avelina Posted October 16, 2012 Share Posted October 16, 2012 Ба*ти ужаса,ба*ти кочината.Пускам си ьТВ ,и гледам някъв травестит ! .... пия 3 бири и си лягам... Като спомена за травестит, и се сетих - в квартала бях видяла едно много красиво момиче, с което се запознах по-късно и се оказа, че това е синът на една колежка на майка ми... :laughing1: Тъкмо го бях позабравила, и веднъж се засякохме в автобуса, и аз пак се обърках, защото в първия момент гледам, как срещу мен сяда една хубава девойка... Като ме заговори, и си спомних... Баси, бе гримиранА и облеченА по-добре от жена... УжасТ направо... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Добро утро. http://boykonikolov.com/%D0%BD%D1%81%D1%81-%D1%81%D0%B5-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B8%D0%B7%D0%BD%D0%B5%D1%81%D0%BE%D1%85%D0%B0-btv-%D0%B2%D0%B0%D1%88%D0%B5%D1%82%D0%BE-%D0%BD%D0%B5-%D0%B5-%D1%87%D0%B5%D1%81%D1%82%D0%BD%D0%BE/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Снощи преди да си легна, Германия - Швеция 4:0. Откъде да предположа, че ставайки тази сутрин, ще видя 4:4. Явно неслучайно немците имат израз за учудване Alter Schwede. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Баси, бе гримиранА и облеченА по-добре от жена... УжасТ направо... Ми смятай к'ви са ни жените Хм, в тази тема не е писано от над три години. Но пък и ov3rm4n изчезна безследно и няма кой да поддържа огъня.Не е баш безследно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 17, 2012 Share Posted October 17, 2012 Бай Йордан май се задоми...нещо такова си спомням за него... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Дубрютр'. Ред. Помните ли оня ден, като казах, че след проскането на прани гащи на Античния, следващата стъпка е събарянето на къщи в Стария град и строенето на молове? Е, герберастите я направиха тая стъпка http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2012/10/17/1927826_sozopol_koprivshtica_melnik_arbanasi_veche_niama_da_sa/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Бай Йордан май се задоми...нещо такова си спомням за него... Да е жив и здрав! Ама това едва ли е причината да се покрие така. Все пак някои от нас сме задомени откакто се помним. Едит: Торентите са за аматьори! Да живеят NZB-тата от Usenet! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 уникален! Мдамм, уникално велик.. Абе, ко стана с форума тия дни?Вчера цял ден и днес, до преди малко, изобщо не се отваряше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Мдамм, уникално велик.. Абе, ко стана с форума тия дни?Вчера цял ден и днес, до преди малко, изобщо не се отваряше... Отваряше се, но само от някои доставчици. Например - вкъщи не можех да го отворя с бетека-то, но с ангатасофт нямах проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Няма да се учудя, ако хората, които заселят други светове бъдат Гугъл: Невиждани до сега снимки из дейта центрвоете им. Последни крясъци на технологиите от кранове и помпи, измервателни прибори и автоматика през охлаждане и климатизация, песетене на енергия, сигурност и надеждност..всичко! Галерия Street View http://www.youtube.com/watch?v=avP5d16wEp0 Link to comment Share on other sites More sharing options...
plameni Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Няма да се учудя, ако хората, които заселят други светове бъдат Гугъл: Мисля, че грешиш. Според мен са дошли от там... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Не знам по какви магазини гледаш невежо... За 399 долара ще може да се снабдите с 64-гигабайтовата версия, за 299 долара с тази от 32 GB, а за 199 долара машината ви ще е оборудвана с 16 GB флаш памет. Тези цени разбира се ще са валидни с тарифен план от съответния мобилен оператор. Като цяло обаче сумата остава същата като тази, срещу която се продаваше в САЩ iPhone 4S след представянето му. От днес очакваме неговата цена да бъде намалена. В България също очакваме идентични с миналогодишните цени за страната ни – около 1200 лева. Аз какви магазините гледам, съм показал. Техномаркет. Новините и аз мога да ги чета. Дори и по-актуалните, че и в оригинал. Ама явно ги чета по-добре от теб. Цената в момента ми покажи. В БГ магазин. Ей сега, в тоя момент, Теменужка решава, че иска да иде да си купи новия iPhone 5, щото иска да получава SMS-ите по-бързо и да си проверява Фейсбука. Къде отива? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Фак ма. Тя като иска, отива и си купува ---> http://shtepsel.bg/iphone-5/ Ред. Да не говорим, че в Технополис е 1999лв, таман кат за мама Нуги(тва галено от Теменужка). Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Фак ма. Тя като иска, отива и си купува ---> http://shtepsel.bg/iphone-5/ Е да. Прав си. 1880лв са си доста по-приемливи от 1999лв в Техномаркет. 