avelina Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЗДИРВА СЕ!!! MY PRECIOUS!!! Wow!!! Това го искам!!! Проблемът е, че и аз, и малкият сме луди фенове на SW и не знам, как ще се преборим за отварачката... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 http://www.ebay.com/...cat=0&_from=R40 http://www.thinkgeek...L=&CJID=3363563 Абе кила ще сваляш... Само в шкембето трябва, ако имаш. Другото се контролира с размера на ризата. Приготвяш 120 паунда и си готов. Вратовръзка и панталон ще си вземеш от някой магазин тук. 120 ПАУНДА. Няма да вдигам сватба, на която ПАПАТА да ми чете репертоара ебаси :D. Пробвах една на Хуго Босс обаче и исках да изчезна с нея :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 48 лева излиза с доставката до Бг. Това е според днешният курс на долара. Видене, формичките са лед са идеални. В момента имам такива с формата на патрон за калашник, Хан Соло и чаши с формата на шот. Специално тези с формата на шот ще влезнат в употреба другата седмица. Лошото е, че са само 4 и ще трябва да няколко часа за да подготвя повече за вечерта . Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 120 ПАУНДА. Няма да вдигам сватба, на която ПАПАТА да ми чете репертоара ебаси :D. Пробвах една на Хуго Босс обаче и исках да изчезна с нея :( Е все пак е TED BAKER, не е Ако искаш хубави ризи фирма Prevail. Използват качествени платове и изработката е на ниво примерно. А тая HUGO BOSS ако си я мерил в Пловдив, мога да ти кажа колко HUGO BOSS е. Колкото ония за 40лв на GUCCI в PETER-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 48 лева излиза с доставката до Бг. Това е според днешният курс на долара. Видене, формичките са лед са идеални. В момента имам такива с формата на патрон за калашник, Хан Соло и чаши с формата на шот. Специално тези с формата на шот ще влезнат в употреба другата седмица. Лошото е, че са само 4 и ще трябва да няколко часа за да подготвя повече за вечерта . Ванка, не знам дали помниш, ама аз, че май и Наско, бяхме ти поръчали точно патроните... Иначе тая отварачка я викай направо, няма какво да коментираме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 В Дортмунд и трябва да ти кажа, че беше шита за мен. Беше L, после мерих една друга L за 10 евро и ако си бях свил ръцете - щях да я пръсна. Отделно, че плата не беше същия....нищо не беше както трябва ебаси . Ама и оная беше 80 евро с намалението. http://www.youtube.com/watch?v=DDiB_DuYr5g&feature=fvwp&NR=1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Край на епизод 122563314098. В следващия очаквайте потресаващото разкритие, къде Халил е отвел Айше Гюл и, че огейчването на този форОм е необратимо Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Край на епизод 122563314098. В следващия очаквайте потресаващото разкритие, къде Халил е отвел Айше Гюл и, че огейчването на този форОм е необратимо :* хахаххахахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Ванка, не знам дали помниш, ама аз, че май и Наско, бяхме ти поръчали точно патроните... Иначе тая отварачка я викай направо, няма какво да коментираме... Забравил съм за това с патроните. Сега гледам и цените им са паднали в пъти. Вероятно ще се намерят на цена до около 10 лева с доставката. Не мога да поръчам обаче нищо преди края на седмицата. Наложи се да ми извадят нова карта и старата да бъде унищожена. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 мраза всеки път когато попадна случайно на тинкгийк-а ..... еВава ми мамата тоя сайт ебати , винаги губя много време да разглеждам и задължително купувам нещо супер ненужно на което се радвам в най добрият случай 10тина минути..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 В Дортмунд и трябва да ти кажа, че беше шита за мен. Беше L, после мерих една друга L за 10 евро и ако си бях свил ръцете - щях да я пръсна. Отделно, че плата не беше същия....нищо не беше както трябва ебаси . Ама и оная беше 80 евро с намалението. E. Тя просто може да е била с различна кройка. Аз на Хуго Бос не ги харесвам. Скучни са. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 мраза всеки път когато попадна случайно на тинкгийк-а ..... еВава ми мамата тоя сайт ебати , винаги губя много време да разглеждам и задължително купувам нещо супер ненужно на което се радвам в най добрият случай 10тина минути..... +1 Трябва да се наложи някакъв филтър за такива сайтове. Големи предупреждения още в началото. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Deep Purple.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Deep Purple.... Peep Durple.... Днес надвечерно бях излезнал да се пошматкам насам-натам и забелязах много бебета в колички, тикани от бащите. Само от бащите! И покрай темата с бебетата (+ онази с фуканията) ми светна, че в последно време само момичета се раждат. На мои познати и техни познати само женско. Сигурно на 10 деца 8 са момиченца и 2 момченца. Баси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Peep Durple.... Днес надвечерно бях излезнал да се пошматкам насам-натам и забелязах много бебета в колички, тикани от бащите. Само от бащите! И покрай темата с бебетата (+ онази с фуканията) ми светна, че в последно време само момичета се раждат. На мои познати и техни познати само женско. Сигурно на 10 деца 8 са момиченца и 2 момченца. Баси. Аз мога да ти дам горе-долу отговор за мен що така, за останалите - не знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Ми така де..