Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ангеле, сериозно, честно ли на краставичаря ще обясняваш как се отглеждат краставици? Наистина ли си мислиш, че липсата на алтернативи е причината да напиша горната глупост във форума? Ако наистина мислиш така, си вкарваш е*аси и автогола :lol:

Какъв автогол щях да съм си вкарал бе, краставичарю?

wtf.gif

Ти за смс-известяване не си ли чувал?

Чувал съм. А ти за четене с разбиране чувал ли си?

Ангеле, както се казва в една хубава повест - дебело ти е уплътнението между ушите. Телефона е за разговори, всичко останало е ненужна педерастия и фукня.

Ангеле, както се казва в една хубава повест - дебело ти е уплътнението между ушите. Телефона е за разговори, всичко останало е ненужна педерастия и фукня.

Всеки според нуждите си, както казах. На теб може да не ти трябва достъп до определен компютър докато вървиш по улицата, но на мен ми трябва. Същото се отнася и за една камара файлове и т.н. Или не ми е позволено, защото на теб не ти е понятна операцията?

Не знам за какви нужди говориш Ангеле, първи account engineer съм на Linux базирана USSD сървърна платформа във Фиджи, първи project engineer на подобен проект във Лаос, да не говоря за епизодичните задачки в един Словенски телеком и де*а мама му, как за една година нито ретардфона ми е влезнал в употреба за работа, нито пък съм почувствал липсата му, откакто седи в кашона с другите безполезни боклуци. Пък не е като да седя по цял ден и да си клатя краката...

Не знам за какви нужди говориш Ангеле, първи account engineer съм на Linux базирана USSD сървърна платформа във Фиджи, първи project engineer на подобен проект във Лаос, да не говоря за епизодичните задачки в един Словенски телеком и де*а мама му, как за една година нито ретардфона ми е влезнал в употреба за работа, нито пък съм почувствал липсата му, откакто седи в кашона с другите безполезни боклуци. Пък не е като да седя по цял ден и да си клатя краката...

И защо реши на мен да го зададеш тоя реторичен въпрос? Аз да не съм ти врачка?

На теб може да не ти трябва достъп до определен компютър докато вървиш по улицата, но на мен ми трябва. Същото се отнася и за една камара файлове и т.н. Или не ми е позволено, защото на теб не ти е понятна операцията?

Я па тоя! А като нямаш нет, кво правиш? Пускаш го на вибрация и си го завираш в задника? И не, не ми е понятна оперяцията, обясни.

Я па тоя! А като нямаш нет, кво правиш? Пускаш го на вибрация и си го завираш в задника? И не, не ми е понятна оперяцията, обясни.

Защо пък да нямам нет? Като нямаш нет, излизаш от пещерата и Интернета идва. Закво ми е тоя смартфон без интернет? Да са ми по-големи копчетата за набиране?

Като нямаш нет, функционалността е намалена драстично, но улесненията пак са несравними с feature phone, ако си отделил време да си настроиш смартфона.

Тва за задника не го разбрах. Ти за това ли си ползваш смартфоните? Нормално да не ги харесваш тогава, вибрацията е по-слаба.

Тва за задника не го разбрах. Ти за това ли си ползваш смартфоните? Нормално да не ги харесваш тогава, вибрацията е по-слаба.

Дали пък нямаше предвид, че смартфоните по дефолт са малко по-големички и трудно влизат тук и там...само гадая....:devil

Защо пък да нямам нет?

Защото има профилактика, има пренатоварване на мрежата, има ремонти, няма покритие ;) Я отговори на Пешо, че май не можеш да дадеш конкретно обяснение, за кво ти е смотльофона. А и за операцията не си ми обяснил.

П.С. Телефоните се оставят извън пещерите. И тъй като много често там, където има пещери, няма обхват, някой остава в последната зона с покритие, за да има връзка със спасителите, ако стане нещо. А с него връзка се поддържа по радиостанция.

