netrootbg Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 То по тая логика що хората пушат въобще "Щот" са прости! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 по мои наблюдения продажбата на нормални цигари намаля с над 50%.....това няма да бъде оставено така , подозирам че или ще скочи значително цената на никотина или ще бъдат забранени....цигарената индустрия ще прегази всичките вносители до месец-два.... Фантазии, Васе, фантазии. Цигарената индустрия загива в световен мащаб и малко по малко цигарите ще изчезнат изобщо. Това е световна тенденция, която е необратима. Последни ще останат разни африкански републики и разни бивши съветски такива, завършващи на "стан". Точно обратното - все по-често и все повече хора с електронни цигари ще срещате. И повечето потребители са доволни, защото сутрин не храчат ектоплазма и не бухат като туберкулозни. Това го усещат още първата седмица. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Мисля че сериозно подценяваш парите, стоящи зад въпросната индустрия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Аз си мисля, че жълтите също не бива да ги подценяваме. Тия, дето стоят зад електронните цигари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Мисля че сериозно подценяваш парите, стоящи зад въпросната индустрия... Ти електронна цигара с пълнителчета Marlboro не би ли си купил? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Ти електронна цигара с пълнителчета Marlboro не би ли си купил? Това каква връзка има с поста на Жоро? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Аз не бих си купил, защото: 1. Електронната няма нито вкуса, нито усещането от истинската. 2. Това е замяна на един тъп навик с друг тъп навик. 3. Вече не пуша. А китайчетата ги боли за България, колко пазар сме, ама нали се сещаш Булгартабак и Пещерска какво лоби имат в парламента. Сега се мъти закон, според който да вдигнат акциза само на вносните цигари. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Това каква връзка има с поста на Жоро? Че ако индустрията се преориентира към електронните цигари, големите производители ще започнат да правят такива и да продават марков консуматив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Не забравяйте, че пак платиха субсидии на тютюнопроизводителите, а уж нямаше повече... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Никога не съм разбирал защо хората пушат. Много гадно мирише. Още по-гадно мирише неизчистен навреме пепелник пълен с угарки и пепел, но това е друга тема. Хубавия алкохол и вкуса му вкус и аромата му хубав и ти става приятно още от първата глътка. Не говоря за ПГР или произволна водка без никакъв вкус - това също не го разбирам нито желанието на хората да се насвинят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Никога не съм разбирал защо хората пушат. Много гадно мирише. Още по-гадно мирише неизчистен навреме пепелник пълен с угарки и пепел, но това е друга тема. Хубавия алкохол и вкуса му вкус и аромата му хубав и ти става приятно още от първата глътка. Не говоря за ПГР или произволна водка без никакъв вкус - това също не го разбирам нито желанието на хората да се насвинят... То и аз не мога да разбера, що не си гледате работата ама ей на, гледате на пушачите работата. Може да сме тъпи, прости и т.н., но аз поне не идвам да ви давам акъли какво да правите и да не правите. Всичко оправихте, сега трябва и пушачите да оправите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 То и аз не мога да разбера, що не си гледате работата ама ей на, гледате на пушачите работата. Може да сме тъпи, прости и т.н., но аз поне не идвам да ви давам акъли какво да правите и да не правите. Всичко оправихте, сега трябва и пушачите да оправите. Че оправихме ги вече де Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 но аз поне не идвам да ви давам акъли какво да правите и да не правите. Ами и непушачите не идват да ви пърдят и усмърдяват въздуха около вас, ама на, пушачите го правят с непушачите. Те пък дават акъли. Всичко оправихте, сега трябва и пушачите да оправите. Това все едно единия брат чистач чета от оня ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 То и аз не мога да разбера, що не си гледате работата ама ей на, гледате на пушачите работата. Може да сме тъпи, прости и т.н., но аз поне не идвам да ви давам акъли какво да правите и да не правите. Всичко оправихте, сега трябва и пушачите да оправите. напротив. даваш акъли. например опитваш се да ни убедиш, току виж си успял и себе си, че не си наркоман. а ние, щото сме възпитани и учтиви само кимаме и се усмихваме почти все едно сме съгласни. и сме и скромни да не забравяме. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 напротив. даваш акъли. например опитваш се да ни убедиш, току виж си успял и себе си, че не си наркоман. а ние, щото сме възпитани и учтиви само кимаме и се усмихваме почти все едно сме съгласни. и сме и скромни да не забравяме. Не разбирам на тебе какъв ти е проблема с какво се тровя аз и дали съм наркоман ? И щото сте вежливи, възпитани и скромни, та си позволявате да ми давате акъл какво да си правя живота и здравето. Не виждам да съм ви убеждавал някъде за каквото и да е свързано с цигарите. Казах и преди. Има закон и той трябва да се спазва. И съм съгласен, че тоя закон е нещо правилно. Но вече взехте да прекалявате господа перфектните хора, само щото видиш ли не пушели. Когато някой ви пречи с пушенето, има си процедури и законови начини как да реагирате, не да се напъвате да давате акъл на другите какво да правят. Да не говорим, че тука има хора дето си позволиха да пишат всички пушачи прости, егоисти и т.