zlobil Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Аре няма нужда... Ти и го даваш в устата, тя само го държи и му ближе главата. За пози и мърдане да не говорим, почти 100% са тотални дървета. Друго си е обучената кака Абе що няма иконка, дет са облизва? Май не си бил скоро с 18 годишна Има и майсторки на спорта Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 отдавна не си бяхте мерили бройките. ма то ако не е тва, то ще са километрите. а ако не са километрите, то ще са цените на телефоните. а ако и тва не е ще е възраста на потребявания алкохол. а ако и тва не е или ще се върнете в началото или има опасност да счупите шаблона. по-внимателно моля, оти Архитектът е с тежък махмурлук и ич не му се занимава да кодира нов, та ако счупите и тоя, новия ще е с още повече бъгове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Май не си бил скоро с 18 годишна Има и майсторки на спорта Вярно е, преди доста време беше... Не отричам, има. Ама са рядкост. А на Архитекта мое да му дам да ми подържи...длетото. Или комплекта от длета... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Bulforum.com / Total Posts: 1121222 (сега с този пост развалих хубавата цифра ) За 10 години това прави средно около 300 поста на ден - правилно ли смятам? Правилно, да.Но ако отсеем раздела купува/продава, ще е по-интересно да видим, колко глупости сме издращили... Не че не си знаем де, ама все пак... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Веднъж се мре!/налапах се със салицилов спирт - по грешка надигнах шишето / И по-лош и неща съм пил... Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Ангеле, как е " дръжки" на английски? А "бабината ти трънкина"? А "уплашен до смърт"? Ако си бил при Сашко Павлов, няма начин да не ги знаеш...те са много сашковизми, при това са си напълно реални думи и изрази в английския... Хах, Сашко Павлов, кви мили спомени ми донася Последният му лаф беше за Impeachment или "опрасковяване" Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 UNREAL TOURNAMENT 3 такива мелета не бях виждал досега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Поздравявам Виден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Източното платно на "Цар Борис III Обединител", спирката срещу ПУ, са направили някакво малоумно изкривяване на бордюра на лявата лента (посока към тунела), че може да се претрепеш като куче... Вместо да върви направо и леко няляво за разширението за наляво към ТУ, те правят чупка първо надясно и после наляво. Нямам думи. Като минавате му обърнете внимание. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Най-некадърното усфалтяване е това на ЦБ3. Нямам думи, все едно плавам, а не шафирам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Ще си купите нормални коли, момчета.... С моята усетих две леки неравности - до Тримона, в западното платно. Тази нощ минахме с ОРела на нетруут и ми се разтропаха бъбреците... Факт е обаче, че при полагането на тия платна за пръв път видях да се влага метална мрежа в асфалта. Досега не съм виждал такова нещо. ============================ ARMIN VAN BUUREN NUMBER 1 DJ IN THE WORLD AGAIN! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 ARMIN VAN BUUREN NUMBER 1 DJ IN THE WORLD AGAIN! Не мисля, че е заслужено това. Tiesto е много по-добър DJ. Армин си промотира лейбъла и това му е. Миксира начало на трак с край на трак. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Ще си купите нормални коли, момчета.... С моята усетих две леки неравности - до Тримона, в западното платно. Тази нощ минахме с ОРела на нетруут и ми се разтропаха бъбреците... С твоята може и да не се усещат, но ако е правилно асфалтирана улицата трябва и с лагерна количка да не усещаш неравности по пътя. Щом се усеща нещо на прясно асфалтиран път работата е много зле. Хубаво че аз с моята няма да усетя нищо, че да се нервирам ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Не мисля, че е заслужено това. Tiesto е много по-добър DJ. Армин си промотира лейбъла и това му е. Миксира начало на трак с край на трак. Ама естествено, че ти знаеш по-добре!!! ====================================================================== Танасеееей, ркия чкаме, сланина чакаме, абе чакаме да изгрее - още не успява.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Ми чакайте бре. И аз чакам Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Ще си купите нормални коли, момчета.... С моята усетих две леки неравности - до Тримона, в западното платно. Тази нощ минахме с ОРела на нетруут и ми се разтропаха бъбреците... Факт е обаче, че при полагането на тия платна за пръв път видях да се влага метална мрежа в асфалта. Досега не съм виждал такова нещо. ============================ армировка на носещия асфалтов слой има и на новите части на бул. България, но там неравности и предварителни подготвени коловози няма. и на северната част на бул. Победа. чудо ще да е! А те се правеха посред лятото в големите жеги, които пречат на правилното полагане на асфалта. На южната