Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Трябва да има страдания иначе няма да се радваме на хубавите моменти и щяхме да скучаем. а скуката е лоша работа! Примерно днеска ми извадиха зъб, мъдрец. Хирургчето претупа работата и ми е гадно! Обаче като си помисля, че е наказано по цял ден да бърка в устите на хората! Еми така е, има престъпление, има и наказние!

едит:

знам, че си го избират, но ми се струва наказание. най-чаровното нещо в хирурзите е, че се отнасят към човека като към машинка. човъркнеш тук и там и я оправиш! или както се изразяваше един от тях: ние, момче сме по хардуера! за софтуера трябва да се обърнеш другаде :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Съчувствам ти.На мен преди месец ми извадиха два за една седмица-кофти работа. Но хирургът не е "наказан да бърка в устите на хората".Той сам си е избрал професията и дори доста е учил преди да започне да практикува. :)

Върнали са шоколади "Кума Лиса"!!! :D :D :D
Олеее, верно ли? Къде видя? Ако са същите като едно време...Много спомени нахлуват в мен... :rolleyes:

кой е развалил машината за кафе, КАК МОЖЕ ДА ТА "=%%"%=== :angry1

Edit: NEO DDT, Google.com и аз се държим будни... да видим кой ще остане накрая... :D

Добрю Ютро на който е станал

след като два дни спах по над 12 часа, днес съм направо кукуряк .

Днес е 13-ти Декември , 13 ми се явява щастливо число или поне така си мисля,

Приятно кафенце на всички, сега ще видя дали и моето ще е такова :P

не забравяйте да се усмихвате на пук на всичко гадно покрай нас (Sharam) Patt [party All the time] :music

Ееее,къде са ми очите!!!ЧРД на Алукардчо :P

еми да си жив и здрав !!! :beer:

Олеее, верно ли? Къде видя? Ако са същите като едно време...Много спомени нахлуват в мен... :rolleyes:

Ами на Нестле са, ама важното е, че пак ги има :) Сестрата ми купила вчера от някъде.Знам само, че ги има в Плд, в Пз не съм ги виждал.

Добрю Ютро на който е станал

след като два дни спах по над 12 часа, днес съм направо кукуряк .

Днес е 13-ти Декември , 13 ми се явява щастливо число или поне така си мисля,

k030.gif

Не знам защо но и при мен се случи нещо такова, от месец и половина съм ставал не повече от 3-4 пъти преди 11 и половина, а днес се събудих в 6 без 15 и не можах да мигна повече. Ама ранното ставане си има и положителни страни - чувствам се пълен с енергия и ми се иска да свърша нещо полезно. :lol:

Отдавна беше, още по соц-а.Пък и не е същия на вкус.Тука си има и носталгийка и прочие :) А ако пуснат и "Мравка и щурчо" направо ще умра от радост.

Ае ве, малък бил, щом аз ги помня, кво остава за него =D.

Просто защитавам Психосис xD. Обаче е истина, че ги помня. Да съм бил 1-2 клас като са ги махнали. Не ги обичах особено :/.

NEO DDT, Google.com и аз се държим будни... да видим кой ще остане накрая... :D
Залагам на google.com! :)

Относно Кума лиса - за тези, които не знаят, едно време това бяха единствените шоколади, заедно с марципана(който не можех да понасям) и едни такива десерти им викахме - в бяла гланцирана опаковка с лилави надписи по нея, по вкус приличаха малко на бонбоните Еделвайс или на Република с какао. Естествено не става въпрос за луксозни шоколади - тублерони и т.н., които ги имаше само по корикомите и струваха колкото Москвич 8-ца. Дъвките бяха само Идеал, а шоколадовите бонбони бяха Амфора.

Амфора все още са едни от любимите ми бонбони. :) Е, в сравнение с Линдт са на хиляда левги под водата, но все пак спокойно мога да унищожа една кутия за отрицателно време :D

Понеже незнам точно какво руско слушаш си свали-Maksim-Otpyskaju (Максим-Отпускаю има я във vbox) много добра песничка :zzz

Много е зле песента.

alekto има с какво да се похвали и останах с впечатлението, че няма да е последното такова хвалене :D

велкоме ин дъ клъб :punk

alekto има с какво да се похвали и останах с впечатлението, че няма да е последното такова хвалене :D

велкоме ин дъ клъб :punk

Има нещто такова :laughing: Благодаря за топлото посрещане-официално във вторник :punk

Мразя абсолютно всички празници , за кво по дяволите , когато човек най-накрая си помисли , че има нещо се оказва , че няма нищо...

Мразя абсолютно всички празници , за кво по дяволите , когато човек най-накрая си помисли , че има нещо се оказва , че няма нищо...

Хахах, на мен просто не ми правят впечатление и повечето нямак никаква важност за мен. За това сега ще ги поизползвам да заработя малко кинти на гърба на хората които си мислят, че празниците са нещо важно. :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...