Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Редакция - Абе някой няма ли я още оная снимка, дето двамата с Пиромана пикаем на една стена.Психарчо, ти май ни щракна, я виж :)

Имах пълна колекция на посещаваните от мен уарез срещи... За съжаление един формат ни отне всичко това...

@Копче, евала! Разглобих се от смях...

Бих добавил "в тоя Кабул направо се разцепихме"... или "вчера на магистрала Тракия така се размазахме"...

Аз пък искам да бъда диктатор на водопад!

Редакция: Приемам всякакви етикети. Като "комплексар", "затапвач" и всичко за което се сетите. Но не обещавам да ги приема и насериозно :]

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Направих 6000-ят пост в тази тема...
Извинявай, че те разочаровам, но ако погледнеш, ще видиш, че тази чест се падна на мен...

Живота е жесток! Както и този след теб бърка...

Извод - не бързай да пишеш. За тези години в IRC, ако не друго - то поне съм се научил да пише с доста висока скорост. Хората са ми се шашкали с каква скорост съм способен да бълвам :)

Средна скорост при неудобен за писане и непознат текст - 70 думи в минута :)

Не се ли изхвърли малко с тея 70 думи :)

Минава ми през главата, че от кажи речи 2-3 месеца не съм близвал бира

Лошо, требе да се пие бира поне веднъж в седмицата, щото полезна. Аз се чуда как да си зема ТОФЛ без да уча и струва ли си да дам пари да ида на рокфест в Холадния за три дни...

Не се ли изхвърли малко с тея 70 думи :)
Не, даже мога и повече!

Точно пишейки горния пост си направих експеримент. Пуснах хронометъра (секунда и нещо загуба), след което започнах да пиша произволни думи. Това разбира се малко забави производителността ми, понеже освен всичкото се стараех и да ги съчинявам, както и да си коригирам допуснатите грешки.

След изтичането на едната минута спрях да пиша и си преброих написаните думи. Бяха седемдесет и две.

Можеш да попиташ Наско (Grim), с който сме имали удоволствието да работим заедно (не питайте клиентите) и ме е виждал в стихията ми :)

Иначе през главата ми минават леки дози кофеин и се чудя... дали да пусна нета на съквартирантите? Снощи, след като ме държаха буден до към 2-3 часа, просто станах, влезнах в рутера и промених IP Pool от 2-20 на 69-80...

Айде... да дишат.

Можеш да попиташ Наско (Grim), с който сме имали удоволствието да работим заедно (не питайте клиентите) и ме е виждал в стихията ми :)

Потвърждавам.А клиентите нямат право на глас :lol:

лав;45 ;лавк5 л;акв45 ай4кл5 йлавкйкласйфкалсйе5л 45хва 4йк5 хак4й5хйкав4х5 йв4а5 ав4лй хйа

Добро Утро! Да сте живи и здрави! Радвайте се, че живеете, а не че имате проблеми, ей!

Обличам си палтото, ризката, панталончето, обувките, слагам на мп3-ката Machine Head, взимам си папчицата и потеглям към SS (сигнали и системи)!

Не, даже мога и повече!

Точно пишейки горния пост си направих експеримент. Пуснах хронометъра (секунда и нещо загуба), след което започнах да пиша произволни думи. Това разбира се малко забави производителността ми, понеже освен всичкото се стараех и да ги съчинявам, както и да си коригирам допуснатите грешки.

След изтичането на едната минута спрях да пиша и си преброих написаните думи. Бяха седемдесет и две.

Приятелю, не че искам да те поучавам, обаче "70 ДУМИ в минута" не значат нищо. Проучи въпроса и ще видиш, че в машинописа се броят чистите удъри в минута (горе-долу колко правилни символи си написал, като за 1 грешен ти намалят правилните с 10). Самият тест се се изразява в това, че ти дават полносмислен текст, пишеш 20 минути на него, след това ти броят броя символи и вадят по 10 за всеки грешен. Нищо не си съчиняваш ти, защото съчиниш ли, признават ти го за грешка. Такова понятие "думи в минута" явно точно от IRC си го научил. Казвам ти всичко това, защото съм бил на курс по машинопис и знам как стоят нещата.

