w00x Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Цвети, с глас се смях, особено като видях маймуните сабаля! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Не знам за маймуните, обаче онзи полегналия слон ме уби направо...Хем фиркан кат' жювотну, хем не спира да чопка с хобота още от плодовете...Нямат спирачки.... Ей на това му се вика напиване до припадък... :laugh: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Цъкам на това и от youtube ми слагат отляво и дясно Джъстин Бибър и оная шарената Ники Минет ли Минаж ли е как е. Баси комбинацията. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Цвети, с глас се смях, особено като видях маймуните сабаля! Сабаля... с 1:30 Tова е в моята часова зона общо взето Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 http://vbox7.com/play:b172f63c хахахха...някви ученички няма ли? :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
XMD Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Работната седмица за мен приключи, утре сутринта заминавам на екскурзия до дяволското гърло и после в Пампорово. Хубаво - екскурзията е с десетокласнички от Лиляната. Лошо - ще съм със жената. Още по-лошо - няма да мога да пия в автобуса DON_CHEFO, при мен ше има ученички Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 10-ти клас не ми звучи като 18 годишни. Не, че на някой му пука де, те са по-развратни от нас баси :D едит: Винаги може да си приготвиш "весела кола". Лошото, че ще отиде вкуса на уискито в бутилката :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 хахахха...някви ученички няма ли? :D Стефчо, какъв е тоя мазен, мангалски пУмЯР бре!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 10-ти клас не ми звучи като 18 годишни. Не, че на някой му пука де, те са по-развратни от нас баси :D едит: Винаги може да си приготвиш "весела кола". Лошото, че ще отиде вкуса на уискито в бутилката :D Давай да се фърляме на Пунтото и да отиваме с 4 бутилки Руски Стандарт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Стефчо, какъв е тоя мазен, мангалски пУмЯР бре!!! залезе вече тая "звездЪ" Давай да се фърляме на Пунтото и да отиваме с 4 бутилки Руски Стандарт. ти си ебати чакалчето :D че и 4 бутилки :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 ти си ебати чакалчето :D че и 4 бутилки :D Трябва да се дебне плячката. По 1 на вечер на човек. Аз от 7 до към 3 мога и сам да изпия една с 2-3 Монстъра. И за малките бичеси да има. Като ги почерпиш и става лошо.. Те са скъсали синджира повече от нас с теб тия малките. Знаеш ли кви неща правят и говорят? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Знаеш ли кви неща правят и говорят? Аре няма нужда... Ти и го даваш в устата, тя само го държи и му ближе главата. За пози и мърдане да не говорим, почти 100% са тотални дървета. Друго си е обучената кака Абе що няма иконка, дет са облизва? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Ти и го даваш в устата, тя само го държи и му ближе главата. За пози и мърдане да не говорим, почти 100% са тотални дървета. Добре. Сигурно си прав, с оглед богатия ти опит с момичета на възраст между 17 и 19 години, през изминалите 3-4 години. Няма да споря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Добре. Сигурно си прав, с оглед богатия ти опит с момичета на възраст между 17 и 19 години, през изминалите 3-4 години. Няма да споря. Ми женен съм от една. Преди тва бях несериозно обвързан, така че - да, имам богат опит Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Ми женен съм от една. Преди тва бях несериозно обвързан, така че - да, имам богат опит Оженил си се за жена, с която си нямал сериозна и обвързваща връзка преди това? Suicidal Much? Че какво се очудваш на 1 година тогава? Това е като едно момче, дето ми обясняваше как ИМАЛО начин приятелката ти да не ти писне в продължение на много, много години. В неговия случай 8. След 40 минути "спор" се разбра, че той си кръшка съвсем редовно. Самозаблуда му се вика на тоя процес. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Абе що няма иконка, дет са облизва? Наско, усещаш ли така едно петъчно..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Аз пък му викам любов. Не познаваш нито интимния ми живот, нито жена ми, нито обстоятелствата довели до тая сватба, така че - трай си. Ам...Видене, само за спорта, някой път ще филмирам как голямо лайно удря вентилатор. Не ме е страх да се оцапам, така че опита е важен. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Аз пък му викам любов. Не познаваш нито интимния ми живот, нито жена ми, нито обстоятелствата довели до тая сватба, така че - трай си. То за това определение няма така или иначе. Според мен обаче, докато не изгубиш любов, няма как да знаеш какво е. Не ми и трябва да познавам споменатите аспекти от живота ти, честно да ти кажа. Аз не съм констатирал нищо за твоя случай, за да е нужно да ме молиш толкова учтиво да си трая. Едит: Пък и тук така или иначе си говорим на база писаници във форума, както не веднъж се е доказало, неколкократно дори и от теб. Дори да не си бях затраял преди любезната ти подкана, не виждам причина да я отправяш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Видене, вкарайте емотикона бря! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Писна ми постоянно да ви уча на Английски език, само защото употребявате изрази, чието значение интерпретирате по картинки. До кога мислите да продължаваме така? When the shit hits the fan Meaning Messy and exciting consequences brought about by a previously secret situation becoming public. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Ангеле, ако обичаш не ме учи на английски език, моля те. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Ангеле, ако обичаш не ме учи на английски език, моля те. Защо? Не искаш ли да го знаеш по-добре? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Ангеле, как е " дръжки" на английски? А "бабината ти трънкина"? А "уплашен до смърт"? Ако си бил при Сашко Павлов, няма начин да не ги знаеш...те са много сашковизми, при това са си напълно реални думи и изрази в английския... А за значението на изразите може да си поговорим мноооого. Още повече, че "когато лайното удари вентилатора" има вече толкова много значение, колкото и "Ангел от булфорум".... Ред.2 И противно на мнението ти, отдавна сме еволюирали умствено над нивото на разчитане на пиктограми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Bulforum.com / Total Posts: 1121222 (сега с този пост развалих хубавата цифра ) За 10 години това прави средно около 300 поста на ден - правилно ли смятам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Егати... Доживях да видя Ангел да говори за разват с малки пикли Ред. Само не стана ясно те дали са били там, докато той е трупал опит по отношение на сексуалните им похвати и навици Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.