djadomraz Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Нещо моя WD TV взе да издиша на най-новите HD филми. Чудя се да го сменям ли и с какво... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Стефче, ровейки из мрежата попаднах на публикация, която ми пропомни, че АЙЛЯКА СЕ БИЧИ! патентовал съм лафа Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 Нещо моя WD TV взе да издиша на най-новите HD филми. Чудя се да го сменям ли и с какво... http://www.topdigital.bg/index.php?cid=72&scid=&p=9&prod=319 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 30, 2012 Share Posted September 30, 2012 http://www.topdigital.bg/index.php?cid=72&scid=&p=9&prod=319 И няма проблеми с никакви филми? WD-то се справя с повечето, но на тези над 20гб загива. PS: Това реплика на кой е? AC Ryan Playon ли е? PS2: Аз към mac mini се бях насочил ами не съм наясно с какъв софтуер ще се избират филмите, че искам да се избират само с дистанционното, понеже аз съм ясен ама не съм единствен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 PS2: Аз към mac mini се бях насочил ами не съм наясно с какъв софтуер ще се избират филмите, че искам да се избират само с дистанционното, понеже аз съм ясен ама не съм единствен... XBMC - това е софтуера, който ти трябва. Е, май няма да можеш да вадиш 3D с минито, защото видеото не го поддържа, но това са бели кахъри. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Дубрутру. Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Батко ми, честит ти рожден ден! Жив и здрав да си ни и много радости в живота ... и кега да не пресъхва Малко накуцва на патерица това пожелание, но вчера 12 кубика дърва ни дадоха малко отпор и се отнесохме... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Ах, да може да потроши Кличко, как ще се израдвам не е истина! Макар че НЕ уважавам тоя "спорт". Да сложи кавички на бокса човек, който приема формула едно за спорт е... нямам думи Аз смених квартирата. Месечните ми разходи скокнаха с двеста кинта, ама вече живея сам, в просторно жилище. Сега остава и да си разпределя всичкия багаж... Иначе малко на патерици, бях зает с преместването - Видене, да си жив и здрав! РАДОСТи ти желая на теб и на семейството ти Щерка ти е станала голяма сладурана, има уникални очи. Не пушка, човек, гаубица трябва да си вземеш. Ще стане уникална красавица и не знам как ще я пазиш И как ще я опазиш от поп-фолк културата и членовете й не знам, но ти желая успех! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Да сложи кавички на бокса човек, който приема формула едно за спорт е... нямам думи Мен ме е срам да ги слагам двете в едно изречение, щото бокса е толкова спорт колкото аз съм монарха Суринам Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 И няма проблеми с никакви филми? WD-то се справя с повечето, но на тези над 20гб загива. PS: Това реплика на кой е? AC Ryan Playon ли е? PS2: Аз към mac mini се бях насочил ами не съм наясно с какъв софтуер ще се избират филмите, че искам да се избират само с дистанционното, понеже аз съм ясен ама не съм единствен... Всичко пуска, без изключение. И 40GB-товите FULL HD 3D ISO-та пуска. Това МАК Мини ако ми кажеш с какво ще е по-добро... освен, че изглежда по-добре и е по-скъпо.. Реплика на AC Ryan е. Ако можеш си вземи AC Ryan, но се съмнявам да е 300лв. Пък и на предното можеше да се слага от AC Ryan-а софтуера. Сигурно и на това ще може. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Ах чистенето на разложени картофи е доста гадно занимание Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Благодаря на всички за хубавите пожелания. Днес мисля да прекарам повечето си време хоризонтиран, че "камбаните звънят..." А снощи един от подаръците ми бе гобленът Тайната вечеря, най-после баба ми успя да го завърши и след като уредя подходяща рамка, ще краси хола и ще ни радва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
