Yorkie Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Мразя ги тия симбиани!!! По-голяма боза от тях няма!!! Може ли да са толкова малоумни, аз имам чувството че по-старите симбиани не са толкова сбъгясани, колкото новите! За днеска вече 4-ти Симбиан 8.1А ми попада в ръцете да го права - иде ми да го зафуча в земята, пък ако ще и да го плащам после! Link to comment Share on other sites More sharing options...
po_taka Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 от няколко дена мисля как ще стане от ваведени изречение , да се присвоят отделните думи в масив например вавежда се ааа яяя ввв и да стане b[0]=aaa b[1]=яяя b[2]=ввв на C++ ми е пределно ясно , ама ми трябва на php. Почнах ръгах праих не става Бях намислил в Двумерен масив от едномерни масиви - низове , да пиша думите , но като пробвам "echo b[1][1]" , все ми извежда "array" и полудявах. днес стигнах до 1 работещ вариант: <?php $a="qqq www eee"; echo $a."<br>"; $e=strlen($a); $w=0; $f=0; for($q=0;$q<=$e;$q++){ if($a[$q]==" "){$f=0;$w++;} else {$b[$w][$f]=$a[$q]; $f++;} } $v=""; $n=0; for($z=0;$z<=$w;$z++) {$c=0; while($b[$z][$c]){ echo "#"; echo $b[$z][$c]; $v[$n]=$v[$n].$b[$z][$c]; $c++; } $n++; } echo "<hr>".$v[0]; ?> но както личи от километри не е много сполучлив и рационален, та след игра оптимизирах до следното: <?php $a="qqq www eee"; echo $a."<br>"; $e=strlen($a); $z=0; for($q=0;$q<=$e;$q++){ if($a[$q]==" ") $z++; else { $b[$z]=$b[$z].$a[$q]; } } ?> маи си го направих гордея се със себе си Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Новата ми industrial любов <3... Ruoska (rock) ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Сварих първите картофи в живота си Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Предстои ми тежък разговор, на адски неприятна тема... Дано последствията, в дългосрочен план, са добри за мен! Стискайте ми палци! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Предстои ми тежък разговор, на адски неприятна тема...Дано последствията, в дългосрочен план, са добри за мен! Стискайте ми палци! с теб сме, после сподели дали всичко е минало добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 тази нова телевизия ТВ2 е ужасна, телевизията на педалите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
chicatillo Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 тази нова телевизия ТВ2 е ужасна, телевизията на педалите... Защо пък точно на педалите, какво толкова дават? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Защо пък точно на педалите, какво толкова дават? Дават шоуто на Азис по нея. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Tomahawx? AZRUD?!?! Ти ли си наистина?!?!?!?! На Венома брат му?!?!?!??! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Скорп, ти в Сф ли си сега?Да Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Дават шоуто на Азис по нея. И шоуто на оня дуков, тази телевизия трябва да се забрани със закон Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 И шоуто на оня дуков, тази телевизия трябва да се забрани със закон Защо бе, някой ти е сложил примка на главата да гледаш точно този канал ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Meet the world... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Tomahawx? AZRUD?!?! Ти ли си наистина?!?!?!?! На Венома брат му?!?!?!??! Бъркаш ме с някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Защо бе, някой ти е сложил примка на главата да гледаш точно този канал ли? Не може по национална телевизия 50% от предаванията да ги водят педали Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Бъркаш ме с някой. Да, определено. Просто имаше 1 дет му беше такъв ника. Още от преди 8-9 години. Азруда... Както и да е. Жив и здрав! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Психар... дали говорим за един и същи Венъм (VENOM)? Тоест Петър Паяков? a.k.a. Suite Pee? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Баси, паднах на билярд...За сметка на това вечерта беше много яка.Утре пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Баща ми хърка кат разпорен кюнец(демек здраво) Link to comment Share on other sites More sharing options...
BlackGuardian Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Dr.House е един от най-яките сериали които съм гледал... просто няма втори Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 след час ми свършва нощната смяна и отивам при Рампагето да запивам с домашното бяло вино на баба му... после отиваме да му вземем заплатата заедно с 2742, после ще му купим малко рам при Йосиф, после трябва да почерпи... дано по някое време ми падне шанс да поспя малко... Едит : пожелавам приятно сърбане на сутрешното кафе на всички и успешен ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Кафеееееееееееееее!!! Баси вятъра, -6 градуса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Супер, к'во повече може да иска човек, освен кучешки студ? "The Grim and Frostbitten Gaybar"... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 19, 2007 Share Posted December 19, 2007 Супер, к'во повече може да иска човек, освен кучешки студ? Например, сестра му да не забравя отворена вратата към терасата цяла нощ? Добре,че съм свикнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.