w00x Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Дали е възможно да се напиеш с Бейлис? Може. С 3 бутилки примерно.. На следващия ден обаче... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Аре бре! Никой ли капацитет не може да ми отговори? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 ама ако просто ти се е мрънкало - мрънкай по-сериозно де. и продължавай да не правиш нищо друго. Нямам толкова време за да се занимая сериозно, пък и Виден каза че всичко е 6 та да да споделя и моето виждане по въпроса. п.п. за едната седмица за 1 км булевард ще се направя, че не съм те видял. Айде моля ти се. Не и с толкова хора и машини, с колкото го правят, но е съвсем възножно да се копае, да полагат кабели и водопроводи и след тях да се закопава. И това едновременно а не да се разкопае открай докрай, после да се чака доставката на тръбите, после пък на кабелите, после неясно на какво друго и накрая да се оправя пътя. Какво пречи 100 метра след разкопките да се полага нова настилка? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 http://www.economy.bg/bulgaria/view/5161/Zaplata-spored-grada-predlaga-Dyankov Разбирам съвсем малко от икономика, така че - я ми разяснете. Ама обосновано! Така както го разбирам, излиза, че колкото по-малък е градът, толкова по-ниско ще е минималното заплащане. Реално погледнато, отиваме натам, че хората да работят за без пари...Или бъркам. Питам сериозно и искам разумно обосновани отговори, а не поредната тъпня. За тъпотии - имам вагон и малка каручка. При положение, че подхода е махленски, ти какво смислено обяснение искаш? В големите градове хората работели за повече пари а в селата можело и по 300лв да взимат и им стигали едва ли не... ... Ебаси, кога мина цяла година... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Дали е възможно да се напиеш с Бейлис? малкият ми братчед може да изпие 2 шишета от т'ва. и ракия пие Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 малкият ми братчед може да изпие 2 шишета от т'ва. и ракия пие Навит ли е да го снимаме докато пие тези 2 шишета и ако може и 1 бутилка шампанско след тях. Отдавна искам да заснема нещо подобно -------------------- Искам специално да благодаря на netrootbg за обясненията как се сипва онази бира. Верно има разлика. Живата бира си е друга работа, но като няма поне вече знам как се сипва тази от шишетата Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Нарочно правя нов пост че да се забележи (понеже този път мисля да похваля Чистота) - в момента чувам как изхвърлят кофите... в 4 сутринта за да не пречат на никой. ЕЙ ТАКА СЕ ПРАВИ. Така всичко трябва да се прави - да пречи на хората възможно най-малко. А не в пиковите часове да се затварят централни булеварди (което очаквам да почнат да правят малко преди изборите за да се забележи, че текат ремонтни дейности) Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Навит ли е да го снимаме докато пие тези 2 шишета и ако може и 1 бутилка шампанско след тях. Отдавна искам да заснема нещо подобно Аз пия 4 големи водки на екс. Не искаш ли да ме снимаш? Нарочно правя нов пост че да се забележи (понеже този път мисля да похваля Чистота) - в момента чувам как изхвърлят кофите... в 4 сутринта за да не пречат на никой. ЕЙ ТАКА СЕ ПРАВИ. Така всичко трябва да се прави - да пречи на хората възможно най-малко. А не в пиковите часове да се затварят централни булеварди (което очаквам да почнат да правят малко преди изборите за да се забележи, че текат ремонтни дейности) И в Atlanta работеха по булевардите в пикови часове. Не е само тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Аз пия 4 големи водки на екс. Не искаш ли да ме снимаш? Това не е интересно. Не си единствения. Искам да снимам човек изпил доволно количество сладък алкохол, после полял го отгоре с шампанско (половин бутилка примерно)... и след това искам да снимам "изригването" Навит? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Значи, правилно съм разбрал, така ли? Добро утро. http://www.youtube.com/watch?v=1CLBANCVHTw Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Навит ли е да го снимаме докато пие тези 2 шишета и ако може и 1 бутилка шампанско след тях. Отдавна искам да заснема нещо подобно soon...нека първо да стане на 15 поне Наполовина българин и чех е.А чехите много пият. btw,как ги пиете тия водки на екс ?? Най мразя да пия на тъгъдък. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 .А чехите много пият. Бе няма ги в пиенето.