AssassiN Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Именно това имах предвид и аз. Това са компании, осъждани за десетки милиарди долара глоби и пак са напред... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Тия гърци няма ли да вземат най-накрая да ги разкарат ?? Егаси държавата, егаси лакомията, мързела и безграничните искания.. Още един транш, още напразно похарчени пари. Напразно, защото толкова мързелив народ рядко се вижда. Потресен съм. А по-интересното е, че когато го обявиха...опозицията в Гърция искала ПЪЛНО опрощаване на външния им дълг. И аз искам да съм Султан на половина цивилизован свят...ама няма да ГЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Ти мани, ами преди малко гледах част от новините и казаха, че им опрощават част от дълга.. *ах ги в алчните копелета. 1 трлн. евро ще им налеят и пак ще искат. Но максимално ще се накефя като ги закрият Както казах - по-мързелив и мрънкащ народ не съм виждал.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 А по-интересното е, че когато го обявиха...опозицията в Гърция искала ПЪЛНО опрощаване на външния им дълг.....и по кило салфетки за всяка вечер на всеки грък до пенсионирането му. Така е...кой както намери - днес им опростиха 40 милиарда, "вчера" 200 и пак се оплакват, че сегашните 40 милиарда били малко, понеже едвам щели да стигнат за заплати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Twilight - един от най-обижданите филми на нашето време. ми ,то тва филм ли Филм за вампири без екшън и кръв какъв филм е Дано не съм засегнал някой...но мисля,че тук не преобладават /няма тийнежъри (фенове на Twilight) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 От друга страна пък мързелите правят ето това: http://vbox7.com/play:399cecffe7&start=222&r=emb медец ми ,то тва филм ли Филм за вампири без екшън и кръв какъв филм е Дано не съм засегнал някой...но мисля,че тук не преобладават /няма тийнежъри (фенове на Twilight) аз не помня поради каква причина гледах първата част....но след това чаках ония двамата да се опнат :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ебаси, вече съм изкъпан и си пия чая... Нещо ми се промени режима коренно... Брутру! А, компа показва 6:52, а форума и СМАРТФОНА - един час напред... DAFUQ?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Главното е да си щастлив, а психиатъра да си пише каквото иска заключение. Добър утър. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 ми ,то тва филм ли Филм за вампири без екшън и кръв какъв филм е Дано не съм засегнал някой...но мисля,че тук не преобладават /няма тийнежъри (фенове на Twilight) Баш това имах предвид - бездарното и некадърното преуспява. Трябва да сменям гуми, да купувам антифриз, течност за чистачки....fuck winter! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Дано не съм засегнал някой...но мисля,че тук не преобладават /няма тийнежъри (фенове на Twilight) Aз ме бих се притеснявал, ако съм засегнал фен на Twilight... то природата и без това ме е изпреварила...Баш това имах предвид - бездарното и некадърното преуспява. Приятелката ми, която гледа доста филми ми се оплака, че за последните 6-7 години не е гледала един филм, който наистина да й хареса. Аз не гледам и не мога да кажа. По отношение на музиката, като изключим Agalloch, не знам дали скоро е излезнало нещо, което така да ми хареса, че да си свърша в гащите от кеф... А иначе не знам аз ли остарявам, ама напоследък съм ужасно разочарован от gaming индустрията... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 А иначе не знам аз ли остарявам, ама напоследък съм ужасно разочарован от gaming индустрията... Купи си конзола. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Е те туй нещо няма да се случи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Да ти кажа, аз съм все още закачен по Диаблото, а и сега като знам какви работи ще се случват, нямам търпение вече. Аз съм разочарован от лошия порт на Darksiders 2. Една иначе толкова невероятна игра. