Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Реших да се прибера през Иван Вазов и СИЛНО сгреших. Още след левия към Партийния - колона. Викам си нещо е станало.

Откакто затвориха булеварда, там е адско задръстване. Изобщо не знам кой се бута да се прибира от там, но наистина замества булеварда. Задръстване има и покрай ПУ-то, което също се влива в еднопосочния поток на Цанко Дюстабанов към булеварда.

Вярвай ми. Всяка вечер се прибирам през там от работа. Някой път ще си набележа някоя кола и ще седя на кръстовището на Хистерия да чакам, за да видя колко след мен ще пристигне.

Точно и аз съм на тая гара... laughing1.gif

Вчера, много подобно изпълнение, с тая разлика, че беше на светофар, със престрояване от лентата за надясно, като се засича цялата колона, завиваща наляво, при това пред очите на 2 патрулки от КАТ, като 3-ма от 5-мата катаджии бяха на платното...Селяндури, майка им...

Искам баничка с боза!

http://www.bgmaps.com/link/874E57F0564FA6A8C3BC97E0F733F874

Най-добрите из цяло Шопско.

Най-после - една хубава сливовица с троен синджир... Наздраве момчета...

Минава ми през главата каква простотия е празнуването на Хелоуин, Св. Валентин и прочее от българите... Дори Гугъл има лого за нас с честитка... На главната наредени някакви метли с идиотски имена... Какво по дяволите?!?!?!? angry1.gifangry1.gifangry1.gif

ЕДИТ: Танасе, миналия ден една пача с престъпен номер РА, на кръстовището на Руски и Гладстон откъм гарата, засече от лява лента рейса и се навря в Гладстон... Шофьорът едвам успя да спре, пътниците да не казвам какво им се случи... Безуми кретени напоследък....

Не номера определя манталитета, както и родното място... И аз съм с Х отпред, ма съм бая толерантен.. Ненапразно казваше един познат таксиджия( ама от старите, още от преди демокрацията): "В днешно време правилник се учи, за да знаеш как по-качествено да го нарушаваш".

Между другото, понеделник мое да мина набързо през Плд, да ви видя...Ако има време де...

Ред. Абе кво толкова се случва на Бунарджика?

Най-после - една хубава сливовица с троен синджир... Наздраве момчета...

Минава ми през главата каква простотия е празнуването на Хелоуин, Св. Валентин и прочее от българите... Дори Гугъл има лого за нас с честитка... На главната наредени някакви метли с идиотски имена... Какво по дяволите?!?!?!? angry1.gifangry1.gifangry1.gif

....

местните вещици са ги паркирали. на мен пък ми бяха забавни. особено как им се пулеха разни баби и дядовци и им се чудеха и маеха. едната баба все си беше задигнала кривата метла за да си премете двора, ама я спря срамът да го направи пред толко зяпачи....

Минава ми през главата каква простотия е празнуването на Хелоуин, Св. Валентин и прочее от българите... Дори Гугъл има лого за нас с честитка... На главната наредени някакви метли с идиотски имена... Какво по дяволите?!?!?!? :angry1:angry1:angry1

Някакви лапета сега налазили входа и звънят наред. Ако бях излезнал и ще ме вкарат в затора, утре ако ги питам какво е няма да знаят. :angry1 А по-лошо е, че до кварталния магазин има заведение и гледам всякакви образи на възраст над 20 години ми сложили маски и парти щяли да правят.... На 3-ти март сигурно и пръста си няма да мръднат за каквото и да е празнуване.

Абе кво толкова се случва на Бунарджика?

Къртят,а после и ще строят на мястото на изоставения р-т Голям Бунарджик.Щяло да бъде дневен бар,множество зали и прочие,ама аз мисля,че ще бъде частен клуб-от богати за богати.Инвеститора е фирмата за недвижими имоти на собствениците на пещерска гроздова.

Не е функционирала от 1996 г.,беше станала сметище и свърталище на наркомани и бездомници. :wacko:

При Старбъкс само минерална водица и енергийни напитки,както и нещо в тарелки,което не е заснето добре :rolleyes:

П.С.gado,женската част от човечеството би желала всеки ден да е Хелоуин в този му вид,по възможност с по-голямо духче... :laughing:

Не е функционирала от 1996 г.,беше станала сметище и свърталище на наркомани и бездомници. :wacko:

При Старбъкс само минерална водица и енергийни напитки,както и нещо в тарелки,което не е заснето добре :rolleyes:

Няма значение, сградата е икона за Пловдив и трябваше да се запази и възстанови... А и можеше да стане и то не трудно. Естествено обаче като е зарязана и сега продадена, няма какво да говорим... Жалко, наистина жалко.

Аз тия тарелки за празни ги помислих.... laughing1.gif

Аз тия тарелки за празни ги помислих.... laughing1.gif

Празни са май. В отражението на тарелките във витрината няма толкова отблясък и се вижда, че са празни.

Ами там по-вдясно не се ли отразява пълна тарелка? Или е зад стъклото онази? И на кой му пука в крайна сметка?!?!?!? laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

=======================

censored2.gif маа му! Тоца Крокодила - Мисис Русия.... Накъде върви тоя свят?!?!?! Facepalm14.gif

Загубил съм си майсторлъка.. Два(!) пъти ми загоря плова...В Узбекистан досега за такова нещо да са ме пратили при жените...Отивам да се напия от мъка...

Някой ще направи ли една карикатура в стил : Halloween по пернишки ?
Благодаря за идеята! Карикатурата вече е готова :)

Това сега го видях:

Искам баничка с боза!

И първоначално го прочетох "искам бабичка с боза"...

Иначе карикатурата е качена. Трибалеро, благодаря, че ме подсети!

Видене, интересно ми е какво ти пречи кой какво празнува? Или да ти задам още по-провокативен въпрос: с какво празнуването на окриването и закриването на Формула 1 сезона е по-различно от празнуването на Хелоуийн? :laughing1:

Или да ти задам още по-провокативен въпрос: с какво празнуването на окриването и закриването на Формула 1 сезона е по-различно от празнуването на Хелоуийн? :laughing1:

Едното е спортно събитие а другото е религиозен празник.

добро утро.

таз сутрин кат е неучебен ден и сутрешния мармалад от коли е 2-3 пъти по-рядък. извод - терминираме всичкото студент и ученик и оправяме движението в града!

и честит празник.

П.С.gado,женската част от човечеството би желала всеки ден да е Хелоуин в този му вид,по възможност с по-голямо духче... :laughing:

там не е ли природен резерват или все пак го деактуваха за наши ора? някой нещо да ми каже пак убаво за герберастите......

Едното е спортно събитие а другото е религиозен празник.

те католиците не са хора, нищо че са християни. друго си е обаче, щото сме космполитни и толреантни да честитим Байрямите по националната си телевизия.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...