karaman Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 добре, как може леново да пусне супер евтин лаптоп в индия, а в европа да не пусне! шибана работа! ние тука европейците да не би да си нямаме цигани! дискриминация! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ~Честит рожден ден на kopche, всичко най, най и много :smile: и здраве свалих един тон музика и викам да легна да гледам някоя серийка на Хаус и дано заспя Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ~Честит рожден ден на kopche, всичко най, най и много :smile: и здраве Когато се събуди, ще й предам След като си я нагушкам обстойно, разбира се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Дубрютру Най-накрая се оправих със зелените човечета....ЧРД на копчето и на другите рожденници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Боре, да ти е жива и здрава! Честито! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Жива и здрава и бляскава журналистическа кариера й желая! Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Аха, същия град А за фолк метъла се иска особена нагласа Аз напоследък/като изключим руското/ слушам само Storm,Cruachan и малко Summoning Понеже незнам точно какво руско слушаш си свали-Maksim-Otpyskaju (Максим-Отпускаю има я във vbox) много добра песничка Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Понеже незнам точно какво руско слушаш Ами какво...В последно време бях на Ария, но ще го потърся и това...Не е ли с кадри от "Нощна стража"? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ЛЮБЕ му е майката Гримьоре,сега пак ще гостуват у нас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Е, хубу, ама аз понеже съм нагъл и простак, ще гледам да им ида на родна земя на концерт Пък и те са ми по подразбиране в листата Между другото препоръчвам горещо Владимир Мазур А сега отивам да си правя кюфтета. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Много ми е едно такова, ......................... близо до ...................... чудя се кога ша му .............................. в крайна сметка какво ми става , айде на чертежаааааа, тая новата кока кола Black е много такава никва, 3 лв и е по зле от колкото да си смешеш кафето с кола ЕДИТ: чета ТАЗИ новина и ми се повдига едно такова, да били достигнали минималните акцизни ставки на останалите страни на Европейския съюз ок ами кога ще достигнем и техните ЗАПЛАТИ , Защо съм се родил без едно ПК-а вкъщи Аз пък чета тази и хем ми е гот, хем ми е жал... еми какво да ти кажа , малко ми е кеф, човека дано има и друга кола с която да си върши работата но ми е кеф за онзи пич дето ги пребил като му вдигнали колата с бебето вътре, слезнал на бързо до аптеката, излиза и какво да види колата качена с бебето му вътре (онези не видели че има бебе на задната седалка ) и като ги почнал ги пребил , полицая го свестили чак в линейката , просто кеф ми направи като го чух това, и всеки път като ги видя да правят задръстване заради да вдигнат една кола , надувам клаксона и започвам да цовам на висок глас, а не като останалите овце минават , ми викайте им те не са господ ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Аз пък чета тази и хем ми е гот, хем ми е жал... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 http://news.ibox.bg/news/id_934130214 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Утре ще бъде тежък ден... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Благодаря на всички!!! Щастливо копче съм! Благодаря!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
second.life.syndrome Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Последен уикенд в Пловдив... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Последен уикенд в Пловдив... and than ,накъде ? колко кафе изпих и пак нищо спи ми се май трябва да мина на нещо по-сериозно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ЧРД и от мен Копче. Жива и здрава и много успехи! ......................... А аз си се чуда утре как ще взема заверка по материало, тоя е голям пишкодръп Please, Prey for meeee..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Върнали са шоколади "Кума Лиса"!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 И от мен Честит Рожден Ден на хубавото Копче Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 ЧРД и от мен Копче. Жива и здрава и много успехи!......................... А аз си се чуда утре как ще взема заверка по материало, тоя е голям пишкодръп Please, Prey for meeee..... Тихооооо. Питаш ли ме мен дето се скарах с Маламов ли е къв и на сичкото отгоре оная ))(*І(*&( Шишкова вика: Без заверка при асистената и без задачи няма да има заверка по ЛЕКЦИИ. Е как така ма (*)(&))(&І) нещастна Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Мисля си, как човек рано или късно си плаща за всички грешки, слабости, страхове... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 Мисля си, как човек рано или късно си плаща за всички грешки, слабости, страхове... И как всичко тва се случва във възможно най-неподходящия момент... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 И как като си наумиш да правиш нещо, цялата Вселена гледа да те прее*е. О, забравих да честитя на Копче. Честит рожден ден, Копче ^^. Да продължавате да се обичате с Психосис. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 12, 2007 Share Posted December 12, 2007 дааааам така си е, аз съм може би един от многооото примери , но честно казано понякога ми харесва че така става в най-неподходящият момент, след като мине този период на "наказание" се чувствам супер, направо се кефя на себе си или изпадам критичка лудост, но все пак , живота трябва да е интересен иначе ще станем особняци като лигавите хора на които всичко им е дадено и с нищо не могат да те изненадат, с човечност и простотата на действията си , елементарна култура която е придобита от жестокостта на живота Хайде сега наздраве за Копче ЕДИТ : гледам че от както ми е повредена ръката доста правописни грешки правя и не мога да свикна на клавиатурата , гадно е това пример, ужасно е да не можеш да си изпънеш пръста напълно , но какво да се прави , всичко е писано от някой за нас и за краткия ни живот, Усмихвайте се и Бъдете човечни ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.