mIRCata Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 FIXXXED!!!!!!!!111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 А на мен ми направи вчепетление, че в Германия забранили секса с животни. Хората там са наистина загрижени за животните Може би защото 2/3 от жените им приличат на животни Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 и кво как е на плейстейшъна мув-а ? аз имам и кинект ма съм играл само два пъти много тъпо ми се вижда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 и кво как е на плейстейшъна мув-а ? аз имам и кинект ма съм играл само два пъти много тъпо ми се вижда. Ами муува е за по-сериозна игра, докато кинекта е по-забавен и интерактивен, но игрите са по-детски. Виж горе клипчето с муува и Sharpshoote-ра дето съм го показал. Има и други в YouTube, които показват как се играе на някои игри. Ето това примерно. Просто камерата е по-чувствителна и няма толкова голямо забавяне, колкото при Kinekt-а, което от своя страна дава възможност да се играят по-сериозни игри. С лаг от половин секунда не можеш да играеш нищо по-така. http://www.youtube.com/watch?v=5xlDmcYclvA Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Дааа , тва определено е по-добро. Ма бокса ми харесва повече и надали ще го смяна за тоя муув само..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ахахахахаха, вокса отново е бил собствения си рекорд по вентилаторстване за единица време. Теорията му за сигналите при телевизорите кърти мивки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Аз търся изображение на вентилатор с размер 16 на 10 метра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Аз търся изображение на вентилатор с размер 16 на 10 метра! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 ааре воксе, ти си! и вентилатор ти подложиха. до 4000та страница има още място, ама до 24,12,2012 не остава много време..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 ааре воксе, ти си! и вентилатор ти подложиха. до 4000та страница има още място, ама до 24,12,2012 не остава много време..... 21.12.2012 бих казал... Аз направих 14к поста, за вас не знам... ================================= Бургазлии много смели бре: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Въпроса брато е, дали лайното е достатъчно голямо за тоз вентилатор, а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Въпроса брато е, дали лайното е достатъчно голямо за тоз вентилатор, а ? някво малко синьо китченце Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 някво малко синьо китченце Те дрискат в океана, нема как да му закарам вентилатор на задника Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ей туй долу ми минава през главата...върна ме във "warez.ru"-времето, когато при краш на нашия сайт, се отваряше руския сайт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ееех...Младост, младост.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Въпроса брато е, дали лайното е достатъчно голямо за тоз вентилатор, а ? Тии... съмняваш ли са в Аню !? Ей туй долу ми минава през главата...върна ме във "warez.ru"-времето, когато при краш на нашия сайт, се отваряше руския сайт. А тва пък е и към двамата магаратори! Аве..., Ваши Благородия, кво става тука, та се губят писма в Л.С. то? В смисъл, написани и изпратени, но не получени, пък майни ми и в кутията на изпращача ги няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ако си ги пуснал малко преди таз' красива картинка да изникне на мястото на форума - нормално е да ги няма, понеже при връщането на форума забелязах прочетени постове отпреди половин час, отново да стоят със статус "непрочетени", та явно някакъв малък бекъп е върнат май... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Ако си ги пуснал малко преди таз' красива картинка да изникне на мястото на форума - нормално е да ги няма, понеже при връщането на форума забелязах прочетени постове отпреди половин час, отново да стоят със статус "непрочетени", та явно някакъв малък бекъп е върнат май... Не бе, Пламене, говоря за случай от преди няколко дни, а също и от вчера. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 На тоя сайт дето излизаше вместо bulforum-а преди няколко часа, доста солено продаваха телефони на 10 години. HTC Diamond Touch вървеше по $750, а Sony Ericsson W810i беше $400. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Галине, не че кой знае колко мога да помогна в случая...ама всичките ЛС ли се губят при теб и при него или само някои? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Галине, не че кой знае колко мога да помогна в случая...ама всичките ЛС ли се губят при теб и при него или само някои? Само някои, майна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Хммм...ще информирам ръководното тяло за случая (ако изобщо се появи), а ти ми дай на ЛС ника на тоя, дето не ги получава, понеже може да се окаже, че е нещо локално между вас двамата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 На тоя сайт дето излизаше вместо bulforum-а преди няколко часа, доста солено продаваха телефони на 10 години. HTC Diamond Touch вървеше по $750, а Sony Ericsson W810i беше $400. най-вероятно щото магенто е платформа за онлайн магазин и сайта е бил просто "илюстративен".... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 Чудя се дали конякът е рентабилен вариант за отопление през зимата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.