Antares Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Редакция - Абе някой няма ли я още оная снимка, дето двамата с Пиромана пикаем на една стена.Психарчо, ти май ни щракна, я виж Имах пълна колекция на посещаваните от мен уарез срещи... За съжаление един формат ни отне всичко това... @Копче, евала! Разглобих се от смях... Бих добавил "в тоя Кабул направо се разцепихме"... или "вчера на магистрала Тракия така се размазахме"... Аз пък искам да бъда диктатор на водопад! Редакция: Приемам всякакви етикети. Като "комплексар", "затапвач" и всичко за което се сетите. Но не обещавам да ги приема и насериозно :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Направих 6000-ят пост в тази тема...Извинявай, че те разочаровам, но ако погледнеш, ще видиш, че тази чест се падна на мен...Живота е жесток! Както и този след теб бърка... Извод - не бързай да пишеш. За тези години в IRC, ако не друго - то поне съм се научил да пише с доста висока скорост. Хората са ми се шашкали с каква скорост съм способен да бълвам Средна скорост при неудобен за писане и непознат текст - 70 думи в минута Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 10, 2007 Share Posted December 10, 2007 Не се ли изхвърли малко с тея 70 думи Минава ми през главата, че от кажи речи 2-3 месеца не съм близвал бира Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Лошо, требе да се пие бира поне веднъж в седмицата, щото полезна. Аз се чуда как да си зема ТОФЛ без да уча и струва ли си да дам пари да ида на рокфест в Холадния за три дни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Добро утро, момчета и момичета Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 добро да е очертава се слънчево-емоционален ден Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Не се ли изхвърли малко с тея 70 думи Не, даже мога и повече!Точно пишейки горния пост си направих експеримент. Пуснах хронометъра (секунда и нещо загуба), след което започнах да пиша произволни думи. Това разбира се малко забави производителността ми, понеже освен всичкото се стараех и да ги съчинявам, както и да си коригирам допуснатите грешки. След изтичането на едната минута спрях да пиша и си преброих написаните думи. Бяха седемдесет и две. Можеш да попиташ Наско (Grim), с който сме имали удоволствието да работим заедно (не питайте клиентите) и ме е виждал в стихията ми Иначе през главата ми минават леки дози кофеин и се чудя... дали да пусна нета на съквартирантите? Снощи, след като ме държаха буден до към 2-3 часа, просто станах, влезнах в рутера и промених IP Pool от 2-20 на 69-80... Айде... да дишат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Можеш да попиташ Наско (Grim), с който сме имали удоволствието да работим заедно (не питайте клиентите) и ме е виждал в стихията ми Потвърждавам.А клиентите нямат право на глас Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 лав;45 ;лавк5 л;акв45 ай4кл5 йлавкйкласйфкалсйе5л 45хва 4йк5 хак4й5хйкав4х5 йв4а5 ав4лй хйа Добро Утро! Да сте живи и здрави! Радвайте се, че живеете, а не че имате проблеми, ей! Обличам си палтото, ризката, панталончето, обувките, слагам на мп3-ката Machine Head, взимам си папчицата и потеглям към SS (сигнали и системи)! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spot_ex Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Не, даже мога и повече!Точно пишейки горния пост си направих експеримент. Пуснах хронометъра (секунда и нещо загуба), след което започнах да пиша произволни думи. Това разбира се малко забави производителността ми, понеже освен всичкото се стараех и да ги съчинявам, както и да си коригирам допуснатите грешки. След изтичането на едната минута спрях да пиша и си преброих написаните думи. Бяха седемдесет и две. Приятелю, не че искам да те поучавам, обаче "70 ДУМИ в минута" не значат нищо. Проучи въпроса и ще видиш, че в машинописа се броят чистите удъри в минута (горе-долу колко правилни символи си написал, като за 1 грешен ти намалят правилните с 10). Самият тест се се изразява в това, че ти дават полносмислен текст, пишеш 20 минути на него, след това ти броят броя символи и вадят по 10 за всеки грешен. Нищо не си съчиняваш ти, защото съчиниш ли, признават ти го за грешка. Такова понятие "думи в минута" явно точно от IRC си го научил. Казвам ти всичко това, защото съм бил на курс по машинопис и знам как стоят нещата. Само за справка - 186 чисти удъра в минута на истинска пишеща машина на БДС (Български Държавен Стандарт, червените буквички на клавиатурата ти). На PC най-вероятно 20 до 30 % повече. Поздрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Така е...