Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Мразя абсолютно всички празници , за кво по дяволите , когато човек най-накрая си помисли , че има нещо се оказва , че няма нищо...
С риск да бъда отново скучен и досаден - при мен това се случва, когато имам прекалено големи очаквания за дадено нещо, събитие или човек...

От едно известно време се старая да следвам максимата "hoping for the best, but expecting the worst".

ПРАЗ(е)ници... защо звучи толкова близо до празен? Или до праз?

Свалих си цялата дискография на Led Zeppelin и не мога да спра да ги слушам. Даже мисля да ги оставя да свирят докато спя. Поздрав за всички за лека нощ с "Babe I'm Gonna Leave You"

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Аз се приготвям за петнайсетина-километровия велопреход из градската джунгла... Отивам към ловните територии, да ловя приходи...

До мен кафенцето дими...мммм, дааа! Спетема! Това е кафето!

П.П. Абе Наско, теле такова! От къде я изкопа тая снимка, да ме ядосваш, че ми е супер къса още косата :)

П.П.№2 Ако пък случайно пазиш снимките от ОНЗИ рожден ден - трябва да измислим как да ги пратиш, че след "the day (of format)" нямам ни една от тях...

П.П. Абе Наско, теле такова! От къде я изкопа тая снимка, да ме ядосваш, че ми е супер къса още косата :)

П.П.№2 Ако пък случайно пазиш снимките от ОНЗИ рожден ден - трябва да измислим как да ги пратиш, че след "the day (of format)" нямам ни една от тях...

Имам я на хартия.Иначе нищо/почти/ не е останало от съвместните ни подвизи....Или са у Олигофренина.Ама пак ще разровя де, то такива неща в историята трябва да останат :lol:

Goooood moooorning от мен :) Надявам се всеки да се чувства както аз сега - наспан, задоволен, с малко пари в джоба, цигари и горещо кафе пред компчето... ееех.... цяла седмица го чакам тоя момент и си е заслужавало :)

Поздрави с http://www.data.bg/f.php?fid=10986141 - това :)

С риск да бъда отново скучен и досаден - при мен това се случва, когато имам прекалено големи очаквания за дадено нещо, събитие или човек...

От едно известно време се старая да следвам максимата "hoping for the best, but expecting the worst".

ПРАЗ(е)ници... защо звучи толкова близо до празен? Или до праз?

Свалих си цялата дискография на Led Zeppelin и не мога да спра да ги слушам. Даже мисля да ги оставя да свирят докато спя. Поздрав за всички за лека нощ с "Babe I'm Gonna Leave You"

При мен се получи същото - очаквания...Иначе "hoping for the best, but expecting the worst" си отговаря тотално и за мен , просто понякога всичко идва наведнъж и не се издържа..

Понякога съм дяволски доволен, че не плащам данък "Обществено мнение".../Кипелов - Я свободен/

Кога?На главната оня път? :blink: Еми обаждай се, аз не обръщам много внимание на хората около мене.

Одеве,докато си чаках аз на спирката ми мина мисълта,че ако тропна с крак има голяма вероятност да остана без пръсти на краката(голем студ, големо нещо)... тази мисъл беше последвана от друга-трябва да си купя кола :dry:

седя си и си мисля колко хубав е някой мерцедес 123 купе,

седя си и си мисля как да се наместя на стола ,

минава ми през главата , че има голяма вероятност, да се напия пак и да гледам том и джери хлапаци ,

в крайна сметка мисля че ако на който му се студено да пие червено вино и няма да му бъде толкова :throw:

Ей... студ та студ. Все обещавате, а все като се прибера - някаква лигавщина... даже и локвите не са замръзнали...

Ей тука си е човешко - минус пет-десет градуса, замръзва всичко, калта става твърда... е това е!

Обожавам зимата!

Редакция:

Даже в този ред на мисли си смених "скина" на по-зимен :)

Редакция №2:

В последния си вариант е тематичен - Рила...

Два и половина през нощта е, а някво птиче ми се е разпяло пред джама. Първо си викам новата саунд карта кви яки ефекти вади, пък то се оказа, че не ефект. Непоправим гиик съм. А може и просто цялата история да е фалшива, а аз просто да съм пиян.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...