DON_CHEFO Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Олигофрени колкото искаш.... то беше тъмно като в кучи гъз и виждам аз двата фара и си викам....тая ситуация е леко нестандартна . Секунда по-късно стоплих кво се случва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 бира с пяна пия само ако друг ми я налее или почерпи(за да не го обидя). Много ясно, че БЕЗ пяна я искам. Теб пък изобщо трябва да те гонят от заведенията и да ти дават в най-добрия случай само боза. Наливането на бира без пяна е КОЩУНСТВО и това трябва да бъде забранено със закон. Бирата без пяна е като конска пикоч. Казах! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Теб пък изобщо трябва да те гонят от заведенията и да ти дават в най-добрия случай само боза. Наливането на бира без пяна е КОЩУНСТВО и това трябва да бъде забранено със закон. Бирата без пяна е като конска пикоч. Казах! няма да ти давам да ми наливаш бира...проблема е решен. Казах Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Я разяснете малко тези предпочитания за пяната, че аз я пия всякаква както дойде стига мезе да има. Каква е разликата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Не е до предпочитанията. Пяната е с цел да се запазят разни работи по бирата. Които аз НЕ харесвам. Ама той Годфадъра битер Виден е станал с разбиранията "аз щот на мен ми е кеф, на всички така тряа да им е кеф". Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Я разяснете малко тези предпочитания за пяната, че аз я пия всякаква както дойде стига мезе да има. Каква е разликата? няма разлика бе мен...така ми е кеф - така я пия. Мога и на куц крак да я пия или докато си въртя сапове. Щом ми е сладко - нищо друго няма значени Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Не е до предпочитанията. Пяната е с цел да се запазят разни работи по бирата. Които аз НЕ харесвам. Ама той Годфадъра битер Виден е станал с разбиранията "аз щот на мен ми е кеф, на всички така тряа да им е кеф". Пич, това е хилядолетна традиция бе, стига се излагай. Аматьори. Я разяснете малко тези предпочитания за пяната, че аз я пия всякаква както дойде стига мезе да има. Каква е разликата? Дедо, истинския вкус на бирата се получава, когато течността се филтрира през т.нар. шапка на Kräusen или пяната. Дълго е да се обяснява за всички подробности на магията, която се случва, защото както вече казах, това е много стара традиция. Другият популярен идиотизъм сред аматьорите е пиенето на бира директно от бутилката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 ...Ама той Годфадъра битер Виден е станал ... След като "битероса" Кръстника, трябваше пак да наречеш Виден - "Видин" и веднага взимах пуканките... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Пич, това е хилядолетна традиция бе, стига се излагай. Аматьори. Вагиналния секс - също. Ама по ми е кеф да го нижа отзад. Ко прайм ся? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Вагиналния секс - също. Ама по ми е кеф да го нижа отзад. Ко прайм ся? Минаваш само на ножки... с по-стегната шепа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Минаваш само на ножки... с по-стегната шепа. То и в тази сфера си личи, че е абсолютно аматьорче, щом не знае колко стари са нетрадиционните техники в Кама Сутра да речем. Сравнението му беше мега-ултра-фейл. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ти не знаеш май какво каза... И ще е нужно да си препрочетеш отново целия чат лог? Ама нищо. То е от възрастта. Няма какво да ти обяснявам, че и битер Ангел си станал освен Виден. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Ти не знаеш май какво каза... Млади момко, по-добре се скрий някъде, че направи наистина мегафейл с опита ти да сравниш аматьорското пиене на бира без пяна с уменията за анален секс. Нещо повече, щом с такава лекота допускаш аматьорщината в пиенето на бира, то пренасянето на подобна аматьорщина и в секса е повече от сигурно. Дори и съвета на Гадин за ножките май не е подходящ в твоя случай. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 KILL IT WITH FIRE, BEFORE IT LAYS EGGS! Това "чудо" докато го скролвах на айфонЯ и помислих че е надупена мадама заклевам се Дедо, истинския вкус на бирата се получава, когато течността се филтрира през т.нар. шапка на Kräusen или пяната. Дълго е да се обяснява за всички подробности на магията, която се случва, защото както вече казах, това е много стара традиция. Другият популярен идиотизъм сред аматьорите е пиенето на бира директно от бутилката. Има прекалено много различни начини да се пие бирата и чесно казано не мога да кажа че има някой който смятам за глупав. Все си пиеш бира , аз примерно умирам за ледено студен хайнекен 330мл в същото време се кефя и на наливна и на пяна и без пяна ..... все тая тва е бира не е 64 годишен коняк..... щом е ледено студена в повечето случаи става. На мен в пожарната ми е по-уютно отколкото в Ейл Хаус-а. На мен и там не ми харесва. Всъщност още в 10ти клас като отидох подмамен от приятели осъзнах че е прекалено голяма дупка и си обещах да не ходя повече. Но е разбираемо .... в Пловдив поне аз не помня да е имало качествена бирария а тва е нещо което всеки град трябва да си има , един обикновен пъб ако щеш да отидеш и да пийнеш 5-6 наливни бири , в тая до младоженският дом също не ми е приятно , вярно има много бира но мезетата като за бирария пак са неоправдано скъпи и имам чувството че съм в ресторант. Сигурен съм че ако някой отвори нещо нормално ще сцепи мрака , обиквен бар който не мирише на пикано с 20 вида мезета сухи и месни примерно и 20 вида наливна бира..... и ако трябва да мечтая симпатични сервитьорки Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Баси...3078 страници е темата тук Чудя се дали някой някога ще се заинтересува какво се е дискутирало през есента на 2005. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 че и битер Ангел си станал освен Виден. Прекаляваш тука... Аз винаги много добре си чета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Баси...3078 страници е темата тук Чудя се дали някой някога ще се заинтересува какво се е дискутирало през есента на 2005. Естествено че не. Никой луд не би скролнал ей така за кеф една тема от 3К страници.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Я, вихри се сериозно мъжко съревнование... Пия бира с пяна,пия и без пяна. Пия от бутилка, пия и от чаша. Всичко си има иширет и дамар. Ай в джендема.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Лек автомобил БМВ с пловдивска регистрация, управляван от жена, е бил засечен да се движи с 247 км/ч тази събота около 13.40 часа, съобщиха от КАТ в Пазарджик. В същия ден, но 30 минути по-рано, камерата е заснела и друга кола, преминала по магистралата със скорост от 237 км/ч. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Само толкова понеже TED знае къде са камерите Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Дубрутру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Аларма за 6:30. Събуждане в 6:29. Like a boss! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Like a boss! Аз тогава Чък Норис ли съм? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 Аларма за 6:30. Събуждане в 6:29. Like a boss! Аларма - забравена да се нагласи за 7:30. Събуждане в 8:15. Диво препускане. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted November 14, 2012 Share Posted November 14, 2012 http://news.plovdiv24.bg/394802.html Поредният участък, който ще бъде преасфалтиран Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.