н. То е щото сте много възпитани непушачите. Като не знаете как или къде да си потърсите правата, ваш проблем. Реването по форуми няма да оправи проблема. Солените глоби ще го оправят, стига да има кой да се оплаче на правилното място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 "Аз видях гробища, разделени на две... нещо повече: гробове! Главата на мъртвеца е между телените мрежи, краката извън. Вълчите ями са изкопани върху ковчезите. Аз видях български майки, гробовете на чиито деца са на югославска земя, да идат и да плачат на няколко метра от скъпите им гробове, понеже им е забранено да се приближат..." (Анри Пози). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Видене, за тях фасовете са по-интересни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Видене, за тях фасовете са по-интересни. И разграбването на нацията ли трябва да празнуваме? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 И разграбването на нацията ли трябва да празнуваме? Къде видя празник бе?!?!?!?!?!? Наскоооо, Наско... Отдавна не ми прави впечатление. Жива трагедия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Тия гърци няма ли да вземат най-накрая да ги разкарат ?? Егаси държавата, егаси лакомията, мързела и безграничните искания.. Още един транш, още напразно похарчени пари. Напразно, защото толкова мързелив народ рядко се вижда. Потресен съм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Наскоооо, Наско... Отдавна не ми прави впечатление. Жива трагедия. Въпроса беше към него. Затова имаше и цитат. Ти къде се буташ ся отново? Не сте в казармата вече. Не е нужно да се държите като взвод/рота или на каквото там сте били разделени. Тва пак е към него: Годишнина от подписването на Ньойския Мирен Договор - ОК. Да избухнем в сълзи по тоя повод ли? Или да мълчим и не пишем/говорим нищо цял ден? Айде стига си живял в миналото. Ние си обсъждаме тука проблемите на настоящето, които реално ни касаят, а на теб като ти е кеф си заспивай с книгите по история. Не е нужно обаче да обиждаш по тоя начин. "Тъпаци. В началото на миналия век, на тази дата е станало еди кво си историческо събитие, а те седят тука и пишат по напълно различни теми." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Оди се пери. Видене, така, странично, по български - абе нашите политици май няма да се сетят да си искат обратно отнетите територии, въпреки изтичането на договорите още през 99-та... Между другото, като идваш до Банкя, вземи се обади да обсъдим едно-друго на вино и ракия. Ред. Ангел-ага, кир Ангеле или там квото ти е потеклото - що ся се сети да ме цитираш,а не ми отговори на въпроса, зададен часове по-рано? Не се мъчи да ми отговоряш - едва ли ще кажеш нещо стойностно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Оди се пери. Ред. Ангел-ага, кир Ангеле или там квото ти е потеклото - що ся се сети да ме цитираш,а не ми отговори на въпроса, зададен часове по-рано? Не се мъчи да ми отговоряш - едва ли ще кажеш нещо стойностно. Родолюбеца, вземи се запри. Аз да не съм жена ти, че си позволяваш такъв тон? Да не съм длъжен да ти отговарям? Даже не съм ти видял и въпроса. По принцип като ти видя аватара те пропускам, но тоя път поста ти беше последен, та нямаше как да го пропусна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Сус бе. Трай си тогава, ми не рипай първосигнално, като не си ми видял въпроса. И жена ми не я намесвай - нея си я обичам и и говоря с уважение - дете ми е родила. А теб пари да ми дават, няма да те заобичам...Не си Гадин Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 27, 2012 Share Posted November 27, 2012 Фантазии, Васе, фантазии. Цигарената индустрия загива в световен мащаб и малко по малко цигарите ще изчезнат изобщо. Това е световна тенденция, която е необратима. Последни ще останат разни африкански републики и разни бивши съветски такива, завършващи на "стан". Точно обратното - все по-често и все повече хора с електронни цигари ще срещате. И повечето потребители са доволни, защото сутрин не храчат ектоплазма и не бухат като туберкулозни. Това го усещат още първата седмица. Ше ме прощаваш ама в случая ти бъркаш и то много , дори си нямаш идея колко богата е тютюневата индустрия и колко правителства и т.н може да свали да не говорим за българското което от 20 години е с полу-свалени гащи и само чака ебач .... заеби ги тия приказки от 1001 нощ как бизнеса им загивал в световен мащаб и т.н. , само в Китай по-точно в "ничии" води до Китай има стотици кораби-фабрики които бълват нелегалните цигари които заливат целият свят , това обаче е нищо на фона на производствата които имат в почти всяка държава Филип Морис и т.н. големи световни марки.... та по-скоро тоя път уеко ти издиша теорията...... а за електронните цигари съм сигурен че след известно време ще изчезнат , дано да не изчезнат и много хора със странни симптоми заедно с тях , признавам и аз си взех електронна цигара пуших я два дни и я захвърлих , щото предполагам че лайната в нея са дори по-големи.... а и ми харесва да пуша Аз си мисля, че жълтите също не бива да ги подценяваме. Тия, дето стоят зад електронните цигари. Тия дето стоят зад електронните цигари са никой обикновени китайски търгаши-копирачи-производители, отвори алибаба.ком и погледни снимките на производствата - гаражи с машини и там се произвежда всичко , явно просто ГОЛЕМИТЕ все още не търпят значителни загуби в момента в който решат тая индустрия с електронните цигари ше изчезне за месеци , да не говорим пък за БГ вносителите на ел.цигари които надали разполагат с паричните средства на булгартабак и винпром пещера.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.