djadomraz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Тихо бе, не предавай четата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Жив и здрав, Ники! И вземи поне ДНЕС пий като хората! /списъкът с материали ти е готов, скоро ще знаем колко струват/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 ДЕДО? РОЖДЕН ДЕН? ПА МНОГО СИ МЛАД ЗА ДЕДО БРЕ! АЗ МИСЛЕХ, ЧЕ СИ ПОНЕ НА 108 ГОДИНИ, А ТО КАКВО СЕ ОКАЗА - МОМЧЕНЦЕ СИ ОЩЕ . ЧЕСТИТО И ОТ МЕН - ДА ИЛЯДИШ, МНОГО ЗДРАВЕ И ПАРИ! (извинявам се, че пиша с капс лок, но нещо ми е заседнал бутоня... всъщност не е, лъжа ви ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 честит рожден ден дедо,жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Да знаеш, че нещо те бъзика. Няма бъзик - там съм (там бях), дето са и мечките (не "танцуващите")...ама май ще ми се наложи да се прибера за няколко дена в Пловдив... @Triti, радвам се да те видя отново ('говедата' успяхте ли да ги съберете). @Дедо, да 'илядиш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mockingbird Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Ха, да иляди..Ми кой ще раздава подаръците след илядо години... ЧРД.Много ти здраве и по-малко нерви... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rargirov Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 @djadomraz - bugless life и множествено наследяване с щастливи инстанции Link to comment Share on other sites More sharing options...
TAZ Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 djadomraz поздравления и от мен, много здраве и късмет. ЧРД! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vinyl_master Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 България – гнусна страна в Европа. Ние, българите, сме радиоактивни и заразни ЧРД на празнуващите! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Миналия ден използвах вътрешните авиолинии и направо се чудя каква още простотия ще направят за да подобрят сигурността. Учудиха ме щателните проверки и това, че изобщо не се допускаха хора без паспорт § детайли за резервацията в терминала. Не че ако някой е решил да се гръмне ще бъде спрян - напротив ще си покаже паспорта и ще влезне без проблем. Възмущаваме това неистово симулиране на работа. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Възмущаваме това неистово симулиране на работа. Посрещам сестрата. Влизам без проблем с мини ван в подземния паркинг без човешки контрол(1). Влизам в залата за посрещачи без да се сблъскам с кьорав полицай/охранител(2). Забелязах поне 5 мъртви зони във видеонаблюдението(3). На никого не направих впечатление, въпреки бях бая опърпан и бая брадясал(4). И това в летище София. Не ми се коментира просто. Всеки малко по-умен терорист може да си влезе, да вкара към тон( и повече) експлозив, освен този, който ще носи със себе си и да направи една красива картина оцветена в карминено.... И това само няколко дни след случката в Бургас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Че то и сега е същото положение при терминал пристигащи. Аз имах в предвид за заминаващи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Все същия кор. Влезеш ли в летището, можеш да влезеш навсякъде. http://inews.bg/%D0%91%D1%8A%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%8F/-%D0%9A%D0%BE%D0%BB%D0%B5%D0%B6%D0%BA%D0%B5-%D0%B8%D0%BC%D0%B0%D1%82%D0%B5-%D0%BC%D0%BD%D0%BE%D0%B3%D0%BE-%D1%85%D1%83%D0%B1%D0%B0%D0%B2-%D0%B0%D0%B9%D1%84%D0%BE%D0%BD-_l.a_c.327_i.218743.html Най-накрая. П.С. Дедо, цял ден те забравям. Честитутка. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Поздрав за Борис и разбира се и за рожденика!!! http://www.youtube.com/watch?v=9bZkp7q19f0&feature=player_embedded Бени Бенаси по корейски!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Виден откри ГанГам стайл... Скоро очаквам да почне да ни рикролва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
w00x Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Скоро очаквам да почне да ни рикролва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Честито, Ники . Жив, здрав и все по-големи възможности да си угаждаш на гайдата. Тъй, де... няма си разваляш имиджа на принцеса Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 http://auto.fishki.net/comment.php?id=148358 Среща на бедняци. Стефчо, има ли те тука някъде по снимките? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Виден откри ГанГам стайл... Скоро очаквам да почне да ни рикролва... Ти нещо стар фен ли си, що ли? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Не, просто ми е смешно, щото поздравяваш Борис с нещо, което е гледал преди месец и нещо... И още повече, склонен съм да сложа пари, че му е писнало да гледа постове, съдържащия въпросния клип или референции към него. Ангел схвана шегата. Ти не. Оставям изводите на въображението ти :] Link to comment Share on other sites More sharing options...
DON_CHEFO Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 http://auto.fishki.net/comment.php?id=148358 Среща на бедняци. Стефчо, има ли те тука някъде по снимките? де тоя късмет...обещавам от тук до Варна на всяка стъпка по 500 евро да слагам ако един ден имам Ферари А ако това е 250 ГТО...ще ти купя Ватикана и ще ти го подаря...ей така от келешлък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Godfather Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 ЧРД Дедо! Много здраве и успехи в софтуерния девелопмънт (с пожелание някой ден да изкупиш акциите на Adobe, само за да ги ликвидираш след това). Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 ЧРД Дедо! Много здраве и успехи в софтуерния девелопмънт (с пожелание някой ден да изкупиш акциите на Adobe, само за да ги ликвидираш след това). Ааааааа ТОВА беше добро Искренно си го пожелавам и аз Мерси на всички, да ви се връща PS: Видене, това го гледахме преди месец (за трети път тогава). При това добрата памет не ми е силна страна на мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
zweti_lettera Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Triti, искрено съжалявам за злощастния завършек на престоя ти в Испания. Като си се разръчках из спомените ми изплува, че по хотелите винаги претъркулват небрежно едно дискретно изреченийце как трябвало да се ползва сейфа в стаята или на рецепция за съхранението на по-ценни вещи и в случай на кражба те не носели отговорност. Все пак напиши из разните му сайтове, където този хотел предлага услугите си, че охраната не е добра. Можеш да помогнеш на бъдещи пътешественици из Испания. Аз поне, като избирам някакви нови хотели, винаги чета мненията на хората за тях и доста пъти именно те са повлиявали на избора ми, независимо какви суперлативи е изписал хотелът за себе си. Надали ще намерят откраднатите ти неща за съжаление... А колкото до изпита - продължавам да не знам защо си се явявала на него и съответно не ми е ясно защо си отказала да ти го дадат. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.