Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

69532_409435519121829_488467695_n.jpg

ИЗДИРВА СЕ!!! MY PRECIOUS!!!

Wow!!! :bowdown: Това го искам!!! Проблемът е, че и аз, и малкият сме луди фенове на SW и не знам, как ще се преборим за отварачката... :laughing1:

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

http://www.ebay.com/...cat=0&_from=R40

http://www.thinkgeek...L=&CJID=3363563

Абе кила ще сваляш... Само в шкембето трябва, ако имаш. Другото се контролира с размера на ризата.

Приготвяш 120 паунда и си готов. :) Вратовръзка и панталон ще си вземеш от някой магазин тук.

120 ПАУНДА. Няма да вдигам сватба, на която ПАПАТА да ми чете репертоара ебаси :D :D.

Пробвах една на Хуго Босс обаче и исках да изчезна с нея :( :(

48 лева излиза с доставката до Бг. Това е според днешният курс на долара.

Видене, формичките са лед са идеални. В момента имам такива с формата на патрон за калашник, Хан Соло и чаши с формата на шот. Специално тези с формата на шот ще влезнат в употреба другата седмица. Лошото е, че са само 4 и ще трябва да няколко часа за да подготвя повече за вечерта :).

120 ПАУНДА. Няма да вдигам сватба, на която ПАПАТА да ми чете репертоара ебаси :D :D.

Пробвах една на Хуго Босс обаче и исках да изчезна с нея :( :(

Е все пак е TED BAKER, не е

Ако искаш хубави ризи фирма Prevail. Използват качествени платове и изработката е на ниво :)

примерно.

А тая HUGO BOSS ако си я мерил в Пловдив, мога да ти кажа колко HUGO BOSS е. Колкото ония за 40лв на GUCCI в PETER-а.

48 лева излиза с доставката до Бг. Това е според днешният курс на долара.

Видене, формичките са лед са идеални. В момента имам такива с формата на патрон за калашник, Хан Соло и чаши с формата на шот. Специално тези с формата на шот ще влезнат в употреба другата седмица. Лошото е, че са само 4 и ще трябва да няколко часа за да подготвя повече за вечерта :).

Ванка, не знам дали помниш, ама аз, че май и Наско, бяхме ти поръчали точно патроните... laughing1.gif

Иначе тая отварачка я викай направо, няма какво да коментираме... beer.gif

В Дортмунд и трябва да ти кажа, че беше шита за мен. Беше L, после мерих една друга L за 10 евро и ако си бях свил ръцете - щях да я пръсна. Отделно, че плата не беше същия....нищо не беше както трябва ебаси :(. Ама и оная беше 80 евро с намалението. :blush:

http://www.youtube.com/watch?v=DDiB_DuYr5g&feature=fvwp&NR=1

Край на епизод 122563314098.

В следващия очаквайте потресаващото разкритие, къде Халил е отвел Айше Гюл и, че огейчването на този форОм е необратимо :woot

Край на епизод 122563314098.

В следващия очаквайте потресаващото разкритие, къде Халил е отвел Айше Гюл и, че огейчването на този форОм е необратимо :woot

:*

хахаххахахаха

Ванка, не знам дали помниш, ама аз, че май и Наско, бяхме ти поръчали точно патроните... laughing1.gif

Иначе тая отварачка я викай направо, няма какво да коментираме... beer.gif

Забравил съм за това с патроните. Сега гледам и цените им са паднали в пъти. Вероятно ще се намерят на цена до около 10 лева с доставката. Не мога да поръчам обаче нищо преди края на седмицата. Наложи се да ми извадят нова карта и старата да бъде унищожена.

мраза всеки път когато попадна случайно на тинкгийк-а ..... еВава ми мамата тоя сайт ебати , винаги губя много време да разглеждам и задължително купувам нещо супер ненужно на което се радвам в най добрият случай 10тина минути.....

В Дортмунд и трябва да ти кажа, че беше шита за мен. Беше L, после мерих една друга L за 10 евро и ако си бях свил ръцете - щях да я пръсна. Отделно, че плата не беше същия....нищо не беше както трябва ебаси :(. Ама и оная беше 80 евро с намалението. :blush:

E. Тя просто може да е била с различна кройка. Аз на Хуго Бос не ги харесвам. Скучни са.

мраза всеки път когато попадна случайно на тинкгийк-а ..... еВава ми мамата тоя сайт ебати , винаги губя много време да разглеждам и задължително купувам нещо супер ненужно на което се радвам в най добрият случай 10тина минути.....

