ARPAnet Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Имат, имат. Виж какъв сигнал пуска компютъра към телевизор и дали може да използва 100Хз панела. Там също се получава накъсване. Аз не мога да знам за кой blur говориш в крайна сметка, защото това с опресняването сиво - сиво, черно - черно и разните му там милисекунди се нарича ghosting, като за начало. Тоя HDMI е само, за да не ти трябва преходник DVI > HDMI. 16ms ми е монитора на компютъра и лаг нямам. Митове и легенди са това дето го пишеш. Видеокартата подава 60Хз към монитора ти. Толкова подава и през HDMI порта към телевизора. Конзолите подават 100Хз сигнал. CRT мониторите под 75 Hz трептяха, за нормална картина се ползваше поне 90. 100 беше чудесно. Това преди доста години. 60 Hz ползват LCD-тата в момента. Има TV-та и с по 200Hz. И така на прима виста си мисля, че всичките по вход поемат 60, а другото си е вътрешен процес на TV-то или монитора. Защото как закачаш 60 Hz devise към същото PS3 в такъв случай ? Да, за това оставих 1000+ левово Eizo на майка ми да си гледа филмчета, и си взех друго, защото са митове и легенди това. Зарежи тази работа, над 2 ms grey to grey аз втори път не взимам, пък нека си фантазирам, че виждам ghosting на по-бавните. Добре, няма да генерализирам. Наистина всеки си преценява какво го устройва. Но както ТВ-то е нещо което просто може да имаш и да не го вкарваш в сметките, така са и 2000+ левовите лаптопи и PC–та. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Не позна - никога няма да ни омръзне. (btw, най на края се пише с тире и свързано). П.П. Обикновено ти подминавам фалчетата, които правиш доста често, но сега ме е хванала скуката и реших да се разпиша. Едит: Всъщност правописните ти фалчета не са чак толкова много, но тъй като пишеш за трима, логично е да се срещат повече. и аз съ чудих как да го испиша ама си викам /манйата му, няма да умираме аку е грешно/ а за тва дъли ще ви писни или не може да пробваме ако искъш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 ...може да пробваме ако искъш? "искъш" се пише със "з" и "ж" накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 CRT мониторите под 75 Hz трептяха, за нормална картина се ползваше поне 90. 100 беше чудесно. Това преди доста години. 60 Hz ползват LCD-тата в момента. Има TV-та и с по 200Hz. И така на прима виста си мисля, че всичките по вход поемат 60, а другото си е вътрешен процес на TV-то или монитора. Защото как закачаш 60 Hz devise към същото PS3 в такъв случай ? Да, за това оставих 1000+ левово Eizo на майка ми да си гледа филмчета, и си взех друго, защото са митове и легенди това. Зарежи тази работа, над 2 ms grey to grey аз втори път не взимам, пък нека си фантазирам, че виждам ghosting на по-бавните. Добре, няма да генерализирам. Наистина всеки си преценява какво го устройва. Но както ТВ-то е нещо което просто може да имаш и да не го вкарваш в сметките, така са и 2000+ левовите лаптопи и PC–та. пусни т1рсини в гуг1ла не мога да го подкрепа с фактология щото не разбирам до толкова знам чее така защото с1м го т1рсил и преди пукажи ми един телевизор дето е с над 100хз панел плеасе ако ни намериш за 20 мин. не тарси повече заштото ниама да намерисш апак не иск1м да си губиш вецхерта в тарсене ти ниама да вземесш под 2мс аз ниама да взема ТН панел всеки с к1призите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 С новия начин на писане, докато го усвоиш добре, ще се увеличи времето между отделните ти постове Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 С новия начин на писане, докато го усвоиш добре, ще се увеличи времето между отделните ти постове мани чи знаеш ли к1в зор е писша по бавно от жините на гешетата по даржавните институций Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ам, всичките 3D TV-та например ? Всъщност 200Hz ТВ-та имало от 4 години : http://www.engadget.com/2008/09/02/sony-samsung-both-claim-worlds-first-200hz-lcd-tv/ Плазмите са на 600. А какво им е на TN-ите ? Ъгъла