Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Такива са ни(им) ценностите.

Аз да се оплача - днес съм принуден да съм облечен с риза... Срам ме е да се показвам пред хора :/

Зависи каква е ризата де...Ако искаш хубави ризи фирма Prevail.Използват качествени платове и изработката е на ниво :)

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Европа и Америка се готвят за зимна обстановка през почивните дни. Повече яснота - по натам.

598794_370566486358739_2047180547_n.jpg

Проблемите са два. Едно - риза. Дразни ме това "облекло". Две - уж L, пък все едно съм облякъл на Феликс парашута...

Ризи има нормални, свободни и slim fit. Ти си за последното.

ПС: Да ти напомня ли сега как се оплакваше от килограмите си? Щом не ти се опъват копчетата на ризата в едно определено място нямаш грам причина за притеснения :)

Аз продължавам да се оплаквам! С 90 килограма вече влизам в зоната на "наднормено тегло" за ръста си (186). И вече почвам да отказвам асансьорите, ама ежедневните трипове до 11-тия етаж май не са достатъчни....

Аз ако има как всеки ден ще ходя с костюм. Не знам защо, но ми е супер удобно с официален панталон, риза и сако. За съжаление ще се откроявам прекалено много и затова съм се спрял само на риза + дънки или панталон.

Ризи има нормални, свободни и slim fit. Ти си за последното.

ПС: Да ти напомня ли сега как се оплакваше от килограмите си? Щом не ти се опъват копчетата на ризата в едно определено място нямаш грам причина за притеснения :)

Със Slim Fit риза няма да му е особено удобно. Още повече пък след като не харесва този тип облекло.

Аз ако има как всеки ден ще ходя с костюм. Не знам защо, но ми е супер удобно с официален панталон, риза и сако. За съжаление ще се откроявам прекалено много и затова съм се спрял само на риза + дънки или панталон.

Ами тя разликата между официалния (костюмен) панталон и нормалния памучен панталон е само в ръба.

Със Slim Fit риза няма да му е особено удобно. Още повече пък след като не харесва този тип облекло.

Абе гледай го какъв е кльощав, чудно ще му е.

Задавам си един екзистенциален въпрос от доста време:"След като мъжете им е кеф да си драпат ташаците, какво замества това удоволствие при жените?".. Моята не ще да ми отговори, обвини ме, че съм простак(за кой ли път)...

Следва обсъждане на кремовете за лице и нЕкои други помади.... effemine2.gif

Лошо няма. Много готинко ми миришат ръчичките на Нивея :rolleyes: И една лилава риза съм си харесал....17 годишните да се пазят хахах :D :D

Aз имам една ама е с къс ръкав :blush:

Стефче, ако с такива настроения ще тръгваш на път, направо кацай в Сан Франциско. Имаш бРЪз шанс за сбъдване на мечтите! effemine3.gif

Стефче, ако с такива настроения ще тръгваш на път, направо кацай в Сан Франциско. Имаш бРЪз шанс за сбъдване на мечтите! effemine3.gif

знам, че Опра имала 4 милиарда доларчета....бих и ги харчил с най-голям кеф :laughing1:

едит: мед ми е ризката :laughing1: :blush:

598946_327652163975589_49429233_n.jpg

edit2: наистина трябва да си купя диамантени обеци, че тоя шибан цирконий не блещука :angry:

Задавам си един екзистенциален въпрос от доста време:"След като мъжете им е кеф да си драпат ташаците, какво замества това удоволствие при жените?".. Моята не ще да ми отговори, обвини ме, че съм простак(за кой ли път)...

Е как какво - да си драпат циците. Всеки драпа квото има и може :laughing1:

А циркония блещука, ако идеш при познат бижутер и му кажеш в леглото на камъка да сложи сребърно огледало laughing1.gif Малко се оскъпяват обичките, ама нали гъзария да е laughing.gif Между другото, 90% от евтините диамантени украшения са точно това - цирконий и отразител зад него. Ма не съм ви казвал, че бижутерите ще ме изкормят.

Ризката пИчели. Дано я разхождаш и извън чалгите... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

Баси майна...защо ме прокле :laughing1:

А циркония блещука, ако идеш при познат бижутер и му кажеш в леглото на камъка да сложи сребърно огледало laughing1.gif Малко се оскъпяват обичките, ама нали гъзария да е laughing.gif Между другото, 90% от евтините диамантени украшения са точно това - цирконий и отразител зад него. Ма не съм ви казвал, че бижутерите ще ме изкормят.

На мен ми искаха 300 долара за диамант, който дори не мога да определя колко е малък. Може би радиуса му е половин милиметър. Тогава си казах, че ми намирисват крачетата малко

Баси майна...защо ме прокле :laughing1:

На мен ми искаха 300 долара за диамант, който дори не мога да определя колко е малък. Може би радиуса му е половин милиметър. Тогава си казах, че ми намирисват крачетата малко

За Опра трябва да вдигнеш левел.

1283240534-90729200.jpg

По принцип е 19$. Въпроса е колко ще е доставката. Вероятно няма да е много. След малко ще ти кажа с точност. Времето за доставка обаче ще е над месец.

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ИЗДИРВА СЕ!!! MY PRECIOUS!!!

http://www.ebay.com/...cat=0&_from=R40

http://www.thinkgeek...L=&CJID=3363563

Ангеле, тва е супер. Ама трябва да сваля 10 кила :D. Не, че тя е Наоми Кембъл...ама все пак :laughing1:

Абе кила ще сваляш... Само в шкембето трябва, ако имаш. Другото се контролира с размера на ризата.

Приготвяш 120 паунда и си готов. :) Вратовръзка и панталон ще си вземеш от някой магазин тук.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...