П.С.2 Да те питам - да си чувал за четене с разбиране?Как ще ме питаш за кво ползвам смотльофони, при положение, че не ползвам такива?

П.С.3 Ангеле, ни са аби. Пениш са, ни пениш са - ни си прав.

Защото има профилактика, има пренатоварване на мрежата, има ремонти, няма покритие ;) Я отговори на Пешо, че май не можеш да дадеш конкретно обяснение, за кво ти е смотльофона. А и за операцията не си ми обяснил.

За 10 години, откакто ползвам мобилно устройство, профилактика на мрежата съм имал 2 пъти. Като няма покритие, няма да имам нужда от спешна връзка. Там, където аз нямам покритие на телефона и ти няма да имаш на компютъра, та въпроса си е чисто заяждане.

Пешо не е задал въпрос. Той просто изреди работните си задължения. Ако онези от фирмата бяха решили, че той трябва да има мобилно устройство от определен тип - той щеше да има такова устройство. Като седи по цял ден пред компютъра (близо до компютър), с каква цел по-точно да си върши работата от телефона, можеш ли да ми обясниш?

Аз телефона си го ползвам за каквото си искам. Нито сте ми го купували вие, нито ми плащате месечния абонамент към оператора, че да ви държа какъвто и да било вид обяснения.

От 7 години ползвам смартфон и изобщо нямам намерение да си купя Feature телефон, за да се показвам като "истински мъж" и да се обявявам против нововъведенията в технологиите.

Я кажи, къв е тоя не-смартфон дето го ползваш. Nokia 8310?

Ти като си толкова отворен какво си направил? laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Направил той... Носни перли е направил... :unsure:

...всичко останало е ненужна педерастия и фукня.

Танасе, emoticon-0173-middlefinger.gif

Там, където аз нямам покритие на телефона и ти няма да имаш на компютъра, та въпроса си е чисто заяждане.

Казах ти, че не си прав -->http://majaarapit.bgcaveexplorer.info/

Там обхват няма. Но компютри се носят. И не, не съм с Нокия. Що се оправдаваш като бит пеерас?

галине wub.gif

От 7 години ползвам смартфон и изобщо нямам намерение да си купя Feature телефон, за да се показвам като "истински мъж" и да се обявявам против нововъведенията в технологиите.

Имам един единствен въпрос към теб. За какво масата от идиоти използва "смарт" телефоните си? Бъди честен.

По мои наблюдения - да си проверяват скапания фейсбук и да се снимат в шибани пози с устни тип пилешки гъз

И аз лично нямам нищо против технологиите, но не и в този си изопачен вид. Отделно че като съм навън, последното нещо, което ми трябва, е да съм вързан към интернет - достатъчно компютри, лаптопи и таблети си имам вкъщи.

А и направо се побърквам като видя в някое кафене как са седнали някакви младежи или по-възрастни и цъкат ли цъкат по тия телефони и таблетчета. Ебахти социалния живот...

PS Поздрав :)

И това при положение, че човека е писал във форума, значи е имал и компютър, значи е можел да си направи бележка някъде (къде ли не всъщност, вкл. да си прати email сам на себе си)... обаче щом го е написал тука, значи така е преценил, а вие бистрите имат ли почва смартфоните за писане на бележки или не :) Priceless..

Казах ти, че не си прав -->http://majaarapit.bgcaveexplorer.info/

Там обхват няма. Но компютри се носят. И не, не съм с Нокия. Що се оправдаваш като бит пеерас?

Що пишеш глупости? Като няма обвах по какво идва нета? По полъха на въздуха? И за мобилен телефон има начин да се пусне интернет, ако толкова много искаш да се заяждаш за неизползваеми неща. Говоря за нормалния потребител, при нормално ползване в населено място. Айде стига си търсил причини да показваш знания. Въртя, въртя, писа глупости, само и само да покажеш как знаеш, че можело да се ползва нет в няква си пещера. Евала.

И вместо да пишеш, че не си с Нокиа, не беше ли по-лесно да напишеш с какво си?