част на бул. Победа/Руски така и не завършиха отчуждителните процедури и не можахме да станем свидетели на прекрасния инженерен замисъл, който щеше да направи невидими двата завоя за заобикаляне на новопостроеното комплексче в източния тротоар. тва че комплексчето небрежно не е спазило отстоянията в парцела и с метър-два е настъпило общинския тротоар вече го забравихме. пък и то е резултат от действията на още по-предишните управляващи, които са по-лоши и от предишните, а не херувимчета като сегашните. скоро ще имаме светофар на Коматевско щосе и Околовръстното. Ософиянчваме се. Няма само те да си имат околовръстен път с прекъсвания на всеки 500 метра и с по 1 лента за движение. ще си го настроим и ние със всякакви магазинчета, а после ще дерем общината със раздути изкупни цени за отчуждаване. Сега е момента за инвестиции. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Добро утро Ти трябва да бъдеш публично линчуван и жигосан*. Кой нормален човек става в 7 без 15 в СЪБОТА. * - горното отпада, ако трябва да ходиш на работа или си станал да пуснеш къртицата из дупката и си заспал сладко сладко след това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Що не ми "смажеш" пръта за жигосване? Питаш ли ме кво ми е, когато в неделя се събудя в 5:40 и не мога да заспя? А около мен нормалните хора си спят... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Не мисля, че е заслужено това. Tiesto е много по-добър DJ. Армин си промотира лейбъла и това му е. Миксира начало на трак с край на трак. Бе ,не знам въобще к'во вярвате на такива класации (като DJ mag). Kолкото и Мис Свят е най-красивата жена на планетата. Въобще цялата топ 100 е леш ;] + това ключови емблеми на електронната музика киснат на места, далечни от ТОП10.ФАКТ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=zmYuaJmkwB8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Тази класация е за най-популярен и най-комерсиален DJ, не знам защо се намесва "по-добър" в уравнението...То има десетки чисто технически по-добри DJ в тази класация..Richie Hawtin, James Holden...итн.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Ще си купите нормални коли, момчета.... С моята усетих две леки неравности - до Тримона, в западното платно. Тази нощ минахме с ОРела на нетруут и ми се разтропаха бъбреците... Факт е обаче, че при полагането на тия платна за пръв път видях да се влага метална мрежа в асфалта. Досега не съм виждал такова нещо. ============================ ARMIN VAN BUUREN NUMBER 1 DJ IN THE WORLD AGAIN! Аз минах с Ф50-то и нищо не усетих. Може би пък с 300 да съм го прелeтял Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Най-некадърното усфалтяване е това на ЦБ3. Нямам думи, все едно плавам, а не шафирам. Определено асфалта е на вълнички, но не е чак толкова фрапиращо. Поне евала, че в посока сточна, на светофара на тримона има секция за ляв завой, отдавана трябваше да е така. Интересно ми е как е 6-ти септмври между Руски и Васил Априлов ако са го пуснали. Христо Ботев ми харесва как го направиха, добре че сега взеха да оправят и островчетата, че ги бяха разбили та да вземат да си ги оправят, имат и тротоари за оправяне също. Според мен на магистралата между Стара и Нова Загора е също на вълни. Ямболската част е къде по-добра. Започва проектирането на нови улици и пътни обекти в Пловдив. http://marica.bg/show.php?id=91659 След проведените обществени поръчки общинската администрация определи три фирми, които ще извършат проектирането на обща цена от 535 хиляди лева. Предвижда се разширяване на цялото Коматевско и на Пещерско шосе в участъка от бул. „Копривщица" до улица „Явор". Вторият проект е за реконструкция и разширение на бул. "Васил Априлов" от Централна гара до бул. Шести септември". Третият проект е за изграждане на транспортен възел на две нива на кръстовището до Водната палата, т.е между булевардите Цар Борис Трети и Марица Юг, както и за основен ремонт на бул. „Руски" от кръстовището на Централна гара до бул. „Шести септември". Договорите с избраните фирми ще бъдат подписани след изтичане на законоустановения срок за обжалване. Реализирането на част от обектите ще стартира още през следващата година, пише radioplovdiv.bg. В този мандат за първи път Община Пловдив планира реконструкция на улична мрежа след създаване на проектна готовност. Това ще доведе до по-ясни срокове и точни цени за всеки обект, коментира кметът Иван Тотев. До 15-т дни се очаква да бъде обявена процедурата за проектирането на булевард „Северен", както и на система за велоалеи в целия град. Доста добре звучи П.П. Бях доста скиптичен, към Тотев ама определено ме изненада. Доста проекти са планували, дано ги направят. От кръговото на 2 нива на сточна май се отказаха, но доколкото четох в по-късен етап като свършат ремонтите ще има промяна и там и отварянето на Богомил към сточна. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 напих се с бяло вино ше си посегна БАХТИ махмурлука.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.