Jump to content
BulForum.com

Какво ви минава през главата

Recommended Posts

Абе кой говори за на Чефо поп-фолк тупалките? Тях и за жени ги не броя вече. Говоря по принцип. Все пак чукането сближава хората.

• Replies 107k
  • Created
  • Last Reply

Абе кой говори за на Чефо поп-фолк тупалките? Тях и за жени ги не броя вече. Говоря по принцип. Все пак чукането сближава хората.

Което си е истина - истина си е!!! laughing1.gif

Ей за тва толкоз обичам да са мешам с учЕне хора...

на Ангел любимите почивни дни...

Поредното доказателство, че от немай къде в тоя форум редовно се слагат думи в устите на хората.

Едит: Сега го изгледах клипчето. Защо си го поставил? За да потвърдиш думите ми ли?

Какво означава безродов, да питам все пак? Да не би това, че не съм особено патриотично настроен да ме лишава автоматично от някакъв вид роднински връзки? Някакъв вграден скрипт ли е т'ва?

Да не би това, че не съм особено патриотично настроен да ме лишава автоматично от някакъв вид роднински връзки?

Съдейки по разговора, разразил се преди няколко дни - май точно това означава. Или поне аз това разбрах.

Не съм "присъствал" на този разговор. И уви - мързи ме да прелиствам назад...

На кратко. Аз казах по някакъв повод, че 6-ти Септ. и 3-ти Март за мен са просто почивни дни, но това не означава, че омаловажавам събитията случили се на тези дати. В последствие бях разпънат на кръст и наричан с лоши имена.

Общо взето тва е май.

КАК МОЖЕ?! НЕ ТЕ Е СРАМ! ТРЯБВА ДА БЪДЕШ БИТ И ОБЕСЕН! А фактът, че самите патриоти не знаят, че дори патриотизмът се развива, както се развива науката и всичко останало, това не е от значение. Защото те са БЪЛГАРИ! А не кът' нас... Половин хора.

ЕДИТ:

Ейййййййййй! Забравих! Че ние не сме били в казарма! Значи и половин хора не сме! Ужаст!

Оф, Иване, що я спомена тая дума... Все едно да разходиш котка пред вързан дакел... ся ще има да се джафка до довечера...

Няма кой. Гадо е обявил протест, щото сме били от раята и не си заслужавало да ни налива акъл, Гримджаур-а сам не скача, остава само Раптор-а, а той е неебателен нещо тия дни.

Аз между другото изцяло застъпвам тезата на Галин, в комбинация с някои от късите, но съществени сентенции на Наско.

В момента, в който човек заговори за род и родина, история и елементарно уважение и отсреща му заговорят за осигуровки - работата е ясна. По-ясна не може и да бъде. Ай със здраве.

Няма кой. Гадо е обявил протест, щото сме били от раята и не си заслужавало да ни налива акъл, Гримджаур-а сам не скача, остава само Раптор-а, а той е неебателен нещо тия дни.

Мньее..., Гадо протести не е обявявал... ъ-ъ. Саде седи и ви гледа сеиря (когат са сети, де..., щот не сте му ЕнтересТни вече), до колко точно, аджаба, моете да изтъпеете...

Забелязвам, че се бележат рекорди в тази дисциплина, достойни за Гинес. Еваларката, успяхте даже и мен да очудите...

Много е забавно да се наблюдава как някой си пише нещо, после с пяна на уста доказва как е прав и рийш ли, никой нема право да му дава наклон на пикалцето. Па няколко странници по-късно, същият земе, че започне в анекси да се обяснява кат девойче, че рийшли, той аджеда, ама съвсем не бил искал да каже онуй, ми тъпата паплач (същата дет са опитва да му обяснява, че правилният наклон е напред и нагоре) съвсем го не билра разбрала... щот нъли е пъта, па той, завалата, се си остава не разбран в тоя живот....

А особено сладурски момент в цялата история е кога един пинчер земе, че се пръкне от нищото, завре се в калабалъка, току подръпне някой за крачола и преизпълнен с чувство за собствена значимост, отново изчезне там от де се е зел. Пък сърчицето на горкото хайванче ще се пръсне от вълнение, че видиш ли, успяло е да покаже, че и то е куче...

Жалка история ви казвам..., жалка.

П.п. Изписах си писането тук, поне за една седмица напред. Благодаря за Фниманието.

Дай като е 6-ти Септември да лягаме и да умираме.

Псувайте ме колкото искате, но за мен 6-ти Септември е просто един почивен ден. Същото е и с 3-ти Март.

Той никога не е казвал, че не уважава празника. Но вие не можете елементарни съждения на 1 пост с повече от 1 изречение да направите.

Ай със здраве.

Ама разбира се че не е казвал! Той направо едно зверско уважение изразява, но ние, простите, не можем да осъзнаем такова величие на мисълта.

Както и да е - празникът мина - който, го почел, почел.

А някои хора са адски близо до момента, в който ще си останем само съфорумци.

Ама разбира се че не е казвал! Той направо едно зверско уважение изразява, но ние, простите, не можем да осъзнаем такова величие на мисълта.

Виж сега. Това, че не отчитам празниците и за мен са просто поредния почивен ден, не означава, че ще омаловажавам събитията случили се на тези дати. Защото по това, което ми пишеш, май това си разбрал.

даже и мен да очудите...
Това очуди дори мен...

Иначе горе на Копривките, където посрещнах този и още един "празник" забелязах, че 9-ти септември беше доста бурно отпразнуван от червеношапчести представители на третата, четвъртата и петата възраст. Горе имаше доста бабовози, бели коси, обримчени с червени шапчици, "На всеки километър" се повтаряше неколкократно, но най-много ме изуми, когато на гала-купона по случай 9-ти изсвириха покрай другите песни (от 80-та и по-стари) пуснаха "черната овца" на Ахат, та по мои скромни спомени от разкази - по онуй време баш черните овци не са били много толерирани...

Това очуди дори мен...

Е... по някога даже и моят шифт запецва..., кво толкова?

• Veno locked this topic

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...