djadomraz Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Ми дай да направим предаване "Тъп, по-тъп, най-тъп... олигофрен" и да показваме подобни случаи. Толкова е логично и близко до акъла всичко, което тая разправяше, но напук на всяка логика тя е останала да живее с майка му в една къща повече от 1 седмица. Като не могат да се разбират, пък като не може той да си позволи отделен дом - кой откъдето е и това е. Тя била искала ама той я спирал - казвал и бил, че я обичал. Ми какво друго да каже егати След 2рата минута че чудех тази дали наистина е толкова тъпа, след 5тата бях абсолютно сигурен че е Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Поне беше хубава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Трябваше с нещо да компенсира тъпотията. Сериозно, тази роднини няма ли? Един по-интелигентен ли са нямали в родата егати??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Ми дай да направим предаване "Тъп, по-тъп, най-тъп... олигофрен" и да показваме подобни случаи. Толкова е логично и близко до акъла всичко, което тая разправяше, но напук на всяка логика тя е останала да живее с майка му в една къща повече от 1 седмица. Като не могат да се разбират, пък като не може той да си позволи отделен дом - кой откъдето е и това е. Тя била искала ама той я спирал - казвал и бил, че я обичал. Ми какво друго да каже егати След 2рата минута че чудех тази дали наистина е толкова тъпа, след 5тата бях абсолютно сигурен че е Е те хората направиха маса такива предавания бе майна Харчи се тъпотията, не си ли забелязал. Тъпотията продава в днешно време. Даже не съм сигурен вече, дали тъпотията не продава повече от секса. Самия факт, че тая е тръгнала да ги разправя тия работи по телевизията, би трябвало да е достатъчен да разбереш, че е тъпа. Сякаш това ще и помогне с нещо. Освен да покаже на повече хора, че е малоумна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Кой престъпник е сложил Англия, САЩ, Япония и Индия в топ 10 на най-красивите жени на света, а нашите "патенца" са на 45-то място. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Кой престъпник е сложил Англия, САЩ, Япония и Индия в топ 10 на най-красивите жени на света, а нашите "патенца" са на 45-то място. Нашите не са патенца, а патки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Ми дай да направим предаване "Тъп, по-тъп, най-тъп... олигофрен" и да показваме подобни случаи. Толкова е логично и близко до акъла всичко, което тая разправяше, но напук на всяка логика тя е останала да живее с майка му в една къща повече от 1 седмица. Като не могат да се разбират, пък като не може той да си позволи отделен дом - кой откъдето е и това е. Тя била искала ама той я спирал - казвал и бил, че я обичал. Ми какво друго да каже егати След 2рата минута че чудех тази дали наистина е толкова тъпа, след 5тата бях абсолютно сигурен че е Все едно не търси всяка жена принца на белия кон дето да я издържа цял живот, докато тя се размотава. Тая просто е попаднала на арабин. Да не мислиш, че тя го е обичала? Родила е детето, за да го върже ама не ѝ се е получило. Сефте. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Ми като не иска да ме вземеш с тебе, така ще е Tрябваше един телефон - ЕДНО телефонно обаждане Е те хората направиха маса такива предавания бе майна Харчи се тъпотията, не си ли забелязал. Тъпотията продава в днешно време. Даже не съм сигурен вече, дали тъпотията не продава повече от секса. Самия факт, че тая е тръгнала да ги разправя тия работи по телевизията, би трябвало да е достатъчен да разбереш, че е тъпа. Сякаш това ще и помогне с нещо. Освен да покаже на повече хора, че е малоумна. Много обичам, когато казваш истината в 2-3 изречения. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Tрябваше един телефон - ЕДНО телефонно обаждане Отде да знам, че ще ходиш на селото сам и т.н. и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 17, 2012 Share Posted November 17, 2012 Хаха това е много яко. http://www.youtube.com/watch?v=D5beGShMu_w Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Дубрутру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Снощи пак се развихрих в ebay. Дали има такова нещо като зависимост спрямо него? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Снощи пак се развихрих в ebay. Дали има такова нещо като зависимост спрямо него? Абсолютно! Явява се като някаква разновидност на 'маниакална шопинг-мания', която и аз изживях преди време, но за радост вече съм по-умерен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Абсолютно! Явява се като някаква разновидност на 'маниакална шопинг-мания', която и аз изживях преди време, но за радост вече съм по-умерен. При мен се повтаря на всеки няколко месеца . Тъкмо мине малко време бе много поръчки и като се започне.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Знам, че не всички са добре с ориентацията, ама да паркираш в подземен паркинг, да обиколиш ВСИЧКИ нива и да не си намериш колата.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Знам, че не всички са добре с ориентацията, ама да паркираш в подземен паркинг, да обиколиш ВСИЧКИ нива и да не си намериш колата.... Това само жена го може . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Ъхъ. И ме накара да хващам такси, че да и помогна да намери колата...И по всички закони на комедията, тъкмо спрях пред мола и ми каза, че я е намерила...Обещах, че няма да и се смея...много. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Ъхъ. И ме накара да хващам такси, че да и помогна да намери колата...И по всички закони на комедията, тъкмо спрях пред мола и ми каза, че я е намерила...Обещах, че няма да и се смея...много. Нека да позная къде е било - The Mall? От всичките паркинги на молове в София този ми се струва най - объркан. Може би защото е и най - голям. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Отде да знам, че ще ходиш на селото сам и т.н. и т.н. Питай мен. Аз винаги знам Виден къде отива, с кого, кога, за колко време, какво ще яде и пие Имаш ми номера, мисля Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Нека да позная къде е било - The Mall? От всичките паркинги на молове в София този ми се струва най - объркан. Може би защото е и най - голям. Тц. София Мол...Може би най-малкия паркинг в мол.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Питай мен. Аз винаги знам Виден къде отива, с кого, кога, за колко време, какво ще яде и пие Имаш ми номера, мисля Не е там проблема. Той ако искаше компания, щеше да каже. Аз не чета мисли в крайна сметка Изпуснахме шоута заради Виден ей. Щяхме да се напием като животни снощи и на другия ден цялото село щеше да слуша руска музика, а пък ние щяхме да сме на първите страници във всички вестници. И по телевизия може би щяха да споменат нещо. В централната емисия на БНТ, че там са по-комунисти хора Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Тц. София Мол...Може би най-малкия паркинг в мол.... Там да се изгубиш си е наистина голям резил. За 2-3 минути се обикаля голяма част от етажа. Отделно са само 3 етажа. Даже и толкова няма когато се махнат някой части. Малко над 2 остават. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Снощи пак се развихрих в ebay. Дали има такова нещо като зависимост спрямо него? Проблемно е само ако не си използваш покупките, а само ги трупаш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 http://www.manager.bg/news/predizvikatelstvo-opitayte-da-ne-se-prozeete-dokato-chetete-tova Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 18, 2012 Share Posted November 18, 2012 Джакпотът падна не с една, а с две 6-ци. Сега трябва да видим дали ще си приберат парите или случайно няма да си ги потърсят. Макар, че може да кажат каквото си искат. Те са ударени в Перник и Бобошево, научи най-напред вестник "24 часа". Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.