Psihara^^ Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 8МИ ДЕКЕМВРИ, ИДВАМ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Ц ц, Лъ Пъ Фъ Цъ, а преди ми беше фен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Ц ц, Лъ Пъ Фъ Цъ, а преди ми беше фен! Sic transit gloria mundi.... След прегледа на поредната автобиография, като езиковед и филолог бях изненадан от факта, че има РОМСКИ език!!!! И това го заявява служител в общинската администрация със стаж 9г....Честито, братя роми, честито...Имате си език вече, ама граматика?А произведения?...Да...Добре.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Тоя уикенд май половината юзъри от форума ще са офлайн Като гледам как всички се точат за утре... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kopche Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Минава ми през главата, че през главата ми минават толкова много неща, които никой няма да ги разбере, освен един човек, който сега се къпе и ще спи. Като например полидолначертакоцева, повторено хиляда пъти, докато чакаме някакъв вид транспорт и ни е студено. И ме кара да си сложа белите ръкавички, но вече май е късно, защото не ми се оросяват добре крайниците и трябва принципно да пия гинко билоба, та барем и започна да помня повечко и да организирам срещите на шефа си по-акуратно, та да не ми пили всеки ден, че не било то вече детската градина и му писнало всичко сам да си върши. Пък онзи човек, който постоянно ми е в главата - как пък един път не се оплака от нещо, как един път не ми направи фасон, а напротив - води ме за ръка до спирката сутрин и си ме прибира, като му дойде времето, и винаги ми носи петте кила лаптоп и документация и слуша за сашожороалбенчетоасенбабамуфурката. И мърка. И го обичам, де И между другото - не ме уорн-вайте и бан-вайте за този ми пост, защото в сряда имам рожден ден и този път не ми е сатурново-надупчено, а ми е щастливо и много приятно, и плюс това като си направя равносметката - съм се променила грандиозно, и то - за добро, като се изключи фактът, че слушам петстотинте най-добри български песни, ама поне има двайсе, които не ме дразнят много. И като се изключи фактът, че ми трепти десният долен клепач и че ме болят понякога бъбреците, но това е от възрастта. И понякога плямпам неразбираемо. В смисъл реално по принцип имам предвид. П.С. kopche's back in town. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crazy_Hamster Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Стискайте палци утре вечер да имам успех с момата Всяка телепатично-морална подкрепа е добре дошла Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Минава ми през главата, че оттървах форума от поредния юзър с малък мозък. Ръка да целувате Link to comment Share on other sites More sharing options...
Herbye Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 !Успех! ? . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Минава ми през главата, че оттървах форума от поредния юзър с малък мозък. Ръка да целувате Едитвам мнението си заради KILLERINCHO, който явно не отбира от бъзик. Смятам да премълча и други работи, които евентуално могат да го засегнат и да го накарат да си упражни властта на модератор :]. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted December 7, 2007 Share Posted December 7, 2007 Приятелю, в момента в който достигнеш поне 10% от интелекта на Овърмен, лично аз ще те почерпя и банкет ще ти вдигна. Ако напишеш нещо подобно за член на модераторския екип, това ще ти е последното нещо което ще напишеш в този форум. Лека вечер. Бай дъ фъкин уей, отговора ти на това мнение ще е много решаващ за бъдещето ти в този форум. Покажи ми че можеш да спреш чикиджийските напъни да ми се правиш на мъж и си премълчи. Най- добре е така. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Блиц, недей пич! Не лишавай и ти като афекс форума от себе си за глупости Иначе през главата ми минават алкохолни мотриси. Днес се облякох като типичния турбо-гъзар, със сини дънки, маратонки и прилепнала бяла шарена гъзарска фанелка със скорпион на нея и отидох на фирмено парти. На което изпих половин кило водка и събрах погледите на целия колектив на фирмата (в техните очи бях просто един задръстен метъл), като не слезнах от денсинга цялата нощ, нищо, че 2/3 от времето беше чалга. Покрай другото облъчвах две мадами и ся ми е баси шоуто. Главата ми е дискотека и "не боли, не боли, не боли", "две, три четири, тикви ще болят"... До монитора ми седи една бутилка ракия и ме гледа изкусително. УМРИ САТАНА! Ще си пусна нещо брутално да си промия мозъка от поп-фолк инфекцията. Agalloch - A Celebration For the Death of Man Редакция: Баси... един от тримата активни потребители съм... единия от тях е google.com... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Therion - The Dark Hunt.След малко паля колата и започва свинското погребение...Аре народе и честит празник на другите сви...ааа.. студентите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Махам се от Пловдив Надушвам,че по Коледа ще става за скииии. Наздраве на всички Link to comment Share on other sites More sharing options...
