Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

И като говорим за лаптопи всичките дето се пънат че видиш ли ще вземеш един DELL със съшите параметри като macbook-a и слагат списъка с характеристиките един до друг някак млъкват като се сложи air-a до произволна тухла с екран с по-ниска разделителна способност, доволно по-тежък и грозен.

Нали го водехме тоя спор в друга тема преди около година и стигнахме до извода, че не си особено прав в това си твърдение?

Сега, 1 година по-късно, има още повече модели, които излизат с хубава изработка.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

DELL Precision са точно същата тухла като моето HP. Не виждам смисъл да си взимам такова.

Освен това напоследък ми трябва и XCode, a той не работи на друго освен на MAC... евентуално с виртуална машина и прочее, но е мизерно

Ангеле излизат, но като им накичиш ССДта, избереш по-хубавия екран, повече памет и т.н. и пак става доволно близко като цена, даже някой път я надминава

Нямам сили да се включа в шоуто... Спал съм едва 3 часа, днес закарах дядо ми до военния санаториум във Велинград (естествено по дългия път), тръгнах да се връщам, малко преди Батак ми обясниха как трябва да ида да си го прибера, защото не е годен за процедури откъм сърце, та пак до Велинград и после до Пловдив. Класика. Главата ми кънти отвсякъде...

dortcanape.gif

Всичко е от малко пиене.

Ред. Видене, смотан капрал такъв, може ли да не ме подсетиш ма!!!

Честит празник и наздраве! beer.gif

Отваряше се, но само от някои доставчици. Например - вкъщи не можех да го отворя с бетека-то, но с ангатасофт нямах проблеми.

Мда, ясно.Подозирах го..У офисот съм на Юроком, пък вчера у дома не съм пускал компота да чекна как е хавата със студената кутия....Благодаря за пояснението.

Вчера от офиса с кутията не се отваряше също.

Не се отваряше с нищо. Не знам какво гледате, но по едно време през нито един от следните доставчици не се отваряше:

Langame

N3

Cooolbox

DigSys

А ако се лъжеш, че сред животните не съществуват наркомании... Слоновете обичат LSD, земеровките поркат, галаготата ползват опиум...При това го казвам сериозно. Ползват също и естествени опиати, не само в лабораторни условия. Кълвачите обичат да се "къпят" в мравуняци заради формалдехида.. И още много случаи ;)

...Слоновете обичат LSD, земеровките поркат, галаготата ползват опиум.....

Не ми се обяснявай - слоновете не се цакат взаимно като си разреждат ЛСД-то, земеровките не поркат на маса и не се питат взаимно дали се уважават, а галаготата дори не са си оформили регион, подобен на Холандия, така че - ние сме по-еволюирали от тях...точка. ;)

311146_369075369841184_428443496_n.jpg

Блог за бури и екстремно време

Правим проверка на това, което коментирахме вчера за края на месеца, с новото обновление на GFS. На тази карта, която комбинира температурата на 850хпа и геопотенциалите на 500хпа, се вижда, че моделът не само се запазва, но даже е в по-хард вариант. При това положение сняг би валял в България и под 600м н.в. /В./

Наско, в момента тук, където съм, не е сигурно кога и дали пак ще прихвана интернет и не съм чел много по темата за блога и метео-прогнозите, а живо ме интересува дългосрочна прогноза в рамките на следващите 2 седмици. Тъй че ще ти бъда благодарен ако ми дадеш някаква вероятностна прогноза в проценти (доколко е възможно да се сбъдне тази прогноза) за снегове и внезапни ниски температури. :bowdown:

Едит: Касае ме Южна България на 1 км надморска височина.

Горната е за 300 часа напред. По-дългосрочна засега не мога да дам, но ако нещо, ще ти звънна.

http://www.weathercast.co.uk/world-weather/europe.html

Според това тук, в края на месеца можем да чакаме първия сняг.

За животните и напиването:

http://www.youtube.com/watch?v=D5E5TjkDvU0

ПП Прочетох, че всъщност животните не се замайвали от плода, а от някакви насекоми, които полепвали по кората на плода, ама карай. Весело е, пък и петъчно. :)

За животните и напиването:

post-12-1234436715.gif

Цвети, с глас се смях, особено като видях маймуните сабаля! laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

==================================================

friday55.gif

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...