Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

К'во ви е направил толкова Виден бре? :laughing1:

А де?!?! Ама ша зема лопатата аз... laughing1.gif

Всичко си е*а мамата, ей! Уж едно коляно, уж един менискус, а ся ко стана, е*и му майката! Ша режа и ша хвърлям, б*си мамата!

Който скача на въже, вместо да си пие бирата... biggrin1.gif

За да си осигуриш пълно покритие на проклятието и за да нямаш пропуснати варианти, щото тук таме по заведенията и разни ятаци може да има останали количества, трябва по-мащабно проклятие - кажи примерно де що има туборг по света да се вкисне, жабуняса, де що има амбалаж да се спука и в земята на попие или нещо от сорта :) :) :laughing1:

Ми не съм си дигнал кърста до такъв левел, бе... Не че не ми мина през главата, ама на.

Всичко си е*а мамата, ей! Уж едно коляно, уж един менискус, а ся ко стана, е*и му майката! Ша режа и ша хвърлям, б*си мамата!

честито. добре дошъл в касапницата.

и тия приказки не ги приказвай около онея чичковци с леко налуден поглед и титли пред името. преди да възразиш ще си упоен и обезкрачен.

Яки джанти! :laughing1:

Edit: Това току-що го прочетох (Вежди обяснява за срещата им заедно с Тиквата с Де Ниро и Траволта). WTF? :confused :Facepalm:

"Премиерът дойде да поздрави тези велики мъже, пък и той им е кумир. Какъв е проблемът? Много готини."

Така министърът на културата вежди Рашидов коментира пред Би Ти Ви коя е причината премиерът Борисов да се снима с холивудските знаменитости, които миналата седмица бяха в България за снимки на филм.

Министърът обясни още, че премиерът намерил много общи теми с Де Ниро и Траволта и по-специално по отношение на авиацията и самолетите. От срещата си проличало колко земни и обикновени хора са дори най-големите имена в световния шоубизнес. "Показваха си децата, бебетата... Прекрасна кухня, отпуснаха се. Бебетата си показваха. Пък бащата на Робърт де Ниро е художник и майка му е художничка и поетеса. Имахме общи теми. Зарадваха се. Това са хора, които се държаха по-обикновено от нашите обикновени хора, които имат комплекси за малоценност", каза още Вежди Рашидов и уточни, че като културен министър нямало как да не се види със знаменитостите на родна земя. "Нима чакате да съм на пазара за зарзават", попита леко обиден той.

Аз пък гледам аеробика и се радвам на каката с бялото (всъщност жена ми ги пусна да подскача до мен), но каката в бялото има един момент много хубаво си друса циците

http://www.youtube.com/watch?v=507P9YJWeTg

(в part 2 е дори по-атрактивна) :)

Е то имаше виц, че Б.Б. не можел да се изпикае - щом го извади и медиите веднага го налапват...

Не знам, може би вече съм отвикнал на подобна просташка реалност, но това вече ми дойде твърде много. Не само факта, че въпросните мутри са се натресли на звездите използвайки служебното си и политическо положение, ами и начина по който простака пресъздава фантазиите си в последствие и ултранахалството на измисленото оправдание на иначе чисто комплексарската си постъпка. Това, което изпитах от цялата тази история е меко казано погнуса. :sick

Това, което изпитах от цялата тази история е меко казано погнуса. :sick

Мисля си, каква ли ще е медийната и обществена реакция, ако се разнасят обесени чучела на по-видните политически кретени/за оригиналите е още рано, за съжаление/....ninja.gif

Да и поредното дело срещу държавата в Страсбург за накърняване на човешките права ;)

http://frognews.bg/n...%BF%BD%EF%BF%BD

Пробвай някой път да заведеш такова дело. wink.gif

========================

Най-важното в тая статия, което е абсолютната истина!:

Може да са мързеливи, лукави, подли и хитри, но интересите си знаят перфектно, и когато е нужно, се обединяват и защитават до край.

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...