Sothbiss Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 (да ме прощава Стефчо) (да ме извинява Стефчо) Стефане, прости им/извини ги най-накрая бре! А от днес за добро или лошо се вързах към близу с 50mbit интернет и в момента интернетите вкъщи станаха 3, но след месец пак ще бъдат два. Дедо, beat this! И не е истина през какви патаклами минах с БТК, за да се откажа от шибания им договор, който беше дори неправомерно удължен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Пак започнахме вечното дерби .Няма да коментирам чалгата и хората покрай ,щото ми е писнало. Мисля,че съм обиколил достатъчно места ,в Пловдив. Може и да си прав ,донякъде,щото и аз вече няма къде да отида.Искам да слушам качествена музика (затова ходя ).В момента където и да отида е едно също - еднообразен комерсиален House ,Tech House,Techno & Minimal.Ми не ме кефи. За това се събираме с приятели и ходим по фестивали(ДОРИ извън България).Това лято бяхме в Сърбия - Exit.Невероятно място.1 седмица не сме спирали да пием,в един лагер на брега на Дунав.Лагер в който има буквално всички (от супер бърз интернет,до няколко lounge зони,баскет и тенис кортове,Play Station зони,добре измислени бани,и тн.) > цък<. href="https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/487814_3652211223596_85034881_n.jpg">тук,и така до сутринта. Там успях да се запозная със страшно много хора ,от цял свят,с най-различни музикални вкусове.Слушах супер много изпълнители ( G'n'R,Duran Duran,+ някои още от класиките ; Maceo Plex, Kenny Larkin ,Hawtin,Goldie,+ - EDM артисти,и underground легенди) Просто такова нещо в България няма ! И целият трип ми излезна доста евтино ,за 1 седмица (с пътя ) съм похарчил около 300 евро. Предпочитам някъде на вън (сред хилядна публика),отколкото в скучен град,без никаква публика. Аз нямам намерение да защитавам чалгата, ама хич. Повечето песни за нищо не стават, а чалга културата е просто тъжна за гледане от околните. Ти като няма къде да идеш, какво критикуваш мен? Дай да се стискам цяла година, за да ида на някакъв си фестивал някъде през лятото. А през другото време къде да излизам? Или да си седя сам в къщи Петък и Събота, и да гледам филмите от TOP 10 на Замунда и Арена? А да.. и Фейсбук. Ако искаш да се забавляваш, ходиш на бар/дискотека. Ако искаш да слушаш музика, ходиш на концерт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Еми баце на 30 години си станал Намери си вече една кифла и те така Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ле-ле! Изведнъж ми изникна въпросът ако утре вземете, че се събудите жени. Предлагам да сменим малко темата на хипотетичната гейщина, така онези от вас, които до момента не са влизали в тази процедура, може и да ме зарадват с някой по-смислен пост. "Може" написах - ако ви се откъсне от сърцето, ама като нищо пак да не ме отразите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 kotora, аз съм ги подминал 30-те и продължавам да отбягвам тази категория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Еми баце на 30 години си станал Намери си вече една кифла и те така Аз тва с "кифлата" и застояването в къщи си го изживях преди 2 години с 6 годишна връзка. Стига ми толкова за близкото бъдеще. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 сори, ама трябва да лягам, ще послушам 10-на мин. как жената хърка, белким се възбудя, ай лека Егати... Нима го вдигаш само от едното хъркане!? А къде, къде по-еротично става, кога похъркването е примесено с някое спонтанно и в мажорна тоналност, попръцкване Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Няма проблеми. Като си тук свирни Тази седмица и началото на другата ти е шанса. Тази вечер се прибирам и във вторник наобратно към Босна. Ще видя кой ден ще е най - удобно понеже уикенда може и да ме няма.