Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Една вечер в планината.

Чист въздух, мирис на бор.

Бира... Малко трева.

Красива гола жена до мен.

Никаква телевизия.

Колко малко ми трябва всъщност...

Махаш жената и тревата и си на моята спирка :) Жените пречат на балкан, макар че правят хубави принцеси на скарата сутрин за закуска. Добре де, може и жени. Ма тренирани нинджи, щото другите наистина пречат !

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply
Лайното току-що стана действително! :D
Лично за мен истинското лайно си остава:

http://www.youtube.com/watch?v=SGK00Q7xx-s

Както и

,
,
,
и разбира се -

Те т'ва за мен е истинското лайно! Фейк псевдо корн уонаби!

Като си говорим за фейк псевдо корн уонабис - пишат го Faget. Кантарес, моля, нашмули си една варена царевица отзад :)

Иначе днес най-много се друсах на това:

Ишус мирише. Както и музикалния ти вкус. Така че Пси, бегай да пееш Гангам Стайл и спри да говориш за музика.

Ред: Самопровъзгласявам се за краля на пилешката кавърма! Направих такава кавърма, че ми идеше сам да си посегна...

Махаш жената и тревата и си на моята спирка :) Жените пречат на балкан, макар че правят хубави принцеси на скарата сутрин за закуска. Добре де, може и жени. Ма тренирани нинджи, щото другите наистина пречат !

Без жената не е същото.

Не мога да се сетя много по-хубави неща от перфектна женска гърда в ръката си.

А принцеси ни направиха на сутринта, няма нужда да ги може тия работи.

Странно как няма да е нужда е любов, за да го обичаш, няма нужда да е връзка, за да сте свързани...

Още една гърда в другата ръка! ;)

Touche... :D

Макар че предпочитам по принцип с другата ръка да explore-вам и други забележителности по женското тяло...

Абе признавам си, че чифт цици в ръцете са хубаво нещо, ама баш в момента копнея ръцете ми да държат гриповете на кормилото :( Тая година хич не съм карал :(

П.П. От Ишус тая става:

http://www.youtube.com/watch?v=2s3iGpDqQpQ

заредих сутринта от Петрол нафта на 2,74лв/л и си мисля кво става бе бахти горивата.....ше почнем само за тях да работим. с тия темпове до 2013-та сигурно ще станат 3лв и тва ако не избухне война в Иран тогава сигурно шв си ебе майката.....

Баси... и аз мисля кола да си взимам :X

Иначе, честит имен ден на всички с имената София, Сока, Софи, Вяра, Вера, Верка, Надежда, Надя, Надин, Любов, Любомира, Любомир, Люба, Любо, Любчо, Любен, от които мога да се сетя за Любчо, TAZ. Да са живи и здрави!

И на газ ли вече не е далавера да се кара?

ако ти гори 4/100 градско НЕ е :D....ама иначе. От 9.5 до 14 лв са ми 100 км на мен. Зависи колко ми даде и ква цена е, че преди месец и половина беше под 1.15 лв за литърче

Килеринчо, това е един от въпросите, които според мене градират в нас по някакъв начин. Минава през различни фази и освен, че е свързан с няколко абсурдни крилати фрази ( като "Битието определя съзнанието"), не е важен толкова отговорът, колкото самият въпрос.

Което ме води директно към поста на Цвети. :)

Цвети, редът няма особено значение в случая (според мен), защото и с обърнат ред "Как?" може да значи и обратната логика.: Ще се държа гадно с всички, 'щото само аз съм прав, а другите да го д*хат! (Сигурна съм, че ти звучи познато. :) )

Дядомраз, то въпросът си ми беше съвсем адекватен и наистина има няколко камъчета по него, но какво толкова? Ако искате да споделите какво мислите по темата - екстра, ако не искате - никой не ви насилва, нали така? :) А това последното би трябвало да отговаря и на предишния ти коментар:

Ми ти всичко си знаеш, мислиш много... очевидно не си ни на нивото...

където самовлюбеното ми отношение, което ти се привижда, е просто изказване на мнение - такова, каквото го имам в момента. Споделям си мнението, разбираш ли? Нали затова са форумите? (Или нещо аз бъркам?) :)

Antares, значи ти можеш да се бъзикаш с моите драсканици, а аз ако понеча да коментирам твоите ставам трол? При това, забележи, че ти коментирам драсканиците само тук и то възпитано. Ако има значение де... ;)

Дядомраз, то въпросът си ми беше съвсем адекватен и наистина има няколко камъчета по него, но какво толкова? Ако искате да споделите какво мислите по темата - екстра, ако не искате - никой не ви насилва, нали така? :) А това последното би трябвало да отговаря и на предишния ти коментар:

И все пак - не разбирам въпроса. Би ли пояснила малко по-подробно

където самовлюбеното ми отношение, което ти се привижда, е просто изказване на мнение - такова, каквото го имам в момента. Споделям си мнението, разбираш ли? Нали затова са форумите? (Или нещо аз бъркам?) :)

Не съм казал нищо такова. Просто като почна с "аз знам че вие така, пък после онака" и някак се обезсмисля какъвто и да е отговор защото ти вече имаш предварителна нагласа.

И на газ ли вече не е далавера да се кара?

Газта я дигат постоянно.Преди 1 месец беше 1.20 сега е 1.40 до нова година може да се дигне още.

То пък щото бензина и дизела са с такава константна цена, че нямам думи...

Психоза, да, все още е на далавера да се кара на газ.

Един истински днешен Моцарт!

Не съм сигурен дали е сарказъм това, но може и да си прав. Класическата музика позволява много повече динамика и сложност от транс музиката, но Тиесто е за транс музиката това - което е бил Моцарт. Всеки жанр си има едно видно име, което е направило революция и е наложило промяна. И на което произведенията са емблематични. Според мен в транс музиката е Тиесто.

Чуйте това и ми кажете после, че транс продуцентите не разбират от музика.

http://www.youtube.com/watch?v=MtJju8htq0A

На тиесто му се кефих на 16,времето когато спрях да слушам Marilyn manson ,и започнах с транс музиката. В последните 3-4 години открих по възвишена музика и тя не е транс !

Момчето е родом от Израел,и смея да твърдя ,че това е Моцарт на 21 век .Също така е надминал всички останали комерсиални музиканти (като Тиесто,Армин и тн.)

PS: Ангеле,не всичко е транс :)

В случая това е Progressive ,което е хибрид между транс музиката и house музиката (музиката на черните,която те кара да танцуваш).

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...