Само за справка - 186 чисти удъра в минута на истинска пишеща машина на БДС (Български Държавен Стандарт, червените буквички на клавиатурата ти). На PC най-вероятно 20 до 30 % повече. Поздрави!

Така е...Два дена не пия нищо друго освен вода/и кафе, и мляко с шоколад/ и съм болен...Довечера трябва да си направя греяна ракия...И каква хубава украса си имаме - кървавочервена, тук-там с оттенъци на мозък и карантия

Finally свястна работа и то по специалността! На върха съм!!!

Аз пък съм учил нефизика и знам , че крушата може да падне на каквото разтояние си иска от дървото .

:laughing:

Ей това съм го гледала на филм с научните му обяснения:

http://bg.mykinda.com/science/10/12/2007/%...gledno/#more-11

Малко ме хваща страх от гигантските ефекти на микро ниво, които задължително дават промени на макро нивата. Но са предизвикани от енергийните потоци...образувани от мисълта :wacko:

По-сложно е - не мога да го обясня, трябва да се гледа и да се внимава!

Гледам мястото, където ще живея след месец и се кефя...Баси, отварям джама и метам въдицата във Волга...Образно казано :)

тва беше автогол :rolleyes:

АХАХАХАХАХХАХААААА!!! ^_^

Korpiklaani - Let's drink.

За съжаление опитите ми да зарибя хората около мен по фолк метъла се оказаха почти безплодни :[.

Гримьор, Нижни Новгород? :]

C Walk-a е готино нещо ама да можех да го правя :):):)

Още нещо ми минава през главата: Дали има въртяна по таван турбо дизелова или турбо бензинова италианска кола в Пловдивска околия :):):):)

Приятелю, не че искам да те поучавам, обаче "70 ДУМИ в минута" не значат нищо. Проучи въпроса и ще видиш, че в машинописа се броят чистите удъри в минута (горе-долу колко правилни символи си написал, като за 1 грешен ти намалят правилните с 10). Самият тест се се изразява в това, че ти дават полносмислен текст, пишеш 20 минути на него, след това ти броят броя символи и вадят по 10 за всеки грешен. Нищо не си съчиняваш ти, защото съчиниш ли, признават ти го за грешка. Такова понятие "думи в минута" явно точно от IRC си го научил. Казвам ти всичко това, защото съм бил на курс по машинопис и знам как стоят нещата.

Само за справка - 186 чисти удъра в минута на истинска пишеща машина на БДС (Български Държавен Стандарт, червените буквички на клавиатурата ти). На PC най-вероятно 20 до 30 % повече. Поздрави!

Тази статистика съм я видял в една програма, с която се надявах да се науча на десетопръстната система. Не я владея.

Пишейки текста, с който си проверявах скоростта съм се връщал назад, за да коригирам допуснати правописни грешки. Тоест, ако бях писал едно към гьотере - резултата щеше да е друг.

А относно скоростта - спори с това ;]. Или подобри рекорда :)

Редакция: И не на последно място... то си е за първо де...Led Zeppelin снощи са направили грандиозен концерт! Искам го!

Абе само да те питам...как се прави тоя тест на български ? ? че само на английски го има а пък искам се пробвам на бг

има има , днеска четох за някаква алфа ромео в пловдивско ма не помна ква беше

А дали иска да се раздели с турбината и интерколера. И на каква цена :D :)

АХАХАХАХАХХАХААААА!!! ^_^

Korpiklaani - Let's drink.

За съжаление опитите ми да зарибя хората около мен по фолк метъла се оказаха почти безплодни :[.

Гримьор, Нижни Новгород? :]

Аха, същия град :D А за фолк метъла се иска особена нагласа :) Аз напоследък/като изключим руското/ слушам само Storm,Cruachan и малко Summoning :love :punk

сега ставам от сън и започвам да се мотая като някой зъл химик :bgrin:

не е лошо да спиш един следобеден сън, но незнам дали трябва да е като мен до полунощ ,

сега поне си правя едно кафенце и ще видя от къде и с какво ще си запълня времето , май ще си легна пак, но да почета някоя книга или гледам има филмчета тук таме :ghost

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...