Grimjaur Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Малката се размрънка, на мен ми беше жега и станах да си довърша някои задачки на спокойствие...А за ракия ми е рано, на ирландско кафе съм. С малца, дет кума ми го довлачи от Ирландия..То аз уиски не пия, ама си е малц и за кафето става Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 С малца, дет кума ми го довлачи от Ирландия.. Тва е много яко, но за съжаление го няма по нашия край, мамка им гаджалска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Оценявам го като питие, но нали знаеш - аз тия неща не ги пия. Все пак едно си е сингъл малц, друго е бленда(което си е гадост). А що не ви го докарват? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 А що не ви го докарват? Щото са кретени, мамка им! В тази провинция има убийствен държавен монопол върху алкохола. Продава се само в специализирани магазини и акзизите са някъде над 150%. Затова един половинлитров кен Хайнекен или Стела Артоа струва $2.59 да им го ....@$$$§€@№$..... В същото време трева можеш да намериш под път и над път и тук всички партии в момента се надпреварват да приказват за легализиране на марихуаната, да им го ....@$$$§€@№$..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Хъхъхъ... Нали знаеш за стария спор кое е по-вредно: тревата или алкохола. Има я и психологическата пречка от думичката "наркотици". А това, че и алкохолът е наркотик...Шибана история, за ожалване си... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Без да съм доцент, първия ми компютър беше с 4 мегабайта памет, 1 GB диск, 100МHz процесор... струваше 1200 долара и беше сред най-добрите компири 95-та година... И аз ползвах алтависта... 1GB диск 95 година? Тва с някви връзки ли го намери? То Win95 тогава идваше на дискети още Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 То аз уиски не пия, ама си е малц и за кафето става Абе, №%€№$§€@№$% проЗД, как може да слагаш това питие в кафе?!?!?!? Престъпник! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Видене, тихичко. Ако беше шотландско щях да си го изпия, ма понеже е ирландско, го карам с кафе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Видене, тихичко. Ако беше шотландско щях да си го изпия, ма понеже е ирландско, го карам с кафе. Ти явно нямаш НИКАКВО понятие от уиски. Жалко е, че такива питиета попадат в ръцете на неграмотни хора.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Събота е. Мързи ме. "Работя"... другата седмица очаквам да има здрав корпоративен секс и моят задник ще е основното блюдо... Ама сега трябва да седя и да си дръгна макарите... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Ще отида доброволно да работя днес, само за да се мушна под климатика в офиса! В моята стая е 32 градуса!!! Нямам щори, температурата тепърва се качва! ЩЕ УМРАААААА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Аз пък довечера си доопаковам шитните и утре се пренасям в Младост... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Ти явно нямаш НИКАКВО понятие от уиски. И се гордея с това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Аз пък довечера си доопаковам шитните и утре се пренасям в Младост... Още малко и ще се върнеш в Пловдив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Ми то съм на 11-тия етаж, та ако духне малко вятъра и ше виждам Пазарджик Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Ще отида доброволно да работя днес, само за да се мушна под климатика в офиса! В моята стая е 32 градуса!!! Нямам щори, температурата тепърва се качва! ЩЕ УМРАААААА! Умри, Иване, умри... ама в адски мъки от сваряване в собствен сос.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Пия 4ти хайнекен , чакам да се допече обезкостеното джоланче с гъбки и топено сиренце и обръщам на водка , събота еееее.... крещеше превивайки се в мъки черният ми дроб ПС : Само на мен ли ми прави впечатление че Пловдив е станал мега задръстен град , тва всичките заведения са еднотипни с еднакви хора които по няква причина виждам постоянно ..... класни барове липсват , кръчми с мнооого добра кухня липсват , всяка кръчма е тясно специализирана и ставащите неща в менюто се броят на пръсти. Примерно ако скарата е добра всичко друго е ужасно , ако салатите са добри всичко друго е ужас...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Пия 4ти хайнекен , чакам да се допече обезкостеното джоланче с гъбки и топено сиренце и обръщам на водка , събота еееее.... крещеше превивайки се в мъки черният ми дроб ПС : Само на мен ли ми прави впечатление че Пловдив е станал мега задръстен град , тва всичките заведения са еднотипни с еднакви хора които по няква причина виждам постоянно ..... класни барове липсват , кръчми с мнооого добра кухня липсват , всяка кръчма е тясно специализирана и ставащите неща в менюто се броят на пръсти. Примерно ако скарата е добра всичко друго е ужасно , ако салатите са добри всичко друго е ужас...... Стига си философствал и вземи пий свясна бира, не "конят ви е здрав". Философия в събота вечер..... при наличен джолан във фурната и т.н... Васе, нещо не си у ред, честно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Стига че ше се напия докато стане. 2 часа варене , половина час обезкостяване , половина час печене ебати хамалогията.... ма си остава най-доброто месо за мен.... А Хайнекена е много класна бира (330 стъкло) , нЯам си наливна у нас и пием квот има Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Голяма рядкост е, но сега се продава една машинка, подобна на моята. Ако искаш може да те уредя да я вземеш. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Аааааа нененене никога няма да вкарам такова нещо в нас. Ше спрЪ да водя социален живот ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Аааааа нененене никога няма да вкарам такова нещо в нас. Ше спрЪ да водя социален живот ..... Не, просто целият социум ще е у вас... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Не, просто целият социум ще е у вас... :laughing1: :laughing1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 :laughing1: :laughing1: Стефане, ще се засечем ли тая вечер пак в Сикрета бе? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted September 29, 2012 Share Posted September 29, 2012 Хем се ядосах, хем се изплаших преди малко, докато кротко се опитвахме да пресечем ул. "Богомил" на кръговото с "Петко Д. Петков". Застанахме си на пешеходната пътека, погледнахме наляво, защото не сме в Лондон, едно такси ни видя и спря да изчака да минем, стъпваме от тротоара на пешеходната пътека и отдясно, покрай тротоара с главоломна скорост ни връхлетя колоездач. Добре, че мъжът ми беше в непосредствена близост и реагира бързо (аз надали щях да успея). Мъжът ми се дръпна в последната милисекунда, онзи се опита да спре, но не му се получи съвсем навреме, така че спря чак зад него. Колоездачът ни поизгледа, нищо не каза и продължи да си кара в погрешното платно, сякаш нищо не беше станало. Как може да има толкова безхаберни хора, по дяволите?!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.