Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Искам да агитирам всички членове на Bulforum да не стъпят повече във верига заведения Даяна/Джоана. Днес собственикът на заведението ме изгони със заплашителен тон, защото попитах защо се пуши в заведението. Репликата му беше "В това заведение ЩЕ СЕ пуши!". Трясна по масата. Гледа злобно. Яката работа.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Искам да агитирам всички членове на Bulforum да не стъпят повече във верига заведения Даяна/Джоана. Днес собственикът на заведението ме изгони със заплашителен тон, защото попитах защо се пуши в заведението. Репликата му беше "В това заведение ЩЕ СЕ пуши!". Трясна по масата. Гледа злобно. Яката работа.

Защо просто не се обади на инспекторите?

070020009

http://gospodari.com/signal

Пак уе. Тамън ще се върнат.

Докато ти говори, слушайки го - вадиш телефона, слушайки го си набираш, гледаш го в очите, докато той си мрънка и казваш по телефона "Добър вечер, искам да подам сигнал, че в заведение Джоана, гр. Пловдив се пуши, а управителя ме убеждава как не съм прав, че се оплаквам." Може да му вдигнеш пръстче през това време, да изчака за момент.

Затваряш телефона, ставаш и си заминаваш.

Аз в "Даяна" твърдо не стъпвам от 3 години някъдеangry1.gif

едит: на тоя номер, дето го дадохте за сигнали по всяко време ли мжое да се звъни, или само в работно?

Аз също присъствах на изблика на интелект и мъжественост от страна на собственика, както и на минорно-инфантилните обяснения на управителя, запитан преди това защо се пуши. Горкото момиче заслужаваше Оскар за изпълнението си.

Turn off this option! GT-I9100 Turn off this option! 2

Пуснете качествен сигнал при Господарите. Когато стане публично от РИОКОЗ няма да могат да си затворят очите и ще има сериозни глоби.

Кво толкова е станало?

Аз не пуша, но като отида на кръчма очаквам там да се пуши, а в библиотеката не!

Много инфантилно ми звучи когато здравната министърка (пушачка), вземе да ме убеждава (мен непушача) колко вредни са цигарите!

Аз пък очаквам да не се пуши и когато се прибера да не се налага да се къпя, щото целия воня на фъшкии. Навсякъде по света може да не се пуши и да се спазва закона само в тая дива пустош не може да се оправим.

Аз пък очаквам да не се пуши и когато се прибера да не се налага да се къпя, щото целия воня на фъшкии. Навсякъде по света може да не се пуши и да се спазва закона само в тая дива пустош не може да се оправим.

Не само, че не можем да се оправим, а и мрънкат! И тъпи сравнения правят! Тровели себе си. Ходи им обяснявай.

Някакси не ми е готино да ида на бар и като си тръгвам на сутринта да не мога да си кажа приказката, защото гласа ми е пресипнал.

Защо просто не се обади на инспекторите?

070020009

Благодаря! Бях го загубил тоя номер. Вече ми е в контактите. Ония ден в Пожарната се пушеше и не се обадих само защото нямах номера...

Странна работа са това хората... до преди 5-6 години ама грам не се казваше нищо по повод пушенето в заведенията, а сега стана много модерно да се плюят пушачите. И само не ми излизайте с това, че по целия свят е забранено пушенето в заведения, щото в България пак станахме по-католици от папата! Аре стегнете се малко, щото пак отиваме в тоя спор!

Че трябва да има ограничения - да трябва, подкрепям с две ръце! Но от кога да си пушач означава че си най-долното нещо на света? Решението е връщане на старата идея с разделени на две заведения и приключваме въпроса!

Странна работа са това хората... до преди 5-6 години ама грам не се казваше нищо по повод пушенето в заведенията, а сега стана много модерно да се плюят пушачите. И само не ми излизайте с това, че по целия свят е забранено пушенето в заведения, щото в България пак станахме по-католици от папата! Аре стегнете се малко, щото пак отиваме в тоя спор!

Че трябва да има ограничения - да трябва, подкрепям с две ръце! Но от кога да си пушач означава че си най-долното нещо на света? Решението е връщане на старата идея с разделени на две заведения и приключваме въпроса!

Би ли ми обяснил какъв щеше да е отговора на "а може ли ако обичате да не пушите на вашата маса, понеже пушека идва в мен и това не ми харесва"?

Имам предвид освен подигравките, псувните и пращането ми да се прибирам в къщи след като не ми харесва - един вид като ме е страх от мечки що ходя в гората и подобни.

Т.е. дали е имало смисъл изобщо да си прави устата човек. Мълчиш, търпиш и това е. Избора беше - като не те кефи не ходиш и това е.

Трябва ли да влизам в полемики и да обяснявам? Щото ти ако не ги плюеш ша е другия до тебе. Или изгонването навън на тея дето пушат не е един вид заклеймяване? Аре със здраве, звънете си там по телефоните и бъдете патриоти!

Едит: Както казах - ограничения трябва да има! Връщаме стария вариант със разделени на две заведения и мирясваме!

