Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Лека. Дедо, имам. Мисля да си пусна и "хигиенен" нокът на кутрето, че да си чопкам в пъпа и между гъза и топките.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Лека. Дедо, имам. Мисля да си пусна и "хигиенен" нокът на кутрето, че да си чопкам в пъпа и между гъза и топките.

Пусни си на безименния по-добре че да имаш по-хубав захват :)

Ай сиктир. На студентско парти и НИКОЯ да не се съблече за бутилка водка...баси зора майна...а на мен ще ми е криво след няколко часа на работа :(

Ето това, драги ми съфорумци се нарича Трол. А не да ми говорите на мен глупости с цел да ме тролвате като ме наричате трол. Capiche?

Нямаше кой да дойде с мен тая вечер на Джена в Инфи мама му стара. Егати...

Опашкатата беше до оная дупка...мармалад ли..как се казваше онова празно заведение срещу Инфи?

Пусни си на безименния по-добре че да имаш по-хубав захват :)

Безименния е, за да стърчи нагоре(вместо кутрето) и да придава изискан фасон на цялата работа ;)

Промяна на времето тази неделя

...

Не мога да разбера кое ще му е страшното на времето в края на седмицата? На няколко пъти засичам да слагаш снимки, но нищо необичайно за сезона не виждам.

Видене, поръчах 2 броя форми за лед. по 5.40 лева е цената на всяка. Няма да пристигнат докато съм в Бг обаче. Или ще трябва през вкъщи да минеш да ги вземеш или да ме изчакаш да се прибера в края на ноември(24-ти).

-4/-5 не е студено даже. Няма да забравя тази зима как видях да замръзва въздуха. Има много висока влажност в Сараево, за сметка на това е студено и вали много сняг. Една сутрин беше минус не знам си колко и се виждаха кристали във въздуха. Просто влагата замръзваше. Да не ти описвам как се усещаше. Като дишаш и в самите ноздри се натрупва скреж...

една от основните причини тоя форум да е затихващ СИ ТИ!!!

ако зависеше от мен, ако бях модератор/администратор на който да му пука за имиджа на форума, щях отдавна да ти прекратя достъпа, с надеждата да се преместиш в друг конкурентен форум, да затихнеш и негоpunk.gif

rofl.gif

Даже не можеш и да тролваш като хората.

Аз гоня новите потребители. Как пък не. Може да питаш някой по-наблюдателен от теб кой гони новите (и старите) потребители, че ти явно не си в час.

Ти с 30% от постовете в раздел "Продава", много помагаш за развитието на форума.

Опашкатата беше до оная дупка...мармалад ли..как се казваше онова празно заведение срещу Инфи?

Егати интереса. Тия пък все едно чалга не са чували.

Не помня Sothbiss-а да е ставал баща. Видене, пак ли saint Beer те е налегнал :lol:

Пеше, тая тъпотия защо я написа? laughing1.gif

Нямаше кой да дойде с мен тая вечер на Джена в Инфи мама му стара. Егати...

По-добре е да си трол, отколкото чалгар... (да ме прощава Стефчо)

Що няма емотикона "даскал"? :)

post-12-1238747301.gif

Видене, поръчах 2 броя форми за лед. по 5.40 лева е цената на всяка. Няма да пристигнат докато съм в Бг обаче. Или ще трябва през вкъщи да минеш да ги вземеш или да ме изчакаш да се прибера в края на ноември(24-ти).

Благодарско, поръчай моля те и отварачката. Когато пристигнат - пристигнат. Бърза работа нямам. Още веднъж - благодаря.

По-добре е да си трол, отколкото чалгар... (да ме прощава Стефчо)

Ааа, Стефчо може да те прощава, но мен реши да ме обидиш?

Явно ти е трудно да проумееш, че не съм се затворил в един музикален стил като в някакъв форт със стърчащи от крепостната стена колове, като повечето пишещи тук, в тази тема.

А в тоя град ако искаш да излизаш вечер, трябва да слушаш или чалга, или песните от Катра ФМ (които изобщо не са хубави, ако не знаеш) и латино, или Оливия Нютън Джон и Джон Траволта, или някакъв лигав хаус.

Поне жените по чалгите са хубави.

В знак на солидарност към цялостното ти творчество...

Знам аз че ме обичаш, но другия път ще внимавам и " ще бъдат ей в тоя размер - седмак - като за тебе.

-4/-5 не е студено даже. Няма да забравя тази зима как видях да замръзва въздуха. Има много висока влажност в Сараево, за сметка на това е студено и вали много сняг. Една сутрин беше минус не знам си колко и се виждаха кристали във въздуха. Просто влагата замръзваше. Да не ти описвам как се усещаше. Като дишаш и в самите ноздри се натрупва скреж...

Знам какво и съм го виждал. Много хубав ефект за снимки се получава, когато е слънчево - все едно искри въздуха.

