TRIBALERO Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Джакпотът падна не с една, а с две 6-ци. Сега трябва да видим дали ще си приберат парите или случайно няма да си ги потърсят. Макар, че може да кажат каквото си искат. Две шестици бяха изтеглени тази вечер във второ теглене на играта 6/49. Печелившите числа са: 11, 46, 32, 44, 36, 28. Собствениците на фишовете са от Перник и Бобошево и ще получат по 4 736 303 лева. Джакпотът e най-голямата тото-сума в историята на играта.В Перник печелившият фиш е комбинация на стойност 19.60 лeвa, а в Бобошево - фиш от 2.80 лева. В първо теглене числата са: 27, 33, 29, 32, 17, 20. http://bgonair.bg/bg/news/mix/read/padna_rekordniqt_dzhakpot/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Едната 6-ца е моя...ама не ме издавайте :laughing1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Едната 6-ца е моя...ама не ме издавайте :laughing1: Няма проблем, другата неделя да почерпиш Ще имаме повод, няма се пуашиш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Дубрутру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Искам пица с 16 вида месо, 12 вида сирене, 8 вида сос, 4 вида зеленчуци. И ананас. И по възможност да е голяма колкото масата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Искам пица с 16 вида месо, 12 вида сирене, 8 вида сос, 4 вида зеленчуци. И ананас. И по възможност да е голяма колкото масата. Това ще е егати буламача. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Suuuuuuuuuuure. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 И аз искам една. Само без ананаса, моля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Искам пица с 16 вида месо, 12 вида сирене, 8 вида сос, 4 вида зеленчуци. И ананас. И по възможност да е голяма колкото масата.Борисе, ти да не станеш широк, колкото масата... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Обещавам да е в комбо с Diet Coke - за пестене на калории Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Как ви звучи отваряне на НОВ магазин, с изцяло НОВ персонал, в НОВ мол, който ще се ОТКРИВА в началото на декември? На мен ми звучи малоумно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Как ви звучи отваряне на НОВ магазин, с изцяло НОВ персонал, в НОВ мол, който ще се ОТКРИВА в началото на декември? На мен ми звучи малоумно. То и разсъждаването на глас извънконтекстно не е многоумно, ама карай... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 В тоя ред на мисли...транс пенис михи,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 В тоя ред на мисли...транс пенис михи,. Брейиии... Ама ти си знаел и чужбенецки ? Тва кога го учихте, в предучилищната ли ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Ааа, аз не съм ти набор, нито на Пламен...Това го учихме в гимназията Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Не е там проблема. Той ако искаше компания, щеше да каже. Аз не чета мисли в крайна сметка Изпуснахме шоута заради Виден ей. Щяхме да се напием като животни снощи и на другия ден цялото село щеше да слуша руска музика, а пък ние щяхме да сме на първите страници във всички вестници. И по телевизия може би щяха да споменат нещо. В централната емисия на БНТ, че там са по-комунисти хора Прав си. Обаче ние пак така се събрахме и така се напихме.... Щеше да е хубаво и ти да си там Няма проблем, другата неделя да почерпиш Ще имаме повод, няма се пуашиш Ха да го видим смел ли е или само приказва. Шишето му с уиски още седи във фризера. От мен имате кег Старобърно, обещал съм и вече съм го поръчал. Брейиии... Ама ти си знаел и чужбенецки ? Тва кога го учихте, в предучилищната ли ? От Трътката е прихванал ми се струва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 От кой? Видиньие, ша та тръткосам, че само на хемороидчета ша ми станеш...Аааааааа! А добро утро. П.С. Брадата ми расте.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Някой беше постнал едно клипче с катастрофи от fiski.Търсих го,но не мога да го намеря.Ще може ли пак да го постнете Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 We love Russia в тубата и гледаш не 13 ми 40 минутна компилация Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 От Трътката е прихванал ми се струва... Нема, ве... Той, Насю не прихваща току, така... Требе да го опънат през потника пет-шест анадолски юнака, та да прифане П.п. А помниш ли бе, Тозии... когато ти разправях за Старобърно-то и, че само заради него ходя в Кастело, как ти рече, че щом не си я чувал, начи е пикоч Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 П.п. А помниш ли бе, Тозии... когато ти разправях за Старобърно-то Не помня да съм се изразявал така, но ако е истина - не съм бил прав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Видене, само да те подразня, че си чопнах халба на Старобърно от бирарията към фабриката им. Ред. Кучки, кой подкрепя мовембър бря? Или само си бъркате в задниците? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Ред. Кучки, кой подкрепя мовембър бря? Или само си бъркате в задниците? Превъзбуден ми са струваш нещо...., галиба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 20, 2012 Share Posted November 20, 2012 Гачи беки, ко ли й? Тц, ни съм, ма мноо ма боли ръкътъ, и цялто свят ми й крив...Баси, тва с правилните ударения...ма написано не е същото... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 21, 2012 Share Posted November 21, 2012 Добро утро! Аз вече приключих с работата за деня Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.