w00x Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Ама естествено, че ти знаеш по-добре!!! Айде, пак съм лишен от собствено мнение. напих се с бяло вино ше си посегна БАХТИ махмурлука.... Водичка, водичка. И банани, и яйца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Баси якото.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Що не ми "смажеш" пръта за жигосване? Питаш ли ме кво ми е, когато в неделя се събудя в 5:40 и не мога да заспя? А около мен нормалните хора си спят... Хуу де, ако си легнеш в 1-2 през нощта, пак ли ставаш в 6? Щото за мен 8 часа е свещен сън - 9 е перфектен, 10 е малко отгоре, но пак става. И винаги когато не съм спал редовно няколко дни, след това си отспивам за времето, в което не съм спал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Хуу де, ако си легнеш в 1-2 през нощта, пак ли ставаш в 6? Да. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Хуу де, ако си легнеш в 1-2 през нощта, пак ли ставаш в 6? Щото за мен 8 часа е свещен сън - 9 е перфектен, 10 е малко отгоре, но пак става. И винаги когато не съм спал редовно няколко дни, след това си отспивам за времето, в което не съм спал. Бой, е**не, пиене и спане....никога не можеш да си ги вземеш предварително или да си ги наваксаш. Отсъстваш ли....значи си изгубил част от въпросното мероприятие :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Бой, е**не, пиене и спане....никога не можеш да си ги вземеш предварително или да си ги наваксаш. Отсъстваш ли....значи си изгубил част от въпросното мероприятие :D От сън спомени няма... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Как да не ги харесваш тия момци след това ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Как да не ги харесваш тия момци след това ... Черните не потъпкват по тоя начин историята на държавата, в която живеят, а дори са горди. ККК са си чисти расисти. Тук е различно, но спор няма, че нашите черни са си за обесване, едно 80%. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Мерси за урока по история И все пак, картинката е в контекста на другата Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Мерси за урока по история Разяснението за KKK не бих го включил в предмета "история". FYI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Edit: Съгласен с Антарес и Grimjaur Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Всъщност, всички правите точно каквото се очаква от вас Такава евтина провокация, а всичките овце й се връзват... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Всъщност, всички правите точно каквото се очаква от вас Такава евтина провокация, а всичките овце й се връзват... Съгласен с Пешо, За такива неща си има полиция, училищен психолог и ДПС. Още повече, че това не е нарушение на никой закон, освен на определени етични норми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dvdrw Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Някой да е виждал или поръчвал: Samsung ChromeBook XE303C12-A01US - цената му по сайта и в Newegg е добра, но шипинга.. ах шипинга до БГ е чуден (шипинга го гледах от друг сайт). Ако някой има инфо или може да съдейства с евентуална доставка, ще съм благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
galaxi Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Че ще я пускат ли скоро ОС Гугъл Хром?Това чудо само 16 ГБ хард ли има?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Разяснението за KKK не бих го включил в предмета "история". FYI. Всъщност ги има в уроците по история. FYI Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Всъщност, всички правите точно каквото се очаква от вас Такава евтина провокация, а всичките овце й се връзват... В известна степен е добре, че се връзват, защото когато спре да ни пука същите тези ще скочат за още повече права и свободи, а както ни е известно наглостта няма граници... ей вече нали се казва "османско присъствие" а не робство, нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Ософиянчваме се. Няма само те да си имат околовръстен път с прекъсвания на всеки 500 метра и с по 1 лента за движение. ще си го настроим и ние със всякакви магазинчета, а после ще дерем общината със раздути изкупни цени за отчуждаване. Сега е момента за инвестиции. Супер тъпня си казал тук, току що идвам от Тангентата, минахме я три пъти днес в двете посоки. Новите участъци са перфектни, тапите са елиминирани с допирателните (казвам думи, любими на тиквара, чието значение той все още не знае). Но пък ти може да визираш западната тангента със северно изложение, знам ли... напих се с бяло вино ше си посегна БАХТИ махмурлука.... Каква шира си льокал бе, брат ?!?!? Съгласен с Пешо, За такива неща си има полиция, училищен психолог и ДПС. Още повече, че това не е нарушение на никой закон, освен на определени етични норми. Може ли да направим двамата стерео шамар на Пешо? Как мислиш? ========================== Връщам се от Шопско току що. Викнаха ме едни от най-близките ГОУФ да купуваме. ПрЪвиот го видех от портала, че е удрян, но вторият го капарирахме. ГОУФ 5, 4Х4 два литра ти ъф ди ъф да ай. Мамка му, как обичам подсвирващия звук на турбото като натиснеш... И туй 140 коньово животинче бащата го слага в ръцете на 18 годишния син. Добре че е много разбран и разумен син, не лигав палячо. Уморителен, но хубав, красив, ползотворен ден днес... ===================== И сега, Васе, след всичко друго, розе ще си пийна за лека нощ, розе от ГРОЗДЕ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Всъщност ги има в уроците по история. FYI В коя държава това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 В коя държава това? В Америка. Добро утро....