VeGor Posted December 16, 2007 Share Posted December 16, 2007 Сборная России - победитель Кубка Первого канала Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Мисля си че се обръснах този път без да пусна кръв сега ще се види каде какво става по улиците , ще има ли тъпи задръствания или няма да има. 3 в 1 с ФаФла Мура,мммммм Лек и Стегнат ден to ALL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Денят започва добре...Качих си творбите, имам запланувано пътуване...Само кафето нещо не е като хората... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 иначе яко минава зъбобол!, особено в комбинация с Аулинче Мухахахаха! Препоръчвам подходящ зъболекар тук, който оправя не само зъби.... Ако се оправиш, сподели! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Дис ис уай им хот! Откривам РЯПАРА в мен! Станах, като тъпите селски газари. Надул съм колоните почти до ламарина, чува се от съседния квартал, а хората ме гледат лошо. Много яко... Чувствам се голфаджия. :) Колекционирането на заверки започна... Яката работа! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Днес е Даниелов ден! Честито на всички Даниело-производни имена! Живи и здрави и почерпете дори и да не знаете! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Препоръчвам подходящ зъболекар тук, който оправя не само зъби.... Ако се оправиш, сподели! Тоя зъболекар ще ти докара дефект в зрението.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Дотук денят е невероятен, чувствам се супер, след като 3 дена бях болен; взех си заверки; ся ям и си пия кафенцинцето - СУПЕР. Но утре контролна по OK и CAD... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Тоя зъболекар ще ти докара дефект в зрението.... Той за тва си търси превръзка за окото значи. Решил е да жертва едното... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Как се нарича човек, който не може да работи ефективно, ако не е под напрежение? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ламер! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Днес е Даниелов ден! Честито на всички Даниело-производни имена! Живи и здрави и почерпете дори и да не знаете! добре а Данаил дали празнува ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Ламер! Древна китайска поговорка: "По-добре ламер, отколкото ряпър". Burrrrrrrn! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Аз не съм ряпар!!! Аз съм 2ма ряпара в момента! Поздраф на всички - 2 Pac & Nas & Obie Trice-3 messages Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Темата за алкохолиците е пълно шоу : Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE-AGENT Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Темата за алкохолиците е пълно шоу : Оставаше да е трагедия в момента ми минава през главата, че ромът не е чак толкова лоша напитка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Как се нарича човек, който не може да работи ефективно, ако не е под напрежение? Работохолик. Или по мое мнение - сбъркан... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 ромът не е чак толкова лоша напитка Шса сетиш А пък ние тази вечер посемейному се любувахме на Псулют Малина + сок от горски плодове + донъти Работохолик Това според мен е положителна диагноза, стига да не се стига до крайности, разбира се. Хубаво е да има работа, още по-хубаво е да ти харесва да я вършиш. При мен и двете са налице засега Само дето в Пловдив ме калиха на много работа за малко време, а тук има много работа за много време и нещо ми се прецаква системата. Ама ще свикна Лекар с нож на всички! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Шса сетиш А пък ние тази вечер посемейному се любувахме на Псулют Малина + сок от горски плодове + донъти Искам понички от Dunkin` Donuts Между другото- в била продават едни понички,които са като тези в Дънкин, но просто са студени/ от Дънкин като преседят няколко часа стават същите/. Явно някой е изнесъл ноу-хау Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 17, 2007 Share Posted December 17, 2007 Смятам че няма лошо да си пия винцето , но дали утре ще стана навреме ? Дали ще си легна навреме ? Дали да не си сипя още винце? Дали тази музика няма да ми издъни тъпаните ? (дорбе че се сетих да слушам на слушалки че и комшиите щяха да дойдат да пием Who am I ? ( или там както се пише ) Добре предавам се Наздравеееееееееееееееееееееее и Лека нощ след това , добре че пих само чашка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Как се успаах... Ама си направих конско кафе, и сега все едно имам реактивен двигател в задника. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Кафенцеее.... ... /me си отпива ... - СПАРТАААААААААААА !!!!!!!!!!! Аааааа... баси кафето! Трябва да забранят ставането сутрин по-рано от 10 часа със закон. И да наказват гадните сводници, принуждаващи хората да стават рано със кастрация... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Ей ся я втасахме Вчера нищо не свършиш, щото "имам достатъчно време". И сега пристигна още толкова...муахахаха. Доброто старо време с кафето се ВРЪЩААААА ! ! ! ! Скорп, ти в Сф ли си сега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stasio Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 Бати вторника стига че се успах за урок , ами и ся само 1 песен ма утешава : "Е*и си майката пача , ще пия чак до сутринта" . За пореден път се обеждавам че вторник е Кофти ден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 18, 2007 Share Posted December 18, 2007 За пореден път се обеждавам че вторник е Кофти ден. Кога стана вторник? Между другото, вече знам ще имам и запазена обиколка из Скандинавия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.