В коя дискотека е имало разделение на пушачи и непушачи?

Какви полемики?

Вредно ли е да се диша дима идващ от пушачите - вредно е. Защо някой ще ме принуждава да го дишам?

Не ми пука дали пуши, дали смърди след това на цигари, дали се трови или ще хвърли топа. Просто да не ме принуждава да му дишам дима и аз. Как ще го прави пушача си е негова работа.

На мен може например да ми е кеф да си пърдя и да си го мириша /образно казано :laughing1: / ама не идвам да ти пърдя на масата, нали? /не е лично към теб, chistacha/

Да, пушачите биват толерирани, но в даден момент на хората им писва. И не, никой няма право нарочно да трови околните.

Имам и страхотно решение, на едно от коледните ни партита в хотела имаше помещение за пушене. Остъклено отвсякъде, затворено с някаква уж работеща вентилация. Ами вътре беше толкова задимено и гадно, че на пушачите не им се влизаше. И доста от тях излизаха пред хотела да пушат в студа.

Едит: Както казах - ограничения трябва да има! Връщаме стария вариант със разделени на две заведения и мирясваме!

Това с разделянето не е много удачен вариант и ще ти дам 2 причини защо не е. Представи си, че излизаш с приятел непушач или сте смесена компания - 99% се влиза в помещението за пушачи, щото разбираш ли те не могат да не пушат. Причина номер 2: когато го имаше въпросното разделение съм влизал в заведения, където моято маса се води за непушачи, а буквално на 2 метра от мен е маса за пушачиbowdown.gif

Като цяло за пореден път се убеждавам, че пушачите са невероятни еготисти, които мислят само за себе си.

И ми е много интересно какво значи "Да не ставаме по-католици от папата" - нима в други страни да няма тотална забрана за пушене на обществени места или у нас пушачите са по-специални?

Трябва ли да влизам в полемики и да обяснявам? Щото ти ако не ги плюеш ша е другия до тебе. Или изгонването навън на тея дето пушат не е един вид заклеймяване? Аре със здраве, звънете си там по телефоните и бъдете патриоти!

Би ли си извадил главата от задника моля?

Като цяло за пореден път се убеждавам, че пушачите са невероятни еготисти, които мислят само за себе си.

+1000000000000000000000000000000

Моля не ми обяснявайте колко сте толерантни ЗАЩОТО НЕ СТЕ!

И разделението не работи, най-малкото защото вратите не са херметически уплътнени ами ги държат отворени. Стария лаф със зоната за пикаещи и непикаещи в басейна. НЕ Е БИЛО ЕДИН ПЪТ ДА ИДА НА РЕСТОРАНТ И ПОСЛЕ ДА НЕ СИ ПРОВЕТРЯВАМ ДРЕХИТЕ!

Защото ти избор имаш сега - можеш да пушиш навън или да не пушиш. Но пак можеш да идеш на ресторант. Преди забраната аз избор нямах. Или ходя и се примирявам или не.

Това е пълна дивотия. Всички пискащи в момента пушачи демонстрират невероятен егоизъм и идиотщина. Няма такива blockheads. Съжалявам ако обиждам някого, но е така.

Всички мрънкат срещу замърсеният въздух, цял свят се чуди как да намали замърсяванията. Нови еко стандарит за колите, за заводите. Някой от пушачите замисля ли се защо КЦМ не е на средата на града например? И колко милиона плаща за екология?

Всички мрънкат като стане някакъв гаф замърсяващ въздуха, природата. Защото ние самите страдаме от това.

И на фона на това, пушачите имат невероятната наглост да мрънкат защото им се забранява да нарушават правото на околните да дишат чист въздух. Защото това е единственото право което е замесено.

Спора е безсмислен. Не мисля че съм егоист, това Psihara^^ спокойно може може да го потвърди. Колкото до ограничението - колко страни са със пълна забрана ка България? Или другото - идеята на делението на заведението на две не е само със табелка обозначаваща масата, а с преграда, недопускаща дима да преминава в другата част на заведението.

Eхоо капитан Планета,

Тук става въпрос само за заведенията, ти къде отиде....

Къде отидох? Идеята е същата - чист въздух.

Или като влезна в заведение губя правото да дишам чист въздух? Интересно как някой решава, че има правото да трови околните, че и да протестира, че му пречат :confused

М/у другото съм от хората които винаги са толерирали пушачите. Но тези протести в момента, и недоволства - идиотщина на кубче. Никой не може да обясни аргументирано от какво точно се оплакват пушачите. Освен, че вече не могат на воля да тровят околните.

Никой не може да обясни аргументирано от какво точно се оплакват пушачите. Освен, че вече не могат на воля да тровят околните.

Как ще не може никой да обясни?

"Как ще ми забраняват пък да пуша?" е аргумента.

И преди да сте се юрнали, не е нужно да ми обяснявате каквото и да било. Аз само казвам какъв е масовия аргумент.

А на въпроса ми "Коя дискотека е била разделена на отделения за пушачи и непушачи?", така и не получих отговор.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...