w00x Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Заради пушенето на няколко пъти кръстосах заведението от край до край и имах възможност да се поогледам. Та си дадох сметка, че през годините нищо не се е променило по подобни места. Имаше както и много красиви девойки/жени, така и големи грозили, които си мислят, че като се омажат с пет кила грим и ще станат по-различни. То по-различни, че стават, стават, но не и по-хубави. А за музиката - пускаха хитчета от студентските ми години (демек стари), защо да не им се радвам. Напълно разбирам, че не ти харесват подобни древни музики. Друго освен хитове от КАТРА ФМ не съм чул там аз. От 1 година насам. Тия хитчета дето говориш за тях.... сигурно във ваша чест са ги пуснали. Аз тая Събота бях и музиката беше зле. Аз говоря за мъжете, а не за жените. Мъжете с облеклото си показват и манталитета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Не знаех, че си показват манталитета... Значи, ако ида удобно облечен по дънки и тениска съм too casual, ама ако си сложа ризката и обувките съм минимум Manager... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 За да разведря обстановката - нещо русо, черно и червено. http://www.youtube.com/watch?v=ZDw0mMA8RYE Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Не знаех, че си показват манталитета... Значи, ако ида удобно облечен по дънки и тениска съм too casual, ама ако си сложа ризката и обувките съм минимум Manager... Не. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Верно ли все още някой се навива да спори с Ангел на тема дрехи? Това е все едно да убедиш влака да кара по магистралата в аварийната лента... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Добре, обаче в помещението за непушачи да влиза силно филтриран въздух отвън, за да не дишате от КЦМ-то и от ТЕЦ-а лайната, както и от дъртите автобуси, трошляците, които българина нарича коли и т.н. Само в заведенията да е това, за да може да дишате там така желания чист въздух, който става на лайна, когато някой отвори врата към отделението за пушачи... Явно и ти реагираш по същия начин. За технологично осигуряване на вентилация не ми се спори, защото това също подлежи на изчисление и контрол. По повод малоумното ти цитиране на автобусите, ТЕЦ-а вече ти казаха колко неадекватно е и ако се върнеш страница-две назад ще можеш да го прочетеш. Няма никакво изчисление за вентилацията и освен ако не се направи такъв вятър че да ти отвява косата през цялото време, да издухва пепелта от пепелника още преди да си изтръскал цигарата в него и да настинеш вътре от течението, спасение от миризмата няма. Тя се просмуква навсякъде, пепелника смърди от него. СТЕНИТЕ СЕ ВМИРИСВАТ! Нямам против нито пушачите нито ме вълнува толкова кое е здравословно, кое не. МИРИЗМАТА МЕ ДРАЗНИ НЕИСТОВО! Ще цитирам едно мнение от фейса относно заведенията, което е много добре казано. По повод напъните за "национален протест" срещу забраната за тютюнопушене... Мисля си, що за заведения сте, след като цигарите определят съществуването ви. Та вие имате проблем, ако толкова много от клиентите ви възприемат като дупка, в която да пушат. Друго не им ли предлагате? Когато загубиш клиенти, мислиш какво интересно да направиш, за да привлечеш други. Изградете си собствен имидж, репутация на добри заведения. Но не организирайте национален протест на собствената си тъпотия. Очевидно поставяте печалбата над здравето на клиентите си. А аз, както и всички останали, не сме на тази позиция. Именно за това съществува закон - за да защити обществения интерес, а не тесните псевдоресторантьорски и кръчмарски копнежи за печалбица. Вижте си мотото на протеста - "Законът убива любимото ви заведение!"... Да, законът убива задимените вмирисани кръчми, но предпазва мен и десетки хиляди други Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 По повод малоумното ти цитиране на автобусите, ТЕЦ-а вече ти казаха колко неадекватно е и ако се върнеш страница-две назад ще можеш да го прочетеш. Дядо, моите уважения, но в случая визирам друго... Както и да е, безсмислено е да спорим - теб те дразни миризмата, мен ме дразни че няма къде да изпуша една пурета с уиски на спокойствие - въпрос на вкус. Закона си е факт, а ББ не се знае дали няма да реши да промени нещо по него някой хубав слънчев ден. Но не заклеймявайте пушачите като втора ръка хора, защото напоследък точно това се случва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Що бе, у вас никой няма да ти направи проблем В квадрата на шегата П.П. Аз скоро ще отбелязвам началото на радиотишина. Да дам почиФка на форОмо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Говорете ми... http://www.youtube.com/watch?v=DbusQtkx28o Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Дядо, моите уважения, но в случая визирам друго... Както и да е, безсмислено е да спорим - теб те дразни миризмата, мен ме дразни че няма къде да изпуша една пурета с уиски на спокойствие - въпрос на вкус. Закона си е факт, а ББ не се знае дали няма да реши да промени нещо по него някой хубав слънчев ден. Но не заклеймявайте пушачите като втора ръка хора, защото напоследък точно това се случва. Виж сега, не заклеймявам никого но реагирам леко остро, защото този проблем с толерантността и съобразяването го имам още от малък с баща ми. Имам го и с някои от най-добрите си приятели. Колкото и да обяснявам че ме дразни пушача иска да си пуши и нищо не го вълнува повече от това. В най-добрия случай се върти и гледа да си държи цигарата възможно най-далече от мен особено когато го гледам лошо и търся остри предмети наоколо. Същия спор го водех преди няколко седмици на живо с най-добрия си приятел (от 1ви клас - т.