pyroman Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Я, Виден одъртял? Жив и здрав и успешно справяне с последствията от снощи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Аз смених квартирата. Месечните ми разходи скокнаха с двеста кинта, ама вече живея сам, в просторно жилище. Сега остава и да си разпределя всичкия багаж... Колко ти излиза квартира в София? Ако можеш да споделиш и месечните разходи. Интересно ми е да сравня как се движат цените в Бг. Видене, честито на патерици. Много здраве и успехи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Всичко пуска, без изключение. И 40GB-товите FULL HD 3D ISO-та пуска. Това МАК Мини ако ми кажеш с какво ще е по-добро... освен, че изглежда по-добре и е по-скъпо.. Реплика на AC Ryan е. Ако можеш си вземи AC Ryan, но се съмнявам да е 300лв. Пък и на предното можеше да се слага от AC Ryan-а софтуера. Сигурно и на това ще може. Като каза за тия AC Ryan - в английския амазон идват към 120 паунда. Та горе долу ще дойде на същата цена. Въпроса е дали си струва - аз си мислех да си правя някакво HTPC, ама то само кутията е 300 кинта, а това е готов плеър. Нямам никакви познания в областта - ако си взема едно такова, колко е шумно? Смятам да го бучна към ТВ директно да си гледам през него филмите. В момента през мрежата ползвам една програма за DLNA сървър, но щом пусна субтитри смачка HD картината и става грозно. Ако това вади HD картина със субтитрите както си трябва направо ще си взема едно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Колко ти излиза квартира в София? Ако можеш да споделиш и месечните разходи. Интересно ми е да сравня как се движат цените в Бг.Квартирата ми е едностаен апартамент (огромен хол, кухня с достатъчно място за ядене в нея) с пералня, печка, хладилник, почти необзаведен като мебели - 350 лева месечно в сравнително скъп район. За ток, вода и парно не мога да кажа, щото на старата квартира се бяха просрочили всичките сметки и дадох пари наведнъж. За сегашната - трябва да минат няколко месеца. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Като каза за тия AC Ryan - в английския амазон идват към 120 паунда. Та горе долу ще дойде на същата цена. Въпроса е дали си струва - аз си мислех да си правя някакво HTPC, ама то само кутията е 300 кинта, а това е готов плеър. Нямам никакви познания в областта - ако си взема едно такова, колко е шумно? Смятам да го бучна към ТВ директно да си гледам през него филмите. В момента през мрежата ползвам една програма за DLNA сървър, но щом пусна субтитри смачка HD картината и става грозно. Ако това вади HD картина със субтитрите както си трябва направо ще си взема едно. Кой AC Ryan гледаш? Може да не е същия модел. Те са няколко, а нещо модел на AC Ryan с HDMI 1.4 не виждам. Предния на DIVA беше копие на AC Ryan. Сега отговорих по навик, но като гледам на AC Ryan гамата, нещо не виждам аналог, та може и да не е AC Ryan оригинала за тоя последния Media Center. Всичко пускат и нямат проблеми с нищо. Няма от какво да се оплачеш просто. Нещата като торент клиент, браузър, RSS и разни други глезотии, не ги обсъждам изобщо, защото лично аз не ги ползвам. Ползвам само плейъра като такъв. Имам предния модел от преди 2 години. Сега смятам да си купя тоя, за да мога да пускам FULL HD 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 View count на песничката, позната ни като "Носа, носа, ракия и салата" : 438,562,783 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 XBMC - това е софтуера, който ти трябва. Е, май няма да можеш да вадиш 3D с минито, защото видеото не го поддържа, но това са бели кахъри. 