на видимост ли ? Хайде да си говорим за игри просто Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ми що пък не се ******* ** ******* всичките Сега ще ви преведа какво точно е имал предвид вукса! "Ми що пък не се наканя да ви почерпя всичките" - 28.11.2012 Уокса Ууксе, живи и здрави да сме, всеки да купува това, което го радва. Щом ти харесват конзолите - евала, аз пък съм привърженик на настолните пецета и пак си правя евала. Евала и на Мидекс, и на Таз, евала и на МИРКАТА. Евала на всички! Обичам ви. (МАГДАНОЗЧО най-много ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Вие луди ли сте бе? Сериозните хора трябва да имат и свестен компютър и ВСИЧКИ конзоли. Как така ще има игра дето няма да можеш да я играеш? Майтапа настрана - взех си PS3 и цъках 2 седмици Mortal Kombat и се радвах като малко дете. После ми омръзна пък и жена ми забрани да играя пред малкия щото толкова кръв пръска че чак до теб идва а малкия не е истина как се впечатли като хвръкнаха няколко глави - после 3 дена само за това говореше и "за онзи чичо дето му врътна на онзи другия Един" После си играх с ps move на спортовете, хванах мускулна треска от играта с мечовете (но пък я превъртях на най-високото ниво) и ми писна. Сега PS3-ката стои като DVD/Blue Ray player и дотам. Ама не си я давам! XBox още не съм взел но някой ден и това може да стане като ми захлопа дъската малко повече Едит: Всъщност правописните ти фалчета не са чак толкова много, но тъй като пишеш за трима, логично е да се срещат повече. Я стига. Добре си пише Ангел. Не сме на изпит по български и като е объркал някоя буква или е изтървал запетайка (аз хич не го уважавам този знак) - голяма работа. Разбира се 100 пъти по-лесно от чатицата с 1,6 и 4. Поне не слага "е" вместо "ѝ" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Я стига. Добре си пише Ангел. Не сме на изпит по български и като е объркал някоя буква или е изтървал запетайка (аз хич не го уважавам този знак) - голяма работа. Разбира се 100 пъти по-лесно от чатицата с 1,6 и 4. Поне не слага "е" вместо "ѝ" Тихо, да не те почна и тебе за запетайките. Абе ти уж си интелигентен човек, пък не схващаш, че 99% от "забележките" към Ангел са с единствената цел да се върже и да отговори подобаващо...не, че и сам да го оставиш няма да пише, ама нали и ний сме потребители на тоя форум, та трябва да пописваме нещо от време на време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ам, всичките 3D TV-та например ? Всъщност 200Hz ТВ-та имало от 4 години : http://www.engadget....t-200hz-lcd-tv/ Плазмите са на 600. А какво им е на TN-ите ? Ъгъла на видимост ли ? Хайде да си говорим за игри просто Какво за 3Д-тата? Те са си нормални телевизори. Имаш още да почетеш. В тая статийка нищо не пише. Тия 200Хз не са на панела. Тия 200Хз са създадени изкуствени кадри между нормалните кадри, за да стане картината "по-плавна". Не 600 (изкуствени кадъра) са плазмите. Моята е на 2500Хз. И това без майтап. Ъгъла на видимост е най-малкия проблем на TN-а. Дразни ме, мен лично, как плътен фон гледан фронтално е по-тъмен отгоре и по-светъл отдолу. Цветоподаването им е "един път". Малко като при LED LCD-тата. Няма какво да говорим за игри вече. Решихме, че всеки си има предпочитания. Ти си играеш стратегии, аз си играя аркадни екшъни и спортни/рейсинг игри. За едното се ползва PC, за другото се ползва конзола. За мен няма значение дали играя на PC или на конзола. Просто на тоя етап трябваше да дам едно и също количество пари ако исках да играя игрички, и направих своето решение. Ууксе, живи и здрави да сме, всеки да купува това, което го радва. Икзактли тва се опитвам да обясня и аз от одеве. После си играх с ps move на спортовете, хванах мускулна треска от играта с мечовете (но пък я превъртях на най-високото ниво) и ми писна. Сега PS3-ката стои като DVD/Blue Ray player и дотам. Ама не си я давам! XBox още не съм взел но някой ден и това може да стане като ми захлопа дъската малко повече Има още игри за PS