Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

А на мен ми направи вчепетление, че в Германия забранили секса с животни.

Хората там са наистина загрижени за животнитеbiggrin.gif

:laughing1: Може би защото 2/3 от жените им приличат на животни

и кво как е на плейстейшъна мув-а ? аз имам и кинект ма съм играл само два пъти много тъпо ми се вижда.

Ами муува е за по-сериозна игра, докато кинекта е по-забавен и интерактивен, но игрите са по-детски.

Виж горе клипчето с муува и Sharpshoote-ра дето съм го показал. Има и други в YouTube, които показват как се играе на някои игри. Ето това примерно.

Просто камерата е по-чувствителна и няма толкова голямо забавяне, колкото при Kinekt-а, което от своя страна дава възможност да се играят по-сериозни игри. С лаг от половин секунда не можеш да играеш нищо по-така.

http://www.youtube.com/watch?v=5xlDmcYclvA

Ахахахахаха, вокса отново е бил собствения си рекорд по вентилаторстване за единица време. Теорията му за сигналите при телевизорите кърти мивки. :laughing1:

ааре воксе, ти си!

и вентилатор ти подложиха.

до 4000та страница има още място, ама до 24,12,2012 не остава много време.....

ааре воксе, ти си!

и вентилатор ти подложиха.

до 4000та страница има още място, ама до 24,12,2012 не остава много време.....

21.12.2012 бих казал... biggrin1.gif

Аз направих 14к поста, за вас не знам... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

=================================

Бургазлии много смели бре:

61895_413940222011713_2029658707_n.jpg

Въпроса брато е, дали лайното е достатъчно голямо за тоз вентилатор, а ?

Тии... съмняваш ли са в Аню !?

Ей туй долу ми минава през главата...върна ме във "warez.ru"-времето, когато при краш на нашия сайт, се отваряше руския сайт. :P

f6c040153cb83089.jpg

А тва пък е и към двамата магаратори!

Аве..., Ваши Благородия, кво става тука, та се губят писма в Л.С. то? В смисъл, написани и изпратени, но не получени, пък майни ми и в кутията на изпращача ги няма.

Ако си ги пуснал малко преди таз' красива картинка да изникне на мястото на форума - нормално е да ги няма, понеже при връщането на форума забелязах прочетени постове отпреди половин час, отново да стоят със статус "непрочетени", та явно някакъв малък бекъп е върнат май...

Ако си ги пуснал малко преди таз' красива картинка да изникне на мястото на форума - нормално е да ги няма, понеже при връщането на форума забелязах прочетени постове отпреди половин час, отново да стоят със статус "непрочетени", та явно някакъв малък бекъп е върнат май...

Не бе, Пламене, говоря за случай от преди няколко дни, а също и от вчера.

На тоя сайт дето излизаше вместо bulforum-а преди няколко часа, доста солено продаваха телефони на 10 години. HTC Diamond Touch вървеше по $750, а Sony Ericsson W810i беше $400.

Галине, не че кой знае колко мога да помогна в случая...ама всичките ЛС ли се губят при теб и при него или само някои?

Само някои, майна.

Хммм...ще информирам ръководното тяло за случая (ако изобщо се появи), а ти ми дай на ЛС ника на тоя, дето не ги получава, понеже може да се окаже, че е нещо локално между вас двамата.

На тоя сайт дето излизаше вместо bulforum-а преди няколко часа, доста солено продаваха телефони на 10 години. HTC Diamond Touch вървеше по $750, а Sony Ericsson W810i беше $400.

най-вероятно щото магенто е платформа за онлайн магазин и сайта е бил просто "илюстративен".... :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...