Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Гарантирано от ГЕРБ!

http://www.youtube.com/watch?v=kEL2xgDNeO4

Не бях виждал такава уникална простотия! :Facepalm:

Ооо, това е нищо.

Да знаеш какви неща още стават по време на заседание там.

Лятото бях известно време в Бургас и имах достъп до СКАТ+, който е нещо като нашата ПОТВ и там давам пряко сесията. За какви заменки ставаше дума. На тази председателка та мъжа и ли не искаше да вземе едни земи, та брат му ли. И момента, в който някой друг вземеше думата и започнеше да вади документи, с които доказва, че терените, които се гласуват за продажба или замяна струвата поне 10 пъти повече, тази отнемаше думата и ги гонеше. Там, обаче, имат пълно мнозинство и всичко си минава от раз. Така си разиграват коня, че не ми се приказва. Замазват очите на хората там с подмяна на настилката на Богориди и Александровска и поне едно нещо, което предишния кмет-крадец не направи - отпушване на пътя за Созопол с нов възел. Иначе си крадат и си уреждат техни фирми, защото давали "най-ниските цени" и те така.

Никога не съм получил кофти стока от СД.Цените ме устройват, както и качеството.

Максималната цена е 1,2 паунда.Но общо взето се върти около пануд/кг.

Аз имах предвид като избор, а не като качество. Това с маратонките беше единичен случай явно. Другите не се оплакваха.

Аз лично не мога да видя какво толкова би си купил човек от там, освен ако не ходи само с анцузи, или не е собственик на някакъв спортен/фитнес салон/клуб.

Нова ракета за скуош най-вероятно ще си взема от там, но общо взето е това..

OMG ,от EA са изключително ПРОСТИ.1 час не мога да си пусна swtor-a :angry1 ,щото launcher-a забива на 99 % ,след новият ъпдейт...Как да купя абонамент ,при такова отношение ...как ?

Kак да купя абонамент ,при такова отношение ...как ?

Ми ако си някъв мазохист примерно и те кефи да ти е гадно :) Това последното звучи противоречащо си - кефи те да ти е гадно :)

Аз имах предвид като избор, а не като качество. Това с маратонките беше единичен случай явно. Другите не се оплакваха.

Аз лично не мога да видя какво толкова би си купил човек от там, освен ако не ходи само с анцузи, или не е собственик на някакъв спортен/фитнес салон/клуб.

Нова ракета за скуош най-вероятно ще си взема от там, но общо взето е това..

Е всеки си има стил на обличане.

Но от там най-често поръчвам маратонки и outdoor облекло...А и тениските са на мноооого прилични цени....Да не говорим за детските дрехи..Тук трябва да дам около и над 200 лв. да си подготвя детето за зимата, а от там ми излезе към 120.Ботуши, яке, полар, няколко клина и чифт дънки.Като дънките бяха между другото....

confused.gif

Без да мериш, без да огледаш? Ъъъ...

Ами и аз имах тези притеснения в началото.Поръчах си едно-две евтини неща, уцелих си размера, и след това огън...Яке, туристически обувки, панталон, термобельо...и т.н.

Правилно ли виждам нагара по изводите (не ми се вярва да е ръжда)? А уж DX са един от най-големите сайтове...пък да си правят такава реклама с такива снимки на продаваните продукти...:huh:

931a045383ca9e9a.jpg

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...