RaptoR Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 След точно месец пауза от последния кег насам, днес Машината заработи напълно успешно откъм новата й позиция на тавана! НАЗДРАВЕ на всички! Почна се! Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Знаех си, че чакаш конференцията на Епъл и специално по този повод си се приготвил да празнуваш. Колкото и да отричаш, ние си знаем причината . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Наздраве, твойта кожа беглива. Аз ша дойда в Плд, ти ша ми смоташ в Шопландия. Па и в Шопско като идваш, се не обаждаш, дрът пезевенк такъв.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 И на предната пресконференция беше така. Търсих ли търсих, но нямаше нищо. А преди си имаше... Знаем, че си фен и следиш с интерес развитието им. Поне си призна най - накрая. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Кога е било това да не си изпипат продуктите. Стъкления капак на четворките е доста далеч от идеята за "изпипване", но това не е толкова важно. По-сериозното за Епъл е недвусмисления факт след представянето на поредния айфон - за съжаление те вече не са водещи в напреварата с иновациите при мобилните телефони, а изпаднаха в ролята на догонващи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Знаем, че си фен и следиш с интерес развитието им. Поне си призна най - накрая. Разбира се. С огромен интерес чаках пресконференцията на Епъл. Напълно сериозно това. Аз винаги съм бил напълно обективен. Ако iPhone-а, магически, стане по-хубав от Андроидските телефони, ще си хвърля (продам на някой невежа) One X-а и ще си купя iPhone (като му падне цената, че 1600лв за нов телефон е нереално високо. И друго приложение мога да им намеря на 1600лв.) Ти обаче гледа ли Google I/O? (На което бяха пуснали Live Streaming на пресконференцията и трите дни директно в YouTube) Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Разбира се. С огромен интерес чаках пресконференцията на Епъл. Напълно сериозно това. Аз винаги съм бил напълно обективен. Ако iPhone-а, магически, стане по-хубав от Андроидските телефони, ще си хвърля (продам на някой невежа) One X-а и ще си купя iPhone (като му падне цената, че 1600лв за нов телефон е нереално високо. И друго приложение мога да им намеря на 1600лв.) Ти обаче гледа ли Google I/O? (На което бяха пуснали Live Streaming на пресконференцията и трите дни директно в YouTube) 950 лева е цената . На гугъл продуктите не ме интересуват. Имам техен и съм разочарован от него и от прехваленият им софтуер. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Знаех си, че чакаш конференцията на Епъл и специално по този повод си се приготвил да празнуваш. Колкото и да отричаш, ние си знаем причината . Да бе! Наздраве, твойта кожа беглива. Аз ша дойда в Плд, ти ша ми смоташ в Шопландия. Па и в Шопско като идваш, се не обаждаш, дрът пезевенк такъв.... Така се лее тоя Туборг.... Ще те каня в Банкя то се е видяло, тиквеник! Има няма три пъти в годината ходя и ти ще ме издебнеш да дойдеш тук! Диване! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Абе аз и в Банкя имам познати. На голямата щерка на попа даже разказ съм посветил...За другите няя ти разправям, че ма е срам.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ти познаваш мен, другите са подробности. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Важни подробности Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Чудя се да си купя ли ARMA II:Arrowhead заради DayZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Туборг + Цици.....и да, приемам Iphone 5 като подарък Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Кал...каааалллл...а аз отивам да го приспивам баси, че стана по първи петли Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Кал...каааалллл...а аз отивам да го приспивам баси, че стана по първи петли Що кал бре, Стефче, мед няма ли тая вечер? Да не избегА чалгата? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Вчера в метрото си чета книжка и до мен се тръсва една огромна лелка, отваря някакъв вестник(при което почти изцяло закрива моята книга) и се зачита. Вежливо и културно я бутнах настрани(страницата) но не и преди в очите ми да се набие заглавие:"Ивана направи пачки от отпадни води". И си викам - брей, журналята взеха да наричат нещата с истинските им имена. Време беше да се каже в прав текст, че чалгата е помия. За кво иде реч обаче в статията, не знам - не се зачетох. Добро утро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 От одеве се хиля като идиот на ето това -> Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Що кал бре, Стефче, мед няма ли тая вечер? Да не избегА чалгата? Нали има кавгЪ...начи ще трябва да има бой в кал по монокини....поне при мадамите е готино, за вас не знам :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=xPU8OAjjS4k Добро утро Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 To да беше само жълтата преса... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 To да беше само жълтата преса... Крайно време е според мен да си гарантираш правата върху собствените карикатури. Честно казано не знам какъв е реда и т.н., но в момента правиш сериозни подаръци на разни хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Видене, на тоя етап от "творчеството" ми нямам особени амбиции да ги комерсиализирам. В бъдеще мисля да си направя отделен сайт и просто в самата карикатура ще го има споменат. Може и да съм идеалист, но си мисля, че изкуството не трябва да е комерсиално. За комерс си имам работа. А доколко това, което правя е изкуство е друг въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Аз далеч не ти говоря за комерс бре! Правиш нещо хубаво и е редно просто да имаш възможност да защитиш авторството си. Нищо повече. Пък ако решиш някой ден - може и на комерс да го обърнеш. Въпросът е да не те превари някой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Одеве гледам във фейса една от неговите с коментар "неизвестен художник" та ги наритах че изобщо не е неизвестен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 13, 2012 Share Posted September 13, 2012 Одеве гледам във фейса една от неговите с коментар "неизвестен художник" та ги наритах че изобщо не е неизвестен... Именно за това става въпрос, а не толкова за комерса. След като ще му разпространяват произведенията, най-малкото са длъжни да отдават необходимото на автора, поне като му споменават името. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.