Antares Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Мразя абсолютно всички празници , за кво по дяволите , когато човек най-накрая си помисли , че има нещо се оказва , че няма нищо...С риск да бъда отново скучен и досаден - при мен това се случва, когато имам прекалено големи очаквания за дадено нещо, събитие или човек...От едно известно време се старая да следвам максимата "hoping for the best, but expecting the worst". ПРАЗ(е)ници... защо звучи толкова близо до празен? Или до праз? Свалих си цялата дискография на Led Zeppelin и не мога да спра да ги слушам. Даже мисля да ги оставя да свирят докато спя. Поздрав за всички за лека нощ с "Babe I'm Gonna Leave You" Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Поставям ти задача с повишена трудност: Колко пъти Робърт Плант пее baby, darling и т.н. в цялата дискография? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Студ!!!Ама нека - трябва да свиквам Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Ако днес чуете сирена на линейка, много е вероятно аз да съм в нея, изпаднал в захарна кома Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Аз се приготвям за петнайсетина-километровия велопреход из градската джунгла... Отивам към ловните територии, да ловя приходи... До мен кафенцето дими...мммм, дааа! Спетема! Това е кафето! П.П. Абе Наско, теле такова! От къде я изкопа тая снимка, да ме ядосваш, че ми е супер къса още косата П.П.№2 Ако пък случайно пазиш снимките от ОНЗИ рожден ден - трябва да измислим как да ги пратиш, че след "the day (of format)" нямам ни една от тях... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 П.П. Абе Наско, теле такова! От къде я изкопа тая снимка, да ме ядосваш, че ми е супер къса още косата П.П.№2 Ако пък случайно пазиш снимките от ОНЗИ рожден ден - трябва да измислим как да ги пратиш, че след "the day (of format)" нямам ни една от тях... Имам я на хартия.Иначе нищо/почти/ не е останало от съвместните ни подвизи....Или са у Олигофренина.Ама пак ще разровя де, то такива неща в историята трябва да останат Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Има малко снежец на вън... Чудя се, днес колко ще се увеличат катастрофите в града? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Хехе, и тука почна снежец.До половин час чакам снежна буря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Goooood moooorning от мен Надявам се всеки да се чувства както аз сега - наспан, задоволен, с малко пари в джоба, цигари и горещо кафе пред компчето... ееех.... цяла седмица го чакам тоя момент и си е заслужавало Поздрави с http://www.data.bg/f.php?fid=10986141 - това Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 С риск да бъда отново скучен и досаден - при мен това се случва, когато имам прекалено големи очаквания за дадено нещо, събитие или човек...От едно известно време се старая да следвам максимата "hoping for the best, but expecting the worst". ПРАЗ(е)ници... защо звучи толкова близо до празен? Или до праз? Свалих си цялата дискография на Led Zeppelin и не мога да спра да ги слушам. Даже мисля да ги оставя да свирят докато спя. Поздрав за всички за лека нощ с "Babe I'm Gonna Leave You" При мен се получи същото - очаквания...Иначе "hoping for the best, but expecting the worst" си отговаря тотално и за мен , просто понякога всичко идва наведнъж и не се издържа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Понякога съм дяволски доволен, че не плащам данък "Обществено мнение".../Кипелов - Я свободен/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Плащаш и още как! Ако не плащаше, щеше да ме подминеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Кога?На главната оня път? Еми обаждай се, аз не обръщам много внимание на хората около мене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Добър си! За това те уважавам. Но съм сигурен, че ме разбра. Шалалала... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Одеве,докато си чаках аз на спирката ми мина мисълта,че ако тропна с крак има голяма вероятност да остана без пръсти на краката(голем студ, големо нещо)... тази мисъл беше последвана от друга-трябва да си купя кола Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Вънка е ебати студа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 седя си и си мисля колко хубав е някой мерцедес 123 купе, седя си и си мисля как да се наместя на стола , минава ми през главата , че има голяма вероятност, да се напия пак и да гледам том и джери хлапаци , в крайна сметка мисля че ако на който му се студено да пие червено вино и няма да му бъде толкова Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Че съм влюбен в актриса ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Ей... студ та студ. Все обещавате, а все като се прибера - някаква лигавщина... даже и локвите не са замръзнали... Ей тука си е човешко - минус пет-десет градуса, замръзва всичко, калта става твърда... е това е! Обожавам зимата! Редакция: Даже в този ред на мисли си смених "скина" на по-зимен Редакция №2: В последния си вариант е тематичен - Рила... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Еххх.... ако знаете само какво ми минава през главата......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Що ли ми намирисва че знаМ ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Не знаеш .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
err0r^ Posted December 14, 2007 Share Posted December 14, 2007 Яде ми се нещо ама и аз не знам кво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Два и половина през нощта е, а някво птиче ми се е разпяло пред джама. Първо си викам новата саунд карта кви яки ефекти вади, пък то се оказа, че не ефект. Непоправим гиик съм. А може и просто цялата история да е фалшива, а аз просто да съм пиян. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 15, 2007 Share Posted December 15, 2007 Минава ми през главата, че със Стоян ползваме сняг за лед хахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.