Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Един приятел от студентските години има второ лапе, мъжко. Е как да не пийне човек по тоя повод? laughing1.gif (Пешо, за Начо говорим)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Най - накрая един който да направи мъжко. В последно време имам чувството, че едно 90% се раждат момичета. Отделно голяма част от родените момчета в един момент стават момичета :unsure:.

Най - накрая един който да направи мъжко. В последно време имам чувството, че едно 90% се раждат момичета. Отделно голяма част от родените момчета в един момент стават момичета :unsure:.

Първото му е момиче.

Отделно голяма част от родените момчета в един момент стават момичета :unsure:.

Бахти мрачната прогноза, аз съм с две момчета и май сериозно ще започна да се притеснявам за бъдещето им.

Който го може, го може :P

Бахти мрачната прогноза, аз съм с две момчета и май сериозно ще започна да се притеснявам за бъдещето им.

Я стига глупости.

Велик финал! Велика вечер! Уникално закриване! Кег Старобърно не ни стигна, та ракия и вино се пи към края... Хапвам едно шкембе и лягам да спя отново.

Ти като си толкова отворен какво си направил? laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Причините андроидския ми ретардфон да събира прах, за сметка на обикновена Нокиовска слушалка съм ги споделял вече :)

Причините андроидския ми ретардфон да събира прах, за сметка на обикновена Нокиовска слушалка съм ги споделял вече :)

И резултата е на лице. :)

Реално погледнато не виждам с какво за конкретната ситуация един смартфонски app ще е по-добър от календара и помнилките на простата ми слушалка, които ме мързи да ползвам :]

Долу смартшитните и останалите айфонски х*йни. Скорпионски подкрепям те напълно! Да пребъдат нормалните телефони за РАЗГОВОРИ! :pirate

Реално погледнато не виждам с какво за конкретната ситуация един смартфонски app ще е по-добър от календара и помнилките на простата ми слушалка, които ме мързи да ползвам :]

Щеше да е по-лесно да направиш бележката и нямаше да се стигне до мързел.

Долу смартшитните и останалите айфонски х*йни. Скорпионски подкрепям те напълно! Да пребъдат нормалните телефони за РАЗГОВОРИ! :pirate

bowdown.gif

Щеше да е по-лесно да направиш бележката и нямаше да се стигне до мързел.
И с кое по точно ще е по-лесно? Много ми е любопитно да разбера :)

bowdown.gif

Ангеле, ни са аби. Телефона е за разговори. За другото си има други неща, като компютри, фотоапарати и прочие.

И с кое по точно ще е по-лесно? Много ми е любопитно да разбера :)

Widget, Shortcut, whatever. Отключване, плъзгане на пръста, клик, писане на бележката.

Ако си толкова мързелив, че не ти се вади телефона от джоба, отваряш си Gmail и там от календара директно въвеждаш събитието, което се появява и на телефона.

Ангеле, ни са аби. Телефона е за разговори. За другото си има други неща, като компютри, фотоапарати и прочие.

За разговори беше. Преди около 8 години. На теб ако ти е удобно да си мъкнеш компютъра с теб непрестанно, за да имаш достъп до Интернет, e-mail, Cloud storage, новини и т.н., на мен не ми е.

Отключване, стрелка на дясно, new -> reminder -> писане на бележка. Уау, прав си! Цели две действия в повече! Трябва да дам още 500 лева отгоре и да си взема смартфон, наистина ще промени живота ми!

Ангеле, сериозно, честно ли на краставичаря ще обясняваш как се отглеждат краставици? Наистина ли си мислиш, че липсата на алтернативи е причината да напиша горната глупост във форума? Ако наистина мислиш така, си вкарваш е*аси и автогола :lol:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...