Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ми дай да направим предаване "Тъп, по-тъп, най-тъп... олигофрен" и да показваме подобни случаи. Толкова е логично и близко до акъла всичко, което тая разправяше, но напук на всяка логика тя е останала да живее с майка му в една къща повече от 1 седмица. Като не могат да се разбират, пък като не може той да си позволи отделен дом - кой откъдето е и това е. Тя била искала ама той я спирал - казвал и бил, че я обичал. Ми какво друго да каже егати :confused След 2рата минута че чудех тази дали наистина е толкова тъпа, след 5тата бях абсолютно сигурен че е

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Ми дай да направим предаване "Тъп, по-тъп, най-тъп... олигофрен" и да показваме подобни случаи. Толкова е логично и близко до акъла всичко, което тая разправяше, но напук на всяка логика тя е останала да живее с майка му в една къща повече от 1 седмица. Като не могат да се разбират, пък като не може той да си позволи отделен дом - кой откъдето е и това е. Тя била искала ама той я спирал - казвал и бил, че я обичал. Ми какво друго да каже егати :confused След 2рата минута че чудех тази дали наистина е толкова тъпа, след 5тата бях абсолютно сигурен че е

Е те хората направиха маса такива предавания бе майна :) Харчи се тъпотията, не си ли забелязал. Тъпотията продава в днешно време. Даже не съм сигурен вече, дали тъпотията не продава повече от секса. Самия факт, че тая е тръгнала да ги разправя тия работи по телевизията, би трябвало да е достатъчен да разбереш, че е тъпа. Сякаш това ще и помогне с нещо. Освен да покаже на повече хора, че е малоумна.

Кой престъпник е сложил Англия, САЩ, Япония и Индия в топ 10 на най-красивите жени на света, а нашите "патенца" са на 45-то място.

Нашите не са патенца, а патки.

Все едно не търси всяка жена принца на белия кон дето да я издържа цял живот, докато тя се размотава. Тая просто е попаднала на арабин. Да не мислиш, че тя го е обичала? Родила е детето, за да го върже ама не ѝ се е получило.

Сефте.

Ми като не иска да ме вземеш с тебе, така ще е :)

Tрябваше един телефон - ЕДНО телефонно обаждане biggrin1.gif

Е те хората направиха маса такива предавания бе майна :) Харчи се тъпотията, не си ли забелязал. Тъпотията продава в днешно време. Даже не съм сигурен вече, дали тъпотията не продава повече от секса. Самия факт, че тая е тръгнала да ги разправя тия работи по телевизията, би трябвало да е достатъчен да разбереш, че е тъпа. Сякаш това ще и помогне с нещо. Освен да покаже на повече хора, че е малоумна.

Много обичам, когато казваш истината в 2-3 изречения. beer.gif

Снощи пак се развихрих в ebay. Дали има такова нещо като зависимост спрямо него?

Абсолютно! :punk

Явява се като някаква разновидност на 'маниакална шопинг-мания', която и аз изживях преди време, но за радост вече съм по-умерен. ;)

Абсолютно! :punk

Явява се като някаква разновидност на 'маниакална шопинг-мания', която и аз изживях преди време, но за радост вече съм по-умерен. ;)

При мен се повтаря на всеки няколко месеца :wacko:. Тъкмо мине малко време бе много поръчки и като се започне....

Знам, че не всички са добре с ориентацията, ама да паркираш в подземен паркинг, да обиколиш ВСИЧКИ нива и да не си намериш колата....Facepalm14.gif

Знам, че не всички са добре с ориентацията, ама да паркираш в подземен паркинг, да обиколиш ВСИЧКИ нива и да не си намериш колата....Facepalm14.gif

Това само жена го може ;).

Ъхъ. И ме накара да хващам такси, че да и помогна да намери колата...И по всички закони на комедията, тъкмо спрях пред мола и ми каза, че я е намерила...Обещах, че няма да и се смея...много.biggrin1.gif

Ъхъ. И ме накара да хващам такси, че да и помогна да намери колата...И по всички закони на комедията, тъкмо спрях пред мола и ми каза, че я е намерила...Обещах, че няма да и се смея...много.biggrin1.gif

Нека да позная къде е било - The Mall? От всичките паркинги на молове в София този ми се струва най - объркан. Може би защото е и най - голям.

Отде да знам, че ще ходиш на селото сам и т.н. и т.н.

Питай мен. Аз винаги знам Виден къде отива, с кого, кога, за колко време, какво ще яде и пие :laughing1: Имаш ми номера, мисля :tongue

Нека да позная къде е било - The Mall? От всичките паркинги на молове в София този ми се струва най - объркан. Може би защото е и най - голям.

Тц. София Мол...Може би най-малкия паркинг в мол....

Питай мен. Аз винаги знам Виден къде отива, с кого, кога, за колко време, какво ще яде и пие :laughing1: Имаш ми номера, мисля :tongue

Не е там проблема. Той ако искаше компания, щеше да каже. Аз не чета мисли в крайна сметка :)

Изпуснахме шоута заради Виден ей. Щяхме да се напием като животни снощи и на другия ден цялото село щеше да слуша руска музика, а пък ние щяхме да сме на първите страници във всички вестници. И по телевизия може би щяха да споменат нещо. В централната емисия на БНТ, че там са по-комунисти хора :D

Тц. София Мол...Може би най-малкия паркинг в мол....

Там да се изгубиш си е наистина голям резил. За 2-3 минути се обикаля голяма част от етажа. Отделно са само 3 етажа. Даже и толкова няма когато се махнат някой части. Малко над 2 остават.

Снощи пак се развихрих в ebay. Дали има такова нещо като зависимост спрямо него?

Проблемно е само ако не си използваш покупките, а само ги трупаш.

Джакпотът падна не с една, а с две 6-ци. Сега трябва да видим дали ще си приберат парите или случайно няма да си ги потърсят. :) Макар, че може да кажат каквото си искат.

Те са ударени в Перник и Бобошево, научи най-напред вестник "24 часа".

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...