Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

ДЕДО?

РОЖДЕН ДЕН?

ПА МНОГО СИ МЛАД ЗА ДЕДО БРЕ! АЗ МИСЛЕХ, ЧЕ СИ ПОНЕ НА 108 ГОДИНИ, А ТО КАКВО СЕ ОКАЗА - МОМЧЕНЦЕ СИ ОЩЕ :D. ЧЕСТИТО И ОТ МЕН - ДА ИЛЯДИШ, МНОГО ЗДРАВЕ И ПАРИ!

(извинявам се, че пиша с капс лок, но нещо ми е заседнал бутоня... всъщност не е, лъжа ви :rolleyes: )

Да знаеш, че нещо те бъзика.

Няма бъзик - там съм (там бях), дето са и мечките (не "танцуващите")...ама май ще ми се наложи да се прибера за няколко дена в Пловдив... :huh:

@Triti, радвам се да те видя отново ('говедата' успяхте ли да ги съберете). :laughing:

@Дедо, да 'илядиш!

943218658d1289541131-happy-birthday-35589d1217963967-happy-birthday-sexy-eccentric-old-man-rudra-sen-oldman.jpg

Миналия ден използвах вътрешните авиолинии и направо се чудя каква още простотия ще направят за да подобрят сигурността.

Учудиха ме щателните проверки и това, че изобщо не се допускаха хора без паспорт § детайли за резервацията в терминала. Не че ако някой е решил да се гръмне ще бъде спрян - напротив ще си покаже паспорта и ще влезне без проблем.

Възмущаваме това неистово симулиране на работа.

Възмущаваме това неистово симулиране на работа.

Посрещам сестрата.

Влизам без проблем с мини ван в подземния паркинг без човешки контрол(1). Влизам в залата за посрещачи без да се сблъскам с кьорав полицай/охранител(2). Забелязах поне 5 мъртви зони във видеонаблюдението(3). На никого не направих впечатление, въпреки бях бая опърпан и бая брадясал(4).

И това в летище София. Не ми се коментира просто. Всеки малко по-умен терорист може да си влезе, да вкара към тон( и повече) експлозив, освен този, който ще носи със себе си и да направи една красива картина оцветена в карминено....

И това само няколко дни след случката в Бургас.

Все същия кор. Влезеш ли в летището, можеш да влезеш навсякъде.

http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B5-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%85%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2-%D0%B0%D0%B9%D1%84%D0%BE%D0%BD-_l.a_c.327_i.218743.html

Най-накрая.

П.С. Дедо, цял ден те забравям. Честитутка.

Честито, Ники :) . Жив, здрав и все по-големи възможности да си угаждаш на гайдата. Тъй, де... няма си разваляш имиджа на принцеса :lol:

Не, просто ми е смешно, щото поздравяваш Борис с нещо, което е гледал преди месец и нещо... И още повече, склонен съм да сложа пари, че му е писнало да гледа постове, съдържащия въпросния клип или референции към него.

Ангел схвана шегата. Ти не. Оставям изводите на въображението ти :]

http://auto.fishki.net/comment.php?id=148358

Среща на бедняци. Стефчо, има ли те тука някъде по снимките? :)

де тоя късмет...обещавам от тук до Варна на всяка стъпка по 500 евро да слагам ако един ден имам Ферари :laughing1:

А ако това е 250 ГТО...ще ти купя Ватикана и ще ти го подаря...ей така от келешлък :bgrin:

ЧРД Дедо! Много здраве и успехи в софтуерния девелопмънт (с пожелание някой ден да изкупиш акциите на Adobe, само за да ги ликвидираш след това). :) :beer:

ЧРД Дедо! Много здраве и успехи в софтуерния девелопмънт (с пожелание някой ден да изкупиш акциите на Adobe, само за да ги ликвидираш след това). :) :beer:

Ааааааа ТОВА беше добро :rofl: Искренно си го пожелавам и аз :)

Мерси на всички, да ви се връща

:beer:

PS: Видене, това го гледахме преди месец (за трети път тогава). При това добрата памет не ми е силна страна на мен :lol:

Triti, искрено съжалявам за злощастния завършек на престоя ти в Испания. Като си се разръчках из спомените ми изплува, че по хотелите винаги претъркулват небрежно едно дискретно изреченийце как трябвало да се ползва сейфа в стаята или на рецепция за съхранението на по-ценни вещи и в случай на кражба те не носели отговорност. Все пак напиши из разните му сайтове, където този хотел предлага услугите си, че охраната не е добра. Можеш да помогнеш на бъдещи пътешественици из Испания. Аз поне, като избирам някакви нови хотели, винаги чета мненията на хората за тях и доста пъти именно те са повлиявали на избора ми, независимо какви суперлативи е изписал хотелът за себе си. Надали ще намерят откраднатите ти неща за съжаление...

А колкото до изпита - продължавам да не знам защо си се явявала на него и съответно не ми е ясно защо си отказала да ти го дадат. :)

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...