Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Ами... първо беше серия мутри, които а земат отбора, а ги опушкат, после беше някаква кифла, която не знаеше тъча хвърля ли се, сади ли се, после дойде Коко Динев и публиката спря да пее, щото ги е страх да не ги почне и тях с любовната писалка, сега е господин аптека, дето и преди си купувал неща, които не му трябват... Последното беше евтин PR от страна на Дарадонко Одрисков...

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Зависи за какво ти е. Ако е за ежедневка... нз. Аз не бих взел... при положение, че от 316, 318, 320 до 328 няма голяма разлика в разхода?! Няма много хава за ежедневка. Може би некав читав 325тдс ама това е игла в купа сено.

Най-важно е как е поддържана наистина колата. Иначе ако ще и господ да я произвел, като преди теб "смяна на масло" е било невиждано събитие или пък да прегледа окачването. Каквато и да е колата е винаги гроб.

Както скоро видях в един друг форум 530д е60... смяна на верига... 7000лв :) Айляк.

Така е майна. Дори въздесъщата верига от време на време се сменя. А всички около мен с БМВ-та...ама тя намала ремък, веригата не се била сменята. И аз им казвам. Това, че вие за целия си живот няма да направите 300 000 км не значи, че верига не се сменя. Пък и все си мисля, че между е60 и е36 единствената прилика е емблемата и двете буквички "Е" :)

И тука вече другия финт. Взел си е пича 530д...ще си плаща за удоволствието, нали така? :)

Стефчо, миличък, те и ладите бяха с вериги... laughing1.giflaughing1.giflaughing1.gif

те са живото доказателство, че на руснака му дай да прави военни машини...за коли обаче....бегий на далеКО :D

те са живото доказателство, че на руснака му дай да прави военни машини...за коли обаче....бегий на далеКО :D

Майна, уж се бараш автомобилен разбирач, при това със сектантски уклон към италианските ламарини, а не познаваш елементарни положения от историята на автомобилостроенето. Руснаците никога не са решавали дали да сложат верига в двигателя на ВАЗ 2101 или нещо друго. Преди тях тази военна машина вече е била отдавна проектирана и конструирана от ФИАТ. Е, далече е от Ферари, но пак си е италианска. :laughing1:

Майна, уж се бараш автомобилен разбирач, при това със сектантски уклон към италианските ламарини, а не познаваш елементарни положения от историята на автомобилостроенето. Руснаците никога не са решавали дали да сложат верига в двигателя на ВАЗ 2101 или нещо друго. Преди тях тази военна машина вече е била отдавна проектирана и конструирана от ФИАТ. Е, далече е от Ферари, но пак си е италианска. :laughing1:

грам не ми пука какво са правили руснаците, никога не искам да съм притежател на каквато и да е руска техника....аз като цяло за друго говорех, така че сполай ти ;)

едит: нищо де, щом те кара да се чувстваш по-добре разкажи ни още някой и друг факт, който знаем ;)

грам не ми пука какво са правили руснаците

Ами там е работата, че не са правили нищо - Фиат са го направили.

Според мен високо проходимите руски машини са без еквивалент за годините си и с правилното зад кормилно устройство просто няма алтернатива :)

Алфа двигателите също са били с вериги до преди сливането с фиат и появата на новите двг-та :)

Акорд 7ма също е с верига :) Нищо лошо няма в крайна сметка :)

Интересно ми е от една верига и то за БМВ....ще можете ли да стигнете до ракетен двигател, трансплантация на сърце....или квантова механика :D :D

може ли докато гледах снощи - Мистър и мисис смит (онлайн при това) харда да ми се скапе .Бахти съдбата.

Купил си си най-счупения компютър на света. Аз толкова проблеми в една машина за толкова кратко време не съм виждал.

Не е вярно.Acer са най скапани .

Човек ,който се занимава с компютри ,ми го каза това,преди месец.HDD failure просто :lol:

Само да си бекъп-на дата-та и ще го тунинговам с един лол лвл формат ,пък дано издържи докато си взема един WD.

е аз съм на 980 дни, почти 3 години. И съм го ползвал почти нон стоп. Температурата,сиид-а оказват влияние в/у средният клас хард дискове ,какъвто е моят :)

Само да си бекъп-на дата-та и ще го тунинговам с един лол лвл формат ,пък дано издържи докато си взема един WD.

Напиши го пак като олигофрен и минаваш на модерейтед докато на мен ми скимне. И няма да ми скимне скоро....

421357_365762563505798_955339803_n.jpg

188115_118758478206209_1775361126_q.jpg

Блог за бури и екстремно време

Вижте, какъв зверски cut-off дреме на Западното крайбрежие. Именно с него са свързани очакванията за екстремно време/прерастване в "аутбрейк" в петък срещу събота и най вече събота. С него е свързано и колебанията, кога точно ще се проведе скока от "ръба на Космоса". Има замисли за утре, но си мисля, че по-скоро ще бъде отложен за след няколко дни. /В./

Дянков strikes again! ДОД на лихвите...

Като пример министърът посочи, че под 10 % от хората в България имат депозити от 20 хиляди лева. 

Ъ... Я тук да се намери един на десет, който има свободни 20 000 лева в банка. Веднага!

1.

другите 9 от теб.

само че не виждам да се обсъжда долна граница за влоговете, лихвите по които ще се облагат.

със същия успех ще ти обложат и мизерната лихвичка върху разплащателната сметка по която си получаваш мизерната заплатка. и кат почнат да "грешат" по "абсолютна случайност" и всевъзможни "технически причини" само глей сеир в нагласистиката на бюджета.

Дянков има същия проблем като ССПГ Диблър - парите му са погрешно позиционирани в другите хора.

и кат почнат да "грешат" по "абсолютна случайност" и всевъзможни "технически причини" само глей сеир в нагласистиката на бюджета.

Дянков има същия проблем като ССПГ Диблър - парите му са погрешно позиционирани в другите хора.

Абсолютно правилно.beer.gif

Ако някой се опита да ви продаде Самсунг без зарядно, с тъчскрийн и БЕЗ операционна с-ма. Има силна вероятност да е моя. Изгубих го на 10 метра от Бачи, но разбрах, че ми е паднал от джоба чак като пристигнах в София.

поздравителния текст при включването на телефона е Hello BOSS. Шанса да си го върна е почти толкова голям колкото и да срещна бялата лястовица, но все пак

иде ми да си захапя грацмуля от яд...не чак толкова заради телефона, понеже не е скъп като пари ама номерата в него :angry1 :rolleyes:

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...