w00x Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 И като говорим за лаптопи всичките дето се пънат че видиш ли ще вземеш един DELL със съшите параметри като macbook-a и слагат списъка с характеристиките един до друг някак млъкват като се сложи air-a до произволна тухла с екран с по-ниска разделителна способност, доволно по-тежък и грозен. Нали го водехме тоя спор в друга тема преди около година и стигнахме до извода, че не си особено прав в това си твърдение? Сега, 1 година по-късно, има още повече модели, които излизат с хубава изработка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 DELL Precision са точно същата тухла като моето HP. Не виждам смисъл да си взимам такова. Освен това напоследък ми трябва и XCode, a той не работи на друго освен на MAC... евентуално с виртуална машина и прочее, но е мизерно Ангеле излизат, но като им накичиш ССДта, избереш по-хубавия екран, повече памет и т.н. и пак става доволно близко като цена, даже някой път я надминава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 https://www.facebook.com/events/370277886390715/ За Пловдив не знам къде ще е. Но е за всички родители, на които им пука за децата им. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Нямам сили да се включа в шоуто... Спал съм едва 3 часа, днес закарах дядо ми до военния санаториум във Велинград (естествено по дългия път), тръгнах да се връщам, малко преди Батак ми обясниха как трябва да ида да си го прибера, защото не е годен за процедури откъм сърце, та пак до Велинград и после до Пловдив. Класика. Главата ми кънти отвсякъде... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Всичко е от малко пиене. Ред. Видене, смотан капрал такъв, може ли да не ме подсетиш ма!!! Честит празник и наздраве! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Отваряше се, но само от някои доставчици. Например - вкъщи не можех да го отворя с бетека-то, но с ангатасофт нямах проблеми. Мда, ясно.Подозирах го..У офисот съм на Юроком, пък вчера у дома не съм пускал компота да чекна как е хавата със студената кутия....Благодаря за пояснението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Вчера от офиса с кутията не се отваряше също. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Вчера от офиса с кутията не се отваряше също. Не се отваряше с нищо. Не знам какво гледате, но по едно време през нито един от следните доставчици не се отваряше: Langame N3 Cooolbox DigSys Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Добавям Мегалайнян и Спеканнет Link to comment Share on other sites More sharing options...
ARPAnet Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 мхм, AT&T го отваряше мегалан - destination host unreachable Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 От чужбина се отваряше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Добро утро...хлъц! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Добро да е....пръц! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Добро да е....пръц! .............. Мммм даааа....колко всъщност си приличаме с животните. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Мммм даааа....колко всъщност си приличаме с животните. Ние сме животни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Ние сме животни. Да...ама и пием, следователно сме на по-високо еволюционно стъпало от тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 А ако се лъжеш, че сред животните не съществуват наркомании... Слоновете обичат LSD, земеровките поркат, галаготата ползват опиум...При това го казвам сериозно. Ползват също и естествени опиати, не само в лабораторни условия. Кълвачите обичат да се "къпят" в мравуняци заради формалдехида.. И още много случаи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Добре де, ние сме пияни животни...или пък животни пияници..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 ...Слоновете обичат LSD, земеровките поркат, галаготата ползват опиум..... Не ми се обяснявай - слоновете не се цакат взаимно като си разреждат ЛСД-то, земеровките не поркат на маса и не се питат взаимно дали се уважават, а галаготата дори не са си оформили регион, подобен на Холандия, така че - ние сме по-еволюирали от тях...точка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Блог за бури и екстремно време Правим проверка на това, което коментирахме вчера за края на месеца, с новото обновление на GFS. На тази карта, която комбинира температурата на 850хпа и геопотенциалите на 500хпа, се вижда, че моделът не само се запазва, но даже е в по-хард вариант. При това положение сняг би валял в България и под 600м н.в. /В./ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Наско, в момента тук, където съм, не е сигурно кога и дали пак ще прихвана интернет и не съм чел много по темата за блога и метео-прогнозите, а живо ме интересува дългосрочна прогноза в рамките на следващите 2 седмици. Тъй че ще ти бъда благодарен ако ми дадеш някаква вероятностна прогноза в проценти (доколко е възможно да се сбъдне тази прогноза) за снегове и внезапни ниски температури. Едит: Касае ме Южна България на 1 км надморска височина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Горната е за 300 часа напред. По-дългосрочна засега не мога да дам, но ако нещо, ще ти звънна. http://www.weathercast.co.uk/world-weather/europe.html Според това тук, в края на месеца можем да чакаме първия сняг. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 За животните и напиването: http://www.youtube.com/watch?v=D5E5TjkDvU0 ПП Прочетох, че всъщност животните не се замайвали от плода, а от някакви насекоми, които полепвали по кората на плода, ама карай. Весело е, пък и петъчно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 За животните и напиването: Цвети, с глас се смях, особено като видях маймуните сабаля! ================================================== Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.