Grimjaur Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Благословени да са египтяните, че са измислили бирата! Ред. Ако в следващите дни бълвам огън и жупел, не ми обръщайте внимание - пак чета "Време разделно". Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 това ме разби,ще го открадвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Благословени да са египтяните, че са измислили бирата! И правят една от най - хубавите бири които съм пил: Дедо, честито и от мен. Много години здраве и щастие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Първият успех на българският футболен отбор от ТРИ години Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Първият успех на българският футболен отбор от ТРИ години Ъъъъ.... wtf ??? Дедо, жив и здрав, прав и корав още дълги години Link to comment Share on other sites More sharing options...
gal4enceto Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Многоооооооооооооооо як мач Уникален Бой, червени, жълти картони - типично по български Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Ангеле, е те така се прави, учи се: http://www.youtube.com/watch?v=2lmt2SxJ2Ow&feature=BFa&list=HL1347406728 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Добро утро. Ред. Интересно, колко ли тъпа паплач ще гледа Вип Брадър... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Пикантната вечеря снощи беше мммммммммм! Престоят в тоалетната тази сутрин беше ъъъъъъъъъъъъъъъ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kotora Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ъъъъ.... wtf ??? Успехът бе първи от 2009 година в официален мач пред родна публика. Преди близо три години на 14 октомври на „Васил Левски” тимът разпиля Грузия с 6:2, отново в световна квалификация, но за Мондиал 2010, след което родните фенове чакаха до мача със „Скуадра адзура”, за да видят попадение в официален мач в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ред. Интересно, колко ли тъпа паплач ще гледа Вип Брадър... Достатъчно, че да се направят много пари. Да кажеш, че липсва тъпа паплач, а то преобладава.... Пикантната вечеря снощи беше мммммммммм! Престоят в тоалетната тази сутрин беше ъъъъъъъъъъъъъъъ! Само ъъъъъъ? Без ааааа, ооооооо, уууууу? Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ангеле, е те така се прави, учи се: Уча се, уча се. В последно време нещо съм го зарязал обаче. Пак трябва да се захвана. Не ми остана място на диска да си събирам музиката. Ред. Интересно, колко ли тъпа паплач ще гледа Вип Брадър... Аз ще го гледам първите няколко пъти ако го хвана. Признавам си. Но не защото съм "тъпа паплач", а защото съм си сеирджия и ще ми е интересно кой ще вкарат. едит: Памела Андерсън идва в България за новото издание на ВИП Брадър Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ей разгеле, мама му стара. Най-накрая изтече срока на екслузивните права върху 3D blu-ray версията на Аватар, притежавани от мошениците от Панасоник. Току-що направих предварителна поръчка на лимитед едишън заглавието от Амазон плюс 3D версията на Прометей. И двата диска излизат на пазара след месец. ПП. Разни говеда още се опитват да продават 3D дисковете на Аватар от промоцията на Панасоник в eBay за баснословни суми от порядъка на $60-$100. Приордъра в Амазон излезна точно $30. Явно са решили да ги пускат тънко, след зверското чакане, на което подложиха пазара. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Де'а знам... Аз лично от Прометей очаквах много, много повече... Тая глупаво измислена вратичка за още N на брой серии, дет си я оставиха, адски много ме дразни... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Чакайте само да излезне и Прометей 2 и 3 и 4 btw,тези дни ще излезне и Blu ray версията,понеже вече има dvd версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Току-що направих предварителна поръчка на лимитед едишън заглавието от Амазон плюс 3D версията на Прометей. И двата диска излизат на пазара след месец. btw,тези дни ще излезне и Blu ray версията,понеже вече има dvd версия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Пешо, Men.BG ти крадат интелектуалната собственост. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Можеш ли да ми дадеш линк? Бих си поприказвал с тях Ред: Видях Ако беше в списанието - щях да си говоря с тях. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Напра'о съм те тагнал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Пешо, Men.BG ти крадат интелектуалната собственост. Те само те да бяха.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 ... Аз говорех за 3D версията, която излиза по-късно от обикновения blu-ray. Разбира се никой скоро няма да стигне абсолютния рекорд на Аватар - 3D версията да излезе почти две години след другата. Edit: Apple са забранили всякакви live фийдове на пресконференцията. WTF? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Edit: Apple са забранили всякакви live фийдове на пресконференцията. WTF? http://www.gizmowebs.com/live/ Да ми е честит новият телефон . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 http://www.gizmowebs.com/live/ Да ми е честит новият телефон . Ванка, това е доста далеч от представите ми за live feed. Иначе до този момент нищо революционно, което да го няма в конкурентни телефони, но изглежда са изпипали самата изработка на хардуера, което е добре. Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Ванка, това е доста далеч от представите ми за live feed. Иначе до този момент нищо революционно, което да го няма в конкурентни телефони, но изглежда са изпипали самата изработка на хардуера, което е добре. Кога е било това да не си изпипат продуктите. Това с трите микрофона е интересно. До момента с два се постигаха уникални резултати. Многократно съм бил на много шумни места на които не съм си мислил, че отсрещната страна ще може да ме чува. Грешал съм доста. Перфектно ме чуват независимо от шума. Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 12, 2012 Share Posted September 12, 2012 Edit: Apple са забранили всякакви live фийдове на пресконференцията. WTF? Глупаци... Ще им откраднат клиентите идеите. И на предната пресконференция беше така. Търсих ли търсих, но нямаше нищо. А преди си имаше... Иначе до този момент нищо революционно... Изчакай да обявят функцията на 2012 година - отхвърляне на повикване със СМС. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.