Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Наско, може би повече хора предпочитат да изхранват децата си, отколкото да протестират. Почваш все повече да ми приличаш на ония чичовци, дето седят по цял ден пред блока, пият и псуват, знаят решенията за всеки проблем в държавата, планетата и вселената и държат да запознаят всеки с тях.

Но дерзай де, нихилизмът е доказано успешен подход.

Пешо, от сърце ти пожелавам в най-скоро време да имаш дете. Аз вече се ориентирам към напускане на тая ... на това географско понятие България. На протеста нямаше и една десета от всички "подкрепили" идеята....За мен това не е вече майка България, това е мащеха България.

Наско благодаря ти за пожеланието, но за сега старателно се защитавам :) Иначе - казвам ти просто като гледащ отстрани. Продължавам да помня думите на gado относно отглеждане на дете в България.

Аз отдавна не изпитвам особени сантименти относно родината. Основната причина да съм тук е, че не съм особено сигурен, че ако замина на запад ще е по-добре ситуацията цялостно...

С тия готини "тромпети"...а си барнал газчицата, а се е дигнал оборота. Не като в 98% от колите по пътя - натискаш газта в кишето и се едно си натиснал пита с кашкавал - никъв респонс :D :D :D - Tва за на Раптор фотошопа :D

Против ниските детски надбавки...

Чудно, само че са смешни и дори да се вдигнат 2но, че и 3но дори, пак ще са смешни. Още по-смешни са и пенсиите. А за да дойдат пари от някъде, трябва да се увеличат данъците на работещата част от населението. Демек протеста е общо взето искане за вдигане на данъците. Аз съм твърдо ПРОТИВ подобни глупости.

Този протест е по-смешен и от онзи с блокирането на кръстовища за да се свали цената на бензина.

Не. Не е само надбавките. Надбавките са най-удобната и най-тиражирана версия от медиите. Имаше искания за цялостна промяна на закони, за нова социална програма и още много неща. Но се показва само част от истината - за надбавките. И хората казват - кво са ревнали за 40 лева, я у лево... Така че, терминал 1. Или тероризъм.

Само аз ли не схващам логиката да се правят деца, а после да се писка, че държавата не дава достатъчно пари за тях? Не е ли е по-лесно и евтино да се ползват кондоми?

Ясни са надбавките, майчинските и т.н.. Всеки може да си направи сметката дали ще може да си позволи да отглежда деца или не.

@woox - В българските учебници по история, това относно ККК :)

@Grimjaur - Извинявай, изглежда сме постнали едновременно и не видях коментара ти.

602601_370319809716740_1895221601_n.jpg

Блог за бури и екстремно време

Отново поглед към това, което ни чака в края на месеца. На тази карта (theta-e 850hpa & T850hpa) съм се опитал да локализирам студения фронт, с който ще дойде застудяването. Валежите отново са налице, ниските температури - също; и въпреки, че моделът е смекчил очакванията, снегът по планините към момента се запазва. /В./

Някой да се свърже с Пламен, че аз не успявам.

Аз вече се ориентирам към напускане на тая ... на това географско понятие България. На протеста нямаше и една десета от всички "подкрепили" идеята....

Гримьоре, съвсем не си прав :Д Гражданското общество е доста по-будно отколкото ти си мислиш - справка http://plovdiv.dir.bg/news.php?id=12150553 laughing1.gif.

Като оставим на страна сарказЪма излиза, че на хората им пука повече за ракията, отколкото за това, че голям процент от българите работят само за най-необходимите неща, а екстри като почивка и други благинки са оставениninja.gif

Абе като се огледаш колко хора са с айфони и беемвета почваш да се чудиш дали наистина тоя народ е толкова беден...

Абе като се огледаш колко хора са с айфони и беемвета почваш да се чудиш дали наистина тоя народ е толкова беден...

Тва е някъв много странен български манталитет, който не знам как да нарека (гъзария ми се струва подходящо). Аз имам колега, който си купи супер BMW (2002г. дизел), а ся няма 20лв да си плати тренировкитеbiggrin1.gif

Тва е някъв много странен български манталитет, който не знам как да нарека (гъзария ми се струва подходящо). Аз имам колега, който си купи супер BMW (2002г. дизел), а ся няма 20лв да си плати тренировкитеbiggrin1.gif

Ми без да гледам сериозно....тия коли вървят от около 5500 до около 12000(само и единствено 2002 година пуснах във филтъра, бензин и дизел)...при Мерца ситуацията е много подобна.

Въпреки, че е готина, заоблена и хваща окото..... остава 10 годишно МПС(дизелово). Все пак НЕ е М-ка или друга строго спортна кола. А частите....Злобила преди години беше споменавал някои работи :)

Не говорех за това дали колата е скъпа, или евтина, защото за някои 10к са джобни пари за деня, а за други са 2-3 години работаbiggrin1.gif Мисълта ми беше, че голяма част от българите си купуват неща, които не могат да си позволят, лишавайки се от много други по-необходими. Ако получаваш 10-20 000лв месечна заплата и си купиш iPhone няма да го усетиш, но ако взимаш 500-600лв и си купиш iPhone тогава вече ще ти натежи на бюджета доста сериозноlaughing1.gif

И след това за какво им е тоя айфон ? Повечето просто искат да се правят на гъзари с тия телефони,коли и какво ли не за да може да ги забележи някоя още по-голема селска гъзарка от Белащица...

Такива са ни(им) ценностите.

Аз да се оплача - днес съм принуден да съм облечен с риза... Срам ме е да се показвам пред хора :/

Аз да се оплача - днес съм принуден да съм облечен с риза... Срам ме е да се показвам пред хора :/

Я па тоя.

Загащи я ако е широка, пусни я свободно над панталона/дънките ако е по-къса и вталена, откопчай най-горното копче, сложи един колан дето да ти отива с ризата и обувките и си 6 точки.

С риза трябвало да е облечен.. Хората и техните проблеми..

Пешо, то и аз имам проблем с ризите - след последната контузия съм станал такова прасе, че изобщо не мога да ги закопчаяlaughing1.gif

Такива са ни(им) ценностите.

Аз искам още 10-тина ризи като сегашната ми....+ някоя плочка, а не ПЛОЧА :D :D :D

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...