Баси, цяла нощ в кенефа, изсрах си карантията...Нищо, не е зле човек да се прочисти от време на време... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Супер тъпня си казал тук, току що идвам от Тангентата, минахме я три пъти днес в двете посоки. Новите участъци са перфектни, тапите са елиминирани с допирателните (казвам думи, любими на тиквара, чието значение той все още не знае). Но пък ти може да визираш западната тангента със северно изложение, знам ли... ...... щото южната не беше в същото състояние като северната доскоро? и не беше със светофари на всеки 500 метра, а значението и на "Околовръстен път" (път, заобикалящ града, посзволяващ по-бързо и безопасно преминаване за транзитния поток) не беше зачезнало. или пък ББ не плати 4творни цени за отчуждаване на парцелите за разширението, защото нямаше настроени знайни и незнайни магазини с оградки току до ръба на банкета?! е и при нас става същото - първо ще стесним и разцепим околовръстното си с възможно най-голям брой кръстовищя и ще му насвяткаме светофари. после до 3-4 години кат станат задръстванията непоносими ще извадим още едни пари от джоба на данъкоплатеца, за да го разширим. Едно от малкото неща, което ни спасява в момента е все още неразширения път до Смолян, та и трафика не е твърде тежък в това направление. ама ние нека си заложим светофарчетата отсега и да направим Първенец квартал на Пловдив, та околовръстното да минава през ГРАДСКА ЧАСТ. И община Родопи и без това е фалирала, та може да си я изкупим и да върнем Родопската яка отново в пределите на града, за да довършим затапката Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 щото южната не беше в същото състояние като северната доскоро? и не беше със светофари на всеки 500 метра, а значението и на "Околовръстен път" (път, заобикалящ града, посзволяващ по-бързо и безопасно преминаване за транзитния поток) не беше зачезнало. или пък ББ не плати 4творни цени за отчуждаване на парцелите за разширението, защото нямаше настроени знайни и незнайни магазини с оградки току до ръба на банкета?! е и при нас става същото - първо ще стесним и разцепим околовръстното си с възможно най-голям брой кръстовищя и ще му насвяткаме светофари. после до 3-4 години кат станат задръстванията непоносими ще извадим още едни пари от джоба на данъкоплатеца, за да го разширим. Едно от малкото неща, което ни спасява в момента е все още неразширения път до Смолян, та и трафика не е твърде тежък в това направление. ама ние нека си заложим светофарчетата отсега и да направим Първенец квартал на Пловдив, та околовръстното да минава през ГРАДСКА ЧАСТ. И община Родопи и без това е фалирала, та може да си я изкупим и да върнем Родопската яка отново в пределите на града, за да довършим затапката Не те разбирам накъде биеш, честно. Направиха се няколко кръгови вече, предстоят нови. Светофар на околвръста аз поне не знам. Освен неработещият на Коматево към Първенец, където не знам дали ще доживеем да направят кръгово. Всичко останало наистина не разбирам защо го казваш. Софийското околовръстно има да го сънуваме още 2 поколения. Верно, Тиквара закъсня с много при изграждането, но резултатите са налице. И не разбирам какво точно те притесняват разширенията. Да го оставят както е от комунизЪма ли околовръста? София е проектирана за около 700000, а в момента са почти 2 пъти по толкова палячовците в нея. Естествено че се налагат промени. В момента са на крачка да съберат Витошките села с града, много малко им остава. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 21, 2012 Share Posted October 21, 2012 Мммм...бизнес-дама пие ракия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 22, 2012 Share Posted October 22, 2012 Не те разбирам накъде биеш, честно. Направиха се няколко кръгови вече, предстоят нови. Светофар на околвръста аз поне не знам. Освен неработещият на Коматево към Първенец, където не знам дали ще доживеем да направят кръгово. Всичко останало наистина не разбирам защо го казваш. Софийското околовръстно има да го сънуваме още 2 поколения. Верно, Тиквара закъсня с много при изграждането, но резултатите са налице. И не разбирам какво точно те притесняват разширенията. Да го оставят както е от комунизЪма ли околовръста? София е проектирана за около 700000, а в момента са почти 2 пъти по толкова палячовците в нея. Естествено че се налагат промени. В момента са на крачка да съберат Витошките села с града, много малко им остава. Ето този светофар, много скоро ще е работещ...Близките дни....А кръгово...хмм казаха, че някога, когато съберат пари, ще го направят.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.