+1

Трябва да се наложи някакъв филтър за такива сайтове. Големи предупреждения още в началото.

Deep Purple.... :beer:

Peep Durple.... :beer:

Днес надвечерно бях излезнал да се пошматкам насам-натам и забелязах много бебета в колички, тикани от бащите. Само от бащите!

И покрай темата с бебетата (+ онази с фуканията) ми светна, че в последно време само момичета се раждат. На мои познати и техни познати само женско. Сигурно на 10 деца 8 са момиченца и 2 момченца. Баси.

Днес надвечерно бях излезнал да се пошматкам насам-натам и забелязах много бебета в колички, тикани от бащите. Само от бащите!

И покрай темата с бебетата (+ онази с фуканията) ми светна, че в последно време само момичета се раждат. На мои познати и техни познати само женско. Сигурно на 10 деца 8 са момиченца и 2 момченца. Баси.

Аз мога да ти дам горе-долу отговор за мен що така, за останалите - не знам laughing1.gif

Забравил съм за това с патроните. Сега гледам и цените им са паднали в пъти. Вероятно ще се намерят на цена до около 10 лева с доставката. Не мога да поръчам обаче нищо преди края на седмицата. Наложи се да ми извадят нова карта и старата да бъде унищожена.

Както казах, НИКОЙ не бърза за никъде. Когато - тогава. Ще сме ти благодарни както винаги за услугата.

парят ли ушичките от мерак?!?!?! Така е като не черпиш приятелите хахахаха

Кога "стана" баща, кога, ..... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Промяна на времето тази неделя

Текущата есен в страната ни е доста суха и топла, липсват типичните за сезона бавни средиземноморски циклони, които носят продължителни валежи и хлад. През идващите почивни дни обаче това ще се промени. Под влияние на полярна въздушна маса, спуксаща се през западна и централна Европа, в района на Средиземноморието ще се образува циклон, който през почивните дни и в началото на следващата седмица ще влияе активно на времето у нас. Очакванията са той да донесе продължителни валежи и чувствително застудяване. Но все още има и доста неясноти около поведението на вихъра. Някои модели дават захлаждането, свързано с него, да е достатъчно сериозно, че да донесе сняг по високите полета, според други сняг е малко вероятен дори по високите части на планините. Точното разпределение на валежите също не е ясно. Така че тази част от прогнозата ще трябва да почака няколко дни, сигурното засега е: ще има валежи и захлаждане за голяма част от страната. Най-много се очаква да вали в неделя и понеделник.

Изгледите са захлаждането на времето да е краткотрайно - още от средата на другата седмица ще започне затопляне, като изгледите за сега са то да е съществено.

опитах да пиша глупости белким провокирам някой

Ето това, драги ми съфорумци се нарича Трол. А не да ми говорите на мен глупости с цел да ме тролвате като ме наричате трол. Capiche?

Нямаше кой да дойде с мен тая вечер на Джена в Инфи мама му стара. Егати...

За да се раждат повече момичета са виновни дядовците по бащина линия.

Като част от възпитанието е трябвало да научат синчетата, че мъжки се раждат само и еднствено ако се целиш горе в ляво.

При всички останали изстрели се получават женски.

Ако спазваш заръката няма грешка, пример - май селфbeer.gif

С риск да разваля хубавия лаф да взема да ограмотя леко младежите дето още не са наясно: всичко зависи КОГА сте правили секс спрямо последния цикъл на жената. Ако сте чакали да дойде овулацията шанса да зачене мъжко е голям. Ако няколко дни преди това - по-бавните но издръжливи Х-сперматозоиди ще стигнат до яйцеклетката и ще се зачене момиче. Мен така са ми казвали старите хора - ако искаш мъжко - чакаш 2 седмици от цикъла и тогава "стреляш", ако искаш женско пък първите 2 седмици без 2 дена след това не.

Що няма емотикона "даскал"? :)

....ами да, ти кво чакаш??

ако бях на твоя възраст, щях да свалям презерватива само да ида по малка нуждаtongue.gif

Хахахаха това ми хареса :)

Румба, тихо бе. Ще го ударим и на простотия. Аз съм се овампирил нещо тая нощ, ще видим, може да ми дойде музата...Засега само си роша космите по мъдурите и се наслаждавам на някаква уникално тъпа комедия...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...