w00x Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ангеле, заповядай и марш у чалгата На Amorphis на парчето пък специално, тоя "вокал" разваля цялата работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Amorphis си имат доста парчета, които са с нормални вокали (пример). Вокала си е част от звученето, стила им (който не са спрели да променят през годините) ако трябва да съм честен, песента от по горния клип ми харесва повече, от дадената сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=20lqVwDlnR8 Айде чао аз отивам на лекции Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Я, тука даже са ме снимали. Айде за феновете :D :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Точно за теб, русата със татуировките вероятно е една приятелка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 http://vbox7.com/play:c36a17aa Джена е мед...танцьорката и тя Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Оная русата отзад да не би да ака на бара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Оная русата отзад да не би да ака на бара? Танцьорката е това бре, гениус.. едит: между другото както е тръгнала работата, няма да се очудя ако и това почнат да правят, но започнат ли, да ме пишат бегал мен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Добре, а защо е застанала сякаш диарията се е обадила изневиделица? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Оная русата отзад да не би да ака на бара? да....виж как позна. Върху плакат на Аморфис ли е Гомнорфис ли е...се тая Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Добре, а защо е застанала сякаш диарията се е обадила изневиделица? Е от къде да знам, клекнала е на дансинга да си говори с някой долу на бара. Не съм ходил да я питам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 да....виж как позна. Върху плакат на Аморфис ли е Гомнорфис ли е...се тая Ами да, ако наистина танците трябва да са в синхрон с музиката - сигурно е нужно да серат поп-фолк танцьорките Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Ами да, ако наистина танците трябва да са в синхрон с музиката - сигурно е нужно да серат поп-фолк танцьорките Не знам. Вие ги разбирате. Впрочем както и от всичко останало. А най-готиното в цялата ситуация е...че ми е през к*ра Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Не знам на кой през кое му е, ама ти тръгна с Къцевските опити да ме засегнеш на тема музика Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 грам не ме е*е какви дранета слушаш, защо ги слушаш и как ги слушаш. а щом оная лайнарщина я наричаш музика няма какво повече да си кажем. за протокола: да се отбележи, че съм отделил около 2 поста за метъла...много ви е и това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Със същия успех бих могъл да кажа, че съм отделил пет сранета на чалгата. Много й е... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 От доста време забелязвам, че Чефо, без значение да го БЕ или пък му е през УРА, винаги го прави с една широка . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Че да рева ли? Все пак тва е някъв си форум. Не е финал на олипмпийските игри, който съм изгубИл Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Че да рева ли? Все пак тва е някъв си форум. Не е финал на олипмпийските игри, който съм изгубИл modedit: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 От доста време забелязвам, че Чефо, без значение да го БЕ или пък му е през УРА, винаги го прави с една широка . Има нещо не както трябва в тези две думи. Като че ли ми се губи нещо Мидекс, не се ли завърна окончателно в цивилизацията? Според някои източници си заприличал на това Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Пред голяма дилема съм. Да се обръсна ли гола глава или не? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Пред голяма дилема съм. Да се обръсна ли гола глава или не? Точно преди зимата??? Ще трябва постоянно да ходиш с шапки навън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 От студ не се плаша. Даже в кафенето до офиса ми викат "пингвина". Въпроса е как ще изглеждам. Единствено за това се чудя. Аз и сега си ходя с доста къса коса. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Оная русата отзад да не би да ака на бара? Според мен е някоя от чекнещите се танцьорки на подиум (вероятно). Боже, забравих да натисна Рефреш след последното ми влизане в тази тема, пък то гледай колко се е изписало по темата с акането, мацките и чалгата. Много си ходят тия неща в едно изречение. Иване, ако смяташ, че ти е сравнително правилен черепът, давай. Дори да не се харесаш, поне ще знаеш дали ти отива. Ако ли не, мъжката коса расте бързо, след максимум 2 седмици, ще ти е станала 1-ви, 2-ри номер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted November 12, 2012 Share Posted November 12, 2012 Според мен е някоя от чекнещите се танцьорки на подиум (вероятно). Боже, забравих да натисна Рефреш след последното ми влизане в тази тема, пък то гледай колко се е изписало по темата с акането, мацките и чалгата. Много си ходят тия неща в едно изречение. Със сигурност не е Нелсън Мандела. Дид...това де, мадамата има тяло - млечице . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.