kotora Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Такива са ни(им) ценностите. Аз да се оплача - днес съм принуден да съм облечен с риза... Срам ме е да се показвам пред хора :/ Зависи каква е ризата де...Ако искаш хубави ризи фирма Prevail.Използват качествени платове и изработката е на ниво Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Европа и Америка се готвят за зимна обстановка през почивните дни. Повече яснота - по натам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Проблемите са два. Едно - риза. Дразни ме това "облекло". Две - уж L, пък все едно съм облякъл на Феликс парашута... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Проблемите са два. Едно - риза. Дразни ме това "облекло". Две - уж L, пък все едно съм облякъл на Феликс парашута... Ризи има нормални, свободни и slim fit. Ти си за последното. ПС: Да ти напомня ли сега как се оплакваше от килограмите си? Щом не ти се опъват копчетата на ризата в едно определено място нямаш грам причина за притеснения Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Аз продължавам да се оплаквам! С 90 килограма вече влизам в зоната на "наднормено тегло" за ръста си (186). И вече почвам да отказвам асансьорите, ама ежедневните трипове до 11-тия етаж май не са достатъчни.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Аз ако има как всеки ден ще ходя с костюм. Не знам защо, но ми е супер удобно с официален панталон, риза и сако. За съжаление ще се откроявам прекалено много и затова съм се спрял само на риза + дънки или панталон. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Ризи има нормални, свободни и slim fit. Ти си за последното. ПС: Да ти напомня ли сега как се оплакваше от килограмите си? Щом не ти се опъват копчетата на ризата в едно определено място нямаш грам причина за притеснения Със Slim Fit риза няма да му е особено удобно. Още повече пък след като не харесва този тип облекло. Аз ако има как всеки ден ще ходя с костюм. Не знам защо, но ми е супер удобно с официален панталон, риза и сако. За съжаление ще се откроявам прекалено много и затова съм се спрял само на риза + дънки или панталон. Ами тя разликата между официалния (костюмен) панталон и нормалния памучен панталон е само в ръба. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Следва обсъждане на кремовете за лице и нЕкои други помади.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Бичата сперма, например... Или киселото млЕкО. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Със Slim Fit риза няма да му е особено удобно. Още повече пък след като не харесва този тип облекло. Абе гледай го какъв е кльощав, чудно ще му е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Задавам си един екзистенциален въпрос от доста време:"След като мъжете им е кеф да си драпат ташаците, какво замества това удоволствие при жените?".. Моята не ще да ми отговори, обвини ме, че съм простак(за кой ли път)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Следва обсъждане на кремовете за лице и нЕкои други помади.... Лошо няма. Много готинко ми миришат ръчичките на Нивея И една лилава риза съм си харесал....17 годишните да се пазят хахах :D Aз имам една ама е с къс ръкав Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Стефче, ако с такива настроения ще тръгваш на път, направо кацай в Сан Франциско. Имаш бРЪз шанс за сбъдване на мечтите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Стефче, ако с такива настроения ще тръгваш на път, направо кацай в Сан Франциско. Имаш бРЪз шанс за сбъдване на мечтите! знам, че Опра имала 4 милиарда доларчета....бих и ги харчил с най-голям кеф едит: мед ми е ризката edit2: наистина трябва да си купя диамантени обеци, че тоя шибан цирконий не блещука Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Ризката пИчели. Дано я разхождаш и извън чалгите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Задавам си един екзистенциален въпрос от доста време:"След като мъжете им е кеф да си драпат ташаците, какво замества това удоволствие при жените?".. Моята не ще да ми отговори, обвини ме, че съм простак(за кой ли път)... Е как какво - да си драпат циците. Всеки драпа квото има и може Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 А циркония блещука, ако идеш при познат бижутер и му кажеш в леглото на камъка да сложи сребърно огледало Малко се оскъпяват обичките, ама нали гъзария да е Между другото, 90% от евтините диамантени украшения са точно това - цирконий и отразител зад него. Ма не съм ви казвал, че бижутерите ще ме изкормят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Ризката пИчели. Дано я разхождаш и извън чалгите... Баси майна...защо ме прокле А циркония блещука, ако идеш при познат бижутер и му кажеш в леглото на камъка да сложи сребърно огледало Малко се оскъпяват обичките, ама нали гъзария да е Между другото, 90% от евтините диамантени украшения са точно това - цирконий и отразител зад него. Ма не съм ви казвал, че бижутерите ще ме изкормят. На мен ми искаха 300 долара за диамант, който дори не мога да определя колко е малък. Може би радиуса му е половин милиметър. Тогава си казах, че ми намирисват крачетата малко Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Баси майна...защо ме прокле На мен ми искаха 300 долара за диамант, който дори не мога да определя колко е малък. Може би радиуса му е половин милиметър. Тогава си казах, че ми намирисват крачетата малко За Опра трябва да вдигнеш левел. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЗДИРВА СЕ!!! MY PRECIOUS!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Ангеле, тва е супер. Ама трябва да сваля 10 кила . Не, че тя е Наоми Кембъл...ама все пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 По принцип е 19$. Въпроса е колко ще е доставката. Вероятно няма да е много. След малко ще ти кажа с точност. Времето за доставка обаче ще е над месец. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ИЗДИРВА СЕ!!! MY PRECIOUS!!! http://www.ebay.com/...cat=0&_from=R40 http://www.thinkgeek...L=&CJID=3363563 Ангеле, тва е супер. Ама трябва да сваля 10 кила . Не, че тя е Наоми Кембъл...ама все пак Абе кила ще сваляш... Само в шкембето трябва, ако имаш. Другото се контролира с размера на ризата. Приготвяш 120 паунда и си готов. Вратовръзка и панталон ще си вземеш от някой магазин тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
avelina Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 За Опра трябва да вдигнеш левел. Друго си е мъж с риза... Е, не е като да е с потник и шапка от вестник, но все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 ИДЕАЛНО! Готов съм да го купя. Ванка, какво стана с ония форми за лед бре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.