3D нито мисля да пускам нито телевизора ми го поддържа, още по-малко пък имам желание да гледам 3D на телевизор с неудобните очила (до момента едни удобни не съм видял). Модела с 2GHZ core I7 силно ме съмнява да има проблеми с 3D-то. Всичко пуска, без изключение. И 40GB-товите FULL HD 3D ISO-та пуска. Това МАК Мини ако ми кажеш с какво ще е по-добро... освен, че изглежда по-добре и е по-скъпо.. Реплика на AC Ryan е. Ако можеш си вземи AC Ryan, но се съмнявам да е 300лв. Пък и на предното можеше да се слага от AC Ryan-а софтуера. Сигурно и на това ще може. МАС мини-то си е цял компютър. Аз отдавна си търся извинение да взема един, още повече че имам и за какво да го ползвам, просто не беше особено необходим за работата и можеше и по друг начин да се справя с това. Колко ти излиза квартира в София? Ако можеш да споделиш и месечните разходи. Интересно ми е да сравня как се движат цените в Бг. За справка - хубав апартамент до р. Марица, обзаведен - 3 спални, хол с бокс (със скромните 130кв) е около 500 евро на месец. Като каза за тия AC Ryan - в английския амазон идват към 120 паунда. Та горе долу ще дойде на същата цена. Въпроса е дали си струва - аз си мислех да си правя някакво HTPC, ама то само кутията е 300 кинта, а това е готов плеър. Нямам никакви познания в областта - ако си взема едно такова, колко е шумно? Смятам да го бучна към ТВ директно да си гледам през него филмите. В момента през мрежата ползвам една програма за DLNA сървър, но щом пусна субтитри смачка HD картината и става грозно. Ако това вади HD картина със субтитрите както си трябва направо ще си взема едно. Не знам на AC Ryan дали имат вентилатори но този WD който имам е без и не шуми грам. Няма и диск което е донякъде хубаво, понеже взимаш първия USB диск, копираш си на него филмите, закачаш му ги и то работи. Менюто му е много удобно и просто. Гледах нещо ревютата на AC Ryan в амазон и нещо не са особено доволни хората което ме притеснява. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Модела с 2GHZ core I7 силно ме съмнява да има проблеми с 3D-то. МАС мини-то си е цял компютър. Аз отдавна си търся извинение да взема един, още повече че имам и за какво да го ползвам, просто не беше особено необходим за работата и можеше и по друг начин да се справя с това. Въпроса не опира до това дали хардуера го поддържа, а дали MAC Mini има HDMI 1.4 изход, защото само през него излиза 3D-то. То ясно, че е компютър, но за какво ти е още един компютър? Тоя AC Ryan в АМАЗОН-а е стар. Не е като това Българското. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Свалих ,на PC-то ,един 40 ГБ Blu ray .С какво да го гледам ? И въобще на какви машини вървят гладко такива филми? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Опитай да го гледаш с очите си. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 Свалих ,на PC-то ,един 40 ГБ Blu ray .С какво да го гледам ? И въобще на какви машини вървят гладко такива филми? С PowerDVD. Трябва стабилна машина. За компютър е напълно безсмислено да се свалят подобно качество филми, защото няма как да ги различиш от един 10GB Blu-Ray RIP на 1080p. Още повече, че от тия 40ГБ - 10 са ти Аудио-то в True HD, което силно се съмнявам, че имаш с какво да възпроизведеш подобаващо. А с тоя размер, или филма е много дълъг, или е FULL HD 3D. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 С PowerDVD. Трябва стабилна машина. За компютър е напълно безсмислено да се свалят подобно качество филми, защото няма как да ги различиш от един 10GB Blu-Ray RIP на 1080p. Още повече, че от тия 40ГБ - 10 са ти Аудио-то в True HD, което силно се съмнявам, че имаш с какво да възпроизведеш подобаващо. А с тоя размер, или филма е много дълъг, или е FULL HD 3D. По принцип съм съгласен за компресиите.Свалих го,понеже тогава беше единственият торент с хубаво качество ,И бонус сцени. За машината : amd quad core на 2 и нещо; видеото : radeon на 1gb; с 3 Гб рам. После ще пробвам как ще върви с power DVD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted October 1, 2012 Share Posted October 1, 2012 View count на песничката, позната ни като "Носа, носа, ракия и салата" : 438,562,783 Ти гледай вю каунта на гангнам стайл - за 10 дена + 100 милиона , сега е 336. Предричам, че тази песен ще детронира на джъстин пръдлето Опитай да го гледаш с очите си. I LOLED Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.