Mockingbird Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Наздраве и жив и здрав още дълги триаси и юри... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Дядо ви Пламен е потънал в яко забвение. На 21-и съм му писал, но още не си е прочел ЛС-то. Явно е надълбоко в джунглата и е малко вероятно да прочете пожеланията днес, но все пак - ЧеРеДе хер Мидекс - остани си все така готин! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Дядо Мраз просто е шматка и не регистрира новите съобщения Пламене, честит ти рожден ден, да си жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Пламене, честит Рожден ден и от мен. Да илядиш! PS: Пешо, верно шматка съм PS2: Къде точно е въпросното съобщение, че нищо не намирам никъде. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Бати Пламене, Честит Рожден Ден! Желая ти да си много здрав, все така готин и разбран!!! Весело изкарване Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Поздравявам Пламен с ей тази песен: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Пламене, честит Рожден ден и от мен. Да илядиш! Той е илядил вече, затова: Пламене, честит рожден ден, да си жив и здрав и да милиониш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 25, 2012 Share Posted September 25, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Хубаво е от време на време да се научава нещо ново Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Момчета - НАЛАЗВАЙТЕ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Да го духа и Мърфи и законите му и проблемите и те Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 За Стефчо: http://www.youtube.com/watch?v=9VKYBh0pXLY&feature=fvst Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Втори път на такова чудо не се качвам. Ебаси зора беше. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Апнах сириньие, имаш ли вино, кажи ми долна, смрадлива гадинооооо? Баси...мноо ми е арно, три дни айляк по Родопско...с един боб по хайдушки, с един остарял шербет и с една Исусова кръв...мани, мани.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Хъхъм... http://vbox7.com/play:e80737b515 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Апнах сириньие, имаш ли вино, кажи ми долна, смрадлива гадинооооо? Баси...мноо ми е арно, три дни айляк по Родопско...с един боб по хайдушки, с един остарял шербет и с една Исусова кръв...мани, мани.... Н'тъ знам на кой говориш, ама точно вчера свалих вино от Брестник. Сега жуля тестово остатъка от килото ракийца, което взех за тестване и е МНОГО добра. Мисля да я довърша и като стана утре ще съм сигурен в качеството й. Днес съм само на чиста гроздова с цел установяване на качество. Жулих салата, жулих туршии, сега вече минавам на миди.... Галицин, то се е видяло, че ще си купувам лепачка, ами вземи ми кажи откъде евентуално, че тия по веригите нещо не ме кефят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Н'тъ знам на кой говориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 26, 2012 Share Posted September 26, 2012 Кой препоръча в другата тема Фирма Велида за озеленяване? Да си признае моментално! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Добро утро. http://www.youtube.com/watch?v=4sVShT6nVTA&feature=g-all-esi Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Добро да бъде! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Абе да питам - само аз ли съм идиот да навлизам в насрещното при ходене в ИКЕА? 2 пъти вече го правя, защото алтернативата е да карам още 15 км до перник почти. А навлизам за точно 20 метра да ги е*а, толкова ли не можаха да направят още едно платно там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Абе да питам - само аз ли съм идиот да навлизам в насрещното при ходене в ИКЕА? 2 пъти вече го правя, защото алтернативата е да карам още 15 км до перник почти. А навлизам за точно 20 метра да ги е*а, толкова ли не можаха да направят още едно платно там? Много ти е грешен въпросът! "Само аз ли съм идиот да ходя в ИКЕА" е правилният въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Абе да питам - само аз ли съм идиот да навлизам в насрещното при ходене в ИКЕА? 2 пъти вече го правя, защото алтернативата е да карам още 15 км до перник почти. А навлизам за точно 20 метра да ги е*а, толкова ли не можаха да направят още едно платно там? а можеше да минеш и през вилната зона на Малинова долина, щом не ти е за сефте. ама пък как така да пътуваш още цели 3 км след като си ходил чак до софия за мебели тип кибритени кутийки?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 27, 2012 Share Posted September 27, 2012 Много ти е грешен въпросът! "Само аз ли съм идиот да ходя в ИКЕА" е правилният въпрос. Нищо не разбирате Вие, драги ми господине! 1. там има чудни кюфтенца 2. жената не ме притеснява около 2часа 3. има интересни дървени играчки 4. имат тук-таме нещо свястно (повечето такива не са мебели но това е друга тема. от ножовете имат един готин примерно) а можеше да минеш и през вилната зона на Малинова долина, щом не ти е за сефте. ама пък как така да пътуваш още цели 3 км след като си ходил чак до софия за мебели тип кибритени кутийки?! Къде е отбивката и как се обръща? Защото аз единственото "обръщало" което видях беше до бензиностанцията преди Перник и са над 7-8км само в едната посока (ПОНЕ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.