RaptoR Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Има една приказка "камък ми падна от плещите". Ей така се чувствам сега Изсра ли се? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Правилно ли виждам нагара по изводите (не ми се вярва да е ръжда)? А уж DX са един от най-големите сайтове...пък да си правят такава реклама с такива снимки на продаваните продукти... Са едни от най-големите сайтове за продажба на евтини боклуци.... така би трябвало да завършва горното изречение.... чесно ли очакваш да си купиш нещо качествено от там ? Аз също съм купувал доста неща от там , повечето от нямане кво да правя но определено са си сайт за евтини боклуци Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Са едни от най-големите сайтове за продажба на евтини боклуци.... така би трябвало да завършва горното изречение.... чесно ли очакваш да си купиш нещо качествено от там ? Аз също съм купувал доста неща от там , повечето от нямане кво да правя но определено са си сайт за евтини боклуци Аз доста пазарувам от там. В последно време не толкова колкото преди, но от време на време поръчвам по нещо. Просто там намирам неща за които не ми е хрумвало, че може да съществуват. Не всичко обаче е на възможно най - ниска цена. Понякога намирам същите продукти на по - ниска цена в ebay. Полезен сайт си е обаче. Има и доста продукти които тепърва навлизат и именно там могат да се намерят първо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 ...чесно ли очакваш да си купиш нещо качествено от там ? ... Чесно не очаквам. DX е сайтът от който съм купувал сравнително най-малко неща (около дузина). От 80% от тях съм доволен, от останалите 20 - не съм, точно по причина нискокачествено сглобяване на продукта. Обаче да очакваш, че нещо, което струва няколко пъти по-евтино от марковия му аналог - за това трябва да си доста наивен. Отделно, че половината закупени от там неща бяха мощни USB адаптери - 2 проработиха изключително лошо (слабо), третият изобщо не работеше, но се оказа с прекъснат кабел към антената, който смених и досега си работи като пушка ; четвъртият и петият си работят също много добре, но конструкцията им е изключително крехка и след 2-3 изпускания на земята се наложи да ги фиксирам с моментно лепило (но не спряха да си работят) ; шестият обаче се оказа удар в десятката - хем изработката и дизайнът му са добри, хем и да го изпуснеш няма да се счупи, хем хваща нета от най-далече...а беше най-евтиният от всичките.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 А не аз съм далече от мисълта че нищо не става. Аз също имам няколко неща от там и си работят , дори не съм случил още на неработещо или счупено нещо. Пък и Ванката е прав , има уникални зарибявки.... нещо като тинкгийк.ком ма китайски Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Как успявате да си купувате толкова ненужни неща. Направо ви се чудя. Къде и как успявате да ги намерите. Аз пазарувам само за нещо, което ми трябва. Последно си взех от ebay една връзка за Move контролера и една поставка за камерата, че да си я сложа на телевизора. Туй то. Гледах някви кабели в Dealextreme по едно време, но то има толкова много стока и толкова малко филтри, че ми се отщя да търся. ---------------- Видене, момче младо. Гледай тука кво става. Следващата звезда в транс музиката. http://www.youtube.com/watch?v=Tv9QlpZngdc Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Фундаментален въпрос....да си замъкна ли дивия до Топ Старса? едит: намерихме отговора :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Взехме хисарската котка Буба и я направихме пловдивска Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Две кила домашно кьопоолу, с повечко чесънец и домашен винен оцет, с една блага червенокоса 5 годишна пукница и лежерно блусче с Джими Хендрикс...А най-важното - малката спи. Ако това не е нирвана, то стои много близо до нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 1, 2012 Share Posted December 1, 2012 Незнайно защо в мен се породи желание да изрежа и сглобя няколко авторски водолазни клипчета . Досега само няколко човека са ги виждали в суров вид. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Видене, учи се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Аз пък предпочитам да посещавам заведения,където ми сервират бира с халба,а не с пластмасови чашки... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 След няколко години успях да разбера лафа на един приятел: "дейте ми телефон с копчета, мамка му" . Гледам телефона на сестра ми като голям камък. Нищо не им вдявам на тия последните поколения телефони Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Видене, учи се! Пеше, това е старо, ама старо. И ако питаш мен глупаво. Бира се пие с наслада, не като жонгльор под напрежение. Справка - питай Стефчо айляка какво се прави... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Tonight, during the radio show, Armin van Buuren announced the 10th show of the world tour. On Friday March 8th 2013, ASOT600 will land in Sofia!The first name announced on the line-up, is Dash Berlin! Next week, we will announce more DJ names, so stay tuned! Отидохме ли бе ооу?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Господа пушачи и активни тарикати - някой забеляза ли какво се случи в Австралия тия дни? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Господа пушачи и активни тарикати - някой забеляза ли какво се случи в Австралия тия дни? Случи се това което се опитват да прокарат и в Европа. Дано да успеят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 След няколко години успях да разбера лафа на един приятел: "дейте ми телефон с копчета, мамка му" . Гледам телефона на сестра ми като голям камък. Нищо не им вдявам на тия последните поколения телефони точно,пари на вятъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Чудя се, колко ли овце ще се сетят да си търсят правата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 http://www.bbc.co.uk/news/magazine-20042217 Интересна статия по въпроса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 точно,пари на вятъра е, зависи. има си хора дето си ги въртят на малкия пръст...на мен просто не са ми интересни(да ги чопля постоянно). Не, че не ми се цъка на някоя игричка докато чакам или да поровя из фейса....ама за сега ще мина пас, че много скъп келешлък се оказва Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Господа пушачи и активни тарикати - някой забеляза ли какво се случи в Австралия тия дни? Абе, господине. Ти да не си ме игнорирал нещо? Или не те вълнува ASOT-а в Арена Армеец с Dash Berlin и още поне 4 звезди на транс музиката? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Ангеле, изобщо не ми е до това сега... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Ангеле, изобщо не ми е до това сега... Добре, че се притесних. Ама то е чак Март месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Браво на тия хора!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.