1880лв са си къде, къде.. I stand corrected. Ред. Да не говорим, че в Технополис е 1999лв, таман кат за мама Нуги(тва галено от Теменужка). Гледаш 16ГБ вариантите. 2499 дето го бях показал е 64ГБ. В Техномаркет, 16ГБ също е 1999лв. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Значи, заеби спора. Някой да ми обясни, какво толкова му има на тоя телефон, че се юркат да го купуват? Аз в момента съм с едно Сони Ериксон У9(май), дето го ползвам за разговори, смс-и и навигация. Даже интернет не ползвам, освен когато съм на майната си и то ако има покритие. За къв бяс ми е тая бяла чикия? Ред - И като ми трябва място, винаги мога да си взема лаптопа, ако ще говорим Гб-ти. Та някой да ми обясни като на прост селянин, моля Ви. Ред3 Ако няма разлика, за какво да плащам повече? 0.о Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Ми че то Раптъра го е обяснил нагледно в другата тема бре! Никой не знае за какво му е толкова скъп телефон, но важното е да го има, защото е НОВ и е на APPLE. И е доказано, че ако купуваш всичко НОВО на APPLE пишката ти става по-голям с 20 санта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Защото има отхапана ябълка! Автоматично ти пораства пишката с 5 санта за всеки такъв продукт. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Да, да ми расте, та после като го вадя да пикая в мивката, да опикавам вратата зад мен...Айде няма нужда. Който иска - да се ебе в гъза. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 И е доказано, че ако купуваш всичко НОВО на APPLE пишката ти става по-голям с 20 санта. Защото има отхапана ябълка! Автоматично ти пораства пишката с 5 санта за всеки такъв продукт. Някой ще я потвърди ли тая информация моля, че се бях засилил да купувам. Колкото повече, толкова повече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 При теб има нужда, нали все трябва да СИ доказваш, че противно на всичко си мъж Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 При теб има нужда, нали все трябва да СИ доказваш, че противно на всичко си мъж Ти от къде знаеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 По собствените ти думи няма какво друго да отсъди човек. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Значи, заеби спора. Някой да ми обясни, какво толкова му има на тоя телефон, че се юркат да го купуват? Аз в момента съм с едно Сони Ериксон У9(май), дето го ползвам за разговори, смс-и и навигация. Даже интернет не ползвам, освен когато съм на майната си и то ако има покритие. За къв бяс ми е тая бяла чикия? Мен ако питаш за всичко освен навигацията перфектния телефон е nokia e52. Ред - И като ми трябва място, винаги мога да си взема лаптопа, ако ще говорим Гб-ти. Та някой да ми обясни като на прост селянин, моля Ви. Ред3 Ако няма разлика, за какво да плащам повече? 0.о По-добър екран, по-бърза работа с приложения, повече памет за въпросните приложения (лапетиите основно за игри). И най-вече за гъзария. То и Галакси С3 няма нищо кой знае повече от Галакси С1 особено ако го ползваш за това, за което ползваш твоето Сони Ериксон. Тази малоумна картинка я гледам за 3ти път и цената изобщо не е тази - не знам откъде са си я осмукали от пръстите. Освен това, има 27" дисплеи с разлика 3 пъти в цените защото единия е с TN матрица a другия е с IPS. И като говорим за лаптопи всичките дето се пънат че видиш ли ще вземеш един DELL със съшите параметри като macbook-a и слагат списъка с характеристиките един до друг някак млъкват като се сложи air-a до произволна тухла с екран с по-ниска разделителна способност, доволно по-тежък и грозен. После се почва - е то мен това не ме вълнува, онова не ме вълнува. Имам приятел в щатите взе си по същата логика един acer за $600 и вика "ми за какво ми е да плащам повече - този ми върши работа". Купи на щерка си един air сега друга песен пее - acera след 1 година батерията не държи вече, капризи отвсякъде, екрана е 1280х700 а не 1440х900, едното е със скапан 5400рпм диск другото с 256gb ssd. Ама написано 250gb hdd изглежда еднакво, както и 13" дисплей, само че си има подробности. Нали имам мега яко HP надумкано до дупка с екстри... и прегрява, тежи като 2 тухли четворки, батерията кара по час и половина само а не над 5, с допълнителна кара над 4 но тя добавя един кг отгоре, за зарядното да не почвам... Та искам да замоля хейтърите и хората търсещи евтиното - купувайте това, което ви харесва стига да ви върши работа, но някак подобни картинки звучат като "гроздето е кисело" Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Дедо. Тихо бря. Наясно съм. Цирк да става. Link to comment Share on other sites More sharing options...
host Posted October 18, 2012 Share Posted October 18, 2012 Вземи си Dell Precision серията и сподели пак казвам го щото знам, че си способен и няма да пропуснеш да ни споделиш, а не че се базикам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.