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 сАтанасе, Говедо такова, покрай теб руснаци, поляци и друга сган също ще изглежда, че ги няма в пиенето Не си обективен измерител Знам, че си бил на море тая година, та тази статистика не ме учудва Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Нямам толкова време за да се занимая сериозно, пък и Виден каза че всичко е 6 та да да споделя и моето виждане по въпроса. Айде моля ти се. Не и с толкова хора и машини, с колкото го правят, но е съвсем възножно да се копае, да полагат кабели и водопроводи и след тях да се закопава. И това едновременно а не да се разкопае открай докрай, после да се чака доставката на тръбите, после пък на кабелите, после неясно на какво друго и накрая да се оправя пътя. Какво пречи 100 метра след разкопките да се полага нова настилка? значи си от онези проджект-мениджъри, които са виждали процеса на работа само на снимки или евентуално в някоя прашасала книга. и нужното време за работа се намаля двойно като увеличиш персонала, щото това са само човекочасове, нали? с тръбите не просто се доставят и мятат в изкопа. специално топлопровода е нужно и да се свържат/заварят една за друга и да им се възстанови топлоизолацията на всяка връзка - средно през 15-20 метра. смятай си го сам за километър. водопровода и той искал снадки и проби под налягане за да не мята вода след като го заровят и да подкопае новите основи на пътното платно. другите кабели - аналогично трябва не просто да бъдат метнати в неква яма, ами и навързани и то представи си по някаква вярна и работеща схема. ама няма проблеми - ще пратим 2 пъти повече изкопчии и работата ще стане 2 пъти по-бързо, нали?! за 100те метра след разкопките пречи това че трябва всички системи да са навързани и пробвани за да се зарие. иначе се почва безкрайно аварийно-ремонтно разриване и зариване и получаваш пътно платно като швейцарско сирене. дотук най-немарливи са ВиК, които пред очите ми заровиха П-образно коляно под кръстовището на ВСИ и после трамбоваха отгоре неколкократно. това ще аварира точно след края на гаранционния срок. или поне чак тогава ще се прояви хлътването на асфалта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Моле, не ми говорете за проектови мениджъри. Че ми излиза пяна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Самолет излита, набира височина и компютърен глас съобщава: - Уважаеми пътници, това е първият в историята на човечеството полет, напълно управляван от компютърна система под Windows. Летим на височина 11000 метра, всички системи работят нормално, температура на въздуха минус 15 градуса, минус 15 градуса, минус 15 градуса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Моле, не ми говорете за проектови мениджъри. Че ми излиза пяна... Защо, бе, Пешеееееееееееееееееееее? Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 ще ти прати 2 пъти повече сисадмини, за да ти съкратят живота 2 пъти по-бързо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Това не е интересно. Не си единствения. Искам да снимам човек изпил доволно количество сладък алкохол, после полял го отгоре с шампанско (половин бутилка примерно)... и след това искам да снимам "изригването" Навит? Колко да не съм единствения, след като всеки път чувам въпроса "ама това водка ли беше?", като седна с нови хора на една маса? Не е често срещано явление искам да ти кажа.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 дЕдо що верно си решил че една бутилка шампанско + друго пиене е нещо непосилно? щото ей така за спорта ти казвам че 2 бутилки бейлис + една шампанско за мен и повечето редовно пиещи са нищо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 А пробвал ли си? Шампанското ще ти влезе като швепс след бейлиса. Ама после как ще излезе.... иначе оригиналната идея беше с малко повече алкохол Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 аз съм обигран пияч повръщането ми е чуждо.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 Знам, че си бил на море тая година Не бях. Само минах оттам...Догодина е планувана обиколка на цялото Черноморие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 6, 2012 Share Posted October 6, 2012 значи си от онези проджект-мениджъри, които са виждали процеса на работа само на снимки или евентуално в някоя прашасала книга. и нужното време за работа се намаля двойно като увеличиш персонала, щото това са само човекочасове, нали?.... При всички положения работа не се върши с ръце в джобовете. Нито има технологичен процес, при който един човек да прави нещо а 8 да го гледат. Обясни ми какво пречеше да се вършат няколко от дейностите едновременно и постепенно, а не първо да се разкопае всичко от-до, а чак тогава да се почне полагането на тръби и т.н. ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.