Благодарско, поръчай моля те и отварачката. Когато пристигнат - пристигнат. Бърза работа нямам. Още веднъж - благодаря.

Аз така едно usb flash-че от 1 година го чакам :)

Пловдив се вре за "Европейска столица на културата"? По-добре да се нагъзи за анадолска столица на простотията.

http://podtepeto.com/article.php?id=10284

Явно ти е трудно да проумееш, че не съм се затворил в един музикален стил като в някакъв форт със стърчащи от крепостната стена колове, като повечето пишещи тук, в тази тема.

А в тоя град ако искаш да излизаш вечер, трябва да слушаш или чалга, или песните от Катра ФМ (които изобщо не са хубави, ако не знаеш) и латино, или Оливия Нютън Джон и Джон Траволта, или някакъв лигав хаус.

Само Пловдив ли ти е границата за забавления ?

Аз не те разбирам ,защо ходиш по такива места ,с такава пошла музика (да ме извинява Стефчо). За да угодиш на компанията ,или да забиваш мадами ?

И какво им е хубавото на жените по тези барове ? Циците ли ? Щото преди 2 години ходих с едно такова момиче,което по цял ден слушаше Планета и вечерта гледаше турски сериали.Хубава е ,но не това е най-важното .

Не съм решавал да те обидя, но щом се обиждаш, явно си станал чалгар. Стефчо поне си е такъв и си го казва момчето.

А с тоя си пост ме разочароваш тотално. Няма нужда да го коментирам дори. Успех в чалгата!

Аз не те разбирам ,защо ходиш по такива места ,с такава пошла музика (да ме извинява Стефчо). За да угодиш на компанията ,или да забиваш мадами ?

И какво им е хубавото на жените по тези барове ? Циците ли ? Щото преди 2 години ходих с едно такова момиче,което по цял ден слушаше Планета и вечерта гледаше турски сериали.Хубава е ,но не това е най-важното .

Да естествено. Къде предлагаш да ходя? До Холандия и Германия за Уикенда?

Музиката не съм сигурен до колко е пошла, при положение, че само си коментирате, без да сте стъпвали на такова място. Съвсем нормални песни, като песни. Разните простотии и селски изцепики изобщо не ги коментираме. Аз тях изобщо не ги чувам така или иначе, а ако ми се налага да ги слушам, си намирам друго занимание като "излизане на въздух далеч от цигарите" или "уриниране".

Това защо ходя, предпочитам да не го обсъждам, но да кажем, че е заради мадамите. "Милионерче" ли да ходя да слушам? Или дивите кючеци?

На последния въпрос можеш и сам да си отговориш ако обиколиш всичките заведения в града, вместо да говориш на зула. Не е толкова непостижимо. Във всяко едно има определена прослойка на обществото и можеш да намериш определен тип хора. Дори и в различните чалга барове ходят различен тип хора.

Пак започнахме вечното дерби .Няма да коментирам чалгата и хората покрай ,щото ми е писнало.

Мисля,че съм обиколил достатъчно места ,в Пловдив.

Може и да си прав ,донякъде,щото и аз вече няма къде да отида.Искам да слушам качествена музика (затова ходя ).В момента където и да отида е едно също - еднообразен комерсиален House ,Tech House,Techno & Minimal.Ми не ме кефи. За това се събираме с приятели и ходим по фестивали(ДОРИ извън България).Това лято бяхме в Сърбия - Exit.Невероятно място.1 седмица не сме спирали да пием,в един лагер на брега на Дунав.Лагер в който има буквално всички (от супер бърз интернет,до няколко lounge зони,баскет и тенис кортове,Play Station зони,добре измислени бани,и тн.) > цък<.А вечерите ходихме ето тук,и така до сутринта.

Там успях да се запозная със страшно много хора ,от цял свят,с най-различни музикални вкусове.Слушах супер много изпълнители ( G'n'R,Duran Duran,+ някои още от класиките ; Maceo Plex, Kenny Larkin ,Hawtin,Goldie,+ - EDM артисти,и underground легенди) Просто такова нещо в България няма ! И целият трип ми излезна доста евтино ,за 1 седмица (с пътя ) съм похарчил около 300 евро.

Предпочитам някъде на вън (сред хилядна публика),отколкото в скучен град,без никаква публика.

Стига сте се извинявали бре. "Андрей ми на гъза" на мен :D :D. МетАл не слушам...такива в компанията също няма(и слава на Бога). Тревоманските ги идържам до 3-тата минута...черните партита(става като за 1 път на 2 месеца). Мен грам не ми пука кви хора ходят на чалга или на пиано барове. Дебати няма да правим. Цици и малко уиски да има...после по едно шкембе с бира и воала.

То и аз уиски чакам от 3 години ама не се оплаквам.... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Не ти е спешно забелязва се. И между другото не са 3... малкия тогава още не беше роден... значи са към 7 :lol:

Съвсем забравих за него. Седи си вкъщи от тогава.

Няма проблеми. Като си тук свирни :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...