е. с този човек се познаваме от 30 години) и след 2рия час почти се бяхме хванали за гушите. Не може да ми смиташ вода от 9 кладенеца и да ми казваш как имало и други замърсители и да ми обясняваш че няма за какво се правя "на момиченце" и се оплаквам от едни цигари видиш ли а той горкия му отнети гражданските права и не може една "животоспасяваща" цигара да си запали, пък аз ще изтрая 5 минути толкова. Защото аз НЕГО ще го изтрая, останалите 50 в ресторанта с които не мога да се разбера няма нито ИСКАМ да ги трая. Все ми е тая кое е здравословно и кое не, мене миризмата ме дразни и то неистово. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Оу... да... http://www.youtube.com/watch?v=bjV34LCmj1o Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 че няма къде да изпуша една пурета с уиски на спокойствие - въпрос на вкус. И на мен ми се ще да има две-три места из града, където да си седнеш с питието и да си пушиш вътре, без да тровиш хора, които не искат. Не говоря за ресторанти, дискотеки и т.н. В центъра на Берлин бях на такова място. Наоколо имаше 50 други заведения за непушачи. В България дразнещото се получи от категоричността на забраната сякаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 23, 2012 Share Posted November 23, 2012 Това също се разрешава ЛЕСНО. Просто правителството не може да го измисли още колко да е акциза: Слага се доволно висока такса за отваряне на такова заведение за да може да има единици такива, а не всичките заведения да отделят 0.00001% от печалбата си и да се обявят за такива. Тогава икономическата обосновка я има, държавата печели, а и желанието на куцо и сакато да отвори такова заведение почва да се изпарява - все пак няколко милиона не са дребна сума и за да се избие трябва наистина да се разчита на пушачи-баровци, които много държат да си пушат пурите и да си пият скъпите уискита с кеф... Ама такива в Пловдив няма след като Кап. Кук безславно затвори поради липса на платежоспособни клиенти, та ще трябва да ходите до София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 та ще трябва да ходите до София. Шот не го правят... Добро утро, кочинка. http://www.youtube.com/watch?v=yuKSa-Wh7nw Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Бракувах първото "сърце" на първата ми кола...странно ми е едно такова Както вика един приятел...аман от ремонти, които не вдигат конски сили :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Чефо, винаги е странно първия път...после свикваш. Аз пък разглеждам разни китайски сайтове и попаднах на 8Gb SD карта с Wi-Fi. Дотук добре - дава известна свобода при прехвърлянето, ама да дам почти 130 лв. за 8Gb карта, само защото ме мързи да я извадя от фотоапарата/телефона/видеокамерата или каквото ще да е друго и да я поставя в четеца на лаптопа....това ми се вижда доста безсмислено, та дори и да ме е хванал всеизвестния мързел на Дядо Мраз... P.S. ...при положение, че "нормалните" 8 Gb в китайските сайтове вече се продават за 10- лв... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Чефо, винаги е странно първия път...после свикваш. Аз пък разглеждам разни китайски сайтове и попаднах на 8Gb SD карта с Wi-Fi. Дотук добре - дава известна свобода при прехвърлянето, ама да дам почти 130 лв. за 8Gb карта, само защото ме мързи да я извадя от фотоапарата/телефона/видеокамерата или каквото ще да е друго и да я поставя в четеца на лаптопа....това ми се вижда доста безсмислено, та дори и да ме е хванал всеизвестния мързел на Дядо Мраз... P.S. ...при положение, че "нормалните" 8 Gb в китайските сайтове вече се продават за 10- лв... ако още малко покарам някой боклук и автосервиз ще мога да отворя :D преди два дни помагах на един приятел да затваряме дригателя на една А3-ка, че от хубавата гаС бяха нагорели клапанчЕтата Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Чефо, винаги е странно първия път...после свикваш. Аз пък разглеждам разни китайски сайтове и попаднах на 8Gb SD карта с Wi-Fi. Дотук добре - дава известна свобода при прехвърлянето, ама да дам почти 130 лв. за 8Gb карта, само защото ме мързи да я извадя от фотоапарата/телефона/видеокамерата или каквото ще да е друго и да я поставя в четеца на лаптопа....това ми се вижда доста безсмислено, та дори и да ме е хванал всеизвестния мързел на Дядо Мраз... P.S. ...при положение, че "нормалните" 8 Gb в китайските сайтове вече се продават за 10- лв... Ами че те в България са по десетина лева.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ами че те в България са по десетина лева.. И имат WiFi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Не бре дедо..имам предвид обикновените...Такива с уи-фи не съм виждал тука.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Ами че те в България са по десетина лева.. Точно де...нали и аз това казвам - в китайските MicroSD с адаптер дори са по 8 лв. за 8 гигабайта. Дадох за пример китайските сайтове, защото тая с wi-fi-то пак там я намерих. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Вино, хубав суджук...открихме зимния сезон Ред. От дума на дума решихме да почетем паметта му http://www.youtube.com/watch?v=6J1FmJzuhPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 24, 2012 Share Posted November 24, 2012 Rest in pieces Липсват ми другата по-обемната част и половина Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 Тя хубаво е двувалка ама за какво валовете са били 4? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 25, 2012 Share Posted November 25, 2012 По същата причина, заради която повдигачите са 31 , капаците на клапаните са 2 и т.н :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.