Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Дет са вика "сичката Мара втасала"....та и десетината дето пушат в кръчмата разболяват нацията и пречат на иначе така успешното ни здравеопазване!

Колкото и въвеждането на униформите помага на образованието.

Важното е да се имитира дейност...

Айде, старата песен на нов глас.

"Ми то всичкото друго щото е ОК, те торентите подхванали". "Ми то всичкото друго щото е ОК, те пушачите подгонили". "Ми то всичкото друго щото е ОК, те за дребни джебчии се притесняват". "Ми то всичкото друго щото е ОК, те тръгнали пиратството да борят и да ходят по на хората домовете". "Ми то всичкото друго щото е ОК, те за светлини и колани ще ни глобяват".

Дрън, дрън.

Гражданите ако не отказваха да се подчиняват на елементарни закони и не ставаха престъпници, за да докажат как са над нещата, дали щеше да го има тоя манталитет на измекярщина като цяло?

А тва за униформите, имам чувството, че не излизате достатъчно по улиците, да видите за какъв разврат става въпрос по училищата. Някакви 15-16 годишни момиченца си навирили циците в лицата на преподаватели и съученици.

Ти ще можеш ли да си изкараш урока ако една такава девойка ти се облегне на първия чин, хубаво така си притисне гърдите и седи, и те гледа с влажен поглед без изобщо да чува какво говориш?

За 18 годишните изобщо не говорим. Те са направо ад. Вадиш амфетамин в някой бар и отма си отнесъл я секс, я свирка в тоалетната.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Като цяло в момента група наркомани реват, че им е отнето правото да тровят и пречат на останалите.

А колкото за изказването, че баш това ли взеха да оправят - ми то все от някъде трябва да се почне.

Имаше една такава поговрока: Кажи на човек, че в нашата галактика има 400 милиарда звезди и той ще повярва, кажи му, че пейката е прясно боядисана и той ще пипне да се увери. Дадох примерите с индустрията, защото точно в този момент съм пряко замесен в измерването и настройката на доста парни и отоплителни централи в Пловдив и околията. Няма да споменавам каква гняс излиза от комините, въпреки, че не се вижда, проблема го има там, и той не е никак малък.

Мама ми е казвала:

- За каквото и да става въпрос, не влизай в спор с Вокса, нямаш шанс да спечелиш...

Този път обаче той е прав и почти всички потребители тук са на същото мнение. Има само няколко индивида които продължават с: Булгар, Булгар.

Аз нямам проблем Стойо или Румен да говорят по този начин, защото те са млади, красиви, и ще ги пляскам в неделя. Но човек с дете по този начин си е направо тъжно...

@vinyl_master - E точно де. Когато става дума за замърсеният въздух на вън - всички пискат. Пушачи или непушачи, все са недоволни.

В следващият момент, когато седнеш в пъба с някого, пушача решава, че има правото да те трови допълнително. Странно, нали?

@DON_CHEFO - Да, по-висок е стандарта. Но не чак толкова по-висок. 1000 евро чисти на месец минават за висока заплата. Съпругата на единият колега взима около 400 евро, в хелп десковете взимат към 700. Наем на прилична квартира или ипотека - 400-500 евро /това включва и разните консумативи като газ, ток, вода/.

Все пак говорим за Чехия, не за Австрия или Германия :)) .

Адаш, май идеята за клуб Простак добива по - големи размери. Може да се добавят и такива примери там. Ще взема да регистрирам домейна след малко.

Ако си чел снощните постове ще видиш, че аз не защитавам пушачите, защото аз самият не пуша.

Но адски мразя тъпотията на която почти всички сте се поддали.

Къпят ви с евтин популизъм, а вие си ръкопляскйате

Нима е тъпотия да искам дрехите ми да миришат на чистоconfused.gif

аман от дянковизъм в пълненето на бюджета. сега пък съм имал данъчно задължение, след устни справки в 3 институции се оказа че е от 1999-та, а пък го нямах в справка от миналата година. Ще мина и през 4тата, а другата седмица почвам да разпитвам кой попълва неверни данни за мен в публични регистри, за да прикрие собствената си некомпетентност.

майната им. този път няма да е "от мен да мине".

па вие си пушете и си спорете, докато междувременно държавата пак ще отказва да работи, въпреки че й плащате за това - бюджета за изпълнителната, административната и съдебните власти е усвоен успешно в тази година, а за догодина е увеличен.

Като цяло в момента група наркомани реват, че им е отнето правото да тровят и пречат на останалите.

Айде стига с това навиране де! АМАН! Разделете заведението на зони и приключваме... Въобще не искам да ви тровя - отивам си в зоната за пушачи и ме боли дедовия при непушачите к'во става.

Едит: Или сте толкоз вглъбени в мразенето на пушачите, че даже и не чувате какво ви говорят, 'щото са втора ръка хора...

Айде стига с това навиране де! АМАН! Разделете заведението на зони и приключваме... Въобще не искам да ви тровя - отивам си в зоната за пушачи и ме боли дедовия при непушачите к'во става.

Едит: Или сте толкоз вглъбени в мразенето на пушачите, че даже и не чувате какво ви говорят, 'щото са втора ръка хора...

Абе не знам дали съм го споменавал до сега в дискусията, може и да не съм, но какво правим с дискотеките, където има най-много цигарен дим от всички типове заведения?

И какво - разделяте се компанията на две групи, всяка в отделната зона и карате сервитьорите да ви носят бележки с кой какво казал, че да върви мохабета?

А ти чуваш ли ние какво ти казваме? Ако излезете смесена група в ресторанта ще се разделите ли, или може би ти ще направиш компромис да идеш в залата за непушачи? Няма нужда да ми отговаряш и двамата знаем, че никога няма да се съобразиш с непушачите, били и твой приятели.

