Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

добре, как може леново да пусне супер евтин лаптоп в индия, а в европа да не пусне! шибана работа! ние тука европейците да не би да си нямаме цигани! дискриминация!

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

~Честит рожден ден на kopche, всичко най, най и много :smile: и здраве :beerchug

свалих един тон музика и викам да легна да гледам някоя серийка на Хаус и дано заспя :zzz

~Честит рожден ден на kopche, всичко най, най и много :smile: и здраве :beerchug

Когато се събуди, ще й предам :D

След като си я нагушкам обстойно, разбира се :love

Дубрютру :) Най-накрая се оправих със зелените човечета....ЧРД на копчето и на другите рожденници.

Аха, същия град :D А за фолк метъла се иска особена нагласа :) Аз напоследък/като изключим руското/ слушам само Storm,Cruachan и малко Summoning :love :punk

Понеже незнам точно какво руско слушаш си свали-Maksim-Otpyskaju (Максим-Отпускаю има я във vbox) много добра песничка :zzz

Понеже незнам точно какво руско слушаш

Ами какво...В последно време бях на Ария, но ще го потърся и това...Не е ли с кадри от "Нощна стража"?

Е, хубу, ама аз понеже съм нагъл и простак, ще гледам да им ида на родна земя на концерт :lol:

Пък и те са ми по подразбиране в листата ;) Между другото препоръчвам горещо Владимир Мазур :) А сега отивам да си правя кюфтета.

Много ми е едно такова, .........................

близо до ......................

чудя се кога ша му ..............................

в крайна сметка какво ми става , айде на чертежаааааа,

тая новата кока кола Black е много такава никва, 3 лв и е по зле от колкото да си смешеш кафето с кола :unsure: :ghost

ЕДИТ: чета ТАЗИ новина и ми се повдига едно такова,

да били достигнали минималните акцизни ставки на останалите страни на Европейския съюз ок ами кога ще достигнем и техните ЗАПЛАТИ ,

Защо съм се родил без едно ПК-а вкъщи :angry1

Аз пък чета тази и хем ми е гот, хем ми е жал... :wacko:

еми какво да ти кажа , малко ми е кеф, човека дано има и друга кола с която да си върши работата

но ми е кеф за онзи пич дето ги пребил като му вдигнали колата с бебето вътре, слезнал на бързо до аптеката, излиза и какво да види колата качена с бебето му вътре (онези не видели че има бебе на задната седалка ) и като ги почнал ги пребил , полицая го свестили чак в линейката , просто кеф ми направи като го чух това, и всеки път като ги видя да правят задръстване заради да вдигнат една кола , надувам клаксона и започвам да цовам на висок глас, а не като останалите овце минават , ми викайте им те не са господ !

Благодаря на всички!!! Щастливо копче съм! Благодаря!!!!!!!!!!!!!

:laughing: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :lol:

Последен уикенд в Пловдив...

and than ,накъде ?

колко кафе изпих и пак нищо спи ми се :zzz

май трябва да мина на нещо по-сериозно :pirate

ЧРД и от мен Копче. Жива и здрава и много успехи!

.........................

А аз си се чуда утре как ще взема заверка по материало, тоя е голям пишкодръп :pirate :wacko:

Please, Prey for meeee.....

ЧРД и от мен Копче. Жива и здрава и много успехи!

.........................

А аз си се чуда утре как ще взема заверка по материало, тоя е голям пишкодръп :pirate :wacko:

Please, Prey for meeee.....

Тихооооо. Питаш ли ме мен дето се скарах с Маламов ли е къв и на сичкото отгоре оная ))(*І(*&( Шишкова вика: Без заверка при асистената и без задачи няма да има заверка по ЛЕКЦИИ. Е как така ма (*)(&))(&І) нещастна

Мисля си, как човек рано или късно си плаща за всички грешки, слабости, страхове...

И как всичко тва се случва във възможно най-неподходящия момент...

И как като си наумиш да правиш нещо, цялата Вселена гледа да те прее*е.

О, забравих да честитя на Копче.

Честит рожден ден, Копче ^^. Да продължавате да се обичате с Психосис.

дааааам така си е, аз съм може би един от многооото примери , но честно казано понякога ми харесва че така става в най-неподходящият момент, след като мине този период на "наказание" се чувствам супер, направо се кефя на себе си или изпадам критичка лудост, но все пак , живота трябва да е интересен иначе ще станем особняци като лигавите хора на които всичко им е дадено и с нищо не могат да те изненадат, с човечност и простотата на действията си , елементарна култура която е придобита от жестокостта на живота

Хайде сега наздраве за Копче :beer:

ЕДИТ : гледам че от както ми е повредена ръката доста правописни грешки правя :( и не мога да свикна на клавиатурата , гадно е

това пример, ужасно е да не можеш да си изпънеш пръста напълно , но какво да се прави , всичко е писано от някой за нас и за краткия ни живот, Усмихвайте се и Бъдете човечни !

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...