Killerincho Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Една вечер в планината. Чист въздух, мирис на бор. Бира... Малко трева. Красива гола жена до мен. Никаква телевизия. Колко малко ми трябва всъщност... Махаш жената и тревата и си на моята спирка Жените пречат на балкан, макар че правят хубави принцеси на скарата сутрин за закуска. Добре де, може и жени. Ма тренирани нинджи, щото другите наистина пречат ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Лайното току-що стана действително! Лично за мен истинското лайно си остава:http://www.youtube.com/watch?v=SGK00Q7xx-s Както и , , , и разбира се - Те т'ва за мен е истинското лайно! Фейк псевдо корн уонаби! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Всички без Fagget съм ги слушал на живо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Като си говорим за фейк псевдо корн уонабис - пишат го Faget. Кантарес, моля, нашмули си една варена царевица отзад Иначе днес най-много се друсах на това: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=hyAZH22teq4&feature=related Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 16, 2012 Share Posted September 16, 2012 Ишус мирише. Както и музикалния ти вкус. Така че Пси, бегай да пееш Гангам Стайл и спри да говориш за музика. Ред: Самопровъзгласявам се за краля на пилешката кавърма! Направих такава кавърма, че ми идеше сам да си посегна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=VrZ4sMRYimw Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Махаш жената и тревата и си на моята спирка Жените пречат на балкан, макар че правят хубави принцеси на скарата сутрин за закуска. Добре де, може и жени. Ма тренирани нинджи, щото другите наистина пречат ! Без жената не е същото. Не мога да се сетя много по-хубави неща от перфектна женска гърда в ръката си. А принцеси ни направиха на сутринта, няма нужда да ги може тия работи. Странно как няма да е нужда е любов, за да го обичаш, няма нужда да е връзка, за да сте свързани... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 по-хубави неща от перфектна женска гърда в ръката Още една гърда в другата ръка! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 И още една в третата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Още една гърда в другата ръка! Touche... Макар че предпочитам по принцип с другата ръка да explore-вам и други забележителности по женското тяло... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Абе признавам си, че чифт цици в ръцете са хубаво нещо, ама баш в момента копнея ръцете ми да държат гриповете на кормилото Тая година хич не съм карал П.П. От Ишус тая става: http://www.youtube.com/watch?v=2s3iGpDqQpQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 заредих сутринта от Петрол нафта на 2,74лв/л и си мисля кво става бе бахти горивата.....ше почнем само за тях да работим. с тия темпове до 2013-та сигурно ще станат 3лв и тва ако не избухне война в Иран тогава сигурно шв си ебе майката..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Баси... и аз мисля кола да си взимам :X Иначе, честит имен ден на всички с имената София, Сока, Софи, Вяра, Вера, Верка, Надежда, Надя, Надин, Любов, Любомира, Любомир, Люба, Любо, Любчо, Любен, от които мога да се сетя за Любчо, TAZ. Да са живи и здрави! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 И на газ ли вече не е далавера да се кара? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 И на газ ли вече не е далавера да се кара? ако ти гори 4/100 градско НЕ е ....ама иначе. От 9.5 до 14 лв са ми 100 км на мен. Зависи колко ми даде и ква цена е, че преди месец и половина беше под 1.15 лв за литърче Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Килеринчо, това е един от въпросите, които според мене градират в нас по някакъв начин. Минава през различни фази и освен, че е свързан с няколко абсурдни крилати фрази ( като "Битието определя съзнанието"), не е важен толкова отговорът, колкото самият въпрос. Което ме води директно към поста на Цвети. Цвети, редът няма особено значение в случая (според мен), защото и с обърнат ред "Как?" може да значи и обратната логика.: Ще се държа гадно с всички, 'щото само аз съм прав, а другите да го д*хат! (Сигурна съм, че ти звучи познато. ) Дядомраз, то въпросът си ми беше съвсем адекватен и наистина има няколко камъчета по него, но какво толкова? Ако искате да споделите какво мислите по темата - екстра, ако не искате - никой не ви насилва, нали така? А това последното би трябвало да отговаря и на предишния ти коментар: Ми ти всичко си знаеш, мислиш много... очевидно не си ни на нивото... където самовлюбеното ми отношение, което ти се привижда, е просто изказване на мнение - такова, каквото го имам в момента. Споделям си мнението, разбираш ли? Нали затова са форумите? (Или нещо аз бъркам?) Antares, значи ти можеш да се бъзикаш с моите драсканици, а аз ако понеча да коментирам твоите ставам трол? При това, забележи, че ти коментирам драсканиците само тук и то възпитано. Ако има значение де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 пробвай с тролица трола има чурка Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Дядомраз, то въпросът си ми беше съвсем адекватен и наистина има няколко камъчета по него, но какво толкова? Ако искате да споделите какво мислите по темата - екстра, ако не искате - никой не ви насилва, нали така? А това последното би трябвало да отговаря и на предишния ти коментар: И все пак - не разбирам въпроса. Би ли пояснила малко по-подробно където самовлюбеното ми отношение, което ти се привижда, е просто изказване на мнение - такова, каквото го имам в момента. Споделям си мнението, разбираш ли? Нали затова са форумите? (Или нещо аз бъркам?) Не съм казал нищо такова. Просто като почна с "аз знам че вие така, пък после онака" и някак се обезсмисля какъвто и да е отговор защото ти вече имаш предварителна нагласа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 И на газ ли вече не е далавера да се кара? Газта я дигат постоянно.Преди 1 месец беше 1.20 сега е 1.40 до нова година може да се дигне още. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 То пък щото бензина и дизела са с такава константна цена, че нямам думи... Психоза, да, все още е на далавера да се кара на газ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Този Тиесто е един от най-големите музиканти ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Един истински днешен Моцарт! Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 Един истински днешен Моцарт! Не съм сигурен дали е сарказъм това, но може и да си прав. Класическата музика позволява много повече динамика и сложност от транс музиката, но Тиесто е за транс музиката това - което е бил Моцарт. Всеки жанр си има едно видно име, което е направило революция и е наложило промяна. И на което произведенията са емблематични. Според мен в транс музиката е Тиесто. Чуйте това и ми кажете после, че транс продуцентите не разбират от музика. http://www.youtube.com/watch?v=MtJju8htq0A Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 17, 2012 Share Posted September 17, 2012 На тиесто му се кефих на 16,времето когато спрях да слушам Marilyn manson ,и започнах с транс музиката. В последните 3-4 години открих по възвишена музика и тя не е транс ! Момчето е родом от Израел,и смея да твърдя ,че това е Моцарт на 21 век .Също така е надминал всички останали комерсиални музиканти (като Тиесто,Армин и тн.) PS: Ангеле,не всичко е транс В случая това е Progressive ,което е хибрид между транс музиката и house музиката (музиката на черните,която те кара да танцуваш). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.