганите, щото тях никъде по света не ги искат. Интересно ми е тогава кой ще ги изхранва Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Пълна идиотщина с тая поправка... Аньо, не съм съгласен с твоето твърдение, относно пълните кръчми, защото на цетъра, ако ще и пиенето да забранят, в заведенията пак ще има хора. Колкото до хората, махащи се от държавата ни - скоро време си мисля, че България ще стане световна държава на пенсионерите. Децата ще пращат пари на майките и бащите си, а пенсионерите от цяла Европа ще идват да живеят тук, щото им идваме еФтинко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Не знам, изпълнен съм с песимизъм... Принципно изпитвам презрение към хората, които знаят само да мрънкат, без да правят нищо. Но в тоя случай не знам какво бих могъл да направя в дадената ситуация. Не ми харесва на къде се развива тази държа, но пък и не виждам какво да направя, за да се променят нещата... Преди бях изпълнен с оптимизъм, смятах, че има надежда да започнат да се оправят нещата, че не трябва така лесно човек да се отказва и да напуска държавата, но защо да седя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Колкото до хората, махащи се от държавата ни - скоро време си мисля, че България ще стане световна държава на пенсионерите. Децата ще пращат пари на майките и бащите си, а пенсионерите от цяла Европа ще идват да живеят тук, щото им идваме еФтинко... За сметка на това сме щели да имаме магистрали. Тиквата грам не обръща внимание на нещата които могат да задържат хората. Наумил си е едно нещо(асфалт) и с него се изчерпва капацитета му в нещото което прилича на глава. Образование, наука, развитие на бизнеса и т.н. са мръсни думи и са забранени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Бях решил, че ако боко гумената глава удържи закона за пушенето на обществени места в сегашния му вид да гласувам за него на изборите. Ами явно няма да стане и искрено се надявам в близко бъдеще да имам възможността да се махна от тая пародия на държава source: http://dnes.dir.bg/news/merki-srestu-pusheneto-12545900?nt=4 Аз пък си мисля, че за пореден път четете разни пляви из интернет и се филмирате излишно. Много ви се радвам като гледам колко писане изписахте само щото някакъв си репортер чул бил някъде си от друг репортер пръднал около парламента, че нали да еди какво си щяло да стане. Не ми се иска да казвам в прав текст какво мисля за начина ви на мислене След Нова година пушенето ще стане възможно след 22 часа във всички заведения и нощни барове, пише "Стандарт", като се позова на депутати, които "клекнали пред атаките на ресторантьори и върлите тютюнджии". Както е известно, правителството е против промяна на забранителния режим. Премиерът Бойко Борисов е категоричен, че забраната за тютюнопушене на обществени места няма да бъде отменена. Здравето или кафенетата, беше казал той. Това е написано два реда по-надолу. Бабичките по пейките пред блоковете реагират така както вие реагирате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Ще взема да изкарам нужното образование и ще се кандидатирам за министър. Ще видите тогава, кон боб яде ли. Избрани лица от форума ще ги взема за министри, а ако слушате и кандидата за президента ще избера от тук. Дори партията ще кръстя Булфорум, защото е за народа (Бул) и мнението на народа никога няма да остане нечуто (форум). Ще измисля и начин за приемане на оплаквания и идеи от гражданите. Така хората, които искат да променят нещо, ще трябва просто да отидат до определено място и да пуснат оплакване/предложение. Като се организират повече хора - отиват групово и си подават желанията. Без митинги, протести и т.н. Всичко културно и по канален ред. Като овцете, каквито сме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 To e написано, ама като си знаем келешите как се веят като папури на вятъра, всичко е възможно! Най-печалното е, че накрая ако ни треснат глоба от ЕС, пак ние ще я платим. Ех, Исландия, Аржентина... