Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Абсолютна пепел се направихме на Пампорово..8ми рулз ;)

и аз така.....

иначе ми минава през главата че още не съм изтрезнял от снощи и ако бях останал още 2-3 дена на пампорово щях да съм в много голяма финансова криза......

минава ми през главата, че следейки форумните постове без да взимам участие, блиц крийга и муунлайта ша са зимат, ама и двамата бегат един от друг :) брех тоя форум като онлайн сапунка :) не ви познавам и двамата, ама я си признайте правилно ли ми се струва или съм прекалил с безсънието :)

:( Блиц Крийг вече грабна Галя... X_x

За щастие, това не бях аз :woot Мисля си, че се опитва да ме замести с нея, защото ревнува, след като му обръщам все по-малко внимание последно време :Д

...добре поне, че е той, за да ми казва, че някой по форумите се е сетил за мен :]

Иначе си имах страхотен първи осми декември... :) Като изключим леличката в ресторанта, която като ни серивираше каза "Да осъмнете тук, защото това ще е единствената нощ в живота ви, която ще запомните!"

Creepy... Животът не е пред вас, така че се забавлявайте докато още можете :D

Вчера правихме сбирка на изродите от взвода....Само аз още не съм семеен...Тия хора са се побъркали...А единият вече има много хубаво синче :D

Добро утро , :D

ами да и аз като се замисля колко хора познавам където се бракуваха :blink:

Минава ми през главата , че не мразя лошото време , но просто така да е някво мокро леко ме дразни , само се цапаме като ............

Лек и Невероятен ден на който смята че ще му е такъв, а на останалите може да е най-малкото усмихнат :P

чувал съм че езика на сиганите, (което ако може да се нарече език) има само мъжки род, това не е никакъв език ,това е просто една Шльокавица, афектиран , съм и не ми се спори !

Може би ще ми посочиш кои са маркерите за род в английския език? Щото там формален маркер за род според мен няма. Баси шльокавицата е тоя английски, не знам как го понасят хората изобщо! Родът е такава основна определяща характеристика на езика, как може изобщо да има езици без род или само с един род, не знам, не знам...

колкото до другия спор, който не знае за какво става дума по-добре да си мълчи !

Колкото до другия спор, ти явно си в кръга на форумно и извънфорумно покровителство на същия 'елит' и тъй като хората извън него явно нямат право на мнение и посмъртно не могат да знаят за какво става дума, започваш да се отнасяш с тях с високомерното, снизходително поведение на покровителите си.

тях с високомерното, снизходително поведение на покровителите си.

Тц, тц, тц...Кои са тия покровители? Искам и аз!Белким земе да ми порасне чурката...Па кой знае, може и мод да ме направят...Даа..

Ма ти си си един от тях бе, Джауре, познаваш се с част от останалите, 20 поста на ден, човек ще не ще с толкова броя на ден хората започват да го слушат и да го взимат по-насериозно от останалите. Internet mechanics. :P

Ма ти си си един от тях бе, Джауре, познаваш се с част от останалите,

хората започват да го слушат и да го взимат по-насериозно от останалите.

Ох, развесели ме, честно.Тъкмо разбрах кви са цените за полети и ми се скапа всичко, и ти ме развесели :D

Че се познавам - вярно е.То за толкова години в тоя форум...Пък и сбирките едно време на Рахата :lol:

А за слушането, мтцъ!А пък за това да ме вземат на сериозно - стига бе, човек.То понякога аз се вземам на сериозно, ама едва ли някой от форума го прави.Прекалено голям кретен съм :tongue

Редакция - Абе някой няма ли я още оная снимка, дето двамата с Пиромана пикаем на една стена.Психарчо, ти май ни щракна, я виж :)

Този 8ми декември ще го помна цял живот! Жалко, че не съм оторизиран да разказвам и да качвам снимки! Тва, което преживях ще го разказвам и на внуците ми! Днес отивам да паля свещи!

Не знам защо, ама докато чета постовете за разглобките по осми декември, си мисля как би изглеждал един форум на разузнавачите:

"Копелета, на тая мисия в Багдад се направихме пепел!.."

"Леле, тоя Дарфур/тая Босна/Бирма/Чечня цял живот ще го/я помня... жалко, че не съм оторизиран да пускам снимков материал"

:P

си мисля как би изглеждал един форум на разузнавачите:

Ами не, не изглежда така ;) Там няма такива "разглобки".

Мисля си, че бая хора от форума нямат нормални социални контакти и си ги създават тук. Вече и за четене взе да става еднообразно. Почти съм сигурен,че ще се намери някой, който ще ми каже, че никой не ме кара да чета, че ала бала....

Мисля си, че бая хора от форума нямат нормални социални контакти и си ги създават тук. Вече и за четене взе да става еднообразно. Почти съм сигурен,че ще се намери някой, който ще ми каже, че никой не ме кара да чета, че ала бала....

За социални контакти незнам,но е пълно с "И-нет затапвачи" :ghost :P :lol:

I am

You are

He is

She is ..........

всички сме на един огън ,печем се пържим се, Мразя ги и не вярвам някога да спра да ги мразя , за съжаление и много други искат да са като тях да не плащат ток , вода, и данъци :angry1

Мисля си, че хората с парички се мислят за големци.Щом имат пари-имат всичко +всички момичета... за тях няма такова нещо като отговор "НЕ". :blink:

Мисля си, че хората с парички се мислят за големци.Щом имат пари-имат всичко +всички момичета... за тях няма такова нещо като отговор "НЕ". :blink:

В нашата държава е така пък и не само и на много други места. От който най-малко очакваш той ти прави курвенски номера .

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...