Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Само гал4енцето не е познал...къв карфур тя трЕбе да стане управител на света или поне на тая галактика....

Хаха, съгласна съм. Ако ми издигнете кандидатурата за управител на вселената, няма да ви троша хатъра, я :laughing1:

А както казва онова, не ме споменавайте и мен в едно изречение с него... Нямам какво да деля с него.

Хаха, съгласна съм. Ако ми издигнете кандидатурата за управител на вселената, няма да ви троша хатъра, я :laughing1:

А както казва онова, не ме споменавайте и мен в едно изречение с него... Нямам какво да деля с него.

не може. заето е.

Точно така!Но мисленето и поведението на по-голямата част от българите е извън нормите на съвременната европейска култура и цивилизация.Затова дори и едно ДОБРО правителство ,че и парламент да се сформира хипотетично нещата няма да се оправят.Бедни,бедни,пък всеки се е намърдал в колата,а някои дори и в две и повече.Някакъв ужас е в Пловдив с тези коли и паркирането им.Сега гледам в ПЛОВДИВ24 поредния тъпанар как е оставил колата си на тротоара и се дразня.И чиновниците по традиция НЕ РАБОТЯТ.Трябва да дойде някой властелин с гаден характер и яко репресии за дивите субекти из тази територия.Не казвам Пиночет,понеже е спорен и доста читаво изгоря при него струва ми се.Но някой или някои трябва да пренаредят нещата.

Точно така!Но мисленето и поведението на по-голямата част от българите е извън нормите на съвременната европейска култура и цивилизация.Затова дори и едно ДОБРО правителство ,че и парламент да се сформира хипотетично нещата няма да се оправят.Бедни,бедни,пък всеки се е намърдал в колата,а някои дори и в две и повече.Някакъв ужас е в Пловдив с тези коли и паркирането им.Сега гледам в ПЛОВДИВ24 поредния тъпанар как е оставил колата си на тротоара и се дразня.И чиновниците по традиция НЕ РАБОТЯТ.Трябва да дойде някой властелин с гаден характер и яко репресии за дивите субекти из тази територия.Не казвам Пиночет,понеже е спорен и доста читаво изгоря при него струва ми се.Но някой или някои трябва да пренаредят нещата.

Махаме БМВ-то и всички коли от снимкита барабар с градския транспорт струват горе долЕ колкото тия колела :wacko:

То хубаво в Холандия, ама там като ида с велоспиед на работа, училище и т.н. знам, че ще се прибера с него. Тук знаеш, че като идеш с колело ще се върнеш с градски транспорт, или ако в мазето на блока някой друг ще го подкара преди теб. А както каза Чефо, цената на някой от тея велосипеда сигурно в пъти бие цената на някой от автомобилите на снимката.

Айде сега цената на автомобилите и колелетата е проблема. Някой да каже за условията? Понеже да се кара с колело по пътищата си е направо самоубийство...

Не е само това проблема, ясно е че е комплексно. За това и казвам, че е тъпо да се казва какъв е манталитета и как било на запад. Тук и условия няма, а както казах колелата ги крадат за секунди. Докато е така няма да има велосепедисти.

Айде сега цената на автомобилите и колелетата е проблема. Някой да каже за условията? Понеже да се кара с колело по пътищата си е направо самоубийство...

Аз лично НЕ искам да карам колело в ПЛОВДИВ. В София, Ню Йорк или някой друг може и да е удачно...примерно. ;)

То хубаво в Холандия, ама там като ида с велоспиед на работа, училище и т.н. знам, че ще се прибера с него.
Това работи и в двете посоки - управниците като гледат, че никой не ходи с колело си викат "зак'во да се грижим за велосипедистите". Същото важи и за вело паркингите. В нашата фирма, като почна половината сграда да идва с колела на работа, разшириха паркинга. И до сега колело не е изчезвало от вело-паркинга.
А както каза Чефо, цената на някой от тея велосипеда сигурно в пъти бие цената на някой от автомобилите на снимката.
Тц, всичките са евтинджоси, от там могат да се вземат от по 200-300 евро. Sprint, Leader и Cross си правят парите, като вадят такива колела...

Това, че моето колело струва колкото две голф двойки, далеч не значи, че всички колелета са такива.

Пичове, това с колите и велоалеите е една хилядна от проблемите, които има в нашата мила татковина. И за народопсихологията има какво да се изговори, все пак не холандците са били 500 години под турско робство ;).

Скорпионски, колко ти струва колелото, че ми стана интересно? :)

велосепедисти.

Say what? :)

Много грешно подхождате.

Проблемите с паркирането и не спазването на правилата се решава с повече контрол от страна на полицията.

А за картинката - какво правим когато вали сняг/дъжд с тези колеленца ? :)) Май са пропуснали да споменат, че имат нормално работещ градски транспорт ;)

Колко са работните места с душове ? :)

ARPAnet, бил ли си в Холандия? Когато вали дъжд пак карат колелета, но с ония найлонови халати (както им викам аз) :). Много суперлативи мога да изкажа за тази страна, тъй като останах с положителни впечатления от десетдневното ми пребиваване там през 2010. Само жените са им грозни. :)

Понеже в момента съм на едно изолирано място в БГ, в което дори М-тел едвам се хваща, а Глобул изобщо го няма, съм безкрайно щастлив, че с един мощен USB адаптер успях да се закача на някаква много далечна мрежа (която уж е с WPA2, а пък адаптерът се върза незнайно как :blink: :confused)... и дори успявам да гледам директно скока по "България он еър" (мерси за линка по-горе в темата). Вече мина 20 километра, ама нещо скафандърът му нямал отопление чух...

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...