Въобще не искам да ви тровя - отивам си в зоната за пушачи и ме боли дедовия при непушачите к'во става.
До тук добре. Само че като излизате с Иван примерно, ще се съгласиш ли в знак на уважение към своя приятел да отидеш в зоната на непушачите?

Ако си чел снощните постове ще видиш, че аз не защитавам пушачите, защото аз самият не пуша.

Но адски мразя тъпотията на която почти всички сте се поддали.

Къпят ви с евтин популизъм, а вие си ръкопляскйате!

Ти какво предлагаш? Отново да се пуши в заведенията за да се връщаме яко вмирисани на цигари след като сме били на ресторант? Много хубаво ли е това? На теб тази миризма много ли ти харесва? Щото аз не мога да я понасям

Разделете го ХЕРМЕТИЧЕСКИ Обаче. Да няма отворени врати между 2те зони. Айде разделете го и тогва. Щото иначе е зона за пикаещи и такава за не-пикаещи в басейна - всичката пикня и лайна се смесват. Дори в добре разделени (ужким) заведения като Хепи дрехите ми миришеха на цигари при положение че съм седнал възможно най-далече от зоната за пушачи.

аман от дянковизъм в пълненето на бюджета. сега пък съм имал данъчно задължение, след устни справки в 3 институции се оказа че е от 1999-та, а пък го нямах в справка от миналата година. Ще мина и през 4тата, а другата седмица почвам да разпитвам кой попълва неверни данни за мен в публични регистри, за да прикрие собствената си некомпетентност.

майната им. този път няма да е "от мен да мине".

Мобо, ти не само 5 годишната, но и 10 годишната абсолютна давност си минал. Това не подлежи на коментар. laughing1.gif

Напиши им едно писъмце и да се спасяват. На мен неколкократно ми се налага, дори един инспектор нагло отказа да отмени задължението, та се налагаше изпълнителният орган да му начуква канчето.

Разделете го ХЕРМЕТИЧЕСКИ Обаче.

Exactly!

може би ти ще направиш компромис да идеш в залата за непушачи?

Правил съм го неведнъж. Но ти ми кажи, когато сте група 8 пушачи и 2 непушачи? Защото сега пък минаваме в другата крайност.

Искам да агитирам всички членове на Bulforum да не стъпят повече във верига заведения Даяна/Джоана. Днес собственикът на заведението ме изгони със заплашителен тон, защото попитах защо се пуши в заведението. Репликата му беше "В това заведение ЩЕ СЕ пуши!". Трясна по масата. Гледа злобно. Яката работа.

Може ли малко по-подробно да опишеш какво е станало, че ми стана интересно. Как така ще те гони? Вие седнали ли бяхте, поръчали?

Може ли малко по-подробно да опишеш какво е станало, че ми стана интересно. Как така ще те гони? Вие седнали ли бяхте, поръчали?

Щели да правят холивудска продукция за случая. Наистина ли искаш гадни СПОЙЛЕРИ?

Случаят съвсем не е за подигравка!

Аз го намирам за мега груба селска проява!

Ако аз бях на негово място, щеше да свърши със СОТ и полиция историята...

Случаят съвсем не е за подигравка!

Аз го намирам за мега груба селска проява!

Ако аз бях на негово място, щеше да свърши със СОТ и полиция историята...

Естествено, че не е за подигравка! Не съм искал така да прозвучи.

Ама виж последните няколко страници какво става. :D

Exactly!

Наясно си че това означава направо да са отделни заведенията и е невъзможно, нали? Нещо доста първосигнално реагира. 1 врата не е херметическо разделяне. Пък и вратата се отваря и влизат през нея лайната... за да се раздели херметически трябва да се влиза през 2 различни врати отвън или да има невероятно добре вентилирано помещение по средата (абсурд да стане).

Т.е. разделянето НЕ МОЖЕ ДА СТАНЕ. Нито перфектната вентилация.

В случая г-н Адвоката се намеси по средата на селската проява (хоста) и прекрати евентуалното ескалиране на ситуацията.

Ситуацията в подробности: (след като се мирясах малко, ще я разкажа по-обективно)

Аз и хоста сме седнали в Джоаната. Имаше една маса в дъното на дъното в самото дъно, което има дъно, на заведението, на която имаше една голяма компания и една от девойките пушеше скришно под масата. Не ми пречеше по никакъв начин. Умишлено седнахме в другата половина на заведението. След 20-тина минути влизат един пич и една пичеса и ги посреща сервитьорка от вратата. Пича пита:

- Прощавайте, може ли да пушим в заведението?

- Може, но не мога да ви предоставя пепелници (или нещо от този род) - каза сервитьорката.

Седнаха въпросната двойка на масата до нас. Извадиха по една кутия с цигари и след малко запалиха по 1 цигара. Вдигнах културно ръчичка и извиках сервитьорката и я помолих да извика управителката, защото сервитьорката нямаше никаква вина за цялата ситуация.

Дойде управителката и 2-3 минути ни говори как не можело да спрат хората да пушат, как не било тяхна работа, как който иска ще си пуши и т.н. Тръгна си. Собственика на заведението беше вътре. Тя отиде, даде му отчет и шефчето идва след малко със засилка и се развиква:

- К'ви проблеми имате вие? - тропа по масата, говори глупости и ме гледа лошо.

Хоста се опита да го поуспокои малко, но силно неуспешно и шефчето завърши крясъците с:

- В това заведение ЩЕ СЕ пуши! Щом не ви харесва, няма да идвате!

Та така. Не ми харесва, няма да ходя, явно.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...