karaman Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Трябва да има страдания иначе няма да се радваме на хубавите моменти и щяхме да скучаем. а скуката е лоша работа! Примерно днеска ми извадиха зъб, мъдрец. Хирургчето претупа работата и ми е гадно! Обаче като си помисля, че е наказано по цял ден да бърка в устите на хората! Еми така е, има престъпление, има и наказние! едит: знам, че си го избират, но ми се струва наказание. най-чаровното нещо в хирурзите е, че се отнасят към човека като към машинка. човъркнеш тук и там и я оправиш! или както се изразяваше един от тях: ние, момче сме по хардуера! за софтуера трябва да се обърнеш другаде Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Съчувствам ти.На мен преди месец ми извадиха два за една седмица-кофти работа. Но хирургът не е "наказан да бърка в устите на хората".Той сам си е избрал професията и дори доста е учил преди да започне да практикува. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Върнали са шоколади "Кума Лиса"!!! Олеее, верно ли? Къде видя? Ако са същите като едно време...Много спомени нахлуват в мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorikkk Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 кой е развалил машината за кафе, КАК МОЖЕ ДА ТА "=%%"%=== Edit: NEO DDT, Google.com и аз се държим будни... да видим кой ще остане накрая... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Добрю Ютро на който е станал след като два дни спах по над 12 часа, днес съм направо кукуряк . Днес е 13-ти Декември , 13 ми се явява щастливо число или поне така си мисля, Приятно кафенце на всички, сега ще видя дали и моето ще е такова не забравяйте да се усмихвате на пук на всичко гадно покрай нас (Sharam) Patt [party All the time] Ееее,къде са ми очите!!!ЧРД на Алукардчо еми да си жив и здрав !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Олеее, верно ли? Къде видя? Ако са същите като едно време...Много спомени нахлуват в мен... Ами на Нестле са, ама важното е, че пак ги има Сестрата ми купила вчера от някъде.Знам само, че ги има в Плд, в Пз не съм ги виждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kamen Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Добрю Ютро на който е станал след като два дни спах по над 12 часа, днес съм направо кукуряк . Днес е 13-ти Декември , 13 ми се явява щастливо число или поне така си мисля, Не знам защо но и при мен се случи нещо такова, от месец и половина съм ставал не повече от 3-4 пъти преди 11 и половина, а днес се събудих в 6 без 15 и не можах да мигна повече. Ама ранното ставане си има и положителни страни - чувствам се пълен с енергия и ми се иска да свърша нещо полезно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Ееее,къде са ми очите!!!ЧРД на Алукардчо Link to comment Share on other sites More sharing options...
karaman Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Честит Рожден Ден, Алукардеее! Да си жив и здрав и много хентай ти пожелавам! Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 чудих се аз, къде е shoutbox-а на форума Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Хах.. Познай! Кума Лиса... Някой ме ми припомни ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Кума Лиса... Някой ме ми припомни ли? Малък си, че да го помниш Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Хмм... Толкова отдавна ли е било? От къде мога да ида, да си купя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Отдавна беше, още по соц-а.Пък и не е същия на вкус.Тука си има и носталгийка и прочие А ако пуснат и "Мравка и щурчо" направо ще умра от радост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Ае ве, малък бил, щом аз ги помня, кво остава за него =D. Просто защитавам Психосис xD. Обаче е истина, че ги помня. Да съм бил 1-2 клас като са ги махнали. Не ги обичах особено :/. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 А откъде, по дяволите, те имам пък тебе в ицкото...Освен ако не е друг блицкриг... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandman Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 NEO DDT, Google.com и аз се държим будни... да видим кой ще остане накрая... Залагам на google.com! Относно Кума лиса - за тези, които не знаят, едно време това бяха единствените шоколади, заедно с марципана(който не можех да понасям) и едни такива десерти им викахме - в бяла гланцирана опаковка с лилави надписи по нея, по вкус приличаха малко на бонбоните Еделвайс или на Република с какао. Естествено не става въпрос за луксозни шоколади - тублерони и т.н., които ги имаше само по корикомите и струваха колкото Москвич 8-ца. Дъвките бяха само Идеал, а шоколадовите бонбони бяха Амфора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Амфора все още са едни от любимите ми бонбони. Е, в сравнение с Линдт са на хиляда левги под водата, но все пак спокойно мога да унищожа една кутия за отрицателно време Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Понеже незнам точно какво руско слушаш си свали-Maksim-Otpyskaju (Максим-Отпускаю има я във vbox) много добра песничка Много е зле песента. Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Тери Пратчет го е закършил със здравето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aquila Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 alekto има с какво да се похвали и останах с впечатлението, че няма да е последното такова хвалене велкоме ин дъ клъб Link to comment Share on other sites More sharing options...
alekto Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 alekto има с какво да се похвали и останах с впечатлението, че няма да е последното такова хвалене велкоме ин дъ клъб Има нещто такова Благодаря за топлото посрещане-официално във вторник Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 let it snow, let it snow, let it snow.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Мразя абсолютно всички празници , за кво по дяволите , когато човек най-накрая си помисли , че има нещо се оказва , че няма нищо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 13, 2007 Share Posted December 13, 2007 Мразя абсолютно всички празници , за кво по дяволите , когато човек най-накрая си помисли , че има нещо се оказва , че няма нищо... Хахах, на мен просто не ми правят впечатление и повечето нямак никаква важност за мен. За това сега ще ги поизползвам да заработя малко кинти на гърба на хората които си мислят, че празниците са нещо важно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.