то от свирка..какви да се пръкнат..а? Пък, бащите са излезли да показват мострите...Ако някоя си хареса нещо, да я уредят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Забравил съм за това с патроните. Сега гледам и цените им са паднали в пъти. Вероятно ще се намерят на цена до около 10 лева с доставката. Не мога да поръчам обаче нищо преди края на седмицата. Наложи се да ми извадят нова карта и старата да бъде унищожена. Както казах, НИКОЙ не бърза за никъде. Когато - тогава. Ще сме ти благодарни както винаги за услугата. мраза всеки път когато попадна случайно на тинкгийк-а ..... еВава ми мамата тоя сайт ебати , винаги губя много време да разглеждам и задължително купувам нещо супер ненужно на което се радвам в най добрият случай 10тина минути..... парят ли ушичките от мерак?!?!?! Така е като не черпиш приятелите хахахаха Peep Durple.... Днес надвечерно бях излезнал да се пошматкам насам-натам и забелязах много бебета в колички, тикани от бащите. Само от бащите! И покрай темата с бебетата (+ онази с фуканията) ми светна, че в последно време само момичета се раждат. На мои познати и техни познати само женско. Сигурно на 10 деца 8 са момиченца и 2 момченца. Баси. Кога "стана" баща, кога, ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Не помня Sothbiss-а да е ставал баща. Видене, пак ли saint Beer те е налегнал Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Промяна на времето тази неделя Текущата есен в страната ни е доста суха и топла, липсват типичните за сезона бавни средиземноморски циклони, които носят продължителни валежи и хлад. През идващите почивни дни обаче това ще се промени. Под влияние на полярна въздушна маса, спуксаща се през западна и централна Европа, в района на Средиземноморието ще се образува циклон, който през почивните дни и в началото на следващата седмица ще влияе активно на времето у нас. Очакванията са той да донесе продължителни валежи и чувствително застудяване. Но все още има и доста неясноти около поведението на вихъра. Някои модели дават захлаждането, свързано с него, да е достатъчно сериозно, че да донесе сняг по високите полета, според други сняг е малко вероятен дори по високите части на планините. Точното разпределение на валежите също не е ясно. Така че тази част от прогнозата ще трябва да почака няколко дни, сигурното засега е: ще има валежи и захлаждане за голяма част от страната. Най-много се очаква да вали в неделя и понеделник. Изгледите са захлаждането на времето да е краткотрайно - още от средата на другата седмица ще започне затопляне, като изгледите за сега са то да е съществено. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Ее какво пък момченцата ще имат по-голям избор Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 все пак тая вечер сте на вълна - Деца и колички Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 опитах да пиша глупости белким провокирам някой Ето това, драги ми съфорумци се нарича Трол. А не да ми говорите на мен глупости с цел да ме тролвате като ме наричате трол. Capiche? Нямаше кой да дойде с мен тая вечер на Джена в Инфи мама му стара. Егати... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 За да се раждат повече момичета са виновни дядовците по бащина линия. Като част от възпитанието е трябвало да научат синчетата, че мъжки се раждат само и еднствено ако се целиш горе в ляво. При всички останали изстрели се получават женски. Ако спазваш заръката няма грешка, пример - май селф С риск да разваля хубавия лаф да взема да ограмотя леко младежите дето още не са наясно: всичко зависи КОГА сте правили секс спрямо последния цикъл на жената. Ако сте чакали да дойде овулацията шанса да зачене мъжко е голям. Ако няколко дни преди това - по-бавните но издръжливи Х-сперматозоиди ще стигнат до яйцеклетката и ще се зачене момиче. Мен така са ми казвали старите хора - ако искаш мъжко - чакаш 2 седмици от цикъла и тогава "стреляш", ако искаш женско пък първите 2 седмици без 2 дена след това не. Що няма емотикона "даскал"? ....ами да, ти кво чакаш?? ако бях на твоя възраст, щях да свалям презерватива само да ида по малка нужда Хахахаха това ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Румба, тихо бе. Ще го ударим и на простотия. Аз съм се овампирил нещо тая нощ, ще видим, може да ми дойде музата...Засега само си роша космите по мъдурите и се наслаждавам на някаква уникално тъпа комедия... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 А имаш ли си чесало за мъдури? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.