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Е те туй нещо няма да се случи. Мрънкай за гейминга тогава. За конзоли има повече заглавия, защото има по-малко пиратство и разработчиците си дават повече зор. Гадно се играе FPS и RTS, но с Move на Playstation, проблема с FPS е решен. За RTS друг вариант няма освен PC. В момента една конзола втора ръка струва колкото една видеокарта с която можеш да подкараш новите игри. Не виждам как си заслужава повече PC гейминга. Цъкни към средата, там където играе играта. http://www.youtube.com/watch?v=bxv7sl_6d48 Аз съм разочарован от лошия порт на Darksiders 2. Една иначе толкова невероятна игра. Аз съм си я наредил на PS3-то да я играя. Толкова много игри за игра - толкова малко време. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Не са много тези които си позволяват да игнорират PC пазара, че за конзоли да има повече заглавия. А за тези които имат хубави PC-та, видеото не е проблем някак си и конзолите се обезсмислят напълно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 А един телевизор колко струва? Щото нямам и не ми трябва. И за какво друго мога да ползвам конзола? Щото с компютъра покрай другото и хляба мога да си вадя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 И за какво друго мога да ползвам конзола? Щото с компютъра покрай другото и хляба мога да си вадя Ангеле! Какво ти става? (Да, Пешо, това мнение все едно Ангел го е нащракал.) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Много виртуални станахте всички...ще речеш, че ако ви вземат телефоните, гейм конзолите и лаптопите, направо трябва да лягате и да умирате. Ето ви един "позитив" за деня (за предпочитане да се гледа на цял екран), за нещата, които повечето от нас никога няма да направят до края на живота си (в реалния живот). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Джъстин, аре по-леко с обидите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Nicht оригинал. Давам ти 2-ри опит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Миналата година нещо се бях зарибил по конзолите и в крайна сметка си взех xbox360... и ми омръзна точно след един месец. След още един я продадох. И установих, че съм надраснал конзолния си период. (а едно време колко часове бях навъртял с Rambo, Terminator, Sega Mega Drive, Playstation 1) Нищо лошо не искам да кажа за конзолите, но явно те не са за мен. Има няколко ексклузивни игри, които излизат. Останалото го има и за ПеЦе с по-хубава графика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Аз не съм сигурен доколко ще мога да свикна с контролерите. С клавиатура и мишка съм от 17 години. Взех си наскоро един джойпад, колкото да мога да цъкам FIFA-та нормално (тъпанарите от ЕА грам не си дават грам зор да направят адекватни РС портове) и честно казано - намирам тоя тип контролер за абсурден. Не мога да си представя грам да играя с такова нещо FPS. А това, че напоследък осакатяват безгранично RPG-тата, за да са съвместими с конзолите не мога да им го простя. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Не са много тези които си позволяват да игнорират PC пазара, че за конзоли да има повече заглавия. А за тези които имат хубави PC-та, видеото не е проблем някак си и конзолите се обезсмислят напълно Това не е вярно. Дори и да не "игнорират" PC пазара, правят някакъв супер смотан порт, дето те е яд да го играеш. Ще ти дам и примери от личен опит за игри, които не стават на PC. Devil May Cry 4 Onimusha 3 Pro Evolution Soccer (който си решиш. предизвиквам те да го играеш с клавиатура) Lost Planet Silent Hill (всяка една от игрите) Resident Evil (на която напълно се отказаха след 1 неуспешен опит). На конзола са на 6-та серия. Alone in the dark Очевидно и Darksiders 2 са прецакали. Final Fantasy (на която също се отказаха след 1 опит. Конзолите са на XIII версия) Metal Gear Solid (същото като Final Fantasy и Resident Evil. 1 опит за PC и тва беше.) Японските разработчици пък изобщо не поглеждат към PC като платформа, а те правят страхотни игри. Жанрове, дето даже ги няма за PC: Всяка една VS Fighting игра. Повечето платформъри. Hack and Slash игрите, които мен лично много ме кефят и ми беше много, много трудно да намеря едва 2 заглавия пуснати за PC (Devil May Cry 4 / Onimusha 3). Те пък бяха портове 1:1 от конзола. Дори бутоните не си бяха направили труда да сменят в конфигурацията и си седяха с L1, R1 X, O и т.