Бира пиеш ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Стефане, прости им/извини ги най-накрая бре! Аре бе Стефчо, те не са лоши момчета! А от днес за добро или лошо се вързах към близу с 50mbit интернет и в момента интернетите вкъщи станаха 3, но след месец пак ще бъдат два. Дедо, beat this! След ремонта единия ми кабел замина. Сега съм само с 2, даже единия не съм убеден, че го ползвам. И не е истина през какви патаклами минах с БТК, за да се откажа от шибания им договор, който беше дори неправомерно удължен. И аз бях в този клуб Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Аз тва с "кифлата" и застояването в къщи си го изживях преди 2 години с 6 годишна връзка. Стига ми толкова за близкото бъдеще. И сега се изживяваш като стар ерген ли? Стар в смисъл женен, па след това разведен. Аз нали ти казах, че каквото сам си направиш, друг не може да ти го направи. Дори и с голямо старание... ========================== Пеше, а ти доживотен ерген ли ще оставаш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Тази седмица и началото на другата ти е шанса. Тази вечер се прибирам и във вторник наобратно към Босна. Ще видя кой ден ще е най - удобно понеже уикенда може и да ме няма.Бира пиеш ли? Папата католик ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Пеше, а ти доживотен ерген ли ще оставаш? Видене, аз съм си намерил не-кифлата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 И сега се изживяваш като стар ерген ли? Като тинейджър по-скоро. Ама с възможност да си плащам сам разходите. Кво да ти кажа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Като тинейджър по-скоро. Ама с възможност да си плащам сам разходите. Кво да ти кажа.. Неизживяно детство? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Видене, аз съм си намерил не-кифлата Като тинейджър по-скоро. Ама с възможност да си плащам сам разходите. Кво да ти кажа.. =========================== В момента няколко неща ми минавата през главата... Първото е, че с фреза за бетон дори и Бош-а няма чалъм на ръка да направи дупка в центъра на фаянсова плочка. В смисъл дупки стават, но да се уцели центъра - невъзможна задача... ЕДИТ: Всъщност може, ако си намериш водещата видия на фрезата.... (акъл море, глава шамандура) Второто е весело, дотолкова че изкарах бира през носа... Говори ми майсторчето, че го шибнал тока докато работил на четвъртия етаж под мене. Карам му се аз, че не внимава и оставят хем под напрежение, хем оголени жици. И му казвам, че е много опасно. Той ми вика, че не било страшно. Само дето третия път като го пернал тока в главата от жиците за лампата малко му парели ушите известно време.... Третото нещо не мога да го коментирам. Няма думи просто: https://www.youtube.com/watch?v=tEAkvegtPyw&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 kotora, аз съм ги подминал 30-те и продължавам да отбягвам тази категория. Добре да не е кифла някаква жена Ама пък той има много претенции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ама пък той има много претенции. Ти па от къде знаеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ти па от къде знаеш? Ангеле, не че нещо, ама има ли някой да не знае??? Ми бил е на масата момчето... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ангеле, не че нещо, ама има ли някой да не знае??? Ми бил е на масата момчето... На коя маса по-точно ще да е това, защото аз нямам спомен някой да е излизал с мен, да е виждал жените, по които си падам или да сме обсъждали предпочитанията ми. Говорим за общия ми тип, а не за единична бройка. Така че... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 На коя маса по-точно ще да е това, защото аз нямам спомен някой да е излизал с мен, да е виждал жените, по които си падам или да сме обсъждали предпочитанията ми. Говорим за общия ми тип, а не за единична бройка. Така че... Пич, почти не е останало нещо, което да не знаем за тебе, защото ти сам си го казваш! Ако не на живо, то тука. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Пич, почти не е останало нещо, което да не знаем за тебе, защото ти сам си го казваш! Ако не на живо, то тука. Друг е въпроса обаче колко това, което пиша има връзка с реалността, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ааааааа, за тая работа си говорете с Пешо. Той е специалистът по dual personalities. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ааааааа, за тая работа си говорете с Пешо. Той е специалистът по dual personalities. Аз не казвам, че лъжа и си измислям, а че може да се раздува нещо, което е било само моментно мнение или състояние. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Ангеле, стига толкова викам. ======================= Една толерантна, демократична, топ държава на Европа. Виж ти... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 24, 2012 Share Posted October 24, 2012 Тука това щеше да се разтълкува като етническа нетолерантност и Холандия щеше остро да ни направи забележка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.