Eleutherios Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Aйде бай, бай на всички отиваме да поливаме . ЕЕоооо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 o/` Long road to ruin there in your eyes lalalala o/` Добре, че Foo Fighters са живи да поддържат модерната рок музика! А Джауре, я сподели с мен, че ми стана любопитно, циганите на какъв език говорят помежду си, може би със знаци? Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 минава ми през главата, че следейки форумните постове без да взимам участие, блиц крийга и муунлайта ша са зимат, ама и двамата бегат един от друг брех тоя форум като онлайн сапунка не ви познавам и двамата, ама я си признайте правилно ли ми се струва или съм прекалил с безсънието Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Едитвам мнението си заради KILLERINCHO, който явно не отбира от бъзик.Смятам да премълча и други работи, които евентуално могат да го засегнат и да го накарат да си упражни властта на модератор :]. Никога не се опитвай да остроумничиш така некадърно, защото батко ти Весо можеше да ти удари един черпак в главата и на тебе и нямаше да сбърка. Аман от "юнаци" шегаджии. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Curunir Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Във форума се е оформил един борчески силов 'елит', който не само че не се интересува от мнението на другите, но и си позволява да раздава правосъдие чрез крайниците си с модераторски права. Заради такива неща хора като afx си вдигнаха чукалата от форума. Иска ми се някой да ме обори аргументирано, а не да ми тури похлупак, както май се прави напоследък, защото кисна из тоя форум от доста време, харесвам си го и не ми се иска той наистина да се превръща в това, което ми се струва. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Ако си от същата кръвна група ....... no comment Останалото са глупости - но пък и безсрамниците не са малко.... Кой как и кога те бие теб по главата да се месиш там, където изобщо не знаеш какво се случва, как и защо Уникална емоция - екипа станаха и борческа група вече Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 LPFC беше прав за теб, че се изживяваш като някакъв форумен супер герой... Кой как и кога те бие теб по главата да се месиш там, къдетои изобщо не знаеш какво се случва, как и защо Сам го каза. При положение, че конфликтът си беше само между мен и Килеринчо, не знам ти защо се намеси. Освен това трябва да подчертая, че за мен Овърман си остава най-отракания модер. Намира обща приказка с всички, умее да спори, да прави шоу и най-малкото не затваря теми, когато види, че губи спор. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Ти и Curunir едно и също ли сте бе момко, ако е така - извинения, ако - не ти си този дето се меси. Кой къде кога и как е бил прав времето ще покаже. Въобще не знам откъде и как на некои индивиди са им хрумнали идеи свързани с Овърман в ТОЗИ СЛУЧАЙ. Човекът изобщо не е участник по никакъв начин. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Yorkie Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 ...най-малкото не затваря теми, когато види, че губи спор. Т'ва беше готино Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 точно така, рапторе. сочи с пръст треските в чуждите очи и в никакъв случай не забелязвай гредите в собствените. и спори докрай, дори когато губиш. иначе ще е скучно и ще вземеш да позагубиш малко "репутация" в този така жизненоважен форум. а гримьора явно не се е натъквал досега на учебните помагала по ромски език за детските градини и началните училища. имат си и приказки и азбука и въобще кво ли не. помагалата са за учителите, не за учениците. то и македонците вече си имат език и азбука по почти същия начин..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thief Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 Във форума се е оформил един борчески силов 'елит', който не само че не се интересува от мнението на другите, но и си позволява да раздава правосъдие чрез крайниците си с модераторски права. Заради такива неща хора като afx си вдигнаха чукалата от форума. Иска ми се някой да ме обори аргументирано, а не да ми тури похлупак, както май се прави напоследък, защото кисна из тоя форум от доста време, харесвам си го и не ми се иска той наистина да се превръща в това, което ми се струва. Подрекпям те напълно. Затварят се теми безразборно ако бъде решено, че отговора на въпроса в темата е трябвало да го знаеш, демек що питаш ами не ровиш из гугъл. Може би и затова 95% от темите са толкова сухи откъм тематика...както междудругото и постовете. Мнозинството се радва, че е успяло да напише пост без грешка и да не пуска теми (щото те са тъпи разбираш ли). @раптор, пич разбирам те, че се мислиш за нещо повече от хората в този форум. Един съвет от мен - не се опитвай да го показваш в абсолютно всеки един твой пост. Без да се обиждаш, но си сухар. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted December 8, 2007 Share Posted December 8, 2007 ЧРД на Yorkie , да е жив и здрав и всичко най-хубаво! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.