н. Не се обезсмисля напълно. Видеокартата се използва главно за гейминг. Ако имаш вече видеокарта за 400лв - ОК. Играеш си по-известните заглавия за PC, защото останалите не струват. Ако нямаш карта обаче, а ти се играе, идва дилемата - 400лв за видео карта или 400лв за конзола. Пък и размера на екрана не го ли броим? 40-50" срещу 20-24", някакси не виждам момента на замислянето. И не споменавай HDMI кабели и разни други трансфери PC>TV, защото няма да седнеш срещу телевизора с мишка и клавиатура на краката, за да играеш Crysis 2. Както казах, зависи какво искаш да играеш. Ако искаш да играеш RTS, RPG или MMO игри, тогава PC-то е избора. За FPS-тата също PC-то е по-удобно, но някои хора свикват и с конзолите, а тогава нещата са си на кантар, защото хубавите игри са еднакви. Една игра, която да я има за PC, но да я няма за конзола можеш ли да споменеш? Без RTS и MMO жанровете. Те са ясни. Защото аз мога да ти кажа много повече от една при които се наблюдава обратното. А един телевизор колко струва? Щото нямам и не ми трябва. И за какво друго мога да ползвам конзола? Щото с компютъра покрай другото и хляба мога да си вадя Един телевизор струва от 800-3000лв в зависимост от изискванията ти. Има 60" плазми на ЛГ от 2010-2011 година модели за по 1300лв. Как е игра на 60" срещу 24"? Можеш да си гледаш и филми на него, или ти филми не гледаш? Нали за игри говорим в момента? Какво изобщо я споменаваш тая мултифункционалност? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Ще ти дам и примери от личен опит за игри, които не стават на PC.... Както казах, зависи какво искаш да играеш. Ако искаш да играеш RTS, RPG или MMO игри, тогава PC-то е избора. Мхм, точно. Като спомена заглавия като StarCraft (1,2), Diablo, WoW, SWTOR, Guild Wars, които са ми сред любимите игри, а са несъвместими с конзолите, отделно, че момента с контролера - честно казано предпочитам си плъха и клавиатурата. Макар и Skyrim-а да са го направили основно с цел конзолните потребители, пак не мога да си представя да използвам джойпад, вместо клавиатура и мишка... Графичната карта може да е от полза и за обработката на драсканиците ми, макар и все още да не рисувам неща, които да озорят коя да е вградена карта от преди 4-5 години... Един телевизор струва от 800-3000лв в зависимост от изискванията ти. Има 60" плазми на ЛГ от 2010-2011 година модели за по 1300лв. Как е игра на 60" срещу 24"? Можеш да си гледаш и филми на него, или ти филми не гледаш? Не, не гледам филми. Телевизия също. Много рядко да ми се случи да гледам някой мач и то обикновено се намира поносим стрийм. Разбери бе, човек, нещата са си индивидуални За моите "цели" РС-то е идеално. Не казвам, че е по-добро, казвам, че е моя избор. Както и предпочитам Linux за работа, обикновена слушалка, пред smartphone, стационарно РС пред лаптоп и т.н. Не твърдя, че е "по-добро", а че е "по-добро за мен"... ------------- Ред: Прегледах от любопитство първите няколко страници на секцията за продажбите... Баси, тия хора акъл имат ли. Гледам някакви музейни експонати им искат е*ати и цените... От време на време като погледна някаква обява на колело и ужасно ме сърбят пръстите да си припечеля едни 20%, като обясня псевдо-търгаша какъв боклук продава на измислени цени... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted November 28, 2012 Share Posted November 28, 2012 Е защо игнорираме цели жанрове ? И то любимите ми . С това ме затрудни да изброя игри, но ще се постарая Прав си за игрите от типа на Mortal Kombat - наистина ми липсва, че го няма за PC вече. Devil May Cry 4 си го спомням, че го играх на PC и нямаше някакви дертове, освен хитроумността, че всички комбинации наистина ги показваха с конзолните бутони. Което не е особен проблем, гейм падове се продават. PES също съм го играл преди години още на PC, заедно с фифи и т.н.. Имам някакъв спомен, че брат ми разцъкваше с някакъв гейм пад и ме размазваше А 400-те лева не са особена дилема за човек смятащ да играе активно, съответно да плаща стабилно за игри. Какво му е на HDMI кабела? Нали същите такива влизат и в мониторите ми. А проблем да сложа лаптопа до ТВ и да играя с wireless мишката и клавиатурата не виждам. Но за да играеш качествено без тъпият blur на тв, трябва да вземеш и скъпо ТВ. Иначе игри които ги няма за конзоли - PlanetSide 2, League of Legends, Dota 2. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.