Move. Що само окомплектованата си играл? Има много хубави Horror заглавия в които си ползваш Move контролера за фенерчето и за пушката. Не искаш ли да се отървеш от Move контролера, че искам да си взема втори за игрите, които го изискват? Камерата може да я продадеш отделно - 80лв е нова. Като написа, че седи като DVD Player ме хвана яд, че не те питах дали не искаш да я продадеш преди да купя моята, но като продължих да чета се успокоих. Едит: Бях почнал да пиша на woox style, ама много зор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Сега ще ви преведа какво точно е имал предвид вукса! "Ми що пък не се наканя да ви почерпя всичките" - 28.11.2012 Уокса Ууксе, живи и здрави да сме, всеки да купува това, което го радва. Щом ти харесват конзолите - евала, аз пък съм привърженик на настолните пецета и пак си правя евала. Евала и на Мидекс, и на Таз, евала и на мирката. Евала на всички! Обичам ви. (магданозчо най-много ) Защо аз и магданозно с малки букви в имената Някакви нисши твари ли сме :cry Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 @w00x Ти кажи какво за 3D-тата ? Не са ли на 200 ? . И кой говори за изкуствени кадри ? Не намесвай допълнителни понятия, кадри са фреймовете в секунда. http://www.digitaldirect.co.uk/televisions/200hz А тук специално споменават 200 херца на панела : http://www.sharp.net.au/product-catalogue/products/LC52LE840X/ . Чудно ми е кой ли опреснява екрана ако не е панела според теб ? И колкото повече вкарвам мисъл в писанията ми, а исках само да утрепя малко време - какво общо има изхода на видеото който подава картина с това колко често дисплея се опреснява? Нищо ? Ааа аз играя всичко, не ме режи така ;“) хм ето още едно линкченце http://www.pcworld.com/article/184820/hdtv_hertz_refresh_rate.html Наистина не ми се дълбае повече. Че от 9 планини вода донесохме за да обясним как конзолите/PC-тата са по-доброто ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Наистина не ми се дълбае повече. Че от 9 планини вода донесохме за да обясним как конзолите/PC-тата са по-доброто ... Няма "не искам" - да беше мислил преди да захванеш с него спор ; 9-те планини са само началото...обикновено хората се отказват около 55-тата, така че или се запаси с търпение, или спирай докато е още време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Абе низши - низши, ама ни обича.... Да ти се връща Сотбисчо.. Хммм, низши можело да се пише и нисши....Чудна работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Защо аз и магданозно с малки букви в имената Някакви нисши твари ли сме :cry FIXXXED!!!!!!!!111111 Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 @w00x Ти кажи какво за 3D-тата ? Не са ли на 200 ? . И кой говори за изкуствени кадри ? Не намесвай допълнителни понятия, кадри са фреймовете в секунда. http://www.digitaldi...levisions/200hz А тук специално споменават 200 херца на панела : http://www.sharp.net...cts/LC52LE840X/ . Чудно ми е кой ли опреснява екрана ако не е панела според теб ? И колкото повече вкарвам мисъл в писанията ми, а исках само да утрепя малко време - какво общо има изхода на видеото който подава картина с това колко често дисплея се опреснява? Нищо ? Ааа аз играя всичко, не ме режи така ;“) хм ето още едно линкченце http://www.pcworld.c...fresh_rate.html Наистина не ми се дълбае повече. Че от 9 планини вода донесохме за да обясним как конзолите/PC-тата са по-доброто ... Уффф, добре. Чети ги тия статии от 2009 година. И си намерил къде да гледаш за херци. В рекламната брошура. Браво бе... Казах ти. Моя панасоник е 2500Hz. Panel Drive: 2,500 Focused Field Drive Никакво значение няма. Функцията седи изключена, въпреки че се справя по-добре от голяма част от конкуренцията LCD панели. Иди в setcombg форума. Там ще ти обяснят за херците с точна терминология пък демек те убедят, че то статий има много. Има общо изхода. Apparently, you cannot set it to 120Hz. All HDTVs have 60Hz input and output. The 120Hz refers to the video processing