Два дена не пия нищо друго освен вода/и кафе, и мляко с шоколад/ и съм болен...Довечера трябва да си направя греяна ракия...И каква хубава украса си имаме - кървавочервена, тук-там с оттенъци на мозък и карантия Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Finally свястна работа и то по специалността! На върха съм!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Аз пък съм учил нефизика и знам , че крушата може да падне на каквото разтояние си иска от дървото . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaToNik Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Ей това съм го гледала на филм с научните му обяснения: http://bg.mykinda.com/science/10/12/2007/%...gledno/#more-11 Малко ме хваща страх от гигантските ефекти на микро ниво, които задължително дават промени на макро нивата. Но са предизвикани от енергийните потоци...образувани от мисълта По-сложно е - не мога да го обясня, трябва да се гледа и да се внимава! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Гледам мястото, където ще живея след месец и се кефя...Баси, отварям джама и метам въдицата във Волга...Образно казано Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Баси на тоя свят колко прости хора има Edit:Еее весо нали знаеш,че си мислех за теб докато го писах Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 тва беше автогол Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 тва беше автогол АХАХАХАХАХХАХААААА!!! ^_^ Korpiklaani - Let's drink. За съжаление опитите ми да зарибя хората около мен по фолк метъла се оказаха почти безплодни :[. Гримьор, Нижни Новгород? :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 C Walk-a е готино нещо ама да можех да го правя :) Още нещо ми минава през главата: Дали има въртяна по таван турбо дизелова или турбо бензинова италианска кола в Пловдивска околия :):) Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 има има , днеска четох за някаква алфа ромео в пловдивско ма не помна ква беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Приятелю, не че искам да те поучавам, обаче "70 ДУМИ в минута" не значат нищо. Проучи въпроса и ще видиш, че в машинописа се броят чистите удъри в минута (горе-долу колко правилни символи си написал, като за 1 грешен ти намалят правилните с 10). Самият тест се се изразява в това, че ти дават полносмислен текст, пишеш 20 минути на него, след това ти броят броя символи и вадят по 10 за всеки грешен. Нищо не си съчиняваш ти, защото съчиниш ли, признават ти го за грешка. Такова понятие "думи в минута" явно точно от IRC си го научил. Казвам ти всичко това, защото съм бил на курс по машинопис и знам как стоят нещата.Само за справка - 186 чисти удъра в минута на истинска пишеща машина на БДС (Български Държавен Стандарт, червените буквички на клавиатурата ти). На PC най-вероятно 20 до 30 % повече. Поздрави! Тази статистика съм я видял в една програма, с която се надявах да се науча на десетопръстната система. Не я владея.Пишейки текста, с който си проверявах скоростта съм се връщал назад, за да коригирам допуснати правописни грешки. Тоест, ако бях писал едно към гьотере - резултата щеше да е друг. А относно скоростта - спори с това ;]. Или подобри рекорда Редакция: И не на последно място... то си е за първо де...Led Zeppelin снощи са направили грандиозен концерт! Искам го! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 Абе само да те питам...как се прави тоя тест на български ? ? че само на английски го има а пък искам се пробвам на бг Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 има има , днеска четох за някаква алфа ромео в пловдивско ма не помна ква беше А дали иска да се раздели с турбината и интерколера. И на каква цена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 АХАХАХАХАХХАХААААА!!! ^_^Korpiklaani - Let's drink. За съжаление опитите ми да зарибя хората около мен по фолк метъла се оказаха почти безплодни :[. Гримьор, Нижни Новгород? :] Аха, същия град А за фолк метъла се иска особена нагласа Аз напоследък/като изключим руското/ слушам само Storm,Cruachan и малко Summoning Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiTT BuLL Posted December 11, 2007 Share Posted December 11, 2007 сега ставам от сън и започвам да се мотая като някой зъл химик не е лошо да спиш един следобеден сън, но незнам дали трябва да е като мен до полунощ , сега поне си правя едно кафенце и ще видя от къде и с какво ще си запълня времето , май ще си легна пак, но да почета някоя книга или гледам има филмчета тук таме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.