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Аз пък си мисля, че за пореден път четете разни пляви из интернет и се филмирате излишно. Много ви се радвам като гледам колко писане изписахте само щото някакъв си репортер чул бил някъде си от друг репортер пръднал около парламента, че нали да еди какво си щяло да стане. Не ми се иска да казвам в прав текст какво мисля за начина ви на мислене Това е написано два реда по-надолу. Бабичките по пейките пред блоковете реагират така както вие реагирате. Ние реагираме на база предишен experience, а не просто на слуховете ("няма да увеличаваме тока тая година... аа ми то глобалното затопляне, зелената енергия, извънземните... ще трябва да го увеличим" всъщност дружествата са ги натиснали). Дай Боже, това да не е вярно! Както казах, ако си удържи на думата догодина ще ида и ще си пусна гласа за него, но това няма да промени мнението ми, че нещата като цяло вървят на зле. едит: woox, кво образование кви 5лв бе, брат. Боко мислиш ли, че има някво образование Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 To e написано, ама като си знаем келешите как се веят като папури на вятъра, всичко е възможно! Най-печалното е, че накрая ако ни треснат глоба от ЕС, пак ние ще я платим. Ех, Исландия, Аржентина... То по тая логика , утре във вестника може да пишат че български бойни кораби нападат планетата Сатурн, та кой знае, всичко е възможно. Хората си пляскат простотиите да си продават вестниците, народа нали мноо умен и ей го на, драмата е налице. Ся остава да спре някой цигански сериал и ние сме пред гражданска война едва ли не. Жалка история, мани. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Аз съм си пушач. Да има забрани, няма да ходя по заведения и точка. Все ми е едно. Снощи бяхме на пицария, измръзнах отвън, за да пуша като изгонено куче. Ама това си е мое мнение. Обаче да ни сравняват с най-голямата утайка на обществото, видите ли, ние сме виновни за всички видове рак (да не говорим, че има раково болни, дето хич не са пушили или не са били близо до пушачи), е това не мога да го разбера. Наистина ми е обидно да говорите така, момчета. Да не говорим, че наскоро като се събирахме, домакинът каза : "В тази стая седи детето, няма да пушите тук". И ние ходихме в другата. Нито сме мрънкали, нито нищо. Дано домакинът се разпознае Казвала съм и преди, аз не пия, и на мен не ми е приятно да гледам хора, дето драйфат, дето не знаят какво правят. Факт, не ме тровят, обаче пиянството на народа ни не е по-представително за това колко сме велики, отколкото пушенето. Да не говорим, че съм пешеходец и ме е страх да не бъда блъсната от някой кретеноид, дето кой го знае как си е изкарал книжката. Снощи имахме подобен инцидент. Ама това значи ли, че не бива да излизам от нас, от страх... Вие от страх ли не искате пушачи около вас? Да не се разболеете? Защото и на мен ми е гадно дрехите ми да миришат на цигари, обаче си ги пера и така. И на мен не ми понася миризмата на какъвто и да е алкохол, ама да не сядам на една маса с пиещи ли? Да, пак казвам, няма да ме отровят или заради тях да хвана някоя болест, но за мен (лично) е същото. Гнусно ми е и толкова. Вие сте повече от мен, ще ме оборите както си искате. Но ако пушачите са коне с капаци, то непушачите са два пъти повече. Нищо лично към никого. Дори предпочитам да не коментирате мнението ми. То си е мое. Никого не ангажирам. Очевадно е, че няма да има угодия по този въпрос. Просто никой не гледа от гледната точка на другия. Каквато и да е забраната, все ще има недоволни. Като изборите. Ние си избираме глупаците, после мрънкаме. Мрънкането си е характерно за нашия народ. Тук проблема няма да го избистрим и да стигнем до консенсус. Всеки да си пуши/пие, където му е позволено и това е. Има фирми, в които гледат да наемат непушачи, защото пушенето пречи на работния процес. Добре. Обаче това не е генерално решено за всички фирми. Докато забраната за употреба на какъвто и да е алкохол, си е общоприета. Защо ли е така? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Никой не сравнява пушачите с долна утайка. Галче, на тебе и здрасти да ти каже човек, пак ще го приемеш лично и като обида. Говорим за това, да не смърдим на лайна, като ходим на заведение и да не ни се налага да сме пасивни пушачи. Щото непушачите нямаме филтърчета на носовете, за да филтрираме цигарения дим Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.