Имам един единствен въпрос към теб. За какво масата от идиоти използва "смарт" телефоните си? Бъди честен.

За глупости, за какво може? Мен обаче какво ме интересува масата идиоти за какво го ползват, можеш ли да ми обясниш? Аз си му намирам приложение. Момиченцата и момченцата 10-ти клас със смартфоните, мен не ме интересува за какво ги ползват.

П.П. В интерес на заяждането, Ангеле, къде точно съм споменал някое от задълженията ми? ;)

Днес нещо не си във форма. Тва сигурно е от излъчването от по-евтиния не-смартфон.

Ей ти, на. Задълженията ти. Не с 1, а с цели 3 си се хвалипръцнал, ей така за между другото.

А ти, дето ползваш Смартфон, защо се пънеш срещу смартфоните не мога да разбера?

Мноо си зле. Не в пещера, а в планински масив. Ще те заведа на 15км от Враца, и няма да имаш обхват.

Още чакам обяснение за една операция, дето казах, че не съм наясно. Май и ти не си наясно. А там, мойто момче, се ползва сателитен телефон. За Албания говоря.

П.С. Не си прав, колкото и да се пънеш ;)

П.С. 2 Със Соним Ендуро съм.

П.С. 3 Мащам са, че трябва да си обездвижа ръката.

първи account engineer съм
Това е длъжност.
първи project engineer на подобен проект
Това също е длъжност
епизодичните задачки в един Словенски телеком
И това не са задължения.

Задължения са пускане на трейсове, писане на ежеседмични репорти, дебъгване на проблеми. Научи разликата, Ангеле. За буквояд, и буквалист като теб това е доста сериозно излагане.

И за да не приказвам празни приказки като теб ще те върна на казаното от теб:

Пешо не е задал въпрос. Той просто изреди работните си задължения.
И ще ти припомня, че всъщност въпрос съм задал, ето ти го:

и де*а мама му, как за една година нито ретардфона ми е влезнал в употреба за работа, нито пък съм почувствал липсата му, откакто седи в кашона с другите безполезни боклуци.
Признавам - не съм сложил въпросителен знак на края на изречението. Предполагам това ти е попречило да схванеш, че това всъщност е въпрос ;)

Мноо си зле. Не в пещера, а в планински масив. Ще те заведа на 15км от Враца, и няма да имаш обхват.

Още чакам обяснение за една операция, дето казах, че не съм наясно. Май и ти не си наясно. А там, мойто момче, се ползва сателитен телефон. За Албания говоря.

П.С. Не си прав, колкото и да се пънеш ;)

К'во въобще се хабиш, той не е излизал от града, ти за врачанския Балкан ще му говориш. Да не говорим в Родопите на колко места има обхват и на колко няма... И не, Родопите не са само Пампорово и Чепеларе.

К'во въобще се хабиш, той не е излизал от града, ти за врачанския Балкан ще му говориш. Да не говорим в Родопите на колко места има обхват и на колко няма... И не, Родопите не са само Пампорово и Чепеларе.

Телефона ми няма да има нет, но лаптопите ви ще имат?

... Да не говорим в Родопите на колко места има обхват и на колко няма... И не, Родопите не са само Пампорово и Чепеларе.

Потвърждавам с 2 ръце (изпитано персонално).

Мноо си зле. А там, мойто момче, се ползва сателитен телефон. За Албания говоря.

Телефона ми няма да има нет, но лаптопите ви ще имат?

Facepalm14.gif

Зле, много зле, щерката, още по-зле, кварталния идиот, хипер зле, Ангел...

а аз се чудя кво да правя с един напълно функционален прародител на сегашните таблети.

има мегаяка клавиатура и тъчскрин. и пълен офис пакет и изобилие от програмки с най-различно приложение. Най-якото е че с 16 мандахерцовия си процесор работи по-бързо от сегашния ми мудьерен цветен слон.

извод: ша ва люба у програмистите!

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...