done to improve quality and image clarity. So technically you can only run 60Hz at 1080p. Only 3D TVs have 120Hz input and output, just like 3D Monitors. If your watching TV, the image is of higher quality and runs smoother than that of a 60Hz HDTV. Using it as a monitor won't get you true 120Hz. И няма "по-добро". Как може да има сравнение кое е по-добро, при положение, че не предлагат едно и също нещо? А на Antares генерализацията, дето "не я е направил", че гейм индустрията го била разочаровала, но видиш ли, той под гейм индустрия имал предвид само двата жанра дето го касаят. [хиперболизрано сравнение] Аз пък съм много разочарован от автомобилната индустрия. Нищо иновативно, нищо ново. Тоя Голф 2 дето го карам от 20 години не се е променил. Другите Голф-ове и те същите ми изглеждат. [/хиперболизрано сравнение] Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Има още игри за PS Move. Що само окомплектованата си играл? Има много хубави Horror заглавия в които си ползваш Move контролера за фенерчето и за пушката. Ми не ми е останало време. Пушката може и да я взема. Пробвах quake - не ми хареса грам. Пробвах Star Wars нещо - играх играх - стигнах до един момент и запецнах, изнервих се и го заебах. Не искаш ли да се отървеш от Move контролера, че искам да си взема втори за игрите, които го изискват? Камерата може да я продадеш отделно - 80лв е нова. Аз втори мисля да взема той да продавам... Като написа, че седи като DVD Player ме хвана яд, че не те питах дали не искаш да я продадеш преди да купя моята, но като продължих да чета се успокоих. Няма да го продавам. Някой ден пак ще си играя просто сега не ми остава време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ти искаше линкове за такова ТВ, затова ти ги давам. Няма нужда да ми обясняват нищо. Ти си този който смесва яко понятията и спори за неща които са му крайно неясни. Ето ти и бърза извадка от сеткомци MCI 1000 = TruMotion 400Hz=200Ηz (истински) + 200Hz scanning backlight -> . Истински 200 Hz Някъде още да ти намеря потвърждение за такива ТВ-та ? Защото до тук единствено аз си приказвам за истински рефреш рейт, ти вкарва от някъде тези допълнителни екстрички. Така е, компютрите предлагат много повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ангеле, ако знаеш колко се изкуших да плясна любовното писмо, дето ми го прати на лично тук... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Добре, де.... Аз само да попитам, кога се очаква лайното най-на края да пресече аксиално, траекторията на перките на вентилатора? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Дам...ще си правя пилешко с бамбук, люто къри и телешки език. Нека ми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 ВиЙ сте притежатели на отклонения :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ми не ми е останало време. Пушката може и да я взема. Пробвах quake - не ми хареса грам. Пробвах Star Wars нещо - играх играх - стигнах до един момент и запецнах, изнервих се и го заебах. За пушката ти трябва втория Navigation контролер. И за пушката тия бирници искат 119лв. Още я има само на няколко игри, но ще излизат и нови. Все пак трябва да има някакво преимущество на Move пред Kinekt. Знам ли те. Може да не ти се играе вече с Move-а и да си решил да го разкараш. Ангеле, ако знаеш колко се изкуших да плясна любовното писмо, дето ми го прати на лично тук... Недей, че така тръгват слуховете. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Хаха, от няколко дни се случва да гледам новини вечер... Та сега попаднах на един 'журналист', който казва, че Бойко Борисов хранел с погача жените, когато открива нещо си (традицията повелява хляб и сол..) и видиш ли това нарушавало не знам си колко закона, било нехигиенично и дискриминиращо - е баси, тия палячовци, край нямат.. Чудят се с какво да му накривят плочата. И глобата била към то 3000 лева. И имал и доказателствен мат'рял. Цирка е готин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.