Midex Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Хубаво е всеки с подобен проблем в шпацията да не се обажда. На кратко... А здравейте ви на всички, че съм тук само за малко време и скоро пак ще зачезвам...След един кратък поглед, май не виждам да има някаква промяна във форума и междуфорумните отношения, ако съдя по последната страница на тази тема. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Дам, личи си, че Пламен е минал. Забърсал е онова за куровете и думите...Нищо. Аз пък обикалям Източните Родопи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Дам, личи си, че Пламен е минал. Забърсал е онова за куровете и думите...Нищо. Аз пък обикалям Източните Родопи. И си вееш кура..., нали? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 И си го вея, и ми го веят... Довечера ще се отвеем с ракия и веяна сланина...Абе веене и духане има в изобилие. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaptoR Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Наско, дразнител такъв! Да донесеш сланина! Между другото това много ми хареса: Имам толкова много идеи... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Дам, личи си, че Пламен е минал. Забърсал е онова за куровете и думите...Нищо. Аз пък обикалям Източните Родопи. Бъркаш, не съм бърсал нищо поради липса на време (влезнах само за половин час и основно отговарях на ЛС-та). Най-вероятно някой също така възпитан (като мен ) колега ти е забърсал зад опашката. А иначе нищо чудно с тия твои обиколки, в момента да се намираш доста близо до мен... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Сланина по натам. Че тая е специална реколта и само за семейни празници се вади. Пламене, напълно е възможно Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sothbiss Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 А здравейте ви на всички, че съм тук само за малко време и скоро пак ще зачезвам...След един кратък поглед, май не виждам да има някаква промяна във форума и междуфорумните отношения, ако съдя по последната страница на тази тема. От сигурен източник знам, че вече се водиш изчезващ вид и дори си кръстен "пламенус микседис изчезникус". Имам приятел фотограф-художник-любител-професионалист и онзи ден ми показа какво чудно същество е успял да скицира и мисля, че точно теб е нацелил, докато си подскачал от клон на клон в горите тилилейски Link to comment Share on other sites More sharing options...
gado Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 От сигурен източник знам, че вече се водиш изчезващ вид и дори си кръстен "пламенус микседис изчезникус". Имам приятел фотограф-художник-любител-професионалист и онзи ден ми показа какво чудно същество е успял да скицира и мисля, че точно теб е нацелил, докато си подскачал от клон на клон в горите тилилейски Не, вее... Той пламен е дърт... Толкова е дърт, че там де едно време си е правил купчинки на пясъка, сега е планината в която се е заврял. Няма начин аверчето ти да го е фанал точно него. Да знаеш, че нещо те бъзика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 До всички мислещи си, че 3ти март и 6ти септември са просто червени цифри в календара, лишени от значение. Помислете си пак дали искате един ден, когато имате деца, те в каква държава да се намират. И докато хората забравящи смисъла на тези дни се увеличават, другите напиращи към повече права и свободи се възползват. И се замислете КОГА и КАК Кипър бе разделен на две части... А и последно - Който не познава историята си е обречен да я повтаря Ей тъй малко повод за размисъл да ви дам... пък вие както искате. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 10, 2012 Share Posted September 10, 2012 Сега искам да напиша нещо важно. Същисана съм! Изпита настояват да ми го дадат, а аз настоявам да не го взема. Междувременно ме обраха в Санта Сузана, както кротко си съзерцавах мислите на басейна в приличен хотел. Откраднаха ми чантата, с която си бях отишла на басейна; съдържаше 2 телефона, един киндъл (да, същият киндъл, дето се похвалих с него), един лаптоп (приличен), един мп3/4 плеър и малко пари (около 250 евра). Крадците са влезли в хотела, необезпокоявани и невъзпрени от никого, вероятно са ме наблюдавали, защото оставих шезлонга си само за 3 минути. Та са влезли, минали са през 5 охранителни камери на хотела и без да се трогнат, че ще ги снимат в крачка, са ми задигнали чантата и оставения на плажната масичка мп3 плеър. Подадох жалба в полицията, има ги снимани крадците точно как си влизат, крадат и излизат; но ми казаха, че това било нормално в курортите около Барселона. Едва ли не, да пия една студена вода и да чакам... ако ги разпознаят някъде, че да ги хванат, че да са у тях вещите ми, че тогава можело да ми ги върнат... Хотелът ми поднесе едни голи извинения и съчувствие, като изобщо не поискаха да ми обяснят как така пускат всякакви в този иначе скъп хотел. Сега се прибрах и се чудя дали изобщо да се записвам за новия изпит през февруари. Истината е, че общото ми впечатление от цялата патаклама е двуполюсно и крайно. Имате ли някакви идеи как да постъпя? Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Те и гости на хотела да са от охранителните камери я ги познаят я не... но ти чинно си подай жалба в полицията (това вече си направила), също така поискай книгата с оплакванията и напиши вътре мнението си. Също така искай да говориш с управител и т.н. След като ги потормозиш малко току-виж станат по-сговорчиви. Подобни приказки обикновено са за да те откажат и да не ги занимаваш излишно. Като ги подгониш по устав се оказва, че не е чак толкова безнадеждно положението, пък и хотелите все пак малко от малко им пука... Имам спомени, че полицията може да издири телефон по неговия IMEI, лаптопа пък си има сериен номер. Иначе като цяло мисли позитивно - време ти е да си подновиш техниката и да си вземеш нови Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Добро утро. Поздрав за Атанас. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Добро да е. Мирси. Ще ида после да направя едни процедури. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Добро утро. Поздрав за Атанас. Велик си! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Triti Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Дядомраз, снощи се прибрах, ама това дето пишеш, вече съм го направила. Без книги за оплаквания де... Това изобщо не ми мина през главата да искам, дори не знам дали има такова нещо. Иначе гостите на хотела се знаят, регистрации нали се правят уставни. Тези точно не са били гости на хотела, а освен това са видимо мръсни и изпокъсани. При влизане дори не са взели мерки да се маскират нещо, само при излизане са си сложили по една шапка, но пък то вече не е имало смисъл. В полицията там разбрах, че много се краде, пълно беше с хора, които като мен са дошли да пишат безумни жалби. Освен това, някои от потърпевшите съвсем не ги изслушаха, защото не говорят испански и английски, а щатният преводач в полицията е само от английски. Т.е. французи, руснаци, италианци, немци и т.н. - направо ги връщаха. Имаше и някакви наредби в полицията, които твърдяха, че ако откраднатото възлиза на стойност под 500 евро, изобщо няма смисъл да се пишат жалби... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Баси ,как да отговоря на т'ва чудо : Кoлкo прaви двe плюc двe? Oт пoлучeния oтгoвoр извaдeтe чиcлoтo "пи" (c тoчнocт дo втopия знaк cлeд дeceтичнaтa зaпeтaя). Мoля, пoпълнeтe oтгoвoрa c цифpи! Кoйтo нe знae cтoйнocттa нa чиcлoтo "пи" c тoчнocт дo втopият знaк cлeд дeceтичнaтa зaпeтaя, мoжe дa я пpoвepи нa тoзи aдрec. Забравих си тъпата парола за hardwarebg форума,и мразя математиката,нито пък съм C++ спец... а и пробвах 4 online калкулатора и грешат явно (според hardwarebg) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 С точка или запетайка го пишеш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 с точка пробвах,2 комбинации вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Psihara^^ Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 А със запетайка? 0,86? Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRIBALERO Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 сега пък стана аз бях пробвал 0.85 и то за т'ва ме изхвърляше ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 По каква логика 0.85 бе майна? 2+2 = 4 4-3.14 = 0.86 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mIRCata Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 По каква логика 0.85 бе майна? 2+2 = 4 4-3.14 = 0.86 Крива/права логика - няма значение. Ти не се прави на разсеян, ами почерпи. Дъртьо! Ей го на, вече си още по-дрът дядо :) Жив и здрав. Link to comment Share on other sites More sharing options...
djadomraz Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 :beer: Няма грижи. Само трябва някой да намине към моя офис че с мен е тежко Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted September 11, 2012 Share Posted September 11, 2012 